Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selamlarr güzel eylül anneleri...
Ege sabah 20 cc anne sutunun ıcıne bir bebek bisküvisi,pekmez ve peyniri yedi:ecrin_bebek:Çok şükür hoşuna gitti oğlumun..İnşallah gaz yada başka bir problem yaratmaz...
Umutcum teşekkür ederim ilgine canım ama biz her sabah pekmez veriyoruz zaten anne sutude alıyor tek farklı bızım ıcın peynır oldu bugun...İnşallah onunda zararı olmaz..Öpüyorumm

selamlar a.s.
gözde ve ayten güzel annler maşaAllah size
ege ve deniz beyler çok yakışıklılar Allah nazarlardan korusun ..

Canım benım cok guzel olurdu ama burada bahsettıgım gıbı benım eşim kabul etmez sanıyorum bulusma gıbı bırseyı daha once bıra cıtlatmıstım hosuna gıtmedı.. :1no2:

oyyyy çok datlusunnnnn.
tesekkur ederım canım.. sende oylesınnn :1hug:
Ateş yok ama çok ağlıyor, durup durup ağlıyor paranox verdim şimdi uyudu, allah allah yaa huysuzluk yapar tamam ama çok ağlamasına canım sıkıldı.
oluyoır canım oyle asıdan sonra benımmkıde ates olsa da olmasada huzursuzluk cok yapıyor..fitil cok rahatlatıyor gercekten..

Merhaba arkadaslar...
Annemlerın esya tasıınıyor suan.. bızde abımlerın odasında oturuyoruz..
Onlar gıtmedıgı ıcın burası duruyor.. ıcım buruklastı valla... :çok üzgünüm:

Merhaba arkadaslar...
Annemlerın esya tasıınıyor suan.. bızde abımlerın odasında oturuyoruz..
Onlar gıtmedıgı ıcın burası duruyor.. ıcım buruklastı valla... :çok üzgünüm:

betül Allah kolaylığını verir inşAllah, zor bi durum ama insan nelere alışmıyor :çok üzgünüm: annenlere iyi yolculuklar diliyorum canım a.s.

Betül yıllardır annemlerden ayrı olduğum için bilirim acısını ama yinede aynı ülkedesiniz ona şükür Allah daha büyük ayrılıklar vermesin inşaallah..Hayırlı yolculuklar

betülcüm üzülme canım allah herkesi yerinde versin, nasıl olsa özleyince gidersin, zamanla alışırısn inşallah.

arkadaşlar herkese merhabalar a.s.

Ata benim çok vaktimi alıyor oyundu yemesiydi gezmesiydi ee uyuduğu zamanlardada evi işi ki onu bile yetişdiremiyorum o yüzden interneti bırak pc bile açamıyorum. Bende baya özlemişim burayı

Öncelikle gülşaha ve emelcime ve hasta olan tüm güzel annelere geçmiş olsun.:1hug:

bizde 1 hafta önce dr gittik ata maşallah çok iyi dedi boyu 69 cm olmuş kilosu 8,5 ama zayıflamış hali bu çünkü bi ara 9,5-10 bulmuştu dr teyzesi olsun bu ayda boy atmış dedi fgeçmiş yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim ek gıdalara başlayan arkadaşlar aralarda sürekli emziriyor bizim dr 4 saat bir emzirmemi söledi ata 4 saati beklemek neki 2 saate açıkıyor ortalığı yıkıyor bende 1 aydır başaladım aslında meyve püresi ve yogurttan sebze çorbasından ama hazır mama veya hazır gıdalar vermedim hiç dr yazmadı mama yemedi şimdide yemiyor cici bebe de yemiyor sevmedi sanırım benim kafama takılan 4saat olayı sizlerde ögün aralıklarını saate dönüştüren varmı

canım geçen gün gözdeylede konuştuk onun doktoruda 3 saatte bir besle demiş, deniz mesela dayanamıyor açlığa diyor 2 saatte bir emiyormuş, bizimkide öyle 2 saatte besleniyor

Selam kızlar fazla vaktim yok giremedim gene bu ara bişey soracağımz size benim kızkardeşim hamile demiştim ya sizee bazı testler yapıldı tabiii ve test sonuçlarına göre toksoplazma ve rubela testleri pozitif çıkmış sizlerden birkaçında vardı sanırım bu sorun kimlerdi neler yapıldı bebişlerde bir sorun yarattımı bu bilgi verirseniz sevinirim kardeşim biraz tedirgin tabii bendeee dr 1 ay sonra testleri yenileyeceğiz demişşş ama takıldı kafamıza işte bebekte bazı sorunlar yaratıp veya düşük riski yaratabiliyormuşş bu sonuca göre

canım geçen gün gözdeylede konuştuk onun doktoruda 3 saatte bir besle demiş, deniz mesela dayanamıyor açlığa diyor 2 saatte bir emiyormuş, bizimkide öyle 2 saatte besleniyor

canım napcaz bilemiyorum şurda 10 gün sonra 6 aylık olcak ama hala öğün düzeni yok

hergün kimler gelip gidiyor inan bilemiyorum uzun zamandır giremiyorum inşallah bütün annelerde bebekleride iyidir.

mrb bende bebeğime yoğurt vermek istiyorum ama kararsızım sen hazır yoğurt mu veriyorsun kendin mi yapıyorsun ,kendin yapıyorsan hazır sütten mi yoksa normal sütten mi yapıyorsun.4 saat beslenmeye gelince benim dr istedikçe ver dedi ama 3 saati de geçirme dedi 6 aydan sonra kendisi zaten çok sık istemeyecek dedi.

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkürlera.s.
Gülden canım gelmişsin yoktun uzun zamandır fazla özletme kendini,bende max.2 saate bir veriyorum ama çoğunlukla 2 saati bulmuyor çok huysuzlandığı zaman emziriyorum oda rahatlıyo bende:ecrin_bebek:
Betül canım Allah kavuştursun ne kadar üzülme desemde kolay değil üzülürsün ama sanada bi kapı açılmış oldu fenamı canın sıkıldımı aslanı alır atlar gidersin bi değişiklik olur hem:teselli:
Emelcim geçmiş olsun canım zaten sana özelden yazdım
Gözde ve ayten süper çıkmışsınız maşallah bebişlerinize
Deniz canım ben yoğurt makinası aldım ama şimdilik daha vermeyi düşünmüyorum bence kendin yaptığın yoğurt daha sağlıklı olur yinede sen bilirsin canım
Duygucum maşallah egeye sevmiş mamasını aman dokunmasın azar azar ver annesicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…