Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay evet bende bazen unutuyorum gün içinde hemen saldırıyor verince ama ben genelde her mama sonrası veriyorum içerse tabii bazne hiç istemiyor
bebe bisküvisi bende bazen meyve suyuna bazen yoğurda 2-3 tane ezip veriyorum seviyor benim kızda bende sorun olcağını sanmıyorum neticede bizde yedikk tabii bizim yediklerimizle aynı olamaz herhalde bu zamanda herşey kimyevi şeylerle dolu ama bilmem artıkk hangi zımbırtıda yokki zatensositososito

aaaa nere gitti millet gene yawwww
bak bu duyguyla betül başka topiklerde yazışıyorlar ben yakaladım bir kaç defa
benden demesi...

ben tüm biberonları cam aldım ama avent biberon var 3 tane kaşıklarda chıcconun silikon kaşıkları acep zararlı olurmu ki yaww

o kadar paranoya yapmamak lazım aslında..ben bazen dıyorum benımkı bebekse cıngenenınkıde bebek..e onların nerdeyse genlerıne ışlemiş dayanıklılık ama sakınan gözede çöp batmasın..plastık heryerde nereye kadar sakınıcaz..bende aldım cam bıtane bebedor un..taşınmaz etmez aventınkını verıyorum..dr brown almıştım altındakı çin malı yazısını görmemeişim kullanmadım verıcem işine yarıcak birine..benımkı kesınlıkle suyu sevmıyo..damlalıkla sıkıyorum ağzına..küçükkeçi aynı babası..lekesini bile kopyalamış karnının sağ alt köşesinde..bi tanıdıklarda yediay arayla kız ıkıncıyı doğuruyo..aslında neguzel araları az beraber buyicekler..ama nasıl cesaret...

valla iyi cesaret evet yada kazaya kurban gitti :roflol: işi zor valla daha bii büyümedenn diğeri gelecek tabii hamişlik dönemide stresli geçer oyy oyy oyy düşünemiyorum yawww bizden biri de 2. yi getirirmi dersiniz bebişler 1 yaşına girmedenn:roflol:

Bu oyun halımız[

Buda obur oğlumuz mama sandalyesinde:)Babasıda önüe evde ne varsa yığdıı bundan sonra ağlama burda ne bulursan ye iç eğlen dedi birde fotoğraf çekti:roflol::roflol:

URL]

bu sarı kafa çok tatlı yawwww insanın o yanakları yiyesi geliyo...maaşallah egeye ....
denizde muza hasta oluyo biraz önce çatalla ezip yedirdim içine birazda sütümden sıktım şapırdata şapırtada yedi sıpa bitince de ağladı serseri :)

merhaba kızlar..muza benimkide bayılıyo..veriyorum eline kemirip duruyo..kahvaltısının içinede doğruyorum ara sıra..ama dikkat edelim çünkü muz kabız yapar..ben arkasından azcık kayısı suyu içiriyorum o yüzden

fatma dönecek canım.
ben de bi mustime sorayım bakalım. ne diyecek?
aslında çokda gelmek isterim kısmet artık

bu koca milletine bu kadar yüz vermeyin yaaa gidiyorum ben hööyyttt diyip gelin :)
şaka bi yana ne kadar kalabalık o kadar eğlenceli olur ... bi sürü aynı yaşta aynı ayda bebek muhtemelen hepsi birbirine şaşkın şaşkın bakcaklar...
antalya da aytenle görüşmemizde ege ile denizin ilk karşılaşmaları çok komikti birbirlerine baktılar şaşkın şaşkın gülümsediler elleriyle birbirlerine dokunmaya çalıştılar çook tatlıydılarrr :1hug:

slm kızlar teşekkür ederım yorumlarınız için valiz yapmaktan bunaldım valla alp de durmuyo. alacagım birsürü malzeme var ama sığdıramıyorum.biletimizi şirket aldığı için saat kaçta kaç kılo hakkımız var onu bilmiyorum oraya gittiğimde çok acıl temizlik yapıp alpin odasını halletmem lazım ev boş çunku elimden gelse deterjanları bile burdan götürcem sırf bir valiz alpin esyaları oldu bir valız benım bir valizde orda olmayan yıyecekler(pekmez bulgur mercimek nane yogurt mayası) eşim gene kızacak hava alanında para oderken ama ne yapayım boş bir eve gidiyorum tamam orda eşya lıcaz ama ilk gun ne kaar evı doldura biliriki duruma göre bir iki gun oteldede kalabiliriz alp yeterkı üşütüp hasta olmasın zaten hasta çocuk bu arda pipisi çok fena oldu dr iltihabı patlatınca bu gun çok fena şişti.. ne yapacağımı şasırdım kaldım bide sürekli gidecez diye misafir gelıyo telefonum susmuyo evlerıne davet edıyo akrabalar çoguna gidemıyorum alp durmuyo zaten zamanımızda az iyice bunaldım yoruldum şasırdım kaldımmmm

bende düşünemıyorum ikincisini:1shok:allahın takdiri ama benım hayatımda yaşadıgımen zor şeydi..annem bıle yenı doğum yaptıgımda hayatında yaptıgın en iyi iş bu oldu dedifisfisfisbu hisler zamanla geçermi acaba...sorduklarım unutuluyo diyo..................SERAP gelebilirsen çok mutlu oluruz hepimiz..keşke fatma da gelse..işallah bakalım haftaya kadar netleşiriz artık..

canım ya..allah senın yardımcın olsun..ev bıraz kalabalık olsa ben yedıgımı şaşırıyorum bıde mınnacık kuzunla evler taşican..vayvayyy..çook zor..allah elıne belıme kuvvet versın..tez zamanda hayırlısıyla yolculuk nasıp etsın..eger soguksa gıdın tabı hemen otele..sıkmamaya çalış nediyeyim..herşey olacağına varıyo..yeni yer yeni umutlarda demek..kalbini ferah tut.işaallah size uğurlu gelsin..güzel haberlerini alalım.

patik cim inşallah dediğin gibi olur bize iyi gelir canım çünkü ben bu ara kendimi iyi hissetmiyorum.... doğumdan sonra annemlerde kaldık iyice alıştım şimdi üzülüyorum ayrılcam dıye diğer andan annem çalışıyo ona yuk oluyoruz birde dedmle babanem geldı ben akşama kadar evde iş yapıyorum bide alp e bakıyorum iyice yoruldum.... annemde üzülüyorum.. sürekli kafam meşgul oyuzden gittiğim yerde biaz kendımı ınleyecem ve dınlendıricem inşallah hakkımızda hayırlısı olur
kızlar ben kaçar hepinize iyigecelerrrr

kızlar iyi geceler.bu aralar çok yoğunum.okul, ev, misafir.ama en kısa zamnda tekrar yoğun olarak aranıza döneceğim.hafta sonu da okuldayım..sınavlar var.öpüyorum sizleri ..gerçekten çok özledim sizlerle konuşmayı.ama bu aralar pek fırsatım olmuyor canlarımm.öpüyorum hepinizi..

kızlar mustime söyledim saolsun istiyorsan git dedi hemen. yani başka bişey çıkmazsa bende geliyooooooomkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…