- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.761
canım masallah oğlun çok tatlı allah bagışlasın
alp berk uyudu bende uyuyorum kızlar iyi gecelerrr............
herkese selam arkadaşlar.işe başladım ya ne zamandır giremiyodum.geçmişi okumıycam artık çok fazla yazılmış çünkü .umarım herkes ve tabi bebişler çok çok iyidir.valla bir hız başladık derslere ama ne zormuş bebişden ayrılmak ya.daha ilk derste özlüyom valla ama allaha şükür ki kızkardeşim bakıyo en azından içim rahat.
buluşacakmışsınız ne güzel yaaa.çok kıskandım.resimleri koyarsınız bakarız artık napalım.
hugies ikiz paket 10 tl ymiş carfurda.kullanan var mı nasıl acaba.ben evybaby yi hiç beğenmedim.paket de bitmek üzere hugies alsam mı ki....
evet canım yaaaa babasına daha ço benzetiyolar zatenben esmerim oğluşum bembeyazbabası sarışın mavi gözlü öyle fazla sarı değil ama rengş babasına benzemiş::))))))
herkese selam arkadaşlar.işe başladım ya ne zamandır giremiyodum.geçmişi okumıycam artık çok fazla yazılmış çünkü .umarım herkes ve tabi bebişler çok çok iyidir.valla bir hız başladık derslere ama ne zormuş bebişden ayrılmak ya.daha ilk derste özlüyom valla ama allaha şükür ki kızkardeşim bakıyo en azından içim rahat.
buluşacakmışsınız ne güzel yaaa.çok kıskandım.resimleri koyarsınız bakarız artık napalım.
hugies ikiz paket 10 tl ymiş carfurda.kullanan var mı nasıl acaba.ben evybaby yi hiç beğenmedim.paket de bitmek üzere hugies alsam mı ki....
[URL[/IMG][/URL]
serap iyi akşamlar nasıl ev ahalisi iyileştimi dönüyormu fatma çook çook slm söyle
kız tamda seni soruyordum bakbenim kociş de çiçek yollamış buraya internetten sipariş vermiş sağolsun kocişim geç de olsa düşünmüş çok sever beni
gnydn adını unuttuöm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?