Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu güle güle kullansın ege çok da güzel poz vermiş..kolayı da light içiyo hee kaydirigubbakcemile3 formunu koruyoo demek kaydirigubbakcemile3
mama sandalyesi araştırıyorum ben de , ne marka aldınız canım ?
umutcum valla sen bu işi hallettin :lepi: benim eşim ctesi de çalışıyoo.. o saatte bırakırım derse gelirim.. bir de işten çıkıp gelmesi 7-8 i bulur, akşama kadar başınıza kalmayalım sonra kaydirigubbakcemile3 en iyisi gelmeyelim biz kaydirigubbakcemile3

benımkı sudan tıksınıyo gıbı resmen...damlalalıkla ağzına fışkırtıyorum yoksa hiç içmiyo.....ama yetersız mı gelıyodur acaba?yaklaşık nekadar su içmeliki acaba?en son doktor aldıgı kadar ver demişti..hiç almıyoki...

Sen bana kambermi dıyorsun sımdı yanıı klava:.....:roflol:
Ay vallahı cok hossun su konusmaların yok mu ortalıgı kıran dokenn bayılıyorum.. kaydirigubbakcemile3
Neyse canım benım tesekkur ederım bende cok gelmek ısterım ama benımkı hazetmıyor oyle seylerı..
Sız bulustuktan sonra resımlerınızı fılan gosterıp (tabı ızın verırsenız :roflol:) bır sekılde naz la nıyaz la ıkna edebılırım ama bılmıyorum bakalım.. :bbo:

Son düzenleme:
merve aşkolsun olurmu oyle..sen nasıl rahat edıceksen oyle yap..ama benım için saat mefrumu yok..hem bende karşıya geçicem akşam olmazsa bızde bırakırız sizi...yanı gec saate kadar oturmak zorunda kalırım dıyeyse sakın dert etme lutfen..ben geçte dönerım kendı evıme dönmesem annemlerde kalsamda olur ..yeterki aylardır nelerı yazdık..okuduk..yaşadık..paylaştık....bunları sıcak bir gülümsemeye,vay canına neydi demeye,zaten kısıtlı ve kendı halınde olan yaşantımıza hembir renk hemde yeni bir arkadaş katabilmek için buluşmak istiyorum,ruz..

Evet teyzesi zayıflamak için light içiyo oğlumkaydirigubbakcemile3Canım biz chicco aldık.İçlerinde en konforlusu o geldi bana..Bir kaç arkadaşımdanda memnun kaldıklarını duymuştum..Bakalım inşallah bende memnun kalırıma.s.

teşekkür ederim umut samimiyetin için a.s. eşimle konuşup son kararımızı bildiririm :teytey:
duygucum, cansu da chicco dan memnundu.... güle güle kullanın bol bol yesin egecik sandalyesinde Şeniz

bende gelcem kizlarr

bende gelcem kizlar

teşekkür ederim umut samimiyetin için a.s. eşimle konuşup son kararımızı bildiririm :teytey:
duygucum, cansu da chicco dan memnundu.... güle güle kullanın bol bol yesin egecik sandalyesinde Şeniz

Ay inşallah mervecim memedeki iştahları mamadada devam eder..
duygucum ne güzelmiş egenin cicileri. güzel günlerde kullansın.
maşallah pek tatlı.erkek güzeli seniii

ay teyzesi çok teşekkür edrriza.s.:1hug:

Slm.herkese...
Duygu maşallah egeye ne kadar tatlı çıkmış öyle,oyun halısıyla mama sandalyesinide çok beğendim,duygucum ege oturabiliyomu sandalyeye ben daha hiç oturtmadım...
Bu arada keşke bende gelebilseydim buluşmaya bazı arkadaşlarımı çok merak ediyorum kesin gelirdim yaşakkıdı

şimdi su kaynatıyorum çay kaşığıylamı veriyorsun canım?
Ben kaynamış su değil içme suyu veriyorum normal.Nestle su yani.Oda ısısında bekletip sonra çay bardağıyla içiriyorum.Ağzına dökmüyorum bardağın ucuna kadar getiriyorum suyu o kendi içine çekiyor,boğazına kaçmıyor böylece ama canım çu suluklar varya delikli bardak gibi bişey onlardan denk gelirse alacam...
yaaa sen geel biz seni bırakırız evine kadar ayıp ettin Merviiş...sırnaşık şey

Niye ki kız kamber kötü bişeymi ki?valla ne demek bilmiyorum hani lafın gelişi söyledim ben.kafamçokkarıştı

Sende gidiyomusun mervecim buluşmaya,aylardır yazıştığım herkesi görmeyi çok isterdim ya,bence vaktin varsa git arkadaşım süper olur

hoşgeldin canım .. nasıl oldu mert efe kabızlığı geçti mi ?
eşimle konuşmadım henüz..izin verir de, işe sabah erken gitmesi gerekiyorsa eğer, o zaman gidemiycem :çok üzgünüm: çok uzak kalıyor bana çünkü..
yoksa ben de çok istiyorum süper olacak gerçekten..
sen de gelebilsen ne güzel olurdu :1hug:

bende gelcem kizlar
gel kız geleceksen ne 10 kere yazıyon...:roflol:
Sende gidiyomusun mervecim buluşmaya,aylardır yazıştığım herkesi görmeyi çok isterdim ya,bence vaktin varsa git arkadaşım süper olur
bence de vaktin yoksa da yarat arkadaşıım birdaha kim bilir ne zaman toplanabiliriz imkan işte kaçırmayın...
geeel geelll,kalkıyor bir iki çifte havuzlara... geliyo musun ablaaa???

Niye ki kız kamber kötü bişeymi ki?valla ne demek bilmiyorum hani lafın gelişi söyledim ben.kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3................ Şeniz............

Bu arada.. bız ne zamana kadar kaynatılmıs su verıcez bu ışaklara...
Bızım kı gıbı ıcme suyundan versek ne olur.. CADIARZU
Ya da mesela mama yapıyorken yada muhallebısı ılıtıyorken kaynamıs suyun ıcıne cabuk ılıtabılmek ıcın bırazda ıcme suyundan katsak... CADIARZU

yeni bir ses yeni bir nefes...evet sayın seyirciler romantizmin doruklarında gezmeye devam ediyoruz...
çikolata renkli sanatçımız seslendiriyor...

o ne kız sezer cumhur önal anonsları gibi konuştun gene
:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 hakikaten alemsin gül kaydirigubbakcemile3 Allah da seni güldürsün sen bizi güldürüyorsun kaydirigubbakcemile3
geliyorum apla delikafadulden
evime kadar bırakma teklifinizi de bi düşünmem lazım, ya beni kaçırırsanız lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…