- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.621
canım bir zararı varmıdır araştırdınmı peki?bu arada ponları ve yaplar satılıyor zyazmışsın ya anlayamadım ben orayı
a.s.
Canım çok geçmiş olsun,kıyamam içim bi hoş oldu.Umarım yaşamazsınız birdaha böyle şeyler..senağlama
a.s.
Dün demiştimya hastaydım ve uyumam gerekiyordu kafam kütük gibiydi,fakat dalamıyordum bir türlü eşim dediki hayal kur uyursun..Bende İstanbul buluşmasına gittiğimi düşündüm..uyumuş kalmışım...yazın olsaydı kesin gelidim..canana gidicem inşallah.
Hoşgeldin aramıza:1hug:
Aslıcım sen unutulacak kadınmısın
Siz buralara gelirmiydiniz..
Aynen öyle canım.Romatoid artirt.Teşekür ederima.s.
Yazı sabırsızlıkla bekliyorum.Haftaya Salihalara gidicez.
a.s.
Benim yazacaklarımı arkadaşlar yazmış zaten.Güçlü ol canım.Bazen ararda gelebiliyor sıkıntılar.Yeterki ciddi,dermansız birşey olmasın.
Çook daha iyiyim.Başım ağrıyo biraz ve tabi sırtım..Geçmiş olsun dilekleriniz sayesinde çabuk ayaklandım..:sm_cool:Göğsümde kızarıklık ve şişlik vardı oda ateş yapmış olabilir.
Sanada gelirim inşallah.Avcılarda annem oturuyor.
kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...
evet ya çok sinir ediyolar... sofrada oturukrn ekmek veriyorum eline bi hışımla kemiriyo gören aç bu çocuk mama ver diyolar..klava: oturması gerekirmiş desteksiz... bizimkide çok seviyo ayakta durmayı... zıplamaya çalışıyo ama iki büklüm oluveriyo... kaydirigubbakcemile3boylarından büyük iş yapmaya çalışıyolar...
Çookk sağolun arkadaşlar, inşallah bunuda çabucak atlatırız.
Maibeyaz canım sen ekmek mi veriyom eline dedin? Peki tıkanmazmı ya?
Bide kızlar bende bebe bisküvisi alayım bugün ,pekmez peynir katıp vereyim diye düşündüm de, siz bisküvi için kanserojen falan demişsiniz? Var mı öyle bişey?
slm kızlar bu gun sabah bira valiz hazırladım geriye kalan zamanım da hastanede geçti oğlumunpipisındekı beze patlamıştı dun bugün ürologa götürduk sunnet derisinı çevirdi.bide ne görelım koca bi iltihap beni çıkardı dışarı ve o iltihabı patlattı koridorun sonunda olmama ragmen duydum sesını oğluşumun yıktı yıktı ortalığı hirdoselı içinde 12 aylık oldugunda geçmezse amelıyat dedi inş geçerde ameliyata gerek kalmaz yaa senağlamasenağlamaişlem bitince bezleyıp emzirme odasına götürdum hastanede herkes bana bakıyodu emzirirken uyudu bu arda 1 saat geçti normal aylık kontrolumuzu olduk dr bana yağsız senze çorbası verdedı 1 hafta sonra yoğurt arkasından muhallebi ve enson yumurtanın sarısını ver dedi robotton geçitme dedı pütürlü olsun 7 ayına doğruda pilav tarzı seylere geç dedi bu söledıklerının arasında en az birar hafta olacak dedi aşılarını konuştuk ferro sanol ve polivit verdı bu arda meyve suyu ve havuç suyu vermeyı unutma dedı pekmezı bırakmayın dedı sütüm oldugu için mamaları önermedı bende zaten vermeyı düşünmüyorum allah nasıp ederse salı günü yada çarsamaba gidiyoruz. bi yandan alışverış bı yandan evde valiz toparla burda kalacakları kolıle işim çok oluyo girmeye vakıt bulamıyorum. bu arda bebişimin boyu 63cm kilosu da 6.780gr
allahım tüm hasta bebeklere sağlık versın görüşürüz kızlarr.......
canım geçmişolsunn allaha emanet valla bende tedirginim hep kapıda alarmda yok bizdee ama kapıyı he kitli tutarım zincir değilde ona bnzer çelik kapının ayrı kilidi var onuda hep takarım benn dikkat et sende ama korkma okadar allahın izni ile bişey olmazzz tedbirinde var mademm korkma bacımm
edacım alarm niye çalmış acaba korktun nedensiz yere :teselli: komşu vs..kimseden hayır yok bu devirde ne yazık ki :çok üzgünüm:
ben özel birşey düşünmemiştim valla tembelim gerçekten :1rolleyes: bir hediye alsam yeter dee ne alsam her zaman aynı gömlek gravat, parfüm , kol düğmesi..başka seçenek gelmiyo aklıma fisfisfis sen ne aldın canım :asigim:
ben bişey yapmıycam mustim düşünsünkaydirigubbakcemile2
gözdeeee naber şeker nasılsınn, deniz paşa napıyor.
valla benim koca da karışmaz sağolsun istanbula gidicem dersem yuhh der ama:1shok: adamcağız şaşırır.
allah korusun naimecim..ama güldüm ister istemez:)neden karımı kaçırırlar demıyo :))allah ayırmasın..
gözdecim 12.30 1.00 gibi uygun diyorum..ama işi olan istediği saatde gelsın..maksat biarada olabılmek,tanışabılmek..senden başka kımsedende pek ses cıkmadı..bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?