- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.701
yoğurt yapıyorum kızıma 2 günde bir...o yemezse biz yiyoruz..
pastörize yani günlük sütle ev yoğurduyla çalıyoruz.bazen içine cici bebe de koyup yediriyorum bu arada kızlar bebeklerte su vermeyi ihmal etmeyin.artık ek gıdalara başladık ben günde 3 kez veriyorum içtiği kadar....ay unuttuğum oluyor bazen ,sonradan verince nasıl saldırarak içiyor çok kızıyorum kendime canavar,sorumsuz anne diye..
:roflol::roflol::rofloloyooy...o osmanlıca deil mervecim..afedersin hıyarın büyüğü demekk:roflol::roflol:
Canım biz doğduğundan beri içme suyuyla yıkıyoruz,ablamlara dalga konusu olsadagamyoncuiremsu sonuçta biz musluk suyu içmiyorsak bebeğimin içme riskini göze alamam...
Kap kacakları da musluk suyuyla yıkayıp tekrar içme suyu döküyorum..
8-9 aylık oluncaya kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum...
Kızlar ben burda felaket tellalı gibi oldumama sizlerin de haberi olsun dün tv programında çıkmış hem babam izlemiş hemde ablam plastik kaplar erken ergenliğe sokuyormuş..6-7 yaşında ergenliğe giriyorlarmış çocuklar..
cam kaplara cam biberonlara dönün diye uyarmış uzmanlar,izleyen varmı?
Bende yeni tuperwere nin kaplarını kaşıklarını vs... almıştım pişman oldum
Canım sizi de Allah kavuştursun,Allah böyle ayrılıklar versin...
Oğlum olmadan önce oturup ağlardım gece boyunca, eşim de telefonla sabah kadar beni susturmaya çalışırdı şimdi ise hamdolsun diyorumm,bu sıpalar bizi bayağı olgunlaştırdı..
Arada buruklaşıyorum ama oğlum ordan hemen naralar atmaya başlıyor aba baaa mamamaa
Duygu kırkbirkere maşallah ne tatlı olmuş,kurulmuş masaya beyfendi...
Ah ordan ne tabaklar ne bardaklar fırlayacak şimdiden onun planlarını yapıyordur kerataa....
o kadar paranoya yapmamak lazım aslında..ben bazen dıyorum benımkı bebekse cıngenenınkıde bebek..e onların nerdeyse genlerıne ışlemiş dayanıklılık ama sakınan gözede çöp batmasın..plastık heryerde nereye kadar sakınıcaz..bende aldım cam bıtane bebedor un..taşınmaz etmez aventınkını verıyorum..dr brown almıştım altındakı çin malı yazısını görmemeişim kullanmadım verıcem işine yarıcak birine..benımkı kesınlıkle suyu sevmıyo..damlalıkla sıkıyorum ağzına..küçükkeçi aynı babası..lekesini bile kopyalamış karnının sağ alt köşesinde..bi tanıdıklarda yediay arayla kız ıkıncıyı doğuruyo..aslında neguzel araları az beraber buyicekler..ama nasıl cesaret...
seraap buluşmaya gelmiyor musunuz ? ya fatmişi de al gel kaydirigubbakcemile5
Bu oyun halımız[
Buda obur oğlumuz mama sandalyesinde:)Babasıda önüe evde ne varsa yığdıı bundan sonra ağlama burda ne bulursan ye iç eğlen dedi birde fotoğraf çekti:roflol::roflol:
URL]
fatma dönecek canım.
ben de bi mustime sorayım bakalım. ne diyecek?
aslında çokda gelmek isterim kısmet artık
slm kızlar teşekkür ederım yorumlarınız için valiz yapmaktan bunaldım valla alp de durmuyo. alacagım birsürü malzeme var ama sığdıramıyorum.biletimizi şirket aldığı için saat kaçta kaç kılo hakkımız var onu bilmiyorum oraya gittiğimde çok acıl temizlik yapıp alpin odasını halletmem lazım ev boş çunku elimden gelse deterjanları bile burdan götürcem sırf bir valiz alpin esyaları oldu bir valız benım bir valizde orda olmayan yıyecekler(pekmez bulgur mercimek nane yogurt mayası) eşim gene kızacak hava alanında para oderken ama ne yapayım boş bir eve gidiyorum tamam orda eşya lıcaz ama ilk gun ne kaar evı doldura biliriki duruma göre bir iki gun oteldede kalabiliriz alp yeterkı üşütüp hasta olmasın zaten hasta çocuk bu arda pipisi çok fena oldu dr iltihabı patlatınca bu gun çok fena şişti.. ne yapacağımı şasırdım kaldım bide sürekli gidecez diye misafir gelıyo telefonum susmuyo evlerıne davet edıyo akrabalar çoguna gidemıyorum alp durmuyo zaten zamanımızda az iyice bunaldım yoruldum şasırdım kaldımmmm
canım ya..allah senın yardımcın olsun..ev bıraz kalabalık olsa ben yedıgımı şaşırıyorum bıde mınnacık kuzunla evler taşican..vayvayyy..çook zor..allah elıne belıme kuvvet versın..tez zamanda hayırlısıyla yolculuk nasıp etsın..eger soguksa gıdın tabı hemen otele..sıkmamaya çalış nediyeyim..herşey olacağına varıyo..yeni yer yeni umutlarda demek..kalbini ferah tut.işaallah size uğurlu gelsin..güzel haberlerini alalım.
kızlar mustime söyledim saolsun istiyorsan git dedi hemen. yani başka bişey çıkmazsa bende geliyooooooomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Nereye giidyosunuz canım ben geçmişi okuyamadımda.
kızlar mustime söyledim saolsun istiyorsan git dedi hemen. yani başka bişey çıkmazsa bende geliyooooooomkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?