Doğum yapmış olan anneler buraya....

senin laz da laz yani kendini çok akıllı sanıyor:roflol: ha birde benimkinin de o sözü var ben öyle olsaymışım benmle evlenmezmişCADIARZU

Aslıcım sürpriz yap bana bayılırııım..hihoyyytpazartesilerim boş ve sabahçıyım bir telefon çak hayatım gelmeden önce.Herzaman beklerim...

kız hepimiz ordan yapıyoz zaten takvimleri güllüşah anlatmış ya işte aynen öyle after seçiyorsun sonra tarihi giriyorsun.oluyo şekerciim.

Son düzenleme:

bana tam adres bildir şekercim özeldenn. gelebilirim süpriz yapıp geldigimde bir tlf çakarım. kaydirigubbakcemile2

slm kızlar sevgililer gununüzü kutluyorum..
işlerimi yenı bitirebildim valiz hazırlıyorum durmadan bitmıyo valla onu al bunu al derken birsuru valiz çıktı valla.. eşimle aksam yemege gitcektık ama hava soguk alpde durmuyo....

merhaba arkadaşlar sevgililer gününüz kutlu olsun
ben fazla yazmıyorum ama sizi takip edeebildiğim kadar okuyorum
ya yoğurdu nasıl mayalıyosunuz tarif verebilirmisiniz
mamaylamı pastörize sütlemi yapıyosunuz teşekkürler

yaa kızlar fatihderya dan haberi olan varmı yada telefon numarasını bilen nerelerde bu kız ben çok merak ediyorum yaaa, benimle birlikte mesaiye başlardı aama yok 5 gündür.

cANIMMM GELDİMM....ŞİRKETTE PC.İM ÇÖKTÜ İNTERNET E HALAKURULAMADI.EVDEN DE GİRMEYE FIRSATIM OLMADI ŞİMDİANNEME GELDİM DE HEMEN AÇTIM BENDE ÖSLEDİM VALLA SİZİ NE ZORMUŞ SİZSİZLİK ANLADIM VALLA senağlama

Sağol arkadaşım desteğin için bende biliyorum zaten aşkın bittiğini ama gözüme soka soka söylüyo,anca eve geldiğinde yatıp uyumasını bilir zaten,çorbasını içip gelmiş beyefendi malesef beni yanıltmadı,hiç bişey almamış bende oralı olmadım sadece üzüldüm önemli değil napalım benim en büyük aşkımda hediyemde oğluşum gerisi boşsenağlama
biz kocişle uzaktayız demin msn den sevgililer günün kutlu olsun yazmış o kadar bi telefon etmek de yok zaten hiç anlamaz romantiklikten

kızlar ya benim eşimde öyle hiç kılını bile kıpırdatmaz veee beni aramadı bile :çok üzgünüm:

Kızlar sanırım hepimiz aynı durumdayız,ben boşverdim artık sizde boşverin:teselli:

deryacım hoşgeldin..bak haftaya buluşuyoruz nasipse..sanda özelden bilgileri atıcam birazdan..kısmet işte gelebilirsen mutlu oluruz...CANSU yok nezamandır..SELİN yok..neyse herşey yolunda olsunda...BUHARLI PİŞİRİCİ almayı düşünüyorum..çelik süzgeç aldırdım kayna kayna dur..vitamın değerlerı en iyi oyle korunuyomuş..daha corba vermeden sebze püresi yedırıyorum ikidir işallah bişi olmaz..bu püreyi sıcak suylasulandırsam olmuyomu çorba?ama suyunda dimi kuvveti..kafa basmıyo işte benden ne evkadını olur ya....Gül,merve teşekkürler edeceğum oni azsonra..Ayten yahu bunların beylik lafıdır o ..BETÜŞ de yok bugun ama kursu var dooruu..ne fıytırık bi hava yahuu..kuzum anca uyudu bu havada vaktım olsa neyazarki...ev dandinii.ben dandinii..eşimde saolsun hamsi kafalımkurnazım,her fırsatta yok araba yok dersana yok kahve 6 dan önce eve girse çarpılıcak sanki..ama artık bende gece 4 e kadar nöbete durup sabah 10 a kadar yatıyorum ona baktırıyorum yavruyu..dün gece salıncağında sallanıyodu bi kustu,o esnada emnıyet kemerıde baglıydı hemen alamadım ama oluk gibi fışkırttı sanırım gazı vardı hırsını mamadan cıkarmaya calışınca fazla geldı..sanıyeler oynuyo yani allah korusun..benım elım ayağım ters döndüü..nasıl aldım temızleyıp genzının acılmasına çalıştım allahbiliyo..bunlar buyudukce rıskler buyuyo..allah korusun cümlemizi..buarada salıncak süper ama..en zıpzıp vakıtlerı uykuz oncesı huzursuzlugu...uykudan azönce koyuyorum müzikler,dalga sesleri,oynayan balıklar ahh bide şuurlu olsa:)kendı adıma en erken hatırladıgım tarıhım 3 4 yaş gibi.........

umutçum sağol canım ben beyozdayım ama çiftehavuzarda buluşursak gelebilirim diye düşünüyorum...inşallah problem çıkmaz hayırısıyla...bebişlern ne yapacağı ne zaman kusacağı belli olmuyoki valla çok dikatli olmamız lazım yaaa

kimsecikler yazmamış..
sevgililer gününü kutluyor herkes galiba :asigim:
benim eşim işten gelmedi henüz..bakalım hediye alacak mı :dilcikar:
ben ona aldım ama.. :hooray:
mutlu akşamlar hepimize.. a.s.

Ben de paraya kıydım şu sıkışıklığımızda kocişe aldım
ama o eli boş geldiiii....yaa niye bu kadar hödük bu erkekler yani bir tanecik gül al bari yaaaÇok üzgünüm çoook

kızar buluma planı yapılmış snaırım ya ben nette değildim kaç gündür unutuld:çok üzgünüm:um mu?

deryacım seni merak ediyorduk hoşgeldin.
unutulur musun hiç ?
genel olarak herkesi davet ediyo umutcum zaten, sen giremediğin için görmemişsindir..
umarım tanışmak nasip olur :sm_cool:

Ben de paraya kıydım şu sıkışıklığımızda kocişe aldım
ama o eli boş geldiiii....yaa niye bu kadar hödük bu erkekler yani bir tanecik gül al bari yaaaÇok üzgünüm çoook

ben de bundan korkuyorum çok sinirlenirim herhalde..
nişanlıyken koskocaman çiçekler hediyeler almayı bilirler.. şimdi evlendik tabii hepsi göz boyamaymış
:mymeka:

bende kendimi yanlız hissediyodum bakalım bekledim akşama kadar evdeydi hiç dışarı çıktık hiç bende eve gelince domuştum çekti gitti ya bi tane gül bari al öküz işte öküz sabah elinde iddia var 43tl yatırmış o kadar değerim yokmu dedim parayla ne alakası var dedi ya yoksa al gel hoş kırıldım getirir gelir şimdi istemiyorum artık çok kırıldım çok,senağlama
bu arada saol mervecimŞeniz

deryacım seni merak ediyorduk hoşgeldin.
unutulur musun hiç ?
genel olarak herkesi davet ediyo umutcum zaten, sen giremediğin için görmemişsindir..
umarım tanışmak nasip olur :sm_cool:

latife yaptım canım:::dance:bende varya kaç gün giremedim çatladım resmen inşallah tanışmak nasip olur gerçekten...

bakalım bizimki ne alıp gelecek ben ne aldım hediye şaşırırsınız..sıkı durun dün akşam için recepivedik 2sinema biletii gitttik ve katıldık gülmekten bu hödükklere en iyi hediye bu olur diye düündümhihoyyyt aka bi yana bizimki bayılıyo recep ivedik tiplemesine o yüzdeen ço sevindirik olduu.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…