- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.641
amanda aman maşallah pek şeker olmuşş bizim damat beyyya.s.
betül maaşallah oğluşun çok datlu bende bayılıyorum o kaplumbağa duruşlarınaaa
Hay maşallah bıdığa
betül maaşallah aslana nası büyümüş nası tatlı olmuş :)
oy ben senin allahına kurban oliiimm..seni vereneee..nemo bu evet..balıkağazzlıı..şapurşupuur ye onu annesii...................MAŞALLAH SUPHANALLAH...............................gözde ile anlaştık elde varr 1.............haydi bakalım kızlar kımler gelıyo yavaş yavaş oluşturalım voltranıkaydirigubbakcemile3özeldende mesajlarınızı beklıyorum..adres telefon bılıglerımı göndericemm..tırsık kocişlerede nispet yapıcaz fotoları gösteripkaydirigubbakcemile2gerçi ben eşimlede internet aracılığyla tanıştım..hiç yabancı deilim bu işlere:1closedeyes:
valla benim koca da karışmaz sağolsun istanbula gidicem dersem yuhh der ama:1shok: adamcağız şaşırır.
benim koca çok komik daha önce bahsetmiştim buluşma konusundan olmaz gitme diyor yaa çocuğu kaçırırlarsa diyor :1ninca: ben onu ikna ederim tabii :jeyyar:
Ben de ben de beni de sayıın...Gelmek istiyorum kısmetse sende mi toplanıyoruz şimdi?Benim teklifime rağbet olmadı galiba pek..Neyse mekan farketmez,rahat olalım da gerisi önemli değil...21 ŞUBAT CUMARTESİ.....YER: BOSTANCI SAHİL YOLU ÜZERİ,CADDEBOSTANA GELMEDEN,ÇİFTEHAVUZLAR BÜYÜK KLÜP YANI..tamam dıyen arkadaşlara ayrıntılı bılgılerı ziyaretcı veya özelden yazarım..bugun hiç fırsatım olmadı cok yoruldum..canan,gözde okeyledi gibi..yarın daha detaylı görşmek üzre...
Hadi inşallah bakalım...Sana özelden telefon numaramı yazayım bir değişiklik olursa ararsın şeker.yerimsenibengözdecim 12.30 1.00 gibi uygun diyorum..ama işi olan istediği saatde gelsın..maksat biarada olabılmek,tanışabılmek..senden başka kımsedende pek ses cıkmadı..bakalım artık..
kızlar aslında bir cafe de falan da buluşabiliriz.. kimler gelecek tam bir okeyliyelim de.konuşalım..
duygucum kahvaltıya mı başladın geçmişi okuyamadım ama...hadi hayırlı olsun..bizde haftaya başlıyacağız galiba....bugün duruyu dr a götüreceğim çocuk endokrinolojisine....
Duygu canım, bende 4-5 gündür muhallebi yapıyordum içine de biskivi atıyordum yiyordu ama dün bisküvi yerine devam maması kattım istemedi ..
hergün de bisküvi katmak istemiyorum kanserojen içerdiğini duydummm... int.tede bir sürü haber var bak istersen...
Birde sen egeye çok açken mi veriyorsun?
artık delireceğim zaten...ne bu ya nazar mı var benim kızımda anlmadım..garip şeyler bizi buluyor...tam oh birşey yok sevinelim dedik spina bifidas olayı için....şimdi de bu çıktı....kızımın kukusunda ve bacakalrında kıllar görmüştüm artıyor gittikçe bunlar...omun için götüreceğim bu akşam bakalım..dua edin ne olur..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu hafta sonu dei onumuzdekı haftasonu cumartesı 12.30 dedık kısmetse..hicran hemuzaksın hemişim var dedi..gözde okeyledı..bende beklıyorum sizden gelıcek cevapları..hıcrancım gecmışolsun..sende bigün ayarlada işallah ben gelırım çekmeceye..hem tayın ıstedık belkı oraya taşınabılırız bıle..bız bıberonları mama ıcın yıkoruzya bazen hemen yıkamak zorunda kalıyorum tam kurlanmamaış oluyo musluk suyu..bide yıkanırken bikaç kez su kactı genzıne..ben bu sulardan cok korkuyorum aslında..aslında ben bı gölgemden korkmuyorum oda arkamda kalıyo oyuzden sanırım da yanı neden acaba?muz suyu veya püresi tutarmıki??
Duyguuu allah iyiliğini versin emiii
kız maymun etmişiniz oğlişimiiii...niye dalga geçiyosunuz çocuklaaa...
kuzum beniim nasılda kurulmuş paşalar gibiii..aferin boncuğuma
güle güle kullansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?