E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.561
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=6283
buda benım alp berk im canım oğlum
Kızlarr ateşim 39a kadar çıktı,her yanım dökülüyo..ayakta duramıyorum..çok hasta oldumm.öpüyorum siziii..
Amiiin...tesekkur ederımm.. a.s.Oh ne güzel buluşuyorsunuız demek......aytencim üzülme ben de gidemiyoru bak...sen bize gel ...betülcüm allah kavuştursun....
Ama bu topiğinde bır gururu var canım.. herkes terkedıp terkedıp gıdıyı surda kac kısı kaldıı yanı boyle de olmaz kı canım..aslıcım bunlar beni de unuttular..girma 1 gün hemen siliniyorsun hafızalardan...merak edip nerde diye soran bile yok valla.....hayırsızlar.............................küstüm size
valla sorun varmı anlamadım bende...türkiyede 2 isim var bu konuda en iyi ikisinede götürdüm..biri 6 ayda bir mr ile takip ve ameliyat kesin ded....diğeri gerek yok öçocukla uğraşmayı bırak...bunu imalat hatası olarak kabul et dedi..yani kızımın poposunda bir çukurluk ve kıllar..ayrıca poposunun orası hafifi yamuk ....üretimde hata yapmışım....benbim yüzümden kızım ömür boyu poposunu ve belini saklayacak....
hangi doktora inanacağımı bilemnedim..tabi mr çektirme ve amelliyata gerek yok diyen benim işime geldi...
Evt canım bizde de öyle derler ama batıl inanç işte öyle düşünme...inşallah canım becerebiliriz dediğin gibi....boynundaki lekeyi düünüyorum ney canım istedi de yemedim idye bulamıyorum....öyle derller ya....
canım senı çok iyi anlıyorum eşim benım yurt dışındaydı yenı geldı o olmaayınca elim kolum tutmuyo bir yanım eksık helede böle eşli olan toplantılarda yanlız olmak çok canımı sıkıyo biz eşimle kendi evimize geiyoruz bundan sonra türkıyeye gelışımız dışında ayrı kalmıycaz çok zor ya bilirimmm inş eşin çabucak gelir bu arda senın ismın ne canım benımkı mevlüde şu an türkiyedeyız ama salıdan sonra cezairde yasayacagız oğlumun adı da alp berk
canım ben büyükçekmecede oturuyorum evlenip geldim buraya 4 yıl önce işte ama doğma büyüme küçükçekmeceli yim bende cennette belkide karşılaşmışızdır sırnaşık şey ben kuaförümden gerçekten memnunummm kaş içinde oraya gidiyorum orda tuba var kız güzel alıyor ama serdarı tek geçerimm
kızlar herkese günaydın.. hayırlı cumalar. ben artık pek yazamıyorum buraya.. dökülüyorum resmen uykusuzluktan...
size bişey soracağım.. benim oğlum hala gündüzleri uyumuyor... akşamları 9:30da yatıyor gece 1 kaç kez acıkıp kalkıyor, emziriyorum yeniden yatıyor... sabah da 6:30 da kalkıyoruz... e diceksiniz ne güzel daha ne istiyorsun.. yanlız benim oğlum aynı bana çekmiş deli gibi yatıyo geceleri... ya ters dönüyo ya ayaklarını parmaklığa kaldırıyo, ya battaniyeyi kafasına çekiyo.. şimdi kendi etrafında dönmeyi de öğrendi kafasıyla ayaklarının yerini değiştiriyo.. e haliyle ben de rahat uyuyamıyorum... havasız kalacak bişey olacak diye... sizlerinki de böyle mi... bana bi akıl verirmisiniz lütfen.. uyku tulumu almayı düşünüyorum ama karar veremedim nasıl bişey alsam.... bir de kollarını açıp yatmayı seviyo uyku tulumunda yatar mı acaba... uyku tulumu kullanan var mı aranızda.. nolur bana bi akıl verin.. artık geceleri çok uykusuz kalmaya başladım... resmen çalarsaati kuruyorum yarım saate bir kalkıyorum neredeyse her seferinde farklı şekle girmiş...offf off fikirlerinizi bekliyorum..
Dönürüm taa istanbulun bır ucu bızım ıcın kucukcekmece, buyukcekmece...
Ah keske yakın olaymıs bır kuaför tavsıye edılmesı ne guzle bırsey oysaa(
Yaa evet gerekli gerksiz bendede bazı korkular başladı hiç umursamadıklarımı umursar oldum.benimde eşim iş seyehatinde dün gece gtti bu gece gelecek neyseki fazla kalmıyor.Ama taylan doğduğundan beri iş seyehatlerinide gitmesini istemiyorum.aslında gidelim dağ başına zararsız ziyansız az riskle yaşayalım diyorum:))Kızlar az önce kapının alarmı çaldı,nasıl korktum kapıya gittim baktım dürbünden kimsecikler yoktu alarmı kapatmadım 5 dak. daha çalsın diye bir Allahın kulu çıkmadı annemi çağırdım hemen geldi Allah razı olsun..karşı komşuyla konuştum oda bir arabanın alarmı zannetmiş...
Ünv.deyken ben hep tek kalırdım evimde 1.kattı korkmazdım hiç hamileykende aynı şekilde ama oğlum olunca çok korkar oldum hırsızdan vs.. den birde haberlerde böyle haberler görünce etkisinde çok kalıyorum..
Allah korusun yavrularımızı...
Evt canım bizde de öyle derler ama batıl inanç işte öyle düşünme...
Canım benim adım eda memnun oldum,demek aynı düşüncelere sahip oluyoruz eşimiz gidince..
bende bir yere çıkmak istemiyorum eşim olmayınca ablamlar abimler çok ısrar ediyorlar gel hep birlikte çıkalım diye ama onsuz bir tadı olmuyor maalesef...
Ne güzel ayrı kalmayacakmışsınız ama ben onu da yapamam,bana teklif etti orda da ev tutalım bitince döneriz diye ama ailemsiz olmaz...
hem de 4-5 ay için düzenimi değiştirmeye değmez diye düşünüyorum...
Ama bu topiğinde bır gururu var canım.. herkes terkedıp terkedıp gıdıyı surda kac kısı kaldıı yanı boyle de olmaz kı canım..
kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook şutarafagitti değiştireyim bari.. rejimi bozma sonra benim yüzümden :icecream:Merveeee bu cıkolataları ısırıp ısırıpp durmaa yaa canım cekıyoo baak.. delikafadulden
cokacimcoook
merhaba Eylul anneleri
Yilbasi gecesi anne olacagimi ogrenmistim ve o gunden itibaren surekli sizleri takip ettim. 01.09 2008 de kizim dunyaya geldi hala sizinleydim fakat uye olmayi hic dusunmemistim cunku biz dunyanin diger ucundayiz ve aramizda gece-gunduz farki var. Sizleri hep bir gun gecikmeli takip edebiliyorum.
Hamileligimden itibaren cok seyler ogrendim buradan, sizlerle ayni seyleri yasadim cogu zaman ama tanismak bugune kismetmis. Suan hepiniz uyuyorsunuzdur sanirim.Araniza katilmaktan onur duyarim eger kabul ederseniz.
sevgiler
Mevlüde canım maşallah yaa aytenin dediği gibi hepsi erkek oldular ...
Büyüyünce eser gürlerler artıkkaydirigubbakcemile3
Kızlar az önce sevgililier gününe ait bir şey yapacakmısınınz diye sordum kimse görmedi...
sizi tembeller:ecrin_bebek:................
endişeni anlıyorum canım hormonal değildir umarım. durucuk maşallah çok tatlı hiç bi doğum lekesi gölgeleyemez güzelliğini.amin canım....çocuk doktoruna sordum bu hormonal birşey olabilirmiş...o yüzden endokrine gideceğiz...diğer hastalıkla alakasızmış...eğer hormonal değilse erken yaşta kıllı bir çocuk olabilirmiş...bembeyaz pamuk gibi kızım...kıllar kötü görünüyor ya....of ya....boynundada kahverengi doğum lekesi de var..beli zaten hem kıllı hem çukurluk var...şekil bozuklupuda var orada.....kızım bana çok kızacak büyüyünce....çirkin hissedecek kendini...saklamaya çalışacak o bölgelerini....çok üzülüyorum ya....tamam sağlıkla ilgili birşey olmasın tabiki ama görünüş de önemli ya...kız çocuğu bu offfffffff.............
Yaa evet gerekli gerksiz bendede bazı korkular başladı hiç umursamadıklarımı umursar oldum.benimde eşim iş seyehatinde dün gece gtti bu gece gelecek neyseki fazla kalmıyor.Ama taylan doğduğundan beri iş seyehatlerinide gitmesini istemiyorum.aslında gidelim dağ başına zararsız ziyansız az riskle yaşayalım diyorum:))
Mevlüde canım maşallah yaa aytenin dediği gibi hepsi erkek oldular ...
Büyüyünce eser gürlerler artıkkaydirigubbakcemile3
Kızlar az önce sevgililier gününe ait bir şey yapacakmısınınz diye sordum kimse görmedi...
sizi tembeller:ecrin_bebek:................
kızlar herkese günaydın.. hayırlı cumalar. ben artık pek yazamıyorum buraya.. dökülüyorum resmen uykusuzluktan...
size bişey soracağım.. benim oğlum hala gündüzleri uyumuyor... akşamları 9:30da yatıyor gece 1 kaç kez acıkıp kalkıyor, emziriyorum yeniden yatıyor... sabah da 6:30 da kalkıyoruz... e diceksiniz ne güzel daha ne istiyorsun.. yanlız benim oğlum aynı bana çekmiş deli gibi yatıyo geceleri... ya ters dönüyo ya ayaklarını parmaklığa kaldırıyo, ya battaniyeyi kafasına çekiyo.. şimdi kendi etrafında dönmeyi de öğrendi kafasıyla ayaklarının yerini değiştiriyo.. e haliyle ben de rahat uyuyamıyorum... havasız kalacak bişey olacak diye... sizlerinki de böyle mi... bana bi akıl verirmisiniz lütfen.. uyku tulumu almayı düşünüyorum ama karar veremedim nasıl bişey alsam.... bir de kollarını açıp yatmayı seviyo uyku tulumunda yatar mı acaba... uyku tulumu kullanan var mı aranızda.. nolur bana bi akıl verin.. artık geceleri çok uykusuz kalmaya başladım... resmen çalarsaati kuruyorum yarım saate bir kalkıyorum neredeyse her seferinde farklı şekle girmiş...offf off fikirlerinizi bekliyorum..
Günaydın arkadaşlar:içelim:...
Dün sabah bende eşimi gönderdim en az 2 hafta kalıro gidince moralim alt üst oluyor daha bitkin oluyorum,inşallah şu işleri biterde temelli gelir artık,ikimizde o kadar yoruluduk ki psikolojik olarak...
Tanger çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,yavrun ağlarken bir şey yapamamak çok kötü bir şey..Allah korusun evlatlarımızı...
Emel geçmiş olsun canım.tam olarak bilgi sahibi değilim romatizma hakkında ama belki havalar düzelmeye başlayınca azalır diye umut ediyorum..
Ne güzel buluşuyorsunuz bizde fotolarınızı bakmakla yetineceğiz artık(
Betül hayırlısı ne ise o olsun canım..zor olacak ama arkadaşlarını dediği gibi sağlık olsunda...
Kızlar sevgililer günü için bir şeyler düşünüdünüz mü,sonuçta ne kadar piyasa hareketliliği için olsa da o günü de kutlamak gerekildiğine inanıyorum..
eşim yanımda olmayacağı hediyesini kargoyla gönderdim..Daha önce hiç kargoyla bir şey göndermemiştim ona, umarım süpriz olur....gönül yan yana olmak isterdi ama....
aslıcım bunlar beni de unuttular..girma 1 gün hemen siliniyorsun hafızalardan...merak edip nerde diye soran bile yok valla.....hayırsızlar.............................küstüm size
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?