- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.441
hepinize geçmiş olsun canım :teselli:
ya bu merve cok akıllı :)dogru mervecım..herkezın bunyesıde farklı..gülcüm bende teklif edıyorum..annemlerde ağırlayabılırım hepınızı..eşleri guvenmeyenler evet askerı lojmanlara daha cok guvenebılır..ama bılemıyorum işte..ben heryere gelırım ıstanbul içi..şimdi ortada iki teklıf oldu..1 güllerde buluşucaz kagithanede 2 benım annemlerde çiftehavuzlar sahıl.çogunluga nasıl uygunsa oyle yapalım ama yapalım yani hayırlısıyla
hoşgeldin canım
senin kuzular nasıl
ikiz annesi olmak nasıl çok zor oluyordur heralde a.s.
canım geçmiş olsun :teselli: daha fazla beklemeden gidebilsen dr.a , eşin birkaç saat baksa.. ihmal etme canım arkadaşım :çok üzgünüm: yakın olabilseydik keşke :a015: kendine çook iyi bak ,ikinizi de öperim Şeniz
umut ne güzel resimleriniz bir değişiklik olmuştur senin için insan içine karışınca insan daha bi iyi oluyor ben mesela yaşadığımı hissediyorum senin bari kız kardeşin felan varmış çıkar gezersin eve çağırısın kuzuna baktırısın heheehhehehe
merve bak benimde kardeşim yok kardeş olalım 2miz
gülşahcım geçmiş olsun canım acil şifalar
İyi akşamlar arkadaşlar,umarım herkes iyidir..
Nurdan geçmiş olsun canım,hastalık cidden çok kötü bişey,benimde hamile kalmadan önce sırtımda ağrılar vardı gece yattığım zaman oluşan ve gecemi zindan edip tüm rahatımı kaçıran cinsten ağrılar tam dr.a gittim ilaç kullanacaktımki hamiş olduğumu öğrendim tabi kullanamadım,o ara biraz geçer gibi oldu ama şimdi ağrılarım iyice arttı resmen kabus gibi uykum falan kalmadı hergün moral bozukluğu içinde uyanıyorum dr.a bile gidemedim oğlumu bırakacağım kimsem yok eşimde sağolsun hiç oralı olmuyo çok bunaldım bu işten fizik tedaviye gitmem lazım gidemiyorum oğlanı bırakacağım annem falan olsaydı yanımdaYazıp rahatlamak istedim kimseye bişey diyemiyorum,sağlık ne kadar önemli insanın sağlığı yerinde olmayınca herşey boş oğlumu bile kucağıma almakta zorlanıyorum umarım daha fazla ilerlemez:çok üzgünüm:
duygu cok karıştırmasan..herhangıbırı dokunursa anlaman daha kolay olur..GÜNAYDIINNN..yağmurlu bir istanbul sabahından sevgiler..fotolar harıka gözdecim.bizde istanbul olarak toplanmaya çalışıyoruz..bakalım..bi toplansak en bomba fotolar bızden gelıcek..bisürü yavrukuzu..sadece kuzu deil yavruu bide sütkuzuları..enson gül bende toplanalım dedı,ben anneme davet ettim..bakalım kımler hicabet edicek..bugun bende kuran var..bereketlı bı perşembe gününden,rabbımde bereketını eksık etmesın işalllah..cümlemizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?