Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım, iyiki doktora götürmüşsün bebeğini allaah korusun yaaa en ufak bişeeyden ne çıkmış, kuzucuğun canıda çok yanmış bir anne için ne zordur onun çığlık çığlığaa ağlaması bilirim, biizde hastaneden çok uğraştık biliyosun, allaahım insaşşallaah amleyata kalmadan iyileşiveriri oğluşuna.s.

bende gelmek istiyorum yaaaaaaaaa

çok geç kaldın güzelim yaa bu saaten sonra nasıl alalım seni aramızaaakaydirigubbakcemile3 niye bu kadar geç kaldın laelaelaelaelae neyse şaka bir yana paylaşımlarını her an bekliyoruz canım hoşgeldin sefa geldin.:içelim:

yabancı seni gittin türkiye turuna tabii bizi unuttun şakkıdı sonrada buraya gelip unutulduk diyosun, bizim seni unutmamız mümkünmü beee ölümüne kankayızzzzzzzzzz:hooray:

Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum serra dan dolayi, blusacaksaniz gelmek isterim cok

müjdecim ben özelden bılgılerı yazıyorum...işallah katılım çok olsunda şöylebi şenlikli buluşma olsun.........AYTENcim ben yaza antalyadayım....hata mayıs başı gibi allah nasip ederse gelmek ıstıyorum..buluşuruz kısmetse...BETÜL vakıtsız oldu bu..annenın gidişi..tamda en ıhtıyac duyucağın zamanlar..ama yarım saatmiş uçakla..sağlık deılya problem gerisi özlemek olsun..bu iştende zamanla cıkıcak hayırlar vardır elbet..MAVİLİMin rahatszlığı bana annemınkını hatrlattı..biçeşit iltihabik romatızma olan ve ateşle ağrıyla seyreden romateidartirit..anneme tanıyı beş altı yılda anca koyabılmişlerdi..gecmışolsun tekrara.s.

Günaydın arkadaşlar:içelim:...
Dün sabah bende eşimi gönderdim en az 2 hafta kalır o gidince moralim alt üst oluyor daha bitkin oluyorum,inşallah şu işleri biterde temelli gelir artık,ikimizde o kadar yoruluduk ki psikolojik olarak...

Tanger çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,yavrun ağlarken bir şey yapamamak çok kötü bir şey..Allah korusun evlatlarımızı...

Emel geçmiş olsun canım.tam olarak bilgi sahibi değilim romatizma hakkında ama belki havalar düzelmeye başlayınca azalır diye umut ediyorum..

Ne güzel buluşuyorsunuz bizde fotolarınızı bakmakla yetineceğiz artık(

Betül hayırlısı ne ise o olsun canım..zor olacak ama arkadaşlarını dediği gibi sağlık olsunda...

Kızlar sevgililer günü için bir şeyler düşünüdünüz mü,sonuçta ne kadar piyasa hareketliliği için olsa da o günü de kutlamak gerekildiğine inanıyorum..
eşim yanımda olmayacağı hediyesini kargoyla gönderdim..Daha önce hiç kargoyla bir şey göndermemiştim ona, umarım süpriz olur....gönül yan yana olmak isterdi ama....

Herkese Günaydın..Gece Ege hıc uyumadı acayıp huysuz..Bırde ustune poposu ısılık gıbı oldu kıpkırmızı..Pişik degıl henuz ama yınede kotu...Acaba diştenmi oluyor dıyorum:çok üzgünüm:en geç saat başı kalktı gece mahfolduk hep beraber..İnşallah bu dişin sıkıntısıdır.başka bırsey degıldır...:a015:

Gülşahcım hosgeldın canım yıne senı kaçırdım..Bende artık hıc vakıt bulamıyorum gırmek ıcın...Dun basladık canım ama alıştırmak ıcın zaten az az verıyorum.Sağol düşündüğün içina.s.
Duygu selam;
20 cc az değil mi ya? Bu arada ne kadar peynir koydun? Peynir tuzsuz bi peynir mi özel bişey aldın mı?
Bende bebe bisküvisi katsam mı acaba ?
Nuraycım 20 cc ıle basladık dun ılk olarak bugun mesela daha fazla peynır koydum ıcıne..1tane bebe biskuvisi yine..20 cc yı ben ek gıda olarak verıyorum canım peynır le bisküviyi ymuşatmak ıcın:)Ege onun üstunede emıyor oda yaklasık 230 cc gıbı Yani anlıcagın 250 cc gıbı oluyora.s.
Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..

Ay canım ya kıyama ben ona:çok üzgünüm:Nasıl canı yanmıstır kımbılır yaSende mahfolmusundur..Allah sifa versın kuzuya..Öp benim için canım:teselli:

Aslıcım hosgeldınn sen unutulcak kadınmısın lütfen yaaaşakkıdı

aslıcım bunlar beni de unuttular..girma 1 gün hemen siliniyorsun hafızalardan...merak edip nerde diye soran bile yok valla.....hayırsızlar.............................küstüm size

duygucum kahvaltıya mı başladın geçmişi okuyamadım ama...hadi hayırlı olsun..bizde haftaya başlıyacağız galiba....bugün duruyu dr a götüreceğim çocuk endokrinolojisine....

Duygu canım, bende 4-5 gündür muhallebi yapıyordum içine de biskivi atıyordum yiyordu ama dün bisküvi yerine devam maması kattım istemedi ..
hergün de bisküvi katmak istemiyorum kanserojen içerdiğini duydummm... int.tede bir sürü haber var bak istersen...
Birde sen egeye çok açken mi veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…