Doğum yapmış olan anneler buraya....

ergen oldu kızım :)))) gülemey çalışıyorum ya.....

canım bir zararı varmıdır araştırdınmı peki?bu arada ponları ve yaplar satılıyor zyazmışsın ya anlayamadım ben orayı

a.s.

Canım çok geçmiş olsun,kıyamam içim bi hoş oldu.Umarım yaşamazsınız birdaha böyle şeyler..senağlama

emelcim geçmiş olsun ...biran önce iyileşirsin inşallah

a.s.

Dün demiştimya hastaydım ve uyumam gerekiyordu kafam kütük gibiydi,fakat dalamıyordum bir türlü eşim dediki hayal kur uyursun..Bende İstanbul buluşmasına gittiğimi düşündüm..uyumuş kalmışım...yazın olsaydı kesin gelidim..canana gidicem inşallah.

Hoşgeldin aramıza:1hug:

Aslıcım sen unutulacak kadınmısın

Siz buralara gelirmiydiniz..

Aynen öyle canım.Romatoid artirt.Teşekür ederima.s.

ohhh istanbul buluşuyormu ne güzel hadi hayırlısı darısı ank başına

Yazı sabırsızlıkla bekliyorum.Haftaya Salihalara gidicez.

a.s.

Benim yazacaklarımı arkadaşlar yazmış zaten.Güçlü ol canım.Bazen ararda gelebiliyor sıkıntılar.Yeterki ciddi,dermansız birşey olmasın.

Canım geçmiş olsun.Şimdi nasıl oldun?

Çook daha iyiyim.Başım ağrıyo biraz ve tabi sırtım..Geçmiş olsun dilekleriniz sayesinde çabuk ayaklandım..:sm_cool:Göğsümde kızarıklık ve şişlik vardı oda ateş yapmış olabilir.

Sanada gelirim inşallah.Avcılarda annem oturuyor.

nasıl yaa ben hiç duymadım valllaaa neden günah olsunki yaaa tavuk yumurtasını yiyoz oda günahmıdır kiii :roflol:ama bir hatip hocaya soralım yawww:roflol:

ben de günah diye duymuştum emin değilim... sadece duydum... ama tavuğun yumurtası holluktaysa yenmez zaten... tavuk özellikle biz yiyelim diye yumurtluyo... civciv çıkaracaksa o yumurtalar yenmez... ama karınca neslini çoğaltmak için yumurtluyo... bununla bir bağlantısı olabilir emin değilim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Deryacım çok geçmiş olsun .Bende çok merak ettim .İnşallah bişey çıkmz. Bizede haber ver hemen...

Bizimde aylık kontrolümüzde az kilo almış idrar yolu enfeksiyonu kızlarda olabiliyo dedi.İdrar testi yaptırdık ve iltihap varmış, bi şurup verdiler suprax diye.
Çok üzüldüm ya , ne yapmam gerek bilmiyorum şaşırdım çook...
Bi kaç akşamdan beri akşamları 7-8 saat uyuyo benden uyandırmamak için altını hiç açmamıştım bayağıda çiş yapmmıştı o da bakteri yapıp sebep olabilir mi acaba?
Bide bi elmayı sıkıp gün içinde pekmez katıp içiriyordum bu da iştahını kesmiş olabilir mi acaba???? Bol bol su verin, altını temiz tutun yazıyo. Allahım ya ne olur geçsin. Bide böbrek enfeksiyonuna ilerlerse yazıyodu korktum ya. O kadar ileri değil tabii ama öyle yazması okurken çok korkuttu ya. Allahım sen koru evladımı....

kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...

-------------------------------------
Simdi cektim tiyzelerii.. naniknanik
Fırından yeni çıktıı.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın emii... :)

Son düzenleme:
kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...

Çok biliyorlar yaa..
Sankı 8-9 ayı gecmıs cocuk neye gec kaldıysa daha yenı cıktı anasının karnından.. kaydirigubbakcemile3
ancaa.. benımkını ben oturtmaya calısmıyorum bıle.. bazen 45 derecelık acı ıle oturtuyorum, ayaklarının ustunde durmayı cok sevıyor tabı tek basına degıl de.. kaydirigubbakcemile3
donmeye basladı sımdı yuzustunden sırt ustune, sırt ustunden yuzustune o kadar...

Derycım çok geçmiş olsun ben şimdi nunuu nun mesajından okudum... spina bifidas ne ki... hiç duymadım.. dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah...

nunuu sanada geçmiş olsun... yaklaşık iki ay önce benim oğlumda geçirdi... evet bezini çok tuttuğun için olabilir... biz antibiyotiktn sonra atlattık sizinde geçer inşallah... ek gıda veriyosan bol bol su ver... bi de çok dikkat et temizliğine.. ısslak mendilde yapabiliyormuş...

Olurmu canım hıc artık hıcbırımız gece bebegın altını degıstrımıyoruz kı.. tabı degıstıren varsa onu bılmem ama artık bu aydan sonra alt degıstırmeye gerek yok gece..
Ayrıca elma ve pekmez tam tersıne ıstah acar canım kapamaz.. pekmezın ıstah acıcı ozellıgı vardır.. ınsallahh gecer cabucak canım gecmıs olsun..

nuraycım ilacınız bitince iltihap geçer inşAllah..
bezini geceleri ben de değiştirmiyorum artık..ama öyle çok da dolu olmuyo uyandığında..
hemen atlatırsınız umarım , üzülme sen a.s.

bizimkide çok seviyo ayakta durmayı... zıplamaya çalışıyo ama iki büklüm oluveriyo... kaydirigubbakcemile3boylarından büyük iş yapmaya çalışıyolar...

Son düzenleyen: Moderatör:

gülsümcüm benimki de hemen iki büklüm oluveriyo ayaklarını bastırınca..
desteksiz oturtmayı deneyince de yana yamuluyo hemen yazık kaydirigubbakcemile3
dr.a göre de erken zaten bunlar için, bizler aceleciyiz, hemen büyüsünler abla abi olsunlar istiyoruz :))
takma sen başkalarını a.s.

oyy yakışıklıya bak nasıl bakışlar onlar öylee :smiley-cool:
böyle kaplumbağa gibi kafalarını kaldırmalarına bayılıyorum ben çok şeker oluyorlar

oyy yakışıklıya bak nasıl bakışlar onlar öylee :smiley-cool:
böyle kaplumbağa gibi kafalarını kaldırmalarına bayılıyorum ben çok şeker oluyorlar

Evet yaa zaten yaşlı kaplumbaga dıyoruz dogdugundan berı..kaydirigubbakcemile3
boyle yatınca hepten kaplumbaga oluyor poposu fılan tam ısırmalık oluyorr yaa.. Şeniz
Hele bır yaz gelsın nasıl soyucam var ya atıcam halının ortasına gez dolas nereye gıdersen dıyee.. kaydirigubbakcemile3
tabı bende peşindenn.. zayıflarız ıste fena mı..

Millette doktor kesılıyor ya basımıza..
Ben oyle soyleyenler olunca sınır oluyorum hemen tepkımı koyuyorum..
Ne cok karısmaya meraklılar yaa..hakıkaten gec kalmıs olsa bıle gec kalmıs denmez..
Ve de bebeklerı kıyaslanmasına sınır oluyorum ozellıkle onun kı soyle senın kı boyle fılan gıbı cahılce seyler.. :1closedeyes:

ben de dün aynı şeyi diyordum eşime.. şimdiden etrafı inceliyor nerelerde ne var acaba der gibi kaydirigubbakcemile3
emekleyince bu defa da hangi deliğe girmiş nereye kaybolmuş diye peşinden koşup duracağız :CüvCüv:
kalorileri yaktıracaklar bize ne güzel :))

herkese merhaba

Deryacım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme tek dert kıl tüy olsun nasılsa çaresi var
benim kızımında doğduğunda kaşının üstünde ve burnunun altında lekesi vardı çok üzülmüştüm acaba ben mi sebep oldum diye ama alakası yok tabi doktora sordum büyüdükçe geçicek dedi internettende araştırdım geçiyormuş gerçektende şimdi belli belirsiz durunun boynundaki lekede geçebilir.
[Tanger sizede geçmiş olsun insan bebeğinin ağlamasına dayanamıyor heleki canları yanıp ağlayınca...
yavrum kim bilir nasıl canı yandı

klava:klava:klava:ay çook kızdıımm benimki bi kere döndü birdaha dönmedi bile,gayette normal gelişimi,diyelimki normal değil,geç kaldı e nolcak geç otursun geç dönsün.görümcemin kızına ahraz diyorlard şimdi bir laflar var benim aklıma gelmez çeneside hiç durmuyor

......... .!.:
Hay maşallah bıdığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…