- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.841
arzucumcok geçmiş olsun..burun damlasıyla açmaya çalışsan?bide sizin oralarda vardır dıye belkı benım aklımda kaldı tarhana çorbası yapsan kuzuya..gercı ben henuz tam çözemedim ne verılebılır ne verılmez ama kayınvalıdeme buldurtacağım tarhana..cok istyiyorum tamamen dogal beslensın..hazır organık mamalarada ıtırazım yok..işallah tez geçer..güzel olurdu tabı gelebılseydın..artık bol bol fotolara bakarız..
naimecim benim eşim cumartesileri 9 da işe gidiyor.. o gün erken gitmesi gerekmiyorsa ben de gidiyorum.. işi varsa da
o gün için bişeyler rica ediciiim kendisinden kaydirigubbakcemile3
seni alabiliriz ben de avrupa yksındayım ve eşimin iş yerii de levent tee a.s
gerçi ben daha bahsetmedim, izin vermiyormuş bi de delikafadulden sanmam ama :lepi:
güle güle kullan canım :asigim:
son cümle de çok manidar olmuş kaydirigubbakcemile3
Cok sevındım canım artık daha sık gelebıleceksın yanı.. :1hug:canımm iyiz allaha l,şükürr dün aylık kontrolu vardıı .. rota virus aşısını oldu...şimdilikk bi sorunn yokk.. siz nasılsınızz..
ayy ne olurr bulışma fotolaqrını ekleyinn de sizleri göreyimm artık evden girecem kk yaa eşim net bağlatıyooo.. okiş.:teytey::teytey:
GÖZDE eksik olma canımbenim..getirmişkadaroldun..anneciğinin alerine sağlık...BETÜL çaktırma kaydirigubbakcemile3kuzum yafuu..faceinhole olayı..ahh okadar ince ve zarif olsamm
benimde ipek kızım 5 gündür hasta ateşi düşüp çıkıyor önceki gün 39 oldu. halsizliği var. normalde çok emerdi emmesi bile azaldı allahtan kilosu azalmamış. burnu hep tıkalı bi türlü rahat edemiyo çocuk.
ama öylede tatlı hiç sesi çıkmıyo yavrumun sessizce derdini çekiyo. bi mahsunlaştıki sormayın.
çok uslu yavrusimu nazar değmesin.
sedacım teşekkür ederim 37,5 olmuşuz bakalım soydum ama sizede geçmiş olsun bebek büyütmek ne zormuş oğlumun ağlarken sesi çıkmıyor hiç sesi kısılmış
Geçmiş olsun kuzucugaa... :teselli:
Kıyamam yaa kendılerı ne kadar kı bır de hastalık cekıyor..
geçmiş olur inşallah canım benim
benimde ipek kızım 5 gündür hasta ateşi düşüp çıkıyor önceki gün 39 oldu. halsizliği var. normalde çok emerdi emmesi bile azaldı allahtan kilosu azalmamış. burnu hep tıkalı bi türlü rahat edemiyo çocuk.
ama öylede tatlı hiç sesi çıkmıyo yavrumun sessizce derdini çekiyo. bi mahsunlaştıki sormayın.
slm kızlar..hafta sonu buluşması için çok heyecanlıyım.bakalım birbirimizi görünce kim olduklarımızı anlayabilecekmiyiz.ben sizleri tanırım gibime geliyor.
bu arada oğlum 5 aylık oldu.bir bakmşız 5 yaşında.zamn çabuk geçiyor.allah sağlıklı uzun ömür versin hepimize..kaç kişi oldu şimdilk gelecekler acaba..umutcum o verdiğin adres sizin mi annenlerin mi? ben taa büyükçekmeceden geleceğim.yani istanbulun bir ucu.çamlıcada kayınvalidemler oturyor.cumadan geçerim.cumartesi de gelirim kısmetse.eşim izin verdi ama biraz tedirgin gibi.ama buluşmadan sonra eminim gereksiz tedirginlik yaptığını anlayacak..öptüm hepinizi..
saol canım benim.
ben aslında hediye vermeyi çok severim ama biz nereye gitsek hep birlikte gideriz o yüzden bişey alsam süprizliği kalmıyo. burada yani istanbulda pek arkadaşım yok o yüzden herşeyi mustimle birlikte yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?