Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım kabuğunu veriyorum sadece... o kemiriyo biraz.. yumuşayınca değiştiriyırum hemen... yutmuyo sadece elinde emiyo... ben sürekli değiştiriyorum... kucağımda olunca sorun olmuyo... eline veripte bırakıp gitmem zaten..

sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar.eşim gece çalıştı bugün.sabah 06:30 da geldi.yataktan kalkmadım.oda yattı uyuduk.ben 07:30 da uyandım bebişle tabi..salona gittim ve bunu gördüm..:asigim:

ne kadar mutlu oldum anlatamam..çok güzel bi not vardı çiçeğin üstünde bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hanımlar tüm eylül annelerinin sevgililer günü kutlu olsun çok fazla zamanım olmuyo geçmişi bile okuyamadım 1800 lü sayfalarda kalmıştım 14 gün öncesinde

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım azcık girmedim ne kadar çok şey yazmışsınız okuyamadım yağızım hasta öksürüyor yawrum bakalım şimdilik iyi ama drda gittik iyi dedi

çiğdem eşin ne güzel bişi yapmış herzaman böyle mutlu olursunuz inşallaha.s.

eşimde evde bugün benim bakalım napacak ama bi süprüz beklemiyorum dğrusu dışarı yemeğe gideriz kesin sonra eve geliriz çocuk olunca başka bişi olmaz sanıyorum

günaydın..bizde hiçbiri olmaz zaten..dün akşam bana aldıgı hedıyelerı saydık berader..bi dogumsonrası kolye altın,bi fırın dogumgünümde(onuda nasıl hedıyeden sayıyosa üçkaağatçı lazz),gümüş takı seti(çok dandikdi ayıp olmasın die bişi diyemedim ama hayret ettimparası yoktu madem keşke almasaydı almış olmak için)okadar işte..özel günleri pek sevmez..tuzsuzekmek gibi yavadır bu konularda..

Günaydınnnn herkese..Sevgililer gününüz kutlu olsun...Hiç üzülmeyın arkadaşlar...Odüşüncesiz kocadan bizim evdede var derken... Sabah kahvaltılık almaya gitti..Dönüşte kutuda kırmızı gül alıp gelmiş sevgililer günün kutlu olsun dedi.Böyle günlerde hep sorumsuzdur ama benım asık suratımı gorunce aklına geldı..
ben bennnnnnnnnnnnnnsenağlamasenağlama

Sende benım canımsın kıskanma kuzum canım arkadasımmm..a.s.

günaydınn arkadaşlarrr. buluşmaa günü yeri saati ayarlanmışş bende bugün kocişimle konuşayım bende gelebilirim başka bilgi varmı oraya gidipte yeri bulamayıpta gelememek var o zaman ne yapacagızz.
duygucugum canımm benimm maşallah Ege paşayaaa ne güzel çıkmış tontişim benimm yerim ben onu.
Gül şekercimm sen boş günleri bir söylesene birde sabahçımısın bakarsın birgün sana süpriz yapar çıkar gelirim:)
betül ogluşuna maşallah ne güzel poz vermiş.
minikanniş mervecim sanada süpriz yapıp gelecegim tatlımm birgünn tabi misafir kabul ederseniz.
herkesin SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM.
güzel hafta sonlarıı.

Herkesin SEVGİLİLER GÜNÜ nü kutlarım,adam çorbacıya gitti,bide diyoki biz artık sevgilimiyiz,sevgililer günüde neymiş,dün bide gözümün içine baka baka evlilik aşkı öldürüyo dedi ya,sanırım ben bi odunla evlenmişim şu erkek milleti eskileri ne kadarda çabuk unutuyo benim peşimden az koşmamıştı şimdi hepsi tarih oldu resmen,hiç ihtimal vermiyorum bişey getireceğine ama olurki kazara bişey alrsa yazarım,herkese güzel bi gün dilerim...

ASLI attım bılgılerı özelden..beklıyorum allahtan mani gelmezse...GÜLŞAH ya o takvımde tarıhı nasılettin ?ama ayıp etmiş eşinde hiç oyle denırmi!!biz bilmıyoduk sankı ayağında çorap artı pijamayla homurdanan adama bakınca aşkın felan kalmadığını..amanda negüzel anımsatırlar..realist mahluklar..benımkiide çook uyanıkdır çook..bigün bi hemşerisi okul arkadaşı kadın için nekadar kurnazca yaptıgı bişiyi söylemiştim havadan sudan sohbette..bende oyle olsaydım keşke demiştim..yookk ben oyleolsaymışım beni almazmışki zaten..ben bu saf halimle onu suya götürür susuz getitirim haberi yok aklına turp sıktığımının lazınınsengözlerimebaksanab

biz kocişle uzaktayız demin msn den sevgililer günün kutlu olsun yazmış o kadar bi telefon etmek de yok zaten hiç anlamaz romantiklikten

merhaba Şeniz
sevgililer günümüz kutlu olsun a.s.
Aslıcım buyur gel canım kapım her zaman açık..
Arzu geçmiş olsun yağıza..
gülşahcım al birini vur ötekine.. arada romantikleri de çıkabiliyo nadir de olsa ama bize denk gelmemiş kaydirigubbakcemile3
serap ve aslı gelebiliyor olmanıza sevindim, ben de gelirim inşAllah tanışmak nasip olur :teytey:
görüşmek üzere sevgilerr :asigim:

umutcum time yazan kutucuğu işaretle, kuzunun doğum tarihini gir,
enter message yazan yere ne yazmak istiyorsan yaz...
renk yelpazesinin altında after ve till seçenekleri var..
after i işaretle..
create my ticker ... tıkla..
hemen çıkmayabiliyo bazen..
birkaç denemede takvimin hazır a.s.

yaa kızlar fatihderya dan haberi olan varmı yada telefon numarasını bilen nerelerde bu kız ben çok merak ediyorum yaaa, benimle birlikte mesaiye başlardı aama yok 5 gündür.

canım inşallah gelirsin seninle tanışmak çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…