E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.661
Sen bana kambermi dıyorsun sımdı yanııBetül sen neden gelmiyorsuuun?
olmaz ama aaaa benneyaptımki
kambersiz düğün olur mudelikafadulden
o kadar da merak ediyorduk seni,forumu boş bırakmıyon ama buluşmaya gelmiyooon..
eşini ikna et canım yaa allah allah biz mi söylicez nasıl yapacağını töbe töbeekaydirigubbakcemile3
kendisi bıraksın,kendisi alsın.Benimki de çok haz etmez böyle şeylerden ama kendi bırakıp alacak neticede...Ay sanki her hafta internet gurubumla buluşurum da pek hazetmez demişim ilk defa olacak böyle bişey..Aaaa dur bi dk burdan bir bayanla buluşmuştum ben İskenderun da asker eşiydi o da çook tatlı bir kızdı sizden tatlı olmasın...
duygu güle güle kullansın ege çok da güzel poz vermiş..kolayı da light içiyo hee kaydirigubbakcemile3 formunu koruyoo demek kaydirigubbakcemile3
mama sandalyesi araştırıyorum ben de , ne marka aldınız canım ?
umutcum valla sen bu işi hallettin :lepi: benim eşim ctesi de çalışıyoo.. o saatte bırakırım derse gelirim.. bir de işten çıkıp gelmesi 7-8 i bulur, akşama kadar başınıza kalmayalım sonra kaydirigubbakcemile3 en iyisi gelmeyelim biz kaydirigubbakcemile3
oo hicran sende tüm teşkilat var...yok allahın izniyle mikrobik falan deildir..ya işallah ben sevıyorum o tarafları..eşimin gölün kenarı ufacık bı yazlıgı var ..huzurlu ve rahat yerler...............Gül valla yatıyada kalın nedemek..az daha büyük olsalar şöyle kendılerını algılayabılıp iyice oyun oynayabılcek durumda olsalar ozaman harıka olur bisürü kuzu..valla heyecanlıyım şimdiden:)kafe gercekten ev gıbı olmaz canan..alt deişicez icabında kusmuk temızlıcez huysuzlugumuz tutucak falan ...şimdii gene 3 teyiz..yokmu arttıran ..EYLÜL ANNELERİ İSTANBUL BULUŞUYOR....21 ŞUBAT CUMARTESİ 12.30........CEMİLTOPUZLU CADDESİ ÇİFTEHAVUZLARSAHİLYOLU...
duygucum ne güzelmiş egenin cicileri. güzel günlerde kullansın.
maşallah pek tatlı.erkek güzeli seniii
oo hicran sende tüm teşkilat var...yok allahın izniyle mikrobik falan deildir..ya işallah ben sevıyorum o tarafları..eşimin gölün kenarı ufacık bı yazlıgı var ..huzurlu ve rahat yerler...............Gül valla yatıyada kalın nedemek..az daha büyük olsalar şöyle kendılerını algılayabılıp iyice oyun oynayabılcek durumda olsalar ozaman harıka olur bisürü kuzu..valla heyecanlıyım şimdiden:)kafe gercekten ev gıbı olmaz canan..alt deişicez icabında kusmuk temızlıcez huysuzlugumuz tutucak falan ...şimdii gene 3 teyiz..yokmu arttıran ..EYLÜL ANNELERİ İSTANBUL BULUŞUYOR....21 ŞUBAT CUMARTESİ 12.30........CEMİLTOPUZLU CADDESİ ÇİFTEHAVUZLARSAHİLYOLU...
teşekkür ederim umut samimiyetin için a.s. eşimle konuşup son kararımızı bildiririm :teytey:
duygucum, cansu da chicco dan memnundu.... güle güle kullanın bol bol yesin egecik sandalyesinde Şeniz
duygucum ne güzelmiş egenin cicileri. güzel günlerde kullansın.
maşallah pek tatlı.erkek güzeli seniii
bende gelcem kizlarr
müjde , umut ( patik ) arkadaşımız özelden adres bilgilerini yollayacak canım.. kaydirigubbakcemile5
Ben kaynamış su değil içme suyu veriyorum normal.Nestle su yani.Oda ısısında bekletip sonra çay bardağıyla içiriyorum.Ağzına dökmüyorum bardağın ucuna kadar getiriyorum suyu o kendi içine çekiyor,boğazına kaçmıyor böylece ama canım çu suluklar varya delikli bardak gibi bişey onlardan denk gelirse alacam...şimdi su kaynatıyorum çay kaşığıylamı veriyorsun canım?
yaaa sen geel biz seni bırakırız evine kadar ayıp ettin Merviiş...sırnaşık şeyduygu güle güle kullansın ege çok da güzel poz vermiş..kolayı da light içiyo hee kaydirigubbakcemile3 formunu koruyoo demek kaydirigubbakcemile3
mama sandalyesi araştırıyorum ben de , ne marka aldınız canım ?
umutcum valla sen bu işi hallettin :lepi: benim eşim ctesi de çalışıyoo.. o saatte bırakırım derse gelirim.. bir de işten çıkıp gelmesi 7-8 i bulur, akşama kadar başınıza kalmayalım sonra kaydirigubbakcemile3 en iyisi gelmeyelim biz kaydirigubbakcemile3
Niye ki kız kamber kötü bişeymi ki?valla ne demek bilmiyorum hani lafın gelişi söyledim ben.kafamçokkarıştıSen bana kambermi dıyorsun sımdı yanııklava:.....:roflol:
Ay vallahı cok hossun su konusmaların yok mu ortalıgı kıran dokenn bayılıyorum.. kaydirigubbakcemile3
Neyse canım benım tesekkur ederım bende cok gelmek ısterım ama benımkı hazetmıyor oyle seylerı..
Sız bulustuktan sonra resımlerınızı fılan gosterıp (tabı ızın verırsenız :roflol:) bır sekılde naz la nıyaz la ıkna edebılırım ama bılmıyorum bakalım.. :bbo:
Sende gidiyomusun mervecim buluşmaya,aylardır yazıştığım herkesi görmeyi çok isterdim ya,bence vaktin varsa git arkadaşım süper olur
gel kız geleceksen ne 10 kere yazıyon...:roflol:bende gelcem kizlar
bence de vaktin yoksa da yarat arkadaşıım birdaha kim bilir ne zaman toplanabiliriz imkan işte kaçırmayın...Sende gidiyomusun mervecim buluşmaya,aylardır yazıştığım herkesi görmeyi çok isterdim ya,bence vaktin varsa git arkadaşım süper olur
Niye ki kız kamber kötü bişeymi ki?valla ne demek bilmiyorum hani lafın gelişi söyledim ben.kafamçokkarıştı
merve aşkolsun olurmu oyle..sen nasıl rahat edıceksen oyle yap..ama benım için saat mefrumu yok..hem bende karşıya geçicem akşam olmazsa bızde bırakırız sizi...yanı gec saate kadar oturmak zorunda kalırım dıyeyse sakın dert etme lutfen..ben geçte dönerım kendı evıme dönmesem annemlerde kalsamda olur ..yeterki aylardır nelerı yazdık..okuduk..yaşadık..paylaştık....bunları sıcak bir gülümsemeye,vay canına neydi demeye,zaten kısıtlı ve kendı halınde olan yaşantımıza hembir renk hemde yeni bir arkadaş katabilmek için buluşmak istiyorum,ruz..
gel kız geleceksen ne 10 kere yazıyon...:roflol:
bence de vaktin yoksa da yarat arkadaşıım birdaha kim bilir ne zaman toplanabiliriz imkan işte kaçırmayın...
geeel geelll,kalkıyor bir iki çifte havuzlara... geliyo musun ablaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?