Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar ya ne zamn buluşuyoruz.ben bir türlü anlamadım.ne olur bu hafta sonu olmasın.benim okulda bütünleme sınavları var .görevim var yani. bilg verriseniz sevinirm.

bu hafta sonu dei onumuzdekı haftasonu cumartesı 12.30 dedık kısmetse..hicran hemuzaksın hemişim var dedi..gözde okeyledı..bende beklıyorum sizden gelıcek cevapları..hıcrancım gecmışolsun..sende bigün ayarlada işallah ben gelırım çekmeceye..hem tayın ıstedık belkı oraya taşınabılırız bıle..bız bıberonları mama ıcın yıkoruzya bazen hemen yıkamak zorunda kalıyorum tam kurlanmamaış oluyo musluk suyu..bide yıkanırken bikaç kez su kactı genzıne..ben bu sulardan cok korkuyorum aslında..aslında ben bı gölgemden korkmuyorum oda arkamda kalıyo oyuzden sanırım da yanı neden acaba?muz suyu veya püresi tutarmıki??

amanda aman maşallah pek şeker olmuşş bizim damat beyyya.s.

betül maaşallah oğluşun çok datlu bende bayılıyorum o kaplumbağa duruşlarınaaa

Hay maşallah bıdığa

betül maaşallah aslana nası büyümüş nası tatlı olmuş :)

Çok tesekkur ederız teyzelerii .. a.s. :1rolleyes:

Umut vallahı cok guzel olur bu ıs.. baska kım var bulusann.. bır ben mı kalıcuun yanıı :çok üzgünüm:
Gercı daha bır gozde kesınlesmıs ama kaydirigubbakcemile3 Hıcranda bulusur o ne demıstı en son ben gormedım..
Yalnız bende hem bulusamıyorum hemde oturdugum yerden bulusma ayarlamaya calısıyorumm benımkıde iş yanıı :roflol:

valla benim koca da karışmaz sağolsun istanbula gidicem dersem yuhh der ama:1shok: adamcağız şaşırır.

Kız sanaa nolii otur oturdugun yerde Antalyadan buraya mı gelıcen bana ınatt.. klava:
Çok üzgünüm çoook

benim koca çok komik daha önce bahsetmiştim buluşma konusundan olmaz gitme diyor yaa çocuğu kaçırırlarsa diyor :1ninca: ben onu ikna ederim tabii :jeyyar:

Ay cok guldum ıyımıı :roflol: Benımkının de vardır boyle senaryolarıı.. :roflol:
Ay kıyamam ama kuzum benım ne yapsın korumaya calısyorlar ıste.. sevınmek lazım daha cok..
Kucuk bebegım benım.. :asigim:

Ben de ben de beni de sayıın...Gelmek istiyorum kısmetse sende mi toplanıyoruz şimdi?Benim teklifime rağbet olmadı galiba pek..Neyse mekan farketmez,rahat olalım da gerisi önemli değil...

gözdecim 12.30 1.00 gibi uygun diyorum..ama işi olan istediği saatde gelsın..maksat biarada olabılmek,tanışabılmek..senden başka kımsedende pek ses cıkmadı..bakalım artık..
Hadi inşallah bakalım...Sana özelden telefon numaramı yazayım bir değişiklik olursa ararsın şeker.yerimseniben

yaaa ne kadar çoook muhabbet etmişsinizz..Yeni gelen hanımlar hoş geldiniiz hepiniz.:lepi:
Valla benim de işe başladım başlayalı buraya uğramam azaldı malesef.Aslında bahane işe başlamak ama yarım günde olsa insan çok yoruluyor sanırım şimdi banyoya girmeye bile üşeniyorum yaa var mı böyle bişey.

Eda,eşinle Allah kavuştursun biz tam kavuştuk derken..1,5 aydır yine ayrıyız eşim Ankara'da görevdeOfff off bitmez bizim görevlerimiiiz,neyse Allah bitirmesin inşallah....Mart başı gelecek ama hafta sonları gelebiliyor bu gece bekliyorum inşallah kocacığımı...:asigim:Canım ben de 14 şubat hediyesi olarak Calvin Klein euphoria parfüm seti aldım.Kutusunda After shave ve parfum var.Ayrıca bizim evlilik yıldönümümüz 18 şubat ikisi bir arada yaniii.Biraz tuzlu oldu ama helal olsun kocişime..şakkıdı.

Betül sen neden gelmiyorsuuun?
olmaz ama aaaa benneyaptımki
kambersiz düğün olur mudelikafadulden
o kadar da merak ediyorduk seni,forumu boş bırakmıyon ama buluşmaya gelmiyooon..
eşini ikna et canım yaa allah allah biz mi söylicez nasıl yapacağını töbe töbeekaydirigubbakcemile3
kendisi bıraksın,kendisi alsın.Benimki de çok haz etmez böyle şeylerden ama kendi bırakıp alacak neticede...Ay sanki her hafta internet gurubumla buluşurum da pek hazetmez demişim ilk defa olacak böyle bişey..Aaaa dur bi dk burdan bir bayanla buluşmuştum ben İskenderun da asker eşiydi o da çook tatlı bir kızdı sizden tatlı olmasın...

kızlar aslında bir cafe de falan da buluşabiliriz.. kimler gelecek tam bir okeyliyelim de.konuşalım..

kafede rahat edemeyiz hayatım bebeklerle ondan ev tercih ediyoruz...kafe olursa çok kısa otururuz bebişlerle otur kalk otur kalk e hadi kalkayım artık gibi bir durum olur,ama Umutlarda yatıya kalacaz onun için..:sm_cool::roflol:

İyi akşamlar herkese...Biz bugün Ege için mama sandalyesi ve oyun halısı almaya çıktık en sonunda..Uzun zamandır istiyordum ama bır turlu kısmet olmadı..İkisinide aldıkkaydirigubbakcemile3Sankı içinde ben oynucakmışım gibi mutlu oldum valla..Anladım ki bebek olunca insanın bütün özel ihtiyaçları ikinci plana atılıyormuş..Bütün çarşıyı gezdik ama ona birşeyler almaktan kendimize bir çorap dahi almadan eve geldik...Neyseki oyun halısınıda mama sandalyesinide çok sevdi benim oğlumSizin için obr oğlumun resimlerini koyucam biraz şimdikaydirigubbakcemile3
duygucum kahvaltıya mı başladın geçmişi okuyamadım ama...hadi hayırlı olsun..bizde haftaya başlıyacağız galiba....bugün duruyu dr a götüreceğim çocuk endokrinolojisine....

Deryacım merhaba 2 gündğr hayırlısıyla başladık kahvaltıya doktorumuza kalsa vermemızı ıstemıyor hıc bırsey kilosu gayet ıyı oldugu ıcın ama ben açıkcası yavas yavas başlamak ıstedım..İlerde benım gıbı herşeyı seçen zor bir çocugum olsun ıstemıyorum..Rahmetlı annecıgımle kucuklugumde her yemekte kavga ederdık..senağlama

:1shok:Ay ilk olarak senden duyuyorum Edacım hemen araştırıcam..Ben zaten dün 1tane bugunde 1 tane ezip verdım henüz hemen bakıcam şimdi...Bu arada allak kavuştursun canımcım...

Canım çok üzüldüm ya kıyamam ben durumasenağlamaAllah şifa versin.. inşallah hiçbirşeyi çıkmıcak Deryacım bol bol dua edıcem duru prensesimiz için...Güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Duygucuuum şükür kavuşturana canısıııııııı....
senin su samuru nasııl?Issırr onu çabuuuk...

ben de cici bebe veriyorum milupa veya krndi yaptığım meyve suyunun içine 2 tane ezip veriyorum çok seviyor ayça...kansorejen mi ilk defa duydum ben de...Cici bebe yaa yılların cici bbesi ben güveniyorum açıkçası...

yoğurt yapıyorum kızıma 2 günde bir...o yemezse biz yiyoruz..
pastörize yani günlük sütle ev yoğurduyla çalıyoruz.bazen içine cici bebe de koyup yediriyorum bu arada kızlar bebeklerte su vermeyi ihmal etmeyin.artık ek gıdalara başladık ben günde 3 kez veriyorum içtiği kadar....ay unuttuğum oluyor bazen ,sonradan verince nasıl saldırarak içiyor çok kızıyorum kendime canavar,sorumsuz anne diye..

Bu oyun halımız
[
Buda obur oğlumuz mama sandalyesinde:)Babasıda önüe evde ne varsa yığdıı bundan sonra ağlama burda ne bulursan ye iç eğlen dedi birde fotoğraf çekti:roflol::roflol:
......................................

Son düzenleme:
Ay iyiki hatırlattın gülcüm hemen su vereyim bende...Sabahtan beri aklımda ama bende sorumsuz anne oldum sanırsam(Canım benım ya valla özledim kız seni:)Dobram benim harbi arkadaşım..

buyur gel bacım beklerim nedemekkk buraya taşınacaksan süpperr gider gelirik birbirimizeee
musluk suyundan bende tedirgin oluyorum ama napıcan mecbur ben sabahları yüzünü yıkarken içme suyu ile yıkıyorum artık bir ara gözleri alerji olmuştu damla falan kullanmak zorunda kalıyorsun öle olunca şimdi iyi gibi ama arada gözlerini yine çok oğuşturuyorr biberonları ben sterilizatöre içme suyu koyuyorum ama senin gibi acil yıkamam gerektiğinde ısıtıcıdaki içme suyundan kaynar su ile çalkalıyorum biberon ve başlığını öle rahat ediyor içim

Duyguuu allah iyiliğini versin emiii
kız maymun etmişiniz oğlişimiiii...niye dalga geçiyosunuz çocuklaaa...

kuzum beniim nasılda kurulmuş paşalar gibiii..aferin boncuğuma
güle güle kullansın...

Duyguuu allah iyiliğini versin emiii
kız maymun etmişiniz oğlişimiiii...niye dalga geçiyosunuz çocuklaaa...

kuzum beniim nasılda kurulmuş paşalar gibiii..aferin boncuğuma
güle güle kullansın...

napalım ya dalga geçilmicek gibi değilki nerdeyse muzu kabuklu yıcek teyzesi yaaa:roflol:

oo hicran sende tüm teşkilat var...yok allahın izniyle mikrobik falan deildir..ya işallah ben sevıyorum o tarafları..eşimin gölün kenarı ufacık bı yazlıgı var ..huzurlu ve rahat yerler...............Gül valla yatıyada kalın nedemek..az daha büyük olsalar şöyle kendılerını algılayabılıp iyice oyun oynayabılcek durumda olsalar ozaman harıka olur bisürü kuzu..valla heyecanlıyım şimdiden:)kafe gercekten ev gıbı olmaz canan..alt deişicez icabında kusmuk temızlıcez huysuzlugumuz tutucak falan ...şimdii gene 3 teyiz..yokmu arttıran ..EYLÜL ANNELERİ İSTANBUL BULUŞUYOR....21 ŞUBAT CUMARTESİ 12.30........CEMİLTOPUZLU CADDESİ ÇİFTEHAVUZLARSAHİLYOLU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…