- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.581
Yok gıı dunyanın demedım ıstanbulun dedım hemde bıze gore dedım cunku anadolu yakası uskudardayız o bakımdan..kaydirigubbakcemile3 trafık olmasa 1 saat surer tabı ama ıstanbul ıcın trafık olmaması soz konusu olabılır mı sence :bbo:kız nettin o kadarda değilll yaniii dünyanın bir ucu değil ya tek sorun trafikk yoksa arabayla senin ordan 1 saat ancak sürer
Aahh canım aahh rejım kalmadı kı hastalandıktan ve sutum azaldıktan sonra.. :çok üzgünüm: sımdı korkudan yapamıyorum.. :1no2: 6. ayı dolduralım daha rahat edecegım.. ama abartmıyorum da tabı yemeyı.. sadece duzenım kalmadı o kadar.. :bbo:çok güldüm , çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook şutarafagitti değiştireyim bari.. rejimi bozma sonra benim yüzümden :icecream:
amin canım....çocuk doktoruna sordum bu hormonal birşey olabilirmiş...o yüzden endokrine gideceğiz...diğer hastalıkla alakasızmış...eğer hormonal değilse erken yaşta kıllı bir çocuk olabilirmiş...bembeyaz pamuk gibi kızım...kıllar kötü görünüyor ya....of ya....boynundada kahverengi doğum lekesi de var..beli zaten hem kıllı hem çukurluk var...şekil bozuklupuda var orada.....kızım bana çok kızacak büyüyünce....çirkin hissedecek kendini...saklamaya çalışacak o bölgelerini....çok üzülüyorum ya....tamam sağlıkla ilgili birşey olmasın tabiki ama görünüş de önemli ya...kız çocuğu bu offfffffff.............
karınca yumurtası yağı sürsene kızına benim annemin kuzeni 50 yaşında annesi bebekken sürmüş ona ve resmen tüysüz bişi kadın tüycükler varmış sadece düşün artık tabii ponlarıda almıyormuşşş tabii onlar karınca yumurtasını bir beze sarıp döverek bebeğin o bölgelerine koyuyorlarmış şimdi yaplar satılıyorr ben almıştım kendime ondan kızıma her ay 3 gün sürmeye başlıcam bu ay sürdüm bile bakalım doğruysa kızım bana teşekkür edecek :roflol:
Kızlar az önce kapının alarmı çaldı,nasıl korktum kapıya gittim baktım dürbünden kimsecikler yoktu alarmı kapatmadım 5 dak. daha çalsın diye bir Allahın kulu çıkmadı annemi çağırdım hemen geldi Allah razı olsun..karşı komşuyla konuştum oda bir arabanın alarmı zannetmiş...
Ünv.deyken ben hep tek kalırdım evimde 1.kattı korkmazdım hiç hamileykende aynı şekilde ama oğlum olunca çok korkar oldum hırsızdan vs.. den birde haberlerde böyle haberler görünce etkisinde çok kalıyorum..
Allah korusun yavrularımızı...
Evt canım bizde de öyle derler ama batıl inanç işte öyle düşünme...
Canım benim adım eda memnun oldum,demek aynı düşüncelere sahip oluyoruz eşimiz gidince..
bende bir yere çıkmak istemiyorum eşim olmayınca ablamlar abimler çok ısrar ediyorlar gel hep birlikte çıkalım diye ama onsuz bir tadı olmuyor maalesef...
Ne güzel ayrı kalmayacakmışsınız ama ben onu da yapamam,bana teklif etti orda da ev tutalım bitince döneriz diye ama ailemsiz olmaz...
hem de 4-5 ay için düzenimi değiştirmeye değmez diye düşünüyorum...
karınca yumurtası yağı sürsene kızına benim annemin kuzeni 50 yaşında annesi bebekken sürmüş ona ve resmen tüysüz bişi kadın tüycükler varmış sadece düşün artık tabii ponlarıda almıyormuşşş tabii onlar karınca yumurtasını bir beze sarıp döverek bebeğin o bölgelerine koyuyorlarmış şimdi yaplar satılıyorr ben almıştım kendime ondan kızıma her ay 3 gün sürmeye başlıcam bu ay sürdüm bile bakalım doğruysa kızım bana teşekkür edecek :roflol:
derya canım geçmişi okuyamadım alıntılardan biraz göz gezdirdim geçmiş olsun doğum lekesi herkesde var önemli olan kişinin onu sorun yapmaması burda sana çok görev düşüyo tek sağlığında bişey çıkmasında dış görünuş bi sekılde düzeltiliyoşimdi lazerlı epilasyon var bitkısel ilaçlar var onlardan kullanır sıkma canını allahım dert verip derman aratmasın.... canım
canım ya karınca yumurtası yağı günahmış diyolar doğrumu acep. değilse bende süreyim kızıma bari
derya geçmiş olsun..sen ilk çukurluktan bahsettiğinde benım içime ateş düşmüştü,o sıralar spinabifidaları falan okumuştum..yarımyamalak aklımın aldıgı kadarıyla ne nedır anlamaya çalışıyoken bu gelişmeler yaşanmıştı..işallah hormonal bir problem deildir..yada sağlığını etkıleyecek bı durum deildir..kıl olsun tek sorunu..bin türlüyöntem var yokedılebılınıyo..dogumlekesıde allaha şükür yüzünde dil boynundaymış..herkezın mostralık gezdıgı bı zamandayız..ben ınsana kımlık katan bu tıp benlerı lekelerı yuzune gözunun üsütune denk gelmedıgı surece hoş bıle buluyorum..sonucta kuyruksokumu kapandı deilmi?işallah tek sıkıntınız kıltüy gibi kolaylıkla ustesınden gelınebılır olsun bı omur..bakalım yarınkı dr ne dıcek..
canım ya karınca yumurtası yağı günahmış diyolar doğrumu acep. değilse bende süreyim kızıma bari
Dönürüm o zaman bence en ıyısı kızını ılerde zahmetten kurtar o yagı bır kovaya doldur ceylını bası harıc asagısı oldugu gıbı daldır cıkar bastan asagı kaymak gıbın olsun ugrasmasın agadydı jılettı.. :roflol:
canım, yumurtaları toplayabilmek için, karınca yuvalarını dağıtıyorlarmış.. :çok üzgünüm:
o nedenle günah olduğunu duymuştum..büyüyünce bioder kullansın daha iyi :1no2:
canım, yumurtaları toplayabilmek için, karınca yuvalarını dağıtıyorlarmış.. :çok üzgünüm:
o nedenle günah olduğunu duymuştum..büyüyünce bioder kullansın daha iyi :1no2:
teşekkür ederim canım..kuyruk sokumu kapanmadı...ömür boyu dikkat edecek temiz tutacak orayı menejıt olmaması için...
ben bunu düşünmemiştimmmmmmama napiim aldım vallaaa sürdümde kendimede denemiştim şuanda deniyomm kıllar cansızlaştı ama
ben bunu satan kişiyle konuştum öle değilmiş anlattığına göre canım bunu anlatanda sonuçta dinine inanan biri emin olabilirsin bu karıncalar özelmiş deney karıncasıda deniyormuş labarotuvarda çogaltılıyormuş büyük karıncalarmış bunlar ve sadece iranda yapılıyormuş arkadaşım kullanmayua başladı ki acayip hayvan severdir karıncayı böceğe bile kıyamaz o bile bunu araştırdıktan sonra kulanmaya başladı. Yararlarınıda görmeye başlamış gözümle gördüm
Allahım ya yeni yatırdım bu danayı zil sesi gibim gene bagırmaya başladı off off ....
Kaç defa surdun pekiii delikafadulden
ben bunu satan kişiyle konuştum öle değilmiş anlattığına göre canım bunu anlatanda sonuçta dinine inanan biri emin olabilirsin bu karıncalar özelmiş deney karıncasıda deniyormuş labarotuvarda çogaltılıyormuş büyük karıncalarmış bunlar ve sadece iranda yapılıyormuş arkadaşım kullanmayua başladı ki acayip hayvan severdir karıncayı böceğe bile kıyamaz o bile bunu araştırdıktan sonra kulanmaya başladı. Yararlarınıda görmeye başlamış gözümle gördüm
Allahım ya yeni yatırdım bu danayı zil sesi gibim gene bagırmaya başladı off off ....
canım teşekkürler..önemli birşey var mı yokmu öğrencez bugün doktora gideceğiz...
endişeni anlıyorum canım hormonal değildir umarım. durucuk maşallah çok tatlı hiç bi doğum lekesi gölgeleyemez güzelliğini.
bizimde doğum lekemiz var. ayak bileklerinde ve poposunda morluk gibi. internetten araştırdım mongol lekesiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?