Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bir zararı varmıdır araştırdınmı peki?bu arada ponları ve yaplar satılıyor zyazmışsın ya anlayamadım ben orayı

:roflol::roflol: ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN HIZLI YAZIP BİDE KONTROL ETMEYİNCE ÖLE OLMUŞŞŞŞŞ:roflol:
PONLARII : ONLARIsırnaşık şey
YAPLAR : YAĞLARsırnaşık şey

BEKLERİM CANIMM GÖRÜŞELİMa.s.

kızlar bebişlewri tek başınas desteksiz oturtuyomusunuz... bizimki oturamıyo devriliyo bu geç kalmış diyolar sinir ediyolar beni...

nasıl yaaa daha 5 aydalar canım desteksiz olurmu hiççç eskiden beri hep derler 6 ayda oturtun diyee bizim dr iki yanına destek koyarak oturtun dedi ama bizim kız kendini tutuyor oturtunca öne kambur durmuyormuş dedi dr denedim birkaç defa yana devriliyorrr:roflol:

Çookk sağolun arkadaşlar, inşallah bunuda çabucak atlatırız.
Maibeyaz canım sen ekmek mi veriyom eline dedin? Peki tıkanmazmı ya?

Bide kızlar bende bebe bisküvisi alayım bugün ,pekmez peynir katıp vereyim diye düşündüm de, siz bisküvi için kanserojen falan demişsiniz? Var mı öyle bişey?

nuraycım katkılı herşey için kanserojen deniliyor zaten..
bisküvi de oldukça şekerli, kilo yapmaktan başka bi faydası olmaz ..
yumurta bi de vitamin katkılı yazıyo üzerlerinde.. ama onu vermek yerine evde yapılmış keki tavsiye ediyor dr.lar.. nette biraz araştırdım ...
verilecekse de az miktarda verilebilir ama tadını bebeklerin sevmesinin dışında, yararlı olduğunu düşünmüyorum ben...

Son düzenleyen: Moderatör:

CANIM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUNNN KIYAMAM BEN ONAYAAA O NASIL DAYANDI SEN NASIL DAYANDIN BİLEMİYORUM AMA GEÇTİ ÇOK ŞÜKĞR BAKK İYİKİ GÖRMÜŞ DR ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN a.s.

:lepi:Geldimmm

Haklısın zaten her konuda Allaha emanet yaşıyoruz....

Ya yeni taktırdık ve ilk bez başıma geliyor bende paniğe kapıldım hemen....
Canım benim eşim kol düğmesi kullanmıyor ne yazık ki...ama abim kullanıyor dün eşiyle ona gümüş kol düğmesi yaptırdık isimlerinin baş harfleri var...
Eşin kullanıyormuş bence ona özel bir hediye olmuş olur...nt.tende sipariş verebiliyosun...

ben bişey yapmıycam mustim düşünsünkaydirigubbakcemile2

Ya kızlar hep böyle düşünüyoruzz biraz da biz yorulalımm.
Sürekli biz biz olmaz..birazda onlar şımarsın yazık ama....
(Bunları ben yazıyorum İlginç)

Simdi cektim tiyzelerii.. naniknanik
Fırından yeni çıktıı.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın emii... :)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

oy ben senin allahına kurban oliiimm..seni vereneee..nemo bu evet..balıkağazzlıı..şapurşupuur ye onu annesii...................MAŞALLAH SUPHANALLAH...............................gözde ile anlaştık elde varr 1.............haydi bakalım kızlar kımler gelıyo yavaş yavaş oluşturalım voltranıkaydirigubbakcemile3özeldende mesajlarınızı beklıyorum..adres telefon bılıglerımı göndericemm..tırsık kocişlerede nispet yapıcaz fotoları gösteripkaydirigubbakcemile2gerçi ben eşimlede internet aracılığyla tanıştım..hiç yabancı deilim bu işlere:1closedeyes:

gözdeeee naber şeker nasılsınn, deniz paşa napıyor.

iyi canikomm nolsun işte geçmişi okuyodum,
deniz paşa da uyuyodu şimdi uyandı oyuncaklarıyla oynuyo :) p.tesi iş başlıyo malum oğluşumla vakit geçirmeye çalışıyorum

umut saat kaç gibi olur acaba buluşma bizim o gün doktor randevumuz var da denizin gerçi hastane sizin eve yakın dönüşte uğrarız herhalde ... benim koca hiç karışmaz bu tür işlere geçende antalyaya gittik geldik onsuz :)

betül maaşallah aslana nası büyümüş nası tatlı olmuş :)

gözdecim 12.30 1.00 gibi uygun diyorum..ama işi olan istediği saatde gelsın..maksat biarada olabılmek,tanışabılmek..senden başka kımsedende pek ses cıkmadı..bakalım artık..

allah korusun naimecim..ama güldüm ister istemez:)neden karımı kaçırırlar demıyo :))allah ayırmasın..

amin canım allah ayırmasın
bak benim aklıma hiç gelmedi neden beni düşünmüyorsun demedim naniknanik
gerçi aynı şeyi kocam bana sorsa bende önce kızımı düşünürdüm heralde delikafadulden

umutcum buluşma tarihi neydi

gözdecim 12.30 1.00 gibi uygun diyorum..ama işi olan istediği saatde gelsın..maksat biarada olabılmek,tanışabılmek..senden başka kımsedende pek ses cıkmadı..bakalım artık..

bende gelmek isterdim ama bana hem uzaksın hemde bu hafta sonu müsait değilimmm canım size iyi muhabbetlerrra.s.

bu arada kızlar benim kız bugün 5.gündür isha oldu resmen su gibi popoda pişti fena oldu dün akşamdan beri ne sürdüysem geçmedi travzol krem nbile fayda etmedi her altını açtığımda sürdüm kremini su ilede temizledim mendil sürmedimm dr aradım yarın getirin bakalaım test yapalım dediii iştahıda gitti gene 2 gündür inşallah bişey çıkmaz ama ne bu ishal yawww değişik bişiide vermedim kii:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…