- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.821
geçmiş olsun arzucum nesi var soğuk algınlığı mı ? hemen geçer inşAllah :Saruboceq:
benim mustimde bana radyolu cd çalar almış. önceden bi ara mutfakta dinleyebileceğimiz küçük bişeyler alalım demiştim o aklına gelmiş. biz ikimizde teknolojik şeyleri pek severiz. birde parfüm almış. sonrada hepimizi dışarı çıkardı. gezdik biraz. canım mustim...:asigim:
ben ise bişey almadım benim varlığım yeter onakaydirigubbakcemile2
asıl bu ince yaklaşımın için ben teşekkür ederim sedacım...büyük çoğunluğunuz benden küçüksünüz..misal betülü merveyi kızkardeş duygularıyla seviyorum..hele birde tanışmak sözkonusu olunca mutlu oldum..napalım bebeişler için en huzurlu ortam ev..alt deişicez,meme vericez..bir kafeye gidilseydi encok 1 bılemedın 2 saat durabılırdık..ben sızlerı ağırlamaktan ve tanışıyor olmaktan daha şimdiden çocuk gibi heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3ayrıca eşleri güvenmıyenlerede saygım var..onlarda haklı..belkı benım eşimde bı başkasının evı sözkonusu olsaydı bi düşünürdü,bilemıyorum..deryacım bize erkek gelmez..evımızın adeti gibi bişi..babam şimdiye kadar bır erkek arkadaşını dahi evımıze mısafırlıge getirmemiştir..yaşam tarzımız boyle..evde hanım mısafır oldugundada babam gelse dahi ki ogün için bılgısı var gelmez,hoşgeldınız deyıp odasına çekilir..haydı bakalım az kaldı haftasonunaahihoyyyt
slm arkadaşlar nasılsınızz bakalımm bululşma gerçekleşti mi?
fazla vaktim yokk kızım yeni uyuduu hemen sizee koştummm ve kızım uyandııı((((((
Seda sterilazatörden memnunmusun ne marka ve nasıl kullanıyorsun bıraz anlatırmısın ?
Ilerıye donuk bırsey mı yanı kasıgını ama tabagını fılan da atabılcekmıyız ek gıdaya gecınce..
Bırde bıberon emzık fılan hıc yıkamadan sadece suyla calkalayıp mı atıyorsun nasıl bıraz bahsedermısın lutfen :)
şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.
sedacım teşekkür ederim 37,5 olmuşuz bakalım soydum ama sizede geçmiş olsun bebek büyütmek ne zormuş oğlumun ağlarken sesi çıkmıyor hiç sesi kısılmış
arzucumcok geçmiş olsun..burun damlasıyla açmaya çalışsan?bide sizin oralarda vardır dıye belkı benım aklımda kaldı tarhana çorbası yapsan kuzuya..gercı ben henuz tam çözemedim ne verılebılır ne verılmez ama kayınvalıdeme buldurtacağım tarhana..cok istyiyorum tamamen dogal beslensın..hazır organık mamalarada ıtırazım yok..işallah tez geçer..güzel olurdu tabı gelebılseydın..artık bol bol fotolara bakarız..
Kızlar konuya nasıl abone olunuyor daha önce görmüştüm bir yerlerde ama şimdi bulamıyorum:uhm:
hoşgeldin ayşecim Şeniz nasıl oldu cemre iyileşmiştir umarım..
buluşma cumartesi günü olacak..
cemreyi ve seni öperim Şeniz yine gell :teselli:
:1hug:eksik olma canımbenim...benım kayınvalıdede yapmasada bulur hemencık..valla bılmıyorum tam ama verılebılır dıye okumuştum bıyerde..sende araştır sor istersen öyle ver..negüzel sizin orda kuzu büyütmek...çocuk olunca hiç heveslenmediğim kadar heves ettim mustakıl ev,bahçe,temız hava...sesi boğazlarından kısılmış..ama doktor bişi yok demiş:uhm:bakalım yarına hafıflemezse yıne götür istersen..
canımm iyiz allaha l,şükürr dün aylık kontrolu vardıı .. rota virus aşısını oldu...şimdilikk bi sorunn yokk.. siz nasılsınızz..
ayy ne olurr bulışma fotolaqrını ekleyinn de sizleri göreyimm artık evden girecem kk yaa eşim net bağlatıyooo.. okiş.:teytey::teytey:
slm kızlar
bende buluşmaya gelmek istiyorum daha kocişe bahsetmedim ama tamam der umarım
yaa bizim araba yok levent tarafından gidecek biri varsa beni alabilir mine kadar yüzsüzüm dimi
olmadı kardeşime söyleyeyim o bırakır heralde
konunun başındaki seçeneklerden canım sayfa başındaki
saol edacım verdim ara ara veriyorum canım inş iyileşcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?