Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız nettin o kadarda değilll yaniii dünyanın bir ucu değil ya tek sorun trafikk yoksa arabayla senin ordan 1 saat ancak sürer
Yok gıı dunyanın demedım ıstanbulun dedım hemde bıze gore dedım cunku anadolu yakası uskudardayız o bakımdan..kaydirigubbakcemile3 trafık olmasa 1 saat surer tabı ama ıstanbul ıcın trafık olmaması soz konusu olabılır mı sence :bbo:
ben orda saclarımı yapıp eve gelene kadar saclarım bozulur yavv yada boya yaptırsam dıp boyası gelır dermısım :roflol::roflol:
Oyle ama valla bu ıstanbulun gercegı malesef.. bız burdan kagıthaneye aksam ustu yada gunduz kopru fılan 1 saatı gceıyor trafıkten gıtmemız.. ama brı kac defa gece donduk eve 2 gıbı fılan tamı tamına 14 dk surdu dusun.. :tomato:

çok güldüm , çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile3

cokacimcoook şutarafagitti değiştireyim bari.. rejimi bozma sonra benim yüzümden :icecream:
Aahh canım aahh rejım kalmadı kı hastalandıktan ve sutum azaldıktan sonra.. :çok üzgünüm: sımdı korkudan yapamıyorum.. :1no2: 6. ayı dolduralım daha rahat edecegım.. ama abartmıyorum da tabı yemeyı.. sadece duzenım kalmadı o kadar.. :bbo:

karınca yumurtası yağı sürsene kızına benim annemin kuzeni 50 yaşında annesi bebekken sürmüş ona ve resmen tüysüz bişi kadın tüycükler varmış sadece düşün artık tabii ponlarıda almıyormuşşş tabii onlar karınca yumurtasını bir beze sarıp döverek bebeğin o bölgelerine koyuyorlarmış şimdi yaplar satılıyorr ben almıştım kendime ondan kızıma her ay 3 gün sürmeye başlıcam bu ay sürdüm bile bakalım doğruysa kızım bana teşekkür edecek :roflol:

canım ya karınca yumurtası yağı günahmış diyolar doğrumu acep. değilse bende süreyim kızıma bari

canım geçmişolsunn allaha emanet valla bende tedirginim hep kapıda alarmda yok bizdee ama kapıyı he kitli tutarım zincir değilde ona bnzer çelik kapının ayrı kilidi var onuda hep takarım benn dikkat et sende ama korkma okadar allahın izni ile bişey olmazzz tedbirinde var mademm korkma bacımm

Dönürüm o zaman bence en ıyısı kızını ılerde zahmetten kurtar o yagı bır kovaya doldur ceylını bası harıc asagısı oldugu gıbı daldır cıkar bastan asagı kaymak gıbın olsun ugrasmasın agadydı jılettı.. :roflol:

Son düzenleme:

canım teşekkürler..önemli birşey var mı yokmu öğrencez bugün doktora gideceğiz...

canım ya karınca yumurtası yağı günahmış diyolar doğrumu acep. değilse bende süreyim kızıma bari

canım, yumurtaları toplayabilmek için, karınca yuvalarını dağıtıyorlarmış.. :çok üzgünüm:
o nedenle günah olduğunu duymuştum..büyüyünce bioder kullansın daha iyi :1no2:

teşekkür ederim canım..kuyruk sokumu kapanmadı...ömür boyu dikkat edecek temiz tutacak orayı menejıt olmaması için...

canım, yumurtaları toplayabilmek için, karınca yuvalarını dağıtıyorlarmış.. :çok üzgünüm:

ben bunu satan kişiyle konuştum öle değilmiş anlattığına göre canım bunu anlatanda sonuçta dinine inanan biri emin olabilirsin bu karıncalar özelmiş deney karıncasıda deniyormuş labarotuvarda çogaltılıyormuş büyük karıncalarmış bunlar ve sadece iranda yapılıyormuş arkadaşım kullanmayua başladı ki acayip hayvan severdir karıncayı böceğe bile kıyamaz o bile bunu araştırdıktan sonra kulanmaya başladı. Yararlarınıda görmeye başlamış gözümle gördüm
Allahım ya yeni yatırdım bu danayı zil sesi gibim gene bagırmaya başladı off off ....

ben bunu düşünmemiştimmmmmm ama napiim aldım vallaaa sürdümde kendimede denemiştim şuanda deniyomm kıllar cansızlaştı ama

bak bu güze işte vicdan azabı çekmeyiz en azındannŞeniza.s.

doğru olabilir canım ama satıcı söyledi dediğine göre ticari bi amaç gütmüş olabilir bence..
onca lt. yağ için kaç bin karınca üretmeleri gerek... öyle olabilir mi ?şüphe ederim ben yine de benneyaptımki farklı metodlar da var , onlardan birisini tercih ederim ..içim daha rahat olur ..

teşekkür ederim camıö....mongol lekesi geçiyor diye biliyorum ama me zaman geçer bilemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…