Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım biz doğduğundan beri içme suyuyla yıkıyoruz,ablamlara dalga konusu olsadagamyoncuiremsu sonuçta biz musluk suyu içmiyorsak bebeğimin içme riskini göze alamam...
Kap kacakları da musluk suyuyla yıkayıp tekrar içme suyu döküyorum..

8-9 aylık oluncaya kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum...

Kızlar ben burda felaket tellalı gibi oldum ama sizlerin de haberi olsun dün tv programında çıkmış hem babam izlemiş hemde ablam plastik kaplar erken ergenliğe sokuyormuş..6-7 yaşında ergenliğe giriyorlarmış çocuklar..
cam kaplara cam biberonlara dönün diye uyarmış uzmanlar,izleyen varmı?
Bende yeni tuperwere nin kaplarını kaşıklarını vs... almıştım pişman oldum

Canım sizi de Allah kavuştursun,Allah böyle ayrılıklar versin...
Oğlum olmadan önce oturup ağlardım gece boyunca, eşim de telefonla sabah kadar beni susturmaya çalışırdı şimdi ise hamdolsun diyorumm,bu sıpalar bizi bayağı olgunlaştırdı..
Arada buruklaşıyorum ama oğlum ordan hemen naralar atmaya başlıyor aba baaa mamamaa

Duygu kırkbirkere maşallah ne tatlı olmuş,kurulmuş masaya beyfendi...
Ah ordan ne tabaklar ne bardaklar fırlayacak şimdiden onun planlarını yapıyordur kerataa....

valla ben içme suyu veriyorum dedim ya
mama soğutmak için de soğutmya vaktim yoksa aynen söylediğin yöntemi uyguluyorum.
şakkıdı

Hoşbulduk canım..dün ferruma başladım bugün kaka yaptı şükürler olsun valla kaka yaptığına hiç bu kadar sevinmemiştim sağol canım..Bu arada inş.eşinin işi olmazda gidersin ne güzel olur keşke orda olupta katılabilseydim bende tanışmayı çok isterdim sizlerlesenağlama

Gülcüm ben kırklarelindeyim arkadaşım inan çok isterdim gelebilmeyi ama 3 saat burayla arası bide trafiği o yüzden malesef gelemicem:çok üzgünüm: bende belki telefonla katılırım aranıza

hoşgeldin gülşahcım evet ege maşallah oturuyor artık bayadır..teşekkür ederiz bu arada..

bizde pınar alıyoruz su bende zaten içme suyunu kaynatıyorum canım...

teşekkür ederiz canımcımmm

seni napalım be..
ama Büşbüş'ü kaçırabilirm öpücük manyağı yapıp geri getiririz...delikafadulden

hoşgeldin gülşahcım evet ege maşallah oturuyor artık bayadır..teşekkür ederiz bu arada..

bizde pınar alıyoruz su bende zaten içme suyunu kaynatıyorum canım...

teşekkür ederiz canımcımmm

hoşbulduk canıımmm,maşallah egeye ben daha başlamadım oturtmaya zaten benim oğlan gezmekten oturmaya bi türlü fırsat bulamadısırnaşık şey,kucak onun için mükemmel ötesi bi yer :1rolleyes:

Eda ama tuppervare normal plastik gibi değil canım çok kaliteli
ben de kullanıyorum bi kere içine koyduğun şeyi günlerce taze tutabiliyor..
sanmıyorum normal plastikler gibi kansorejen etkisi yoktur.

hakkaten yav:roflol:bı acurluk var üstümde allah hayrlara teptil etsindelikafadulden

ne bileyim ben kimm
aşağıda gördüm Hasancan diye biri de konuyu okuyordu kaçtı
tabi ben farkedince

seni napalım be..
ama Büşbüş'ü kaçırabilirm öpücük manyağı yapıp geri getiririz...delikafadulden

aşk olsun seni napalım diyosun he sengözlerimebaksanab
değişiriz o zaman kızları, sen büşrayı ben ayçayı ...değişiklik olur kaydirigubbakcemile3

hakkaten yav:roflol:bı acurluk var üstümde allah hayrlara teptil etsindelikafadulden
yok canım estafirullah...
kız Umut şaka maka ben senin laflarının yarısını anlıyosam yarısını anlamıyom valla:sm_confused:
arada osmanlıca attırıyon ya,ayy ben de öğretmen olacam valla ne kadar cahalıım...utandım kendimdennn :1ninca:teptil ne ki bacıım?

Son düzenleme:

ben de hep bunu merak etmişimdir..
umutcum yazım dilin gibi konuşuyorsan bi de tercümana ihtiyacımız olacak kaydirigubbakcemile3
ben de acuru anlamadım kaydirigubbakcemile3

müjde , umut ( patik ) arkadaşımız özelden adres bilgilerini yollayacak canım.. kaydirigubbakcemile5

merve yolladım canım sana bılgıler..müjdecim yollamıştım beceremedimmi acabaCADIARZU................................EDAcım nekadar tedbirlisin maşallah..şimdi eşime dedimde zemzemle yıkıyalım istersen dedikafamçokkarıştıama tedbir iyi bişi..alttarafı 3 5 mılyon bı galon su..bende cubuklu dıye bı marka alıyorum ama saka veya nestleye donmek ıstıyorum..hamıdıyede ıyıymiş..buarada gercekten alerjen olmayan yanı benım sedeflı cıldıme bıle dokunmayan ıslakmendıl buldum..tesadufen almış teyzesi..freshandsoft ..valla süper cokda ıslak deil..hakıkaten saf su ve pamuklu mendıl..

:roflol::roflol::roflol:ya karıştırma işte..rahmetli annanemden aklımda kalmışhihoyyytbende bılmıyorum cogunun anlamınıda kafa yazmış bitarafa-tatlicadiarzu-tebdil miş eşime sordum şimdii:tomato:değiştirmek gibi bişi allah şerse hayırla deiştirsin gibi bişii..delikafadulden

ama bila istisna bu deyimlerin cemii lisanımızda mevcutdur..binaenaleyh her türk milletine mensup olan ferdin ezcümle bunları talim etmesi elzemdir...ooyooydelikafadulden:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…