- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.601
allah nazarlardan saklasın canım yaaa öle düşünme düşünme kötüyü kötü olmasın herşeyy oku yavruna herzaman geçmiş olsunn inşallah düzelir hemenckkk bu kıl olayını anlamadım nasıl çoğalıyorrr yaaa:1shok::uhm: inşallah herşey yoluna girer acil şifalar canım:Saruboceq::Saruboceq:
karınca yumurtası yağı sürsene kızına benim annemin kuzeni 50 yaşında annesi bebekken sürmüş ona ve resmen tüysüz bişi kadın tüycükler varmış sadece düşün artık tabii ponlarıda almıyormuşşş tabii onlar karınca yumurtasını bir beze sarıp döverek bebeğin o bölgelerine koyuyorlarmış şimdi yaplar satılıyorr ben almıştım kendime ondan kızıma her ay 3 gün sürmeye başlıcam bu ay sürdüm bile bakalım doğruysa kızım bana teşekkür edecek :roflol:
Cok gecmıs olsun canım, aynı sekılde bende ateslenmıstım cok ter attım ve bır kac saate kendıme gelmsıtım..
aferın almanı tavsıye ederım ben oyle yatmadan gecırdım grıbı.. cok ayakta tutuyor.. bol vıtamın al..
slm kızlar bu gun sabah bira valiz hazırladım geriye kalan zamanım da hastanede geçti oğlumunpipisındekı beze patlamıştı dun bugün ürologa götürduk sunnet derisinı çevirdi.bide ne görelım koca bi iltihap beni çıkardı dışarı ve o iltihabı patlattı koridorun sonunda olmama ragmen duydum sesını oğluşumun yıktı yıktı ortalığı hirdoselı içinde 12 aylık oldugunda geçmezse amelıyat dedi inş geçerde ameliyata gerek kalmaz yaa senağlamasenağlamaişlem bitince bezleyıp emzirme odasına götürdum hastanede herkes bana bakıyodu emzirirken uyudu bu arda 1 saat geçti normal aylık kontrolumuzu olduk dr bana yağsız senze çorbası verdedı 1 hafta sonra yoğurt arkasından muhallebi ve enson yumurtanın sarısını ver dedi robotton geçitme dedı pütürlü olsun 7 ayına doğruda pilav tarzı seylere geç dedi bu söledıklerının arasında en az birar hafta olacak dedi aşılarını konuştuk ferro sanol ve polivit verdı bu arda meyve suyu ve havuç suyu vermeyı unutma dedı pekmezı bırakmayın dedı sütüm oldugu için mamaları önermedı bende zaten vermeyı düşünmüyorum allah nasıp ederse salı günü yada çarsamaba gidiyoruz. bi yandan alışverış bı yandan evde valiz toparla burda kalacakları kolıle işim çok oluyo girmeye vakıt bulamıyorum. bu arda bebişimin boyu 63cm kilosu da 6.780gr
allahım tüm hasta bebeklere sağlık versın görüşürüz kızlarr.......
emelcim geçmiş olsun ...biran önce iyileşirsin inşallah
21 ŞUBAT CUMARTESİ.....YER: BOSTANCI SAHİL YOLU ÜZERİ,CADDEBOSTANA GELMEDEN,ÇİFTEHAVUZLAR BÜYÜK KLÜP YANI..tamam dıyen arkadaşlara ayrıntılı bılgılerı ziyaretcı veya özelden yazarım..bugun hiç fırsatım olmadı cok yoruldum..canan,gözde okeyledi gibi..yarın daha detaylı görşmek üzre...
merhaba Eylul anneleri
Yilbasi gecesi anne olacagimi ogrenmistim ve o gunden itibaren surekli sizleri takip ettim. 01.09 2008 de kizim dunyaya geldi hala sizinleydim fakat uye olmayi hic dusunmemistim cunku biz dunyanin diger ucundayiz ve aramizda gece-gunduz farki var. Sizleri hep bir gun gecikmeli takip edebiliyorum.
Hamileligimden itibaren cok seyler ogrendim buradan, sizlerle ayni seyleri yasadim cogu zaman ama tanismak bugune kismetmis. Suan hepiniz uyuyorsunuzdur sanirim.Araniza katilmaktan onur duyarim eger kabul ederseniz.
sevgiler
iyi geceler arkadaşlarr. bakıyorum buluşuyorsunuz sanırımm ne güzell. artık ben burda biraz yabancı gibiyim sanırım girmediigimden dolayı unutulduk sanırım.
neyse arkadaşlar şaka tabikide. hasta olan bebişlerimize annelerimize geçmiş olsun acil şifalar.
betül annenler gitmiş sanırım Allah kavuştursunn.
Hicrancım kardeşinede geçmiş olsun güzelim.inşllah hiçbirşey çıkmaz güzelim tahlil sonuçlarında.
herkese hayırlı sabahlar. iyi uykularr tatlı rüyalar.
herkese günaydım
emelcim çook geçmiş olsun sana ulaşamadımda kendine iyi bak
canım ben yogurdu dr dediğine göre yapıyorum her gün 1 bardak günlük sütten mayalıyorum 1 çay bardağına 1 çay kaşığı yogurtküçük bi kavonoza iyce sarıp ertesi gün yediriyorum eee bizimki 10gün sonra 6aylık ama 3 saati bulamıyoruz valla delikafadulden
müjdecim ben özelden bılgılerı yazıyorum...işallah katılım çok olsunda şöylebi şenlikli buluşma olsun.........AYTENcim ben yaza antalyadayım....hata mayıs başı gibi allah nasip ederse gelmek ıstıyorum..buluşuruz kısmetse...BETÜL vakıtsız oldu bu..annenın gidişi..tamda en ıhtıyac duyucağın zamanlar..ama yarım saatmiş uçakla..sağlık deılya problem gerisi özlemek olsun..bu iştende zamanla cıkıcak hayırlar vardır elbet..MAVİLİMin rahatszlığı bana annemınkını hatrlattı..biçeşit iltihabik romatızma olan ve ateşle ağrıyla seyreden romateidartirit..anneme tanıyı beş altı yılda anca koyabılmişlerdi..gecmışolsun tekrara.s.
ohhh istanbul buluşuyormu ne güzel hadi hayırlısı darısı ank başına
Günaydın arkadaşlar:içelim:...
Dün sabah bende eşimi gönderdim en az 2 hafta kalıro gidince moralim alt üst oluyor daha bitkin oluyorum,inşallah şu işleri biterde temelli gelir artık,ikimizde o kadar yoruluduk ki psikolojik olarak...
Tanger çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,yavrun ağlarken bir şey yapamamak çok kötü bir şey..Allah korusun evlatlarımızı...
Emel geçmiş olsun canım.tam olarak bilgi sahibi değilim romatizma hakkında ama belki havalar düzelmeye başlayınca azalır diye umut ediyorum..
Ne güzel buluşuyorsunuz bizde fotolarınızı bakmakla yetineceğiz artık(
Betül hayırlısı ne ise o olsun canım..zor olacak ama arkadaşlarını dediği gibi sağlık olsunda...
Kızlar sevgililer günü için bir şeyler düşünüdünüz mü,sonuçta ne kadar piyasa hareketliliği için olsa da o günü de kutlamak gerekildiğine inanıyorum..
eşim yanımda olmayacağı hediyesini kargoyla gönderdim..Daha önce hiç kargoyla bir şey göndermemiştim ona, umarım süpriz olur....gönül yan yana olmak isterdi ama....
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım geçmiş olsun.Şimdi nasıl oldun?
canım ben büyükçekmecede oturuyorum evlenip geldim buraya 4 yıl önce işte ama doğma büyüme küçükçekmeceli yim bende cennette belkide karşılaşmışızdır sırnaşık şey ben kuaförümden gerçekten memnunummm kaş içinde oraya gidiyorum orda tuba var kız güzel alıyor ama serdarı tek geçerimm
nasıl yaa ben hiç duymadım valllaaa neden günah olsunki yaaa tavuk yumurtasını yiyoz oda günahmıdır kiii :roflol:ama bir hatip hocaya soralım yawww:roflol:
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...
Deryacım çok geçmiş olsun .Bende çok merak ettim .İnşallah bişey çıkmz. Bizede haber ver hemen...
Bizimde aylık kontrolümüzde az kilo almış idrar yolu enfeksiyonu kızlarda olabiliyo dedi.İdrar testi yaptırdık ve iltihap varmış, bi şurup verdiler suprax diye.
Çok üzüldüm ya , ne yapmam gerek bilmiyorum şaşırdım çook...
Bi kaç akşamdan beri akşamları 7-8 saat uyuyo benden uyandırmamak için altını hiç açmamıştım bayağıda çiş yapmmıştı o da bakteri yapıp sebep olabilir mi acaba?
Bide bi elmayı sıkıp gün içinde pekmez katıp içiriyordum bu da iştahını kesmiş olabilir mi acaba???? Bol bol su verin, altını temiz tutun yazıyo. Allahım ya ne olur geçsin. Bide böbrek enfeksiyonuna ilerlerse yazıyodu korktum ya. O kadar ileri değil tabii ama öyle yazması okurken çok korkuttu ya. Allahım sen koru evladımı....
Deryacım çok geçmiş olsun .Bende çok merak ettim .İnşallah bişey çıkmz. Bizede haber ver hemen...
Bizimde aylık kontrolümüzde az kilo almış idrar yolu enfeksiyonu kızlarda olabiliyo dedi.İdrar testi yaptırdık ve iltihap varmış, bi şurup verdiler suprax diye.
Çok üzüldüm ya , ne yapmam gerek bilmiyorum şaşırdım çook...
Bi kaç akşamdan beri akşamları 7-8 saat uyuyo benden uyandırmamak için altını hiç açmamıştım bayağıda çiş yapmmıştı o da bakteri yapıp sebep olabilir mi acaba?
Bide bi elmayı sıkıp gün içinde pekmez katıp içiriyordum bu da iştahını kesmiş olabilir mi acaba???? Bol bol su verin, altını temiz tutun yazıyo. Allahım ya ne olur geçsin. Bide böbrek enfeksiyonuna ilerlerse yazıyodu korktum ya. O kadar ileri değil tabii ama öyle yazması okurken çok korkuttu ya. Allahım sen koru evladımı....
Çok biliyorlar yaa..
Sankı 8-9 ayı gecmıs cocuk neye gec kaldıysa daha yenı cıktı anasının karnından.. kaydirigubbakcemile3
ancaa.. benımkını ben oturtmaya calısmıyorum bıle.. bazen 45 derecelık acı ıle oturtuyorum, ayaklarının ustunde durmayı cok sevıyor tabı tek basına degıl de.. kaydirigubbakcemile3
donmeye basladı sımdı yuzustunden sırt ustune, sırt ustunden yuzustune o kadar...
evet ya çok sinir ediyolar... sofrada oturukrn ekmek veriyorum eline bi hışımla kemiriyo gören aç bu çocuk mama ver diyolar..klava: oturması gerekirmiş desteksiz... bizimkide çok seviyo ayakta durmayı... zıplamaya çalışıyo ama iki büklüm oluveriyo... kaydirigubbakcemile3boylarından büyük iş yapmaya çalışıyolar...
Simdi cektim tiyzelerii.. naniknanik
Fırından yeni çıktıı.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın emii... :)
oyy yakışıklıya bak nasıl bakışlar onlar öylee :smiley-cool:
böyle kaplumbağa gibi kafalarını kaldırmalarına bayılıyorum bençok şeker oluyorlar
evet ya çok sinir ediyolar... sofrada oturukrn ekmek veriyorum eline bi hışımla kemiriyo gören aç bu çocuk mama ver diyolar..klava: oturması gerekirmiş desteksiz... bizimkide çok seviyo ayakta durmayı... zıplamaya çalışıyo ama iki büklüm oluveriyo... kaydirigubbakcemile3boylarından büyük iş yapmaya çalışıyolar...
Evet yaa zaten yaşlı kaplumbaga dıyoruz dogdugundan berı..kaydirigubbakcemile3
boyle yatınca hepten kaplumbaga oluyor poposu fılan tam ısırmalık oluyorr yaa.. Şeniz
Hele bır yaz gelsın nasıl soyucam var ya atıcam halının ortasına gez dolas nereye gıdersen dıyee.. kaydirigubbakcemile3
tabı bende peşindenn..zayıflarız ıste fena mı..
kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...
Hay maşallah bıdığa......... .!.:Simdi cektim tiyzelerii.. naniknanik
Fırından yeni çıktıı.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın emii... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?