Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcuğum ben muhabbetten uzak kaldım anlamadım.biz mi buluşuyoruz.ne zamn nerde ? öyle birşey olursa haberim olsun sizleri görmek çok isterin nasip olursa tabii.
:enbuyukkk:

Çok sağolun kızlar...Bu arada buluşuyomusunuz çok kıskandım şimdi keşke bende ist.da olsaydım bende toplardım hepinizi valla,bi bakayım neler yazmışsınız diye dedim..
Herkese iyi geceler dilerim benim oğlan hala ayakta bakalım ne zaman uyuyacak babasının kucağında turluyo etrafı,bende çok yorgunuma.s.

Ah canım çok geçmiş olsun,ama sen yinede çook çook şükret haline benim sırtım sanki sürekli10kg taşıyormuşum gibi ağrıyor..boynum desen öyle..eklem roatızması var zaten..gece üstümü eşim örtüyor bazende kollarımla örtüyorum gece ve sabah tutukluğu oluyor çünkü..kaba etlerim neden bilmem ama sopa yemiş gibi acıyor kaşıyınca bile..sanki her tarafım çürük içinde...belim bzen bacağıma vuruyor aksatıyor..bazen romatizmadan dolayı ayaklarımın altı acıyor hafif yanlarına basarak yürüyorum..şişe kapağı açamıyorum,sütyenimin kopçalarını takmak gibi işler zaten çok zor..hem bileklerim acıyor hemde parmaklarım(özellikle üç tanesi)bazen iyiyim bazen tutuk..göğüslerim bebeğin kafasından büyük taşımak zor..bide kemik erimesi çıktı..kalbimde mvp var doktor önemli değil desede çarpıntılar beni zorluyor kafamı titretiyor sanki ama hergün olmuyor..günde iki kez falan kalbime şiddetli sancı giriyor göğüsten çeneye kadar hani arada olur bilirsiniz kas ağrısı derler ama benim kalpten kaynaklanıyor sanırım.. o an değil kıpırdamak çok kısık nefes alıyorum ve canım çok yanıyor..20 saniye kadar sürüp geçiyor ve beni korkutuyor..nefesim yetmiyor ara ara bazen 10 saat boyunca..sık sık derin nefes alıyorum ciğerlerim tam dolmuyor yumruk gibi duruyor göğsümde(doktor kalpten olduğunu söyledi)nefesim çevrilince rahatlıyorum esnerken rahat çevriliyor ve bu yuzden sürekli esneme ihtiyacı hissediyorum,boğazlarım acıyor derin nefes almaktan göğsüm ağrıyor...bebeğimi alışımı bi görseniz sabahları zor oluyor..vakit geçtikçe açılıyorum..bazen romatizma sızılarım oluyorki en zoru o zaten...ve ben doğum yaptığımdan beri hastanalerdeyim e tabi kafamda pek normal değil acaba bende kötü bişeymi var ya ilerlerse diye düşünmüyo değilim ara ara...AMA ÇOOK ŞÜKÜRKİ AYAKTAYIM BEBEĞİM VE EŞİM YANIMDA EVİM SICAK VE BİRGÜN GEÇECEK DİYE UMUT EDİYORUM ÇOK ŞÜKÜRKİ BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA OLMUYOR BİKAÇI BİARADA OLUYOR YADA ŞİDDETLERİ DÜŞÜK OLUYOR İDARE EDİYORUZ İŞTE DOĞUM YAPTIĞIMDAN BERİ TOPARLANAMADIM AMA DAHA KÖTÜSÜDE OLABİLİRKİ ALLAHIM KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN..Haberlerde dinledim 4 bilezik için kadını çocuğunun yanında bıçaklamışlar..yanarak ölenler..neler nelerr..Şükürler olsun halimize..GEÇMİŞ OLSUN yazmanıza gerek yok kızlar daha öncede defalarca yazdınız ben gülşah okusun diye yazdım özellikle ve paylaşmak çok rahatlatıyor..ÖPÜYORUM SİZİ..İYİGECELER..

selam kızlar,
antalyaya gittik geldik denizim ne yolda ne de antalya da beni hiç üzmedi.. boşuna dememişler allah dağına göre kar verirmiş diye sağolsun oğlum pek uslu....
aytencimle tanıştık sağolsun ağırladı bizi , evimizden aldı bıraktı ,zahmetler verdik ona ... güzel gözlü egecikle tanıştık allahım o nasıl bir göz rengidir o nasıl uslu bir çocuktur allahım nazarlardan korusun...
deniz ayten teyzesini çok sevdi ona şebeklikler yaptı cilveler yaptı ... bir de annesi kızar diye ısıramadım yazmışın ısırsaydın keşke kızmam ölee şeylere :)
aytende şişko falan diil bakmayın söylendiğine yanında ay parçası gibi kalmışım walla fotolara bakıyomda :) bende koycam fotoları.
ayten bu arada silmişin sen resimleri göremedim hiçbirini mail ile falan gönderirsin artık bana..
işe başlıyorum pazartesi günü , böğüre böğüre ağlamak istiyorummmmmmm ,oğlumu bırakmak istemiyorum ,ondan ayrılmak istemiyorum ne çabuk geçti zaman çok kötüyüm çoookkkk

Son düzenleme:
Ben daha yeni girebildimm arkadaslar alışveriş yemek derken bire misafirim vardı akşam yemegınde...Çok yazılmıs ama saat o kadar geçkii hiç birini okuyamadımGülşahcım gelmıs canım gecmıs olsun..
Gözdecım fotograflarınızda harıka cıkmıs..Allah nazardan korusun iki bebısımızde coookkk guzell canlarım benım...
Gül yine kaçırdım senı canım arkadasım yaSende Baş tacısın kuzummm..
Gülancım o ikizlerını kocaman öp benım ıcın yerım ben onları ya 41 kere maşallah..
Okuyabıldıklerım bunlar geri kalan sayfalarada yarın bakmaya calısıcam..
Ek gıda konusundakı tavsıyelerınız ıcın tesekkurler arkadaslar..Yarın bakalım ılk olarak sütaşın lıght yagsız tuzsuz peynırı pekmez anne sutu karısımın denıcem..Acaba bır tanede bebek bisküvisi koysammı dıyorum..Neyse sabah haber verırım. benim bıdık yedımı yemedımı..İnşallah beğenir..
Herkese iyi geceler...

duygu cok karıştırmasan..herhangıbırı dokunursa anlaman daha kolay olur..GÜNAYDIINNN..yağmurlu bir istanbul sabahından sevgiler..fotolar harıka gözdecim.bizde istanbul olarak toplanmaya çalışıyoruz..bakalım..bi toplansak en bomba fotolar bızden gelıcek..bisürü yavrukuzu..sadece kuzu deil yavruu bide sütkuzuları..enson gül bende toplanalım dedı,ben anneme davet ettim..bakalım kımler hicabet edicek..bugun bende kuran var..bereketlı bı perşembe gününden,rabbımde bereketını eksık etmesın işalllah..cümlemizden..

merhaba arkadaşlarr. geçmişi okuyamadım inşllah herkes iyidir bebişlerimizde iyidir.
Gül canım göreve başlamışsın hayırlı olsun canım.
pcyi eşim götürüyor 2 gündür ist dışına çıktı sonrada pc çok az bana düştü derken ugrayamadım güzel anneler herkese güzel günler diliyorum.

sağol canım,
istanbul buluşmasına da geliriz biz tabi artık h.sonu olursa p.tesi işe başlıyorum da
bostancıdayız biz...

Kızlar merhaba, uzun zamandır izindeydim Yeni başladım.Bu mesajı deneme olarak attım yakında güzel muhabbetlerinize ben de katılacağım hoşçakalııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…