- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.541
Hoşgeldin, geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım ...
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SENİN NELER YAZIĞINI OKUYORUM...BAKIYIK BEN YOKKEN ARKAMDAN ATIP TUTUYORMUSUN delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Canım haklısın üzülmekle bunları düşünmekle ama Allah dermansız dert vermesin...
Biraz sıkıntı çekeceksiniz öyle gözüküyor büyüyene kadar sonra kaybolacak Allahın izniyle bunlar...
Acaba daha önceki teşhisiyle alakalı olabilir mi bu kıllanmalar? bana öyle gibi geliyor...
Ablamında kızının da küçükken başına gelmediği kalmadı bütün rahatsızlıkları geçirdi arka arkaya ama şimdi 12 yaşında alerjisinden başka bir problemi yok çok şükür...
Biraz sabır işte..Allah sabır versin ...
deryacım geçmiş olsun yaa neymiş o neden olurmuş, şu kuruk sokumundaki çukurluk konusunsunda sorun kalmadımı.?
geçmiş olsun canım.. İnşallah korkulacak bişey çıkmaz.
amin canım....çocuk doktoruna sordum bu hormonal birşey olabilirmiş...o yüzden endokrine gideceğiz...diğer hastalıkla alakasızmış...eğer hormonal değilse erken yaşta kıllı bir çocuk olabilirmiş...bembeyaz pamuk gibi kızım...kıllar kötü görünüyor ya....of ya....boynundada kahverengi doğum lekesi de var..beli zaten hem kıllı hem çukurluk var...şekil bozuklupuda var orada.....kızım bana çok kızacak büyüyünce....çirkin hissedecek kendini...saklamaya çalışacak o bölgelerini....çok üzülüyorum ya....tamam sağlıkla ilgili birşey olmasın tabiki ama görünüş de önemli ya...kız çocuğu bu offfffffff.............
amin canım....çocuk doktoruna sordum bu hormonal birşey olabilirmiş...o yüzden endokrine gideceğiz...diğer hastalıkla alakasızmış...eğer hormonal değilse erken yaşta kıllı bir çocuk olabilirmiş...bembeyaz pamuk gibi kızım...kıllar kötü görünüyor ya....of ya....boynundada kahverengi doğum lekesi de var..beli zaten hem kıllı hem çukurluk var...şekil bozuklupuda var orada.....kızım bana çok kızacak büyüyünce....çirkin hissedecek kendini...saklamaya çalışacak o bölgelerini....çok üzülüyorum ya....tamam sağlıkla ilgili birşey olmasın tabiki ama görünüş de önemli ya...kız çocuğu bu offfffffff.............
Sana bu konuda niye kızsın ki Önemli olan sağlığının yerinde olması,aklının yerinde olması hem Allah korusun dünyanın en güzel kızı da olsa ileride bir kaza geçirip yüzüne bakılmayacak durumda da olabilir...
Çok şükür ki btün uvzuları sağlam kızının...
Ayrıca benini doğum lekesini vs... kusurlarını kompleks haline getirip getirmemesi özgüvenini sağlam olması için iş sana düşüyor..
Kaldı ki siz bilinçili bir aile olarak bunları durunuza aşılarsınız zaten...
Günaydın arkadaşlar:içelim:...
Dün sabah bende eşimi gönderdim en az 2 hafta kalıro gidince moralim alt üst oluyor daha bitkin oluyorum,inşallah şu işleri biterde temelli gelir artık,ikimizde o kadar yoruluduk ki psikolojik olarak...
Tanger çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,yavrun ağlarken bir şey yapamamak çok kötü bir şey..Allah korusun evlatlarımızı...
Emel geçmiş olsun canım.tam olarak bilgi sahibi değilim romatizma hakkında ama belki havalar düzelmeye başlayınca azalır diye umut ediyorum..
Ne güzel buluşuyorsunuz bizde fotolarınızı bakmakla yetineceğiz artık(
Betül hayırlısı ne ise o olsun canım..zor olacak ama arkadaşlarını dediği gibi sağlık olsunda...
Kızlar sevgililer günü için bir şeyler düşünüdünüz mü,sonuçta ne kadar piyasa hareketliliği için olsa da o günü de kutlamak gerekildiğine inanıyorum..
eşim yanımda olmayacağı hediyesini kargoyla gönderdim..Daha önce hiç kargoyla bir şey göndermemiştim ona, umarım süpriz olur....gönül yan yana olmak isterdi ama....
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=6283
buda benım alp berk im canım oğlum
hoşgeldin canım..ne güzel hep takip ediyordun demek daha önceden yazsaydın keşke..umarım bundan böyle sık sık görürüz seni :1hug:hepinize tesekkur ediyorum cevaplariniz icin.
yazisabilmek umuduyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?