Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim mustimde bana radyolu cd çalar almış. önceden bi ara mutfakta dinleyebileceğimiz küçük bişeyler alalım demiştim o aklına gelmiş. biz ikimizde teknolojik şeyleri pek severiz. birde parfüm almış. sonrada hepimizi dışarı çıkardı. gezdik biraz. canım mustim...:asigim:
ben ise bişey almadım benim varlığım yeter onakaydirigubbakcemile2

bugün kuaförede gittim saçlarımı kısacık kestirdim. daha önceleri hep uzun kullanmıştım bi cesaretle kısacık yaptırdım. ama çok hoşuma gitti kullanımıda çok rahat.

Herkese Selam..
Gunum kursta.. ve arkasından kayınvalıdemlere gıdıp yemek yemekle fılan gectı.. cokacimcoook
Sımdı brı gozatayım dedım sonra hepsı bırden okuması zor oluyor..
yazısmısını baya..

Cumhur (gul un deyımıyle) apla evet kurstaydımm.. kaydirigubbakcemile3
kızar buluma planı yapılmış snaırım ya ben nette değildim kaç gündür unutuld:çok üzgünüm:um mu?
Unutulurmusun yahuu zaten ıyıce sessızlestu burasıı..
:teselli:

tesekkur ederıız tıyzesıı.. a.s.

Ahh unutulmaz mıı unutuluyor hep o gunler..
Ben hıc unutmak ıstemıyorm ama keske hep ılk heyecan ve tutku olsa..
Neden olmuyor kı dunyanın kanunu mu bu acaba.. benneyaptımki
Henuz oyle bır problemımız yok ama tabıkı sevgılıyken kı gıbı de olmuyor bu bır gercek ya..

biz kocişle uzaktayız demin msn den sevgililer günün kutlu olsun yazmış o kadar bi telefon etmek de yok zaten hiç anlamaz romantiklikten
Canım nerelerdesın ozletme kendını ya.. :1hug:
Ya ozletmeyın kendınızı bırer bırer gıdıyonuz burası oksuz kalıyor..
Bende cok sık gıremıyorum artık Aslan hep oynamak ıstıyor dogal olarak :)
Vıze tarıhım de yaklasıyor derslere motıve olmam lazım ama sabahtan sayfayı acıyorum arada bakıp yazıyorum yıne ısıme bakıyorum napiim..
Sızsızde olmuyor yanıı.. kaydirigubbakcemile3

aaaa nere gitti millet gene yawwww
bak bu duyguyla betül başka topiklerde yazışıyorlar ben yakaladım bir kaç defa
benden demesi...
Demek ki sende bakıyorsun.. ............:jeyyar:
:roflol::roflol::rofloloyooy...o osmanlıca deil mervecim..afedersin hıyarın büyüğü demekk:roflol::roflol:
Ay buna cok guldum yaaa... Acur.. :roflol::roflol:
Senden selamı duysak yabancı bırsey sanacagız yanı o kadar olmus anla.. :roflol:

Son düzenleme:
Arkadaslar herkes sevgililer gunumuzu kutlamıs..
Tesekkur edıyorum bende bu gunu kutlamayan ve bu gunde esımden bırsey beklemeyen bır ınsan olsamda ben de sızın sevgililer gununuzu kutluyorum, bilmukabele maksadın da.. :))
Ben bu gunu tamamen yapay bır gun olarak goruyorum tabı herkesın kendı dusuncesı ama..
Ortaya cıkması bıle cok gereksız bırsey.. Sevgılıler gunu en cok piyasanın ısıne gelıyor,
ve zavallı kocişlere hediye almaları ve unutmamaları gereken bır gun daha olmus oluyor o kadar bence..
ve unuttuklarında yok yere ortaya kaprısler cıkacak bır gun daha.. :)
ama bu benım dusuncem yanlıs anlasılmasın lutfen :)...

herkese iyi geceler gerçi pek kimse kalmamış ama neyse
herkesin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun geçmişi okudum da biraz benim kocamda özel günlere çok karşı günler öncesinden hatırlatıyorum özellikle unutma al diyorum gazetelerin sevgililer gününe özel eklerini gözünün içine sokuyorum banamısın demiyo kalkmış bana şimdiye kadar aldığı hediyeleri sayıyo yok ütü almışmış yok epilasyon aleti almışmış vs vs... gelde çatlama bide biz sevgilimiyiz hikayesi yokmu sinir oluyorum sevgili değiliz diyonuzda neden aşkım aşkım diyonuz onuda anlamış değilim hadi hepsini bırakın bir kuru gülü bile geçtim bari yanımda olsada beraber vakit geçirsek gitmiş kahvede saatlerdir okey çeviriyo kahve kapanmadan da gelmez böyle özel günlerde benim sinirlerim daha da bozuluyo ama evlenmeden önce daha tanışalı bi haftaydı doğum günümdü altın kolye saat küpe neler neler almıştı hepsi göz boyamaymış bunların hepsi mi aynı yaaa

boşver canım üzülme. huzurunuz mutluluğunuz varmı en önemlisi bu. mutlu bi yuva çok zor kuruluyo. küçük şeyleri takmıyver.
daha olmadı sen verseydin bi kırmızı gül hem hoş bi sitem olurdu anlardı hatasınıkaydirigubbakcemile3

amanin Allahım neredeyim ben meleklerin içine düşmüşümm yaaa ben bunlarııı yerüm yerüm yerüm hepsini içime sokarım ben tunahanın teyzesi:))iyi gecelerrrrrr

umut hasta oluyorum benzetmelerine gece gece çok güldüm valla "aklına turp sıktığımının lazı"

bizimki de küpe almış bana bilekliği ve kolyesi vardı aynı modelin küpesini almış. çok şaşırdım dün de durduk yere çiçek getirmişti zaten kafasına taş düştü korkarım...
ben sana bişey alamadın ama dedim , aman önemli diil de ben almayınca asıp suratını oturuyosun ayı bokuna basmış gibi söyleniyosun dedi :) hahahaha ...nası bezdirdiysem adamı :)

tünaydınlar iyi pazarlar..haftanın en yorgun ve sıkıcı günündenkimsecıkler yok ..anessa ördek gibi bi batıp cıkıyo..nicedir yoktu..buluşmadanda haberı yok sanırım....sebze corbası yaptım kuzuma..kereviz,havuç,az prinç ve kırmızımercimekle iyice piştikten sonra blendrda maii kıvamına geıtırp bı çay kaşıgı zeytınyagı koydum..allah nasıp ederse yaza babaannesının bahcesınden hormonsuz meyve sebze yedırıcem işallahh...hava bayık ben bayık..en güzeli bol bol miskinlik yapmakk..herkeze iyi pazarllarr..

iyi pazarlar umutun dediği gibi sıkıcı pazar günü eşim işe gitti biz evde oğluşla annemi aradım o geliyor tv seyreder otururuz akşama kadar oğlum da hasta zaten öksürüyor yavrum hemencik geçse bari

herkese merhabalar

bende bu sıralar pek giremiyorum kk.ya.ama özlemişim burayıda ya.geçmişi okuyamayacağım malesef.çok şeyle yazılmış.

bizde kocişle 2-3 gündür küstük.neyse dün bana sabah işe giderken not yazmış.banyoya aynanın önüne koymuş."sevgililer günün kutlu olsun aşkım,minik kuşum.seni çok seviyorum"diye.çok şaşırdım.benimkisi pek romantik değildirde bide sevmez böyle günleri.içinden gelmesi lazım.

şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.

şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.

Basınız sagolsun canım..
Allah rahmet eylesın, mekanı cennet olsun..
Hastalanıp yataklarda kaldıkca o acı cektıkce kurtulus ölüm oluyor ona da ve yakınlarına bile..
Allah yakınlarına sabır versın.. Taksiratı affolsun ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…