- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.461
bugün burası ne sakin kimsecikler yoookkk
slm kızlar aksam üstü alpi dr götürdum pipisınde bi yağ bezesı vardı ama iltihapmış bu gun patladı oaradada ağlıyodu aldım apar topar hastaneye ama dr umuz bakmadı toplantısı varmış batikonla sılmemı önerdı saat 4 du diğer nöbetçi dr da gelmemişti alp sakınleştiği için bişey yapmadık eve geldık yarın tekrar dr a götürcez bakalım ne çıkacak şimdi uyuyo
betül cuma buluşalım tabi diğer arkadaşlar içinde geçerli anadolu yakasında oturanlar için söylüyorum cumaya ne dersiniz
tesekkur ederım canım.. sende oylesınnn :1hug:oyyyy çok datlusunnnnn.
oluyoır canım oyle asıdan sonra benımmkıde ates olsa da olmasada huzursuzluk cok yapıyor..fitil cok rahatlatıyor gercekten..Ateş yok ama çok ağlıyor, durup durup ağlıyor paranox verdim şimdi uyudu, allah allah yaa huysuzluk yapar tamam ama çok ağlamasına canım sıkıldı.
Merhaba arkadaslar...
Annemlerın esya tasıınıyor suan.. bızde abımlerın odasında oturuyoruz..
Onlar gıtmedıgı ıcın burası duruyor.. ıcım buruklastı valla... :çok üzgünüm:
Betül yıllardır annemlerden ayrı olduğum için bilirim acısını ama yinede aynı ülkedesiniz ona şükür Allah daha büyük ayrılıklar vermesin inşaallah..Hayırlı yolculuklar
arkadaşlar herkese merhabalar a.s.
Ata benim çok vaktimi alıyor oyundu yemesiydi gezmesiydi ee uyuduğu zamanlardada evi işi ki onu bile yetişdiremiyorum o yüzden interneti bırak pc bile açamıyorum. Bende baya özlemişim burayı
Öncelikle gülşaha ve emelcime ve hasta olan tüm güzel annelere geçmiş olsun.:1hug:
bizde 1 hafta önce dr gittik ata maşallah çok iyi dedi boyu 69 cm olmuş kilosu 8,5 ama zayıflamış hali bu çünkü bi ara 9,5-10 bulmuştu dr teyzesi olsun bu ayda boy atmış dedi fgeçmiş yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim ek gıdalara başlayan arkadaşlar aralarda sürekli emziriyor bizim dr 4 saat bir emzirmemi söledi ata 4 saati beklemek neki 2 saate açıkıyor ortalığı yıkıyor bende 1 aydır başaladım aslında meyve püresi ve yogurttan sebze çorbasından ama hazır mama veya hazır gıdalar vermedim hiç dr yazmadı mama yemedi şimdide yemiyor cici bebe de yemiyor sevmedi sanırım benim kafama takılan 4saat olayı sizlerde ögün aralıklarını saate dönüştüren varmı
canım geçen gün gözdeylede konuştuk onun doktoruda 3 saatte bir besle demiş, deniz mesela dayanamıyor açlığa diyor 2 saatte bir emiyormuş, bizimkide öyle 2 saatte besleniyor
ay cok guldum hhee..:roflol:
nerde o kuaförun bana da soyle cabuukkk...delikafadulden
mrb bende bebeğime yoğurt vermek istiyorum ama kararsızım sen hazır yoğurt mu veriyorsun kendin mi yapıyorsun ,kendin yapıyorsan hazır sütten mi yoksa normal sütten mi yapıyorsun.4 saat beslenmeye gelince benim dr istedikçe ver dedi ama 3 saati de geçirme dedi 6 aydan sonra kendisi zaten çok sık istemeyecek dedi.arkadaşlar herkese merhabalar a.s.
Ata benim çok vaktimi alıyor oyundu yemesiydi gezmesiydi ee uyuduğu zamanlardada evi işi ki onu bile yetişdiremiyorum o yüzden interneti bırak pc bile açamıyorum. Bende baya özlemişim burayı
Öncelikle gülşaha ve emelcime ve hasta olan tüm güzel annelere geçmiş olsun.:1hug:
bizde 1 hafta önce dr gittik ata maşallah çok iyi dedi boyu 69 cm olmuş kilosu 8,5 ama zayıflamış hali bu çünkü bi ara 9,5-10 bulmuştu dr teyzesi olsun bu ayda boy atmış dedi fgeçmiş yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim ek gıdalara başlayan arkadaşlar aralarda sürekli emziriyor bizim dr 4 saat bir emzirmemi söledi ata 4 saati beklemek neki 2 saate açıkıyor ortalığı yıkıyor bende 1 aydır başaladım aslında meyve püresi ve yogurttan sebze çorbasından ama hazır mama veya hazır gıdalar vermedim hiç dr yazmadı mama yemedi şimdide yemiyor cici bebe de yemiyor sevmedi sanırım benim kafama takılan 4saat olayı sizlerde ögün aralıklarını saate dönüştüren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?