- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.681
bu hafta sonu dei onumuzdekı haftasonu cumartesı 12.30 dedık kısmetse..hicran hemuzaksın hemişim var dedi..gözde okeyledı..bende beklıyorum sizden gelıcek cevapları..hıcrancım gecmışolsun..sende bigün ayarlada işallah ben gelırım çekmeceye..hem tayın ıstedık belkı oraya taşınabılırız bıle..bız bıberonları mama ıcın yıkoruzya bazen hemen yıkamak zorunda kalıyorum tam kurlanmamaış oluyo musluk suyu..bide yıkanırken bikaç kez su kactı genzıne..ben bu sulardan cok korkuyorum aslında..aslında ben bı gölgemden korkmuyorum oda arkamda kalıyo oyuzden sanırım da yanı neden acaba?muz suyu veya püresi tutarmıki??
Eda,eşinle Allah kavuştursun biz tam kavuştuk derken..1,5 aydır yine ayrıyız eşim Ankara'da görevdeOfff off bitmez bizim görevlerimiiiz,neyse Allah bitirmesin inşallah....Mart başı gelecek ama hafta sonları gelebiliyor bu gece bekliyorum inşallah kocacığımı...:asigim:Canım ben de 14 şubat hediyesi olarak Calvin Klein euphoria parfüm seti aldım.Kutusunda After shave ve parfum var.Ayrıca bizim evlilik yıldönümümüz 18 şubat ikisi bir arada yaniii.Biraz tuzlu oldu ama helal olsun kocişime..şakkıdı.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3................ Şeniz............
Bu arada.. bız ne zamana kadar kaynatılmıs su verıcez bu ışaklara...
Bızım kı gıbı ıcme suyundan versek ne olur.. CADIARZU
Ya da mesela mama yapıyorken yada muhallebısı ılıtıyorken kaynamıs suyun ıcıne cabuk ılıtabılmek ıcın bırazda ıcme suyundan katsak... CADIARZU
Hoşbulduk canım..dün ferruma başladım bugün kaka yaptı şükürler olsun valla kaka yaptığına hiç bu kadar sevinmemiştim sağol canım..Bu arada inş.eşinin işi olmazda gidersin ne güzel olur keşke orda olupta katılabilseydim bende tanışmayı çok isterdim sizlerlesenağlama
hoşgeldin canım .. nasıl oldu mert efe kabızlığı geçti mi ?
eşimle konuşmadım henüz..izin verir de, işe sabah erken gitmesi gerekiyorsa eğer, o zaman gidemiycem :çok üzgünüm: çok uzak kalıyor bana çünkü..
yoksa ben de çok istiyorum süper olacak gerçekten..
sen de gelebilsen ne güzel olurdu :1hug:
gel kız geleceksen ne 10 kere yazıyon...:roflol:
bence de vaktin yoksa da yarat arkadaşıım birdaha kim bilir ne zaman toplanabiliriz imkan işte kaçırmayın...
geeel geelll,kalkıyor bir iki çifte havuzlara... geliyo musun ablaaa???
Slm.herkese...
Duygu maşallah egeye ne kadar tatlı çıkmış öyle,oyun halısıyla mama sandalyesinide çok beğendim,duygucum ege oturabiliyomu sandalyeye ben daha hiç oturtmadım...
Bu arada keşke bende gelebilseydim buluşmaya bazı arkadaşlarımı çok merak ediyorum kesin gelirdim yaşakkıdı
Ben kaynamış su değil içme suyu veriyorum normal.Nestle su yani.Oda ısısında bekletip sonra çay bardağıyla içiriyorum.Ağzına dökmüyorum bardağın ucuna kadar getiriyorum suyu o kendi içine çekiyor,boğazına kaçmıyor böylece ama canım çu suluklar varya delikli bardak gibi bişey onlardan denk gelirse alacam...
yaaa sen geel biz seni bırakırız evine kadar ayıp ettin Merviiş...sırnaşık şey
Niye ki kız kamber kötü bişeymi ki?valla ne demek bilmiyorum hani lafın gelişi söyledim ben.kafamçokkarıştı
Canım biz doğduğundan beri içme suyuyla yıkıyoruz,ablamlara dalga konusu olsadagamyoncuiremsu sonuçta biz musluk suyu içmiyorsak bebeğimin içme riskini göze alamam...
Kap kacakları da musluk suyuyla yıkayıp tekrar içme suyu döküyorum..
gerçi 8-9 aylık oluncaya kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum...
Kızlar ben burda felaket tellalı gibi oldumama sizlerin de haberi olsun dün tv programında çıkmış hem babam izlemiş hemde ablam plastik kaplar ergen ergenliğe sokuyormuş..6-7 yaşında ergenliğe giriyorlarmış çocuklar..
cam kaplara cam biberonlara dönün diye uyarmış uzmanlar,izleyen varmı?
Bende yeni tuperwere nin kaplarını kaşıklarını vs... almıştım pişman oldum
Canım sizi de Allah kavuştursun,Allah böyle ayrılıklar versin...
Oğlum olmadan önce oturup ağlardım gece boyunca, eşim de telefonla sabah kadar beni susturmaya çalışırdı şimdi ise hamdolsun diyorumm,bu sıpalar bizi bayağı olgunlaştırdı..
Arada buruklaşıyorum ama oğlum ordan hemen naralar atmaya başlıyor aba baaa mamamaa
Duygu kırkbirkere maşallah ne tatlı olmuş,kurulmuş masaya beyfendi...
Ah ordan ne tabaklar ne bardaklar fırlayacak şimdiden onun planlarını yapıyordur kerataa....
kaydirigubbakcemile3 hakikaten alemsin gül kaydirigubbakcemile3 Allah da seni güldürsün sen bizi güldürüyorsun kaydirigubbakcemile3
geliyorum apla delikafadulden
evime kadar bırakma teklifinizi de bi düşünmem lazım, ya beni kaçırırsanız lülülülülülü
valla ben içme suyu veriyorum dedim ya
mama soğutmak için de soğutmya vaktim yoksa aynen söylediğin yöntemi uyguluyorum.şakkıdı
hoşgeldin gülşahcım evet ege maşallah oturuyor artık bayadır..teşekkür ederiz bu arada..
bizde pınar alıyoruz su bende zaten içme suyunu kaynatıyorum canım...
teşekkür ederiz canımcımmm
Hasancan kim laann..
içimize erkek karışmıışşş...
yeni bir ses yeni bir nefes...evet sayın seyirciler romantizmin doruklarında gezmeye devam ediyoruz...
çikolata renkli sanatçımız seslendiriyor...
o ne kız sezer cumhur önal anonsları gibi konuştun gene:roflol::roflol:
seni napalım be..
ama Büşbüş'ü kaçırabilirm öpücük manyağı yapıp geri getiririz...delikafadulden
yok canım estafirullah...hakkaten yav:roflol:bı acurluk var üstümde allah hayrlara teptil etsindelikafadulden
yok canım estafirullah...
kız Umut şaka maka ben senin laflarının yarısını anlıyosam yarısını anlamıyom valla:sm_confused:
arada osmanlıca attırıyon ya,ayy ben de öğretmen olacam valla ne kadar cahalıım...utandım kendimdennn :1ninca:teptil ne ki bacıım?
müjde , umut ( patik ) arkadaşımız özelden adres bilgilerini yollayacak canım.. kaydirigubbakcemile5
yok canım estafirullah...
kız Umut şaka maka ben senin laflarının yarısını anlıyosam yarısını anlamıyom valla:sm_confused:
arada osmanlıca attırıyon ya,ayy ben de öğretmen olacam valla ne kadar cahalıım...utandım kendimdennn :1ninca:teptil ne ki bacıım?
ben de hep bunu merak etmişimdir..
umutcum yazım dilin gibi konuşuyorsan bi de tercümana ihtiyacımız olacak kaydirigubbakcemile3
ben de acuru anlamadım kaydirigubbakcemile3
ama bila istisna bu deyimlerin cemii lisanımızda mevcutdur..binaenaleyh her türk milletine mensup olan ferdin ezcümle bunları talim etmesi elzemdir...ooyooydelikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?