- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.781
deryacım hoşgeldin..bak haftaya buluşuyoruz nasipse..sanda özelden bilgileri atıcam birazdan..kısmet işte gelebilirsen mutlu oluruz...CANSU yok nezamandır..SELİN yok..neyse herşey yolunda olsunda...BUHARLI PİŞİRİCİ almayı düşünüyorum..çelik süzgeç aldırdım kayna kayna dur..vitamın değerlerı en iyi oyle korunuyomuş..daha corba vermeden sebze püresi yedırıyorum ikidir işallah bişi olmaz..bu püreyi sıcak suylasulandırsam olmuyomu çorba?ama suyunda dimi kuvveti..kafa basmıyo işte benden ne evkadını olur ya....Gül,merve teşekkürler edeceğum oni azsonra..Ayten yahu bunların beylik lafıdır o ..BETÜŞ de yok bugun ama kursu var dooruu..ne fıytırık bi hava yahuu..kuzum anca uyudu bu havada vaktım olsa neyazarki...ev dandinii.ben dandinii..eşimde saolsun hamsi kafalımkurnazım,her fırsatta yok araba yok dersana yok kahve 6 dan önce eve girse çarpılıcak sanki..ama artık bende gece 4 e kadar nöbete durup sabah 10 a kadar yatıyorum ona baktırıyorum yavruyu..dün gece salıncağında sallanıyodu bi kustu,o esnada emnıyet kemerıde baglıydı hemen alamadım ama oluk gibi fışkırttı sanırım gazı vardı hırsını mamadan cıkarmaya calışınca fazla geldı..sanıyeler oynuyo yani allah korusun..benım elım ayağım ters döndüü..nasıl aldım temızleyıp genzının acılmasına çalıştım allahbiliyo..bunlar buyudukce rıskler buyuyo..allah korusun cümlemizi..buarada salıncak süper ama..en zıpzıp vakıtlerı uykuz oncesı huzursuzlugu...uykudan azönce koyuyorum müzikler,dalga sesleri,oynayan balıklar ahh bide şuurlu olsa:)kendı adıma en erken hatırladıgım tarıhım 3 4 yaş gibi.........
Unutulurmusun yahuu zaten ıyıce sessızlestu burasıı..kızar buluma planı yapılmış snaırım ya ben nette değildim kaç gündür unutuld:çok üzgünüm:um mu?
günaydınn arkadaşlarrr. buluşmaa günü yeri saati ayarlanmışş bende bugün kocişimle konuşayım bende gelebilirim başka bilgi varmı oraya gidipte yeri bulamayıpta gelememek var o zaman ne yapacagızz.
duygucugum canımm benimm maşallah Ege paşayaaa ne güzel çıkmış tontişim benimm yerim ben onu.
Gül şekercimm sen boş günleri bir söylesene birde sabahçımısın bakarsın birgün sana süpriz yapar çıkar gelirim:)
betül ogluşuna maşallah ne güzel poz vermiş.
minikanniş mervecim sanada süpriz yapıp gelecegim tatlımm birgünn tabi misafir kabul ederseniz.
herkesin SEVGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM.
güzel hafta sonlarıı.
Ahh unutulmaz mıı unutuluyor hep o gunler..Herkesin SEVGİLİLER GÜNÜ nü kutlarım,adam çorbacıya gitti,bide diyoki biz artık sevgilimiyiz,sevgililer günüde neymiş,dün bide gözümün içine baka baka evlilik aşkı öldürüyo dedi ya,sanırım ben bi odunla evlenmişim şu erkek milleti eskileri ne kadarda çabuk unutuyo benim peşimden az koşmamıştı şimdi hepsi tarih oldu resmen,hiç ihtimal vermiyorum bişey getireceğine ama olurki kazara bişey alrsa yazarım,herkese güzel bi gün dilerim...
Canım nerelerdesın ozletme kendını ya.. :1hug:biz kocişle uzaktayız demin msn den sevgililer günün kutlu olsun yazmış o kadar bi telefon etmek de yok zaten hiç anlamaz romantiklikten
Ya ozletmeyın kendınızı bırer bırer gıdıyonuz burası oksuz kalıyor..kızlar iyi geceler.bu aralar çok yoğunum.okul, ev, misafir.ama en kısa zamnda tekrar yoğun olarak aranıza döneceğim.hafta sonu da okuldayım..sınavlar var.öpüyorum sizleri ..gerçekten çok özledim sizlerle konuşmayı.ama bu aralar pek fırsatım olmuyor canlarımm.öpüyorum hepinizi..
Demek ki sende bakıyorsun..aaaa nere gitti millet gene yawwww
bak bu duyguyla betül başka topiklerde yazışıyorlar ben yakaladım bir kaç defa
benden demesi...
Ay buna cok guldum yaaa... Acur.. :roflol::roflol::roflol::roflol::rofloloyooy...o osmanlıca deil mervecim..afedersin hıyarın büyüğü demekk:roflol::roflol:
herkese iyi geceler gerçi pek kimse kalmamış ama neyse
herkesin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun geçmişi okudum da biraz benim kocamda özel günlere çok karşı günler öncesinden hatırlatıyorum özellikle unutma al diyorum gazetelerin sevgililer gününe özel eklerini gözünün içine sokuyorum banamısın demiyo kalkmış bana şimdiye kadar aldığı hediyeleri sayıyo yok ütü almışmış yok epilasyon aleti almışmış vs vs... gelde çatlama bide biz sevgilimiyiz hikayesi yokmu sinir oluyorum sevgili değiliz diyonuzda neden aşkım aşkım diyonuz onuda anlamış değilim hadi hepsini bırakın bir kuru gülü bile geçtim bari yanımda olsada beraber vakit geçirsek gitmiş kahvede saatlerdir okey çeviriyo kahve kapanmadan da gelmez böyle özel günlerde benim sinirlerim daha da bozuluyo ama evlenmeden önce daha tanışalı bi haftaydı doğum günümdü altın kolye saat küpe neler neler almıştı hepsi göz boyamaymış bunların hepsi mi aynı yaaa
ASLI attım bılgılerı özelden..beklıyorum allahtan mani gelmezse...GÜLŞAH ya o takvımde tarıhı nasılettin ?ama ayıp etmiş eşinde hiç oyle denırmi!!biz bilmıyoduk sankı ayağında çorap artı pijamayla homurdanan adama bakınca aşkın felan kalmadığını..amanda negüzel anımsatırlar..realist mahluklar..benımkiide çook uyanıkdır çook..bigün bi hemşerisi okul arkadaşı kadın için nekadar kurnazca yaptıgı bişiyi söylemiştim havadan sudan sohbette..bende oyle olsaydım keşke demiştim..yookk ben oyleolsaymışım beni almazmışki zaten..ben bu saf halimle onu suya götürür susuz getitirim haberi yok aklına turp sıktığımının lazınınsengözlerimebaksanab
valla aytencim zayofsın bence demekkii önceden çok zayıfmışsın
gülsüm ekk gıda tarriflerini sormuş o konular taşındı
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6428-bebeklerimiz-icin-ek-gida-tarifleri.html
canım bundan sonra burdan takip edersin
şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
iyi pazarlar umutun dediği gibi sıkıcı pazar günü eşim işe gitti biz evde oğluşla annemi aradım o geliyor tv seyreder otururuz akşama kadar oğlum da hasta zaten öksürüyor yavrum hemencik geçse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?