- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.521
betül yaaa ağlattın beni güzelim yaa, annem şimdi burda giderken eminim bende üzülücem çokkk, oyyyyyy oyyyyyyyy aaanaa gibi yar olmazz olmazzzzzz
slm kızlar bu gun sabah bira valiz hazırladım geriye kalan zamanım da hastanede geçti oğlumunpipisındekı beze patlamıştı dun bugün ürologa götürduk sunnet derisinı çevirdi.bide ne görelım koca bi iltihap beni çıkardı dışarı ve o iltihabı patlattı koridorun sonunda olmama ragmen duydum sesını oğluşumun yıktı yıktı ortalığı hirdoselı içinde 12 aylık oldugunda geçmezse amelıyat dedi inş geçerde ameliyata gerek kalmaz yaa senağlamasenağlamaişlem bitince bezleyıp emzirme odasına götürdum hastanede herkes bana bakıyodu emzirirken uyudu bu arda 1 saat geçti normal aylık kontrolumuzu olduk dr bana yağsız senze çorbası verdedı 1 hafta sonra yoğurt arkasından muhallebi ve enson yumurtanın sarısını ver dedi robotton geçitme dedı pütürlü olsun 7 ayına doğruda pilav tarzı seylere geç dedi bu söledıklerının arasında en az birar hafta olacak dedi aşılarını konuştuk ferro sanol ve polivit verdı bu arda meyve suyu ve havuç suyu vermeyı unutma dedı pekmezı bırakmayın dedı sütüm oldugu için mamaları önermedı bende zaten vermeyı düşünmüyorum allah nasıp ederse salı günü yada çarsamaba gidiyoruz. bi yandan alışverış bı yandan evde valiz toparla burda kalacakları kolıle işim çok oluyo girmeye vakıt bulamıyorum. bu arda bebişimin boyu 63cm kilosu da 6.780gr
allahım tüm hasta bebeklere sağlık versın görüşürüz kızlarr.......
21 ŞUBAT CUMARTESİ.....YER: BOSTANCI SAHİL YOLU ÜZERİ,CADDEBOSTANA GELMEDEN,ÇİFTEHAVUZLAR BÜYÜK KLÜP YANI..tamam dıyen arkadaşlara ayrıntılı bılgılerı ziyaretcı veya özelden yazarım..bugun hiç fırsatım olmadı cok yoruldum..canan,gözde okeyledi gibi..yarın daha detaylı görşmek üzre...
merhaba Eylul anneleri
Yilbasi gecesi anne olacagimi ogrenmistim ve o gunden itibaren surekli sizleri takip ettim. 01.09 2008 de kizim dunyaya geldi hala sizinleydim fakat uye olmayi hic dusunmemistim cunku biz dunyanin diger ucundayiz ve aramizda gece-gunduz farki var. Sizleri hep bir gun gecikmeli takip edebiliyorum.
Hamileligimden itibaren cok seyler ogrendim buradan, sizlerle ayni seyleri yasadim cogu zaman ama tanismak bugune kismetmis. Suan hepiniz uyuyorsunuzdur sanirim.Araniza katilmaktan onur duyarim eger kabul ederseniz.
sevgiler
iyi geceler arkadaşlarr. bakıyorum buluşuyorsunuz sanırımm ne güzell. artık ben burda biraz yabancı gibiyim sanırım girmediigimden dolayı unutulduk sanırım.
neyse arkadaşlar şaka tabikide. hasta olan bebişlerimize annelerimize geçmiş olsun acil şifalar.
betül annenler gitmiş sanırım Allah kavuştursunn.
Hicrancım kardeşinede geçmiş olsun güzelim.inşllah hiçbirşey çıkmaz güzelim tahlil sonuçlarında.
herkese hayırlı sabahlar. iyi uykularr tatlı rüyalar.
Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum serra dan dolayi, blusacaksaniz gelmek isterim cok
hepinize tesekkur ediyorum cevaplariniz icin.
yazisabilmek umuduyla.....
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkürlera.s.
Gülden canım gelmişsin yoktun uzun zamandır fazla özletme kendini,bende max.2 saate bir veriyorum ama çoğunlukla 2 saati bulmuyor çok huysuzlandığı zaman emziriyorum oda rahatlıyo bende:ecrin_bebek:
Betül canım Allah kavuştursun ne kadar üzülme desemde kolay değil üzülürsün ama sanada bi kapı açılmış oldu fenamı canın sıkıldımı aslanı alır atlar gidersin bi değişiklik olur hem:teselli:
Emelcim geçmiş olsun canım zaten sana özelden yazdım
Gözde ve ayten süper çıkmışsınız maşallah bebişlerinize
Deniz canım ben yoğurt makinası aldım ama şimdilik daha vermeyi düşünmüyorum bence kendin yaptığın yoğurt daha sağlıklı olur yinede sen bilirsin canım
Duygucum maşallah egeye sevmiş mamasını aman dokunmasın azar azar ver annesicokacimcoook
Nuraycım 20 cc ıle basladık dun ılk olarak bugun mesela daha fazla peynır koydum ıcıne..1tane bebe biskuvisi yine..20 cc yı ben ek gıda olarak verıyorum canım peynır le bisküviyi ymuşatmak ıcın:)Ege onun üstunede emıyor oda yaklasık 230 cc gıbıDuygu selam;
20 cc az değil mi ya? Bu arada ne kadar peynir koydun? Peynir tuzsuz bi peynir mi özel bişey aldın mı?
Bende bebe bisküvisi katsam mı acaba ?
Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..
slm kızlar bu gun sabah bira valiz hazırladım geriye kalan zamanım da hastanede geçti oğlumunpipisındekı beze patlamıştı dun bugün ürologa götürduk sunnet derisinı çevirdi.bide ne görelım koca bi iltihap beni çıkardı dışarı ve o iltihabı patlattı koridorun sonunda olmama ragmen duydum sesını oğluşumun yıktı yıktı ortalığı hirdoselı içinde 12 aylık oldugunda geçmezse amelıyat dedi inş geçerde ameliyata gerek kalmaz yaa senağlamasenağlamaişlem bitince bezleyıp emzirme odasına götürdum hastanede herkes bana bakıyodu emzirirken uyudu bu arda 1 saat geçti normal aylık kontrolumuzu olduk dr bana yağsız senze çorbası verdedı 1 hafta sonra yoğurt arkasından muhallebi ve enson yumurtanın sarısını ver dedi robotton geçitme dedı pütürlü olsun 7 ayına doğruda pilav tarzı seylere geç dedi bu söledıklerının arasında en az birar hafta olacak dedi aşılarını konuştuk ferro sanol ve polivit verdı bu arda meyve suyu ve havuç suyu vermeyı unutma dedı pekmezı bırakmayın dedı sütüm oldugu için mamaları önermedı bende zaten vermeyı düşünmüyorum allah nasıp ederse salı günü yada çarsamaba gidiyoruz. bi yandan alışverış bı yandan evde valiz toparla burda kalacakları kolıle işim çok oluyo girmeye vakıt bulamıyorum. bu arda bebişimin boyu 63cm kilosu da 6.780gr
allahım tüm hasta bebeklere sağlık versın görüşürüz kızlarr.......
iyi geceler arkadaşlarr. bakıyorum buluşuyorsunuz sanırımm ne güzell. artık ben burda biraz yabancı gibiyim sanırım girmediigimden dolayı unutulduk sanırım.
neyse arkadaşlar şaka tabikide. hasta olan bebişlerimize annelerimize geçmiş olsun acil şifalar.
betül annenler gitmiş sanırım Allah kavuştursunn.
Hicrancım kardeşinede geçmiş olsun güzelim.inşllah hiçbirşey çıkmaz güzelim tahlil sonuçlarında.
herkese hayırlı sabahlar. iyi uykularr tatlı rüyalar.
hepinize tesekkur ediyorum cevaplariniz icin.
yazisabilmek umuduyla.....
deryaaaaaaaaaa yakaladım napıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
duygucum kahvaltıya mı başladın geçmişi okuyamadım ama...hadi hayırlı olsun..bizde haftaya başlıyacağız galiba....bugün duruyu dr a götüreceğim çocuk endokrinolojisine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?