Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese selam arkadaşlar.işe başladım ya ne zamandır giremiyodum.geçmişi okumıycam artık çok fazla yazılmış çünkü .umarım herkes ve tabi bebişler çok çok iyidir.valla bir hız başladık derslere ama ne zormuş bebişden ayrılmak ya.daha ilk derste özlüyom valla ama allaha şükür ki kızkardeşim bakıyo en azından içim rahat.
buluşacakmışsınız ne güzel yaaa.çok kıskandım.resimleri koyarsınız bakarız artık napalım.
hugies ikiz paket 10 tl ymiş carfurda.kullanan var mı nasıl acaba.ben evybaby yi hiç beğenmedim.paket de bitmek üzere hugies alsam mı ki....

Derya maşaAllah size
oğluşun babasına mı benziyor sana benzetemedim ben :1rolleyes:
bugün kimsecikler yok yine ıssız kaldı burası :tomato:

evet canım yaaaa babasına daha ço benzetiyolar zatenben esmerim oğluşum bembeyazbabası sarışın mavi gözlü öyle fazla sarı değil ama rengş babasına benzemiş::))))))

şulecim özlenmez mi tatlı bebişler ama kardeşin bakıyormuş ne güzel teyzesi gözü gibi bakıyordur yeğenine :CüvCüv:
burada yazışan herkesle tanışabilmek nasip olsa keşke ama mesafeler var arada ne yazık ki :çok üzgünüm:
huggies bir paket bitirmiştik biz, iyiydi ..memnun olan arkadaşlar var burada.. şimdi ben baby star kullanıyorum kaydirigubbakcemile5

evet canım yaaaa babasına daha ço benzetiyolar zatenben esmerim oğluşum bembeyazbabası sarışın mavi gözlü öyle fazla sarı değil ama rengş babasına benzemiş::))))))

evet pamuk gibi bembeyaz görünüyor maşaAllah ona
eşin hediye almış mı deryacım kaydirigubbakcemile3

derya maşallah ne güzel çıkmışsınız

benimki geldi aççık dolaşmış biraz içmiş kocaman bi buket ettirmiş kapının önüne gelmiş kapıyı açacakmısın eşşeklik ettim diyor harbiden aynı fabrikanın ürünü bunlar kardeşimya bu kadar kendini üzeceğine ve beni onu baştan düşün ben tek güle bile kanardım sabahtan kocaman buket ettirdin zarara girdin kalp kırdın değermi hiç getirme atacam balkondan aşağı dedim küsüm gene çıkarken böylemiydi istemeden başımda biterdi en son hediyesi künye almştı doğum hediyesi onuda pahalı geldi beğimizede söylendi oğlum ananın kol ağdırıyor dayanmıyor künye diye kızgınım kırgın bende hatırlamıcam bakalım 27 şubat doğum günü gene alırım dayanamam ama taaaaaaaaaaaa gece yarısı verecem :dilcikar:

huggies ve prima kullanmayı düşünüyormusunuz yoksa??savaşı ve öldürülen bebekleri unutmayalım lütfen!!!!!!!!!!!.Yanlışım varsa söyleyin İsraile destek olmuyormu bunlar?

[URL[/IMG][/URL]

Benim oğluşumda biraz kepçe..Maşallah size..

Son düzenleme:
bende huggıes kullanıyordum artık eyvbaby memnunum tavsiye ederim haklısın canım dikkat edelim ne kadarda olsa tam olarak hayatımızdan çıkaramasakta destek veriyoruz TürkMalı

benim kociş de çiçek yollamış buraya internetten sipariş vermiş sağolsun kocişim geç de olsa düşünmüş çok sever beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…