Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım, toksoplazma ve rubella negatif çıkarsa sorun teşkil ediyordu. çünkü hamilelik öncesinde böyle bir hastalık geçirildiyse yani pozitifse hamilelikte böyle bir enfeksiyon kapma riski yoktur veya kapsa bile bünye o mikrobu tanıdığı için sorun olmuyordu(ben böyle biliyorum) .Benim arkadaşım böyle bir sorun yaşadı ilk doktoru çok korkuttu kızı nerdeyse kürtaj yapacaktı başka doktora gitti bu doktoru gayet güzel anlattı işte kediden köpekten çiğ etten uzak durmasını söyledi başka bişey söyledi mı hatırlamıyorum ama gayet güzel bir hamilelik geçirdi bebeğide çok sağlıklı
canım kardeşin bir doktora daha gitsin büyük bir sorun olacağını sanmıyorum kendine dikkat etmesi gerekir testi bir kez daha yaptırabilir bazen ilk testte sorun olabiliyor geçmiş olsun.

küçükçekmecede cennet mahallesinde avni kuaförde SERDAR CANIMM

Aaaaaa hicrancım; sen nerede oturuyorsun??
Ben cennet mahallesinde doğup büyüdüm çok iyi bilirim oraları ve o kuaförü de..
Ama ben grisaya gidiyom özellikle kaç için.Kaş için orayı tavsiye ederim.
Şimdi evlenince silivriye geldim ne yazıkki.Ama kuaför ve ağda olayına alışık olduğum cennete geliyom hep.Hem annemi ananemi falan dolaşıyom.
Ayyyy valla belki karşılaşmışızdır bile...:teytey:

Duygu selam;
20 cc az değil mi ya? Bu arada ne kadar peynir koydun? Peynir tuzsuz bi peynir mi özel bişey aldın mı?
Bende bebe bisküvisi katsam mı acaba ?

Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..

Gittiler...
Yolculadık şimdi annecğimi..
agladı torununu koklaya koklaya.. :çok üzgünüm:
ama ben aglamadım bıraz daha guclu durmak ıcın...
o daha da uzulmesın dıye.. sizi de sıktım ama ne yapayım..
canım annecım daha sımdıden ozledım...
ıcım buruk.. :çok üzgünüm:

canım allah kavuştursun tekrar
bilirim çok zor oluyo ama napalım kader
ben senin gibi olamıyorum
herşeyin başı sağlık hayırlısı olsun canım

betül Allah kolaylığını verir inşAllah, zor bi durum ama insan nelere alışmıyor :çok üzgünüm: annenlere iyi yolculuklar diliyorum canım a.s.

Tesekkur ederım arkadaslarr amıın... :çok üzgünüm:
Bakalım artık ne kadar da bır gorusuruz her gun cam acarız heralde bır kere.. :)
Allah kerım..

Canım ınsallah hıcbır sorun olmaz sag salım alır bebegını kucagına..

canım allah kavuştursun tekrar
bilirim çok zor oluyo ama napalım kader
ben senin gibi olamıyorum
herşeyin başı sağlık hayırlısı olsun canım

Amıın canım amıınnn (

Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..

Cok gecmıs olsun canım, aynı sekılde bende ateslenmıstım cok ter attım ve bır kac saate kendıme gelmsıtım..
aferın almanı tavsıye ederım ben oyle yatmadan gecırdım grıbı.. cok ayakta tutuyor.. bol vıtamın al..

slm kızlar bu gun sabah bira valiz hazırladım geriye kalan zamanım da hastanede geçti oğlumun pipisındekı beze patlamıştı dun bugün ürologa götürduk sunnet derisinı çevirdi.bide ne görelım koca bi iltihap beni çıkardı dışarı ve o iltihabı patlattı koridorun sonunda olmama ragmen duydum sesını oğluşumun yıktı yıktı ortalığı hirdoselı içinde 12 aylık oldugunda geçmezse amelıyat dedi inş geçerde ameliyata gerek kalmaz yaa senağlamasenağlamaişlem bitince bezleyıp emzirme odasına götürdum hastanede herkes bana bakıyodu emzirirken uyudu bu arda 1 saat geçti normal aylık kontrolumuzu olduk dr bana yağsız senze çorbası verdedı 1 hafta sonra yoğurt arkasından muhallebi ve enson yumurtanın sarısını ver dedi robotton geçitme dedı pütürlü olsun 7 ayına doğruda pilav tarzı seylere geç dedi bu söledıklerının arasında en az birar hafta olacak dedi aşılarını konuştuk ferro sanol ve polivit verdı bu arda meyve suyu ve havuç suyu vermeyı unutma dedı pekmezı bırakmayın dedı sütüm oldugu için mamaları önermedı bende zaten vermeyı düşünmüyorum allah nasıp ederse salı günü yada çarsamaba gidiyoruz. bi yandan alışverış bı yandan evde valiz toparla burda kalacakları kolıle işim çok oluyo girmeye vakıt bulamıyorum. bu arda bebişimin boyu 63cm kilosu da 6.780gr
allahım tüm hasta bebeklere sağlık versın görüşürüz kızlarr.......

ayy yavrum ne çok acımış demek. geçmiş olsun canım. inşallah çabucak geçer.

allah kavuştursun betülcüm , ne zordur o kadar yakınındayken birden uzak kalmak.
ama canları sağolsun varolduklarını bilmek bile insana huzur verir.
merzifona havaalanı açılmış thy seferlere başlamış gidersin sende arada artık onlar da gelir üzülme...

merhaba kaydirigubbakcemile2
hicrancım sorunsuz tamamlar kardeşin hamileliğini umarım..bebeğini sağlıkla kucaklar inşAllah..
betülcüm nasıl yazmışsın gözlerim doldu okurken..ağlamadan güçlü durabiliyor olman ne güzel.. ben de öyle olabilmeyi çok isterdim..sık sık görüşebilirsiniz inşAllah..:çok üzgünüm:
emelcim geçmiş olsun Allah şifalar versin..
mevlüde size de geçmiş olsun ameliyata gerek kalmadan geçer umarım sorununuz..
herkese iyi akşamlar a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmıs olsun canım ınsalah amelıyata gerek kalmadan gecer... :teselli:

Tesekkur ederım arkadaslar.. evet gozde thy kuruldu merzıfona da yenı oldu sansımıza... yarım saatte gııdyorsun.. ama tabı esımın bıraz ucak korkusu var.. yenerz ınsallah bakalım..
ne yapalım dedıgını gıbı sag lar ve saglıklılar ya onu bılmek bıle yeter cok sukur..

saol canım evet bu akşam üzeri bir dr görüştük bize söledi şuan geçirmiyor daha önce geçirmiş taşıyormuş ondan kanda çıkmış bunlar ayrıca kadınların %80 inde pozitif çıkabilir dedi teslere göre şuan yok ama takip gerekiyor mutlaka dedi rahatladık yanii bende internetten araştırmıştım ama bir bilene sormak gerek yinede tabii her doktor aynı hassasiyeti göstermeyebilir diye endişe ettik ama şükürr sorun yok dediler

canım ben büyükçekmecede oturuyorum evlenip geldim buraya 4 yıl önce işte ama doğma büyüme küçükçekmeceli yim bende cennette belkide karşılaşmışızdır sırnaşık şey ben kuaförümden gerçekten memnunummm kaş içinde oraya gidiyorum orda tuba var kız güzel alıyor ama serdarı tek geçerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…