Doğum yapmış olan anneler buraya....

Oh ne güzel buluşuyorsunuız demek......aytencim üzülme ben de gidemiyoru bak...sen bize gel ...betülcüm allah kavuştursun....
Amiiin...tesekkur ederımm.. a.s.
aslıcım bunlar beni de unuttular..girma 1 gün hemen siliniyorsun hafızalardan...merak edip nerde diye soran bile yok valla.....hayırsızlar.............................küstüm size
Ama bu topiğinde bır gururu var canım.. herkes terkedıp terkedıp gıdıyı surda kac kısı kaldıı yanı boyle de olmaz kı canım..
kaydirigubbakcemile3

ya ılk yazını bulamaıdm bır turlu ıkı sını gordum sadece.. Allah bunları unutturucak dert vermesın canım.. aytenın de dedıgı gıbı teknolojı o kadar ılerledıkı bu tıp seylerden kolayca kurtulunabılıyor bazı operasyonlarla.. bunları takıpta canını sıkma.. saglıklı olsun da.. :teselli:

Kızlar az önce kapının alarmı çaldı,nasıl korktum kapıya gittim baktım dürbünden kimsecikler yoktu alarmı kapatmadım 5 dak. daha çalsın diye bir Allahın kulu çıkmadı annemi çağırdım hemen geldi Allah razı olsun..karşı komşuyla konuştum oda bir arabanın alarmı zannetmiş...
Ünv.deyken ben hep tek kalırdım evimde 1.kattı korkmazdım hiç hamileykende aynı şekilde ama oğlum olunca çok korkar oldum hırsızdan vs.. den birde haberlerde böyle haberler görünce etkisinde çok kalıyorum..
Allah korusun yavrularımızı...

inşallah canım becerebiliriz dediğin gibi....boynundaki lekeyi düünüyorum ney canım istedi de yemedim idye bulamıyorum....öyle derller ya....
Evt canım bizde de öyle derler ama batıl inanç işte öyle düşünme...

Canım benim adım eda memnun oldum,demek aynı düşüncelere sahip oluyoruz eşimiz gidince..
bende bir yere çıkmak istemiyorum eşim olmayınca ablamlar abimler çok ısrar ediyorlar gel hep birlikte çıkalım diye ama onsuz bir tadı olmuyor maalesef...
Ne güzel ayrı kalmayacakmışsınız ama ben onu da yapamam,bana teklif etti orda da ev tutalım bitince döneriz diye ama ailemsiz olmaz...
hem de 4-5 ay için düzenimi değiştirmeye değmez diye düşünüyorum...

Ayyy çok sevindim ya. Bende ortak birisini buldum. Ben çok severim cenneti. Eşim silivrili , evlenince bende silivriye geldim ama çok arıyorum cenneti...

gülsümcüm senin oğlan şimdiden böyleyse biraz ilerisini düşünemiyorum maşaAllah ne hareketliymiş öyle :ecrin_bebek: parmaklıklara uyku setlerinin yan koruyucu yastıklarından tak.. benimkii de kollarını ve bacaklarını sonuna kadar açıp yatmayı seviyo .. yanlara çarpmayı engelliyo o koruyucular..battaniyeyi yatağın kenarına iyice sıkıştırıyorum açamıyor böylece..ama seninki kendini de döndürebildiğinden en iyisi uyku tulumu alman.. onların bacak kısmı çuval gibi geniş dikilmiş zaten bacaklarını açabilir yine rahatsız olmaz ... sen de uykunu bölmemiş olursun canım. işin zormuş .kolay gelsin canım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa evet gerekli gerksiz bendede bazı korkular başladı hiç umursamadıklarımı umursar oldum.benimde eşim iş seyehatinde dün gece gtti bu gece gelecek neyseki fazla kalmıyor.Ama taylan doğduğundan beri iş seyehatlerinide gitmesini istemiyorum.aslında gidelim dağ başına zararsız ziyansız az riskle yaşayalım diyorum:))

Mevlüde canım maşallah yaa aytenin dediği gibi hepsi erkek oldular ...
Büyüyünce eser gürlerler artıkkaydirigubbakcemile3

Kızlar az önce sevgililier gününe ait bir şey yapacakmısınınz diye sordum kimse görmedi...
sizi tembeller:ecrin_bebek:................

Ama bu topiğinde bır gururu var canım.. herkes terkedıp terkedıp gıdıyı surda kac kısı kaldıı yanı boyle de olmaz kı canım..
kaydirigubbakcemile3

çok güldüm , çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile3
Merveeee bu cıkolataları ısırıp ısırıpp durmaa yaa canım cekıyoo baak.. delikafadulden
cokacimcoook
cokacimcoook şutarafagitti değiştireyim bari.. rejimi bozma sonra benim yüzümden :icecream:

ne güzel anlatmışsın bak takip etmişsin bizi paylaşımlardan nasibini almışsın bişeyler almışsın yaniii en azından konuşmalara katılmasanda bizimleymişsin nedemek aranıza alırmısınız aramızdasın zaten HOŞGELDİNNN sen saat farkına aldırma fırsatın oldukça gir buda gece gündüzz nöbetçiler var zatenn:roflol: bebişini sağlıcakla büyüt inşallah :)

edacım alarm niye çalmış acaba korktun nedensiz yere :teselli: komşu vs..kimseden hayır yok bu devirde ne yazık ki :çok üzgünüm:

ben özel birşey düşünmemiştim valla tembelim gerçekten :1rolleyes: bir hediye alsam yeter dee ne alsam her zaman aynı gömlek gravat, parfüm , kol düğmesi..başka seçenek gelmiyo aklıma fisfisfis sen ne aldın canım :asigim:

endişeni anlıyorum canım hormonal değildir umarım. durucuk maşallah çok tatlı hiç bi doğum lekesi gölgeleyemez güzelliğini.
bizimde doğum lekemiz var. ayak bileklerinde ve poposunda morluk gibi. internetten araştırdım mongol lekesiymiş.

Allah kavuştursun sevhancığım,İnşallah oğullarımız çabucak büyür de bizi korurlar:))) Gerçi Taylan delikalnı oldu bilee her yeri karşıtırmaya başlamış zatenkaydirigubbakcemile3
Ben şimdi çıkıyorum sağlık raporu alıp geleceğim görüşürüz arkadaşlar...

ben bişey yapmıycam mustim düşünsünkaydirigubbakcemile2

ah canım ahhh herkesin sorunu aynı nerdeyse benimde kız uyumuyorr gecede bende çok tedirgin uyuyorum hep reflüden dolayı öksürük oluyor tıkanır kusar nefes alamaz diye hep tetikteyim nerdeyse kendime hakim olamıyorum malesef bende ve uykusuz kalıyorum hep uyku tulumuna gelince ben kolsuz tulumdan kullanıyorummm kollusunu almakta istiyorumm tulumun üzerine battaniyesini de örtüyorum hafif ama peluş tarzı bir battaniyesi varr pamuklu onuda koltuk altına sıkıştırıyorum açamıyorr zillim kollarını örttürmüyor o nedenle kollu olandan da alıcamm kolları üşümesin diye gerçi ev sıcak ama uyuyana kar yağarmış yaa

allah kavuştursun canımmm kargo olayıda güzel fikirr bende yapmıştım bir kez eşime hemde şehir içinde işyerine göndermiştim çok şeker olmuştu :sm_cool:

aslıcım bunlar beni de unuttular..girma 1 gün hemen siliniyorsun hafızalardan...merak edip nerde diye soran bile yok valla.....hayırsızlar.............................küstüm size

sus kızzz iftira atma bakiiimmm burda unutulmaz kimseer sadece dalgınlığa gelürrr Şeniz senü unuturmuyuz bacım

allah nazarlardan saklasın canım yaaa öle düşünme düşünme kötüyü kötü olmasın herşeyy oku yavruna herzaman geçmiş olsunn inşallah düzelir hemenckkk bu kıl olayını anlamadım nasıl çoğalıyorrr yaaa:1shok::uhm: inşallah herşey yoluna girer acil şifalar canım:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…