- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.721
Çookk sağolun arkadaşlar, inşallah bunuda çabucak atlatırız.
Maibeyaz canım sen ekmek mi veriyom eline dedin? Peki tıkanmazmı ya?
Bide kızlar bende bebe bisküvisi alayım bugün ,pekmez peynir katıp vereyim diye düşündüm de, siz bisküvi için kanserojen falan demişsiniz? Var mı öyle bişey?
Ay iyiki hatırlattın gülcüm hemen su vereyim bende...Sabahtan beri aklımda ama bende sorumsuz anne oldum sanırsam(Canım benım ya valla özledim kız seni:)Dobram benim harbi arkadaşım..
yeni bir ses yeni bir nefes...evet sayın seyirciler romantizmin doruklarında gezmeye devam ediyoruz...
çikolata renkli sanatçımız seslendiriyor...
o ne kız sezer cumhur önal anonsları gibi konuştun gene:roflol::roflol:
ama bila istisna bu deyimlerin cemii lisanımızda mevcutdur..binaenaleyh her türk milletine mensup olan ferdin ezcümle bunları talim etmesi elzemdir...ooyooydelikafadulden:roflol:
ben bennnnnnnnnnnnnnsenağlamasenağlama
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others burda süper takvımler var ama tarıhı beceremedım becerenler buyursun
merhaba Şeniz
sevgililer günümüz kutlu olsun a.s.
Aslıcım buyur gel canım kapım her zaman açık..
Arzu geçmiş olsun yağıza..
gülşahcım al birini vur ötekine.. arada romantikleri de çıkabiliyo nadir de olsa ama bize denk gelmemiş kaydirigubbakcemile3
serap ve aslı gelebiliyor olmanıza sevindim, ben de gelirim inşAllah tanışmak nasip olur :teytey:
görüşmek üzere sevgilerr :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?