- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.801
şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
Sweet curse, başınız sağolsun allah gani gani rahmet eylesin...
arzu geçmiş olsun miniğine, ateşine falan bak arada...
ateş dedimde benimki geçenlerde pnömokok aşısı olmuştu eve geldik çok huysuzlandı, fitil verdim sustu, gece 2 ye kadar ateşine baktım yoktu, sonra sabah 6 gibi yataktan kalktım, dedim bir daha bakayım, bir baktım çocuk yanıyor, 38,7 olmuş ateşi.Battaniye falanda vardı üstünde.Demek ki akşam fitilden dolayı çıkmamış ateşi, sabaha karşı çıktı.2 gün ateş yaptı pnomokok nazlıda.halbuki ilk dozunda yapmamıştı.
betülcüm nasılsın?
umutcum buluşma oluyor zannedersem, annemler oraya yakın oturuyor belki bende gelebilirim eğer hava çok soğuk olmazsa...ama söz vermiyim...
Gecmıs olsun canım, gecmıste zaten ama :)..
Iyıyım cok sukur.. sen nasılsın ?.. nazliş nasıl ?.. :)
Bende bulusmaya gıdebılmeyı cok ısterim gercekten ama benım eşim hoslanmıyor malesef..
Dun sozunu ettım de kesınlıkle ıstemıyorum benım rızam olmadan gıdeceksen de sonrası hıc ıyı olmaz dedı...
Boyle durumlarda cok abartabılıyor bazen her ne kadar koruma ıcgudusuyle de yapsa..
herkesın yapısı farklı.. ama ısın bır de su tarafı var bende onun gıbıyım.. o netten tanıdıgı arkadslarıyla bulusacagım dese ben ıstermıydım orası da malum.. bunun tartıslacak bır tarafı da yok dedıgım gıbı yapı meselesı..
o bakımdan ustune de gıtmek ıstemıyorum, bakalım kısmet..yarın bır gun ne olur..
bugün kuaförede gittim saçlarımı kısacık kestirdim. daha önceleri hep uzun kullanmıştım bi cesaretle kısacık yaptırdım. ama çok hoşuma gitti kullanımıda çok rahat.
bizimkide izin vermiyodu ma dükkana çok yakın dedim gelip görürsün dedim ok dedi sonunda...yok ya evde başka birileri varsayış olur muymuşş ya deim tek ben değilim çok kişi olacak sonunda razı ettim...betülcüm eni tanımayı da isterdik ama kısmet belki başka zaman inş.
herkese iyi patarlar
işilerim yenı bitti eşim valizleri görünce baya bozuldu sölendi kılo basına 15 auro veriyoruz düşünerek koy koyacaklarını bi çok şeyı ordan alırsın dıyo bense sadece alp berk ın kıyafetler battanıyelerı ve yazlıklarımı aldım kendıme sadece 1 ayakkabı koydum 1 tanesınıde giyicem buna ragmen az boşalt dedi.Fasta bir çok ürün çın malıydı aldığım kıyafetlerın yarısını ordan getirmedım hepsı bozulmuştu nerdeyse yine aynısıyla karşılaşmak istemıyorum yaa yinede boşatım şu an tek valızım kaldı onada alacagım bulguru yapragı alpın pekmezını falan koyucan 3 gundur bittim eşya yıka kurut kou bu defa ütülemedım orda ütüleyecem annem gene birdürü eşyam kaldı çeyizim yetmez gibi bıde kolı yaptım bırsuru allah annnemden z-razı olsun canım annem benım.
serap canım bende yarın gidicem saçımı kestirmeye alpberk durursa tabikaydirigubbakcemile3
bu arada benim kızımın en sevdiği diş kaşıyıcıyı bilemeden sterilazatöre attım ve eridi, şimdi ne alsam beğenmiyor, o tinylove un takımından çıkmıştı..şimdi en sevdiği diş kaşıyıcısı benim çenem :))
umutcum, bizlere güvenip en mahrem yerin olan evinin kapılarını bizlere açtığın için çok teşekkür ederiz...
Allah rahmet eylesin halimecim, mekanı cennet olsun inşAllah :çok üzgünüm:şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
iyi pazarlar umutun dediği gibi sıkıcı pazar günü eşim işe gitti biz evde oğluşla annemi aradım o geliyor tv seyreder otururuz akşama kadar oğlum da hasta zaten öksürüyor yavrum hemencik geçse bari
asıl bu ince yaklaşımın için ben teşekkür ederim sedacım...büyük çoğunluğunuz benden küçüksünüz..misal betülü merveyi kızkardeş duygularıyla seviyorum..hele birde tanışmak sözkonusu olunca mutlu oldum..napalım bebeişler için en huzurlu ortam ev..alt deişicez,meme vericez..bir kafeye gidilseydi encok 1 bılemedın 2 saat durabılırdık..ben sızlerı ağırlamaktan ve tanışıyor olmaktan daha şimdiden çocuk gibi heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3ayrıca eşleri güvenmıyenlerede saygım var..onlarda haklı..belkı benım eşimde bı başkasının evı sözkonusu olsaydı bi düşünürdü,bilemıyorum..deryacım bize erkek gelmez..evımızın adeti gibi bişi..babam şimdiye kadar bır erkek arkadaşını dahi evımıze mısafırlıge getirmemiştir..yaşam tarzımız boyle..evde hanım mısafır oldugundada babam gelse dahi ki ogün için bılgısı var gelmez,hoşgeldınız deyıp odasına çekilir..haydı bakalım az kaldı haftasonunaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?