Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hoşgeldin, geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım ...

artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım.. İnşallah korkulacak bişey çıkmaz.

Canım haklısın üzülmekle bunları düşünmekle ama Allah dermansız dert vermesin...
Biraz sıkıntı çekeceksiniz öyle gözüküyor büyüyene kadar sonra kaybolacak Allahın izniyle bunlar...
Acaba daha önceki teşhisiyle alakalı olabilir mi bu kıllanmalar? bana öyle gibi geliyor...
Ablamında kızının da küçükken başına gelmediği kalmadı bütün rahatsızlıkları geçirdi arka arkaya ama şimdi 12 yaşında alerjisinden başka bir problemi yok çok şükür...
Biraz sabır işte..Allah sabır versin ...

deryacım geçmiş olsun yaa neymiş o neden olurmuş, şu kuruk sokumundaki çukurluk konusunsunda sorun kalmadımı.?

amin canım....çocuk doktoruna sordum bu hormonal birşey olabilirmiş...o yüzden endokrine gideceğiz...diğer hastalıkla alakasızmış...eğer hormonal değilse erken yaşta kıllı bir çocuk olabilirmiş...bembeyaz pamuk gibi kızım...kıllar kötü görünüyor ya....of ya....boynundada kahverengi doğum lekesi de var..beli zaten hem kıllı hem çukurluk var...şekil bozuklupuda var orada.....kızım bana çok kızacak büyüyünce....çirkin hissedecek kendini...saklamaya çalışacak o bölgelerini....çok üzülüyorum ya....tamam sağlıkla ilgili birşey olmasın tabiki ama görünüş de önemli ya...kız çocuğu bu offfffffff.............

deryacım geçmiş olsun yaa neymiş o neden olurmuş, şu kuruk sokumundaki çukurluk konusunsunda sorun kalmadımı.?

valla sorun varmı anlamadım bende...türkiyede 2 isim var bu konuda en iyi ikisinede götürdüm..biri 6 ayda bir mr ile takip ve ameliyat kesin ded....diğeri gerek yok öçocukla uğraşmayı bırak...bunu imalat hatası olarak kabul et dedi..yani kızımın poposunda bir çukurluk ve kıllar..ayrıca poposunun orası hafifi yamuk ....üretimde hata yapmışım....benbim yüzümden kızım ömür boyu poposunu ve belini saklayacak....

hangi doktora inanacağımı bilemnedim..tabi mr çektirme ve amelliyata gerek yok diyen benim işime geldi...

üzme kendini canım yaaa düşünsene 20 sene sonra tıpta ne mucizeler olacak, bunu düşün o zaman kendini iyi hissedeceksin.

Sana bu konuda niye kızsın ki Önemli olan sağlığının yerinde olması,aklının yerinde olması hem Allah korusun dünyanın en güzel kızı da olsa ileride bir kaza geçirip yüzüne bakılmayacak durumda da olabilir...
Çok şükür ki btün uvzuları sağlam kızının...
Ayrıca benini doğum lekesini vs... kusurlarını kompleks haline getirip getirmemesi özgüvenini sağlam olması için iş sana düşüyor..
Kaldı ki siz bilinçili bir aile olarak bunları durunuza aşılarsınız zaten...

Benim üniv.den bir arkadaşım vardı o aklıma geldi,canı acıyor diye bıyığını almazdı hemde o kadar belli oluyordu ki ben mesela ben duramazdım öylee...
ama o kadar büyük bir özgüvene sahipti ki gülüşleriyle hareketleriyle herkeside etkiliyordu..

inşallah canım becerebiliriz dediğin gibi....boynundaki lekeyi düünüyorum ney canım istedi de yemedim idye bulamıyorum....öyle derller ya....

derya canım geçmişi okuyamadım alıntılardan biraz göz gezdirdim geçmiş olsun doğum lekesi herkesde var önemli olan kişinin onu sorun yapmaması burda sana çok görev düşüyo tek sağlığında bişey çıkmasında dış görünuş bi sekılde düzeltiliyoşimdi lazerlı epilasyon var bitkısel ilaçlar var onlardan kullanır sıkma canını allahım dert verip derman aratmasın.... canım

canım senı çok iyi anlıyorum eşim benım yurt dışındaydı yenı geldı o olmaayınca elim kolum tutmuyo bir yanım eksık helede böle eşli olan toplantılarda yanlız olmak çok canımı sıkıyo biz eşimle kendi evimize geiyoruz bundan sonra türkıyeye gelışımız dışında ayrı kalmıycaz çok zor ya bilirimmm inş eşin çabucak gelir bu arda senın ismın ne canım benımkı mevlüde şu an türkiyedeyız ama salıdan sonra cezairde yasayacagız oğlumun adı da alp berk

derya geçmiş olsun..sen ilk çukurluktan bahsettiğinde benım içime ateş düşmüştü,o sıralar spinabifidaları falan okumuştum..yarımyamalak aklımın aldıgı kadarıyla ne nedır anlamaya çalışıyoken bu gelişmeler yaşanmıştı..işallah hormonal bir problem deildir..yada sağlığını etkıleyecek bı durum deildir..kıl olsun tek sorunu..bin türlüyöntem var yokedılebılınıyo..dogumlekesıde allaha şükür yüzünde dil boynundaymış..herkezın mostralık gezdıgı bı zamandayız..ben ınsana kımlık katan bu tıp benlerı lekelerı yuzune gözunun üsütune denk gelmedıgı surece hoş bıle buluyorum..sonucta kuyruksokumu kapandı deilmi?işallah tek sıkıntınız kıltüy gibi kolaylıkla ustesınden gelınebılır olsun bı omur..bakalım yarınkı dr ne dıcek..

herkese merhaba
hepinize tesekkur ediyorum cevaplariniz icin.
yazisabilmek umuduyla.....
hoşgeldin canım..ne güzel hep takip ediyordun demek daha önceden yazsaydın keşke..umarım bundan böyle sık sık görürüz seni :1hug:

deryacım üzülme Allahın izniyle birşey çıkmaz bu tüylenme işinden..görüntü konusunu kafana takma seninle ilgisi olan birşey değil ki.. mesela benim kızımın da dudağının üst çizgisinin birisi daha bariz duruyo....damağı yarık bebekler gibi duruyordu ilk doğduğunda..zamanla düzeliyor sanki.. ama hala ' aa dudağı niye öyle ki
diyen densizler oluyo.. hiç moralimi bozmuyorum ben.. ileride kendisi için sorun teşkil ettiğini düşünürse estetik yaptırırz olur biter.. eğer kendi isterse..yoksa beni rahatsız eden bir görüntü yok ..daha şirin hatta böyle Allah dermansız dert vermesin bebeklerimize
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…