Doğum yapmış olan anneler buraya....

Dönürüm taa istanbulun bır ucu bızım ıcın kucukcekmece, buyukcekmece...
Ah keske yakın olaymıs bır kuaför tavsıye edılmesı ne guzle bırsey oysaa (

21 ŞUBAT CUMARTESİ.....YER: BOSTANCI SAHİL YOLU ÜZERİ,CADDEBOSTANA GELMEDEN,ÇİFTEHAVUZLAR BÜYÜK KLÜP YANI..tamam dıyen arkadaşlara ayrıntılı bılgılerı ziyaretcı veya özelden yazarım..bugun hiç fırsatım olmadı cok yoruldum..canan,gözde okeyledi gibi..yarın daha detaylı görşmek üzre...

sizin evi mi tarif ediyorsun umutcum ?
ciddisin yani kaydirigubbakcemile3 anneciğin kovalamasın sonra bizi, onca bebek ve gürültüsü kaydirigubbakcemile3

merhaba Eylul anneleri

Yilbasi gecesi anne olacagimi ogrenmistim ve o gunden itibaren surekli sizleri takip ettim. 01.09 2008 de kizim dunyaya geldi hala sizinleydim fakat uye olmayi hic dusunmemistim cunku biz dunyanin diger ucundayiz ve aramizda gece-gunduz farki var. Sizleri hep bir gun gecikmeli takip edebiliyorum.
Hamileligimden itibaren cok seyler ogrendim buradan, sizlerle ayni seyleri yasadim cogu zaman ama tanismak bugune kismetmis. Suan hepiniz uyuyorsunuzdur sanirim.Araniza katilmaktan onur duyarim eger kabul ederseniz.

sevgiler

iyi geceler arkadaşlarr. bakıyorum buluşuyorsunuz sanırımm ne güzell. artık ben burda biraz yabancı gibiyim sanırım girmediigimden dolayı unutulduk sanırım.
neyse arkadaşlar şaka tabikide. hasta olan bebişlerimize annelerimize geçmiş olsun acil şifalar.
betül annenler gitmiş sanırım Allah kavuştursunn.
Hicrancım kardeşinede geçmiş olsun güzelim.inşllah hiçbirşey çıkmaz güzelim tahlil sonuçlarında.
herkese hayırlı sabahlar. iyi uykularr tatlı rüyalar.

hoşgeldiniz aramızaa.

günaydınlar güzel anneler...mervecim evi tarif ediyorum:)annem bayılır böylrbi aktiviteye..kızları coksever..benım kızlısesınden arkadaşlarım bazen anneme ben olmasamda sohbete gıderler..valla dediğim gibi ben sızden gelıcek oanyları beklıyorum....aslıcım sen eskısı kadar gıremıyosun..ama unutulman mumkun deil sende bılıyosun yani..mevlüde geçmiş olsun..işallah tez zamanda geçer operasyona gerek kalmaz..ama olsa bile allaha şükürki artık cok ılerı herşey..mevlam başka dert,sağlık sorunu vermesin işallah............................maibeyaz arkadaşım ben yan yatırma yastıklarını herıkı yanına koyuyorum..onlar uzun ıkı dıkdortgen oldugundan iki yanınada dönemıyo..göğsunden az aşşağaya koyuyorum...benımkının saatlerıde aynı..ama bız gecede enaz 3 4 kez kalkıyoruz..yorgunluk kronıkleştı bendede..gözaltlarım şişşiş hep..belım devamlı ağrıyo..yakında gidicem doktora..oyle bı dene bakalım senınkıne uyucakmı.....................................HAYDİNİ KIZLAR İSTANBUL BULUŞUYO ........başka mekan,zaman teklıfınız olursada uyarım..ama annnemlerın evı hem buyuk,sigarasız(annemle ben mutfakta içiyoruz sigaramızı)hemde ben çok mutlu olurum boyle bi paylaşım için..eşleri korkup gelemeıyen arkadaşların eşlerınede referans olur belkı güvenırler:)haklılar bişi diyemem.ama allah nasıp ederse harıka bi iş yapmış olucaz:)

herkese günaydım

emelcim çook geçmiş olsun sana ulaşamadımda kendine iyi bak

canım ben yogurdu dr dediğine göre yapıyorum her gün 1 bardak günlük sütten mayalıyorum 1 çay bardağına 1 çay kaşığı yogurtküçük bi kavonoza iyce sarıp ertesi gün yediriyorum eee bizimki 10gün sonra 6aylık ama 3 saati bulamıyoruz valla delikafadulden

Herkeslere Gunaydınn..
Huzurlu, bol sutlu, neselı bır gun dılıyorum hepinizee... a.s.
Cumamız mubarek olsun, Hayırlı Cumalar hepimizee...

Unutulmam mumkunmuuu canımm, tesekkur ederım amınn.. :1hug:
Aramıza hosgeldın saat farkıda olsa bu engel degıl paylamısımımız ıcın.. sen ıstedıgın zaman yaz buraya.. nede olsa gelen her kısı gecmısı soyle bır gozden gecırıp oyle yazıyor merak etme canım..
ıyı paylasımlar dılerım.. :1hug:

uyku tulumu bunun ıcın tek cozum bence ve tabı ek olarak da yan yastıkları.. hıcran buraya resım koymustu baya oldu ama uyku tulumu cok kullanıslı gorunuyor bende almayı dusunuyorum ..

Gercekten super bırsey olur aslında.. bılmıyorum ılkıne kısmet olmaz belkı ama ıkıncıler de malumm ıkna edebılırsem bakalım.. bıraz zaman ısteyebılırr .. kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum serra dan dolayi, blusacaksaniz gelmek isterim cok

canım biz yoğurdu veriyoruz, marketten günlük hazır süt alıyoruz, ve bardaklarda yapıyoruz yoğurdu. sakın uzun ömürlü sütle yada sütçüden alınan sütle yapma yoğurdunu.cokacimcoook

canım eğer bebeğin dediğin gibi deli gibi yatıyorsa uyku tulumu al, annem almış battaniye gibi ama kollu bacaklı olanlardan al ki sere sserpe uyuyabilsin, birde parmaklığa giriyosa ayağı kolu yatak kenarlığı al, o zaman kolu bacağı girmez biyere.

nedemek hoşgeldin canım

Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..

yavv ne yapsak yaaa yokmu bunun tedavisi canım yaa ben çok üzülüyorum senin gibi gencecik bir kızın böyle ağrı çekmesine iyi bir doktor araştırsan bari canım yaa, ya da ne bileyim alternatif tıp araşatırsan. allahım inşallahh şifasını verir.a.s.

Canım atesının cıkması gripten sanıyorum ben romatızmadan ates olmaz kı grip olmuş emel oyle anladım ben.... :tomato:

betül yaaa ağlattın beni güzelim yaa, annem şimdi burda giderken eminim bende üzülücem çokkk, oyyyyyy oyyyyyyyy aaanaa gibi yar olmazz olmazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…