Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcum benim annem yaptı bu yaz deniz için özel yaptı yoğurdu ekşitmeden yağ tuz koymadan buluşmaya gelirken getiririm sana biraz unutmazsam ve inşallah bişey çıkmayıp da gelebilirsem

canım teşekkürler
bende daha bahsetmedim sorun çıkmazsa inşlh buluşuruz

GÖZDE eksik olma canımbenim..getirmişkadaroldun..anneciğinin alerine sağlık...BETÜL çaktırma kaydirigubbakcemile3kuzum yafuu..faceinhole olayı..ahh okadar ince ve zarif olsamm

güle güle kullan canım :asigim:
son cümle de çok manidar olmuş kaydirigubbakcemile3

saol canım benim.
ben aslında hediye vermeyi çok severim ama biz nereye gitsek hep birlikte gideriz o yüzden bişey alsam süprizliği kalmıyo. burada yani istanbulda pek arkadaşım yok o yüzden herşeyi mustimle birlikte yaparız.

benimde ipek kızım 5 gündür hasta ateşi düşüp çıkıyor önceki gün 39 oldu. halsizliği var. normalde çok emerdi emmesi bile azaldı allahtan kilosu azalmamış. burnu hep tıkalı bi türlü rahat edemiyo çocuk.
ama öylede tatlı hiç sesi çıkmıyo yavrumun sessizce derdini çekiyo. bi mahsunlaştıki sormayın.
çok uslu yavrusimu nazar değmesin.

Cok sevındım canım artık daha sık gelebıleceksın yanı.. :1hug:
GÖZDE eksik olma canımbenim..getirmişkadaroldun..anneciğinin alerine sağlık...BETÜL çaktırma kaydirigubbakcemile3kuzum yafuu..faceinhole olayı..ahh okadar ince ve zarif olsamm

Evet farkettım.. kaydirigubbakcemile3 ahhh bende keskee...

Geçmiş olsun kuzucugaa... :teselli:
Kıyamam yaa kendılerı ne kadar kı bır de hastalık cekıyor..

betulcüm arzumda var siterilatör buharlı pişirici biberon ısıtılı olarak kullanılıyomuş ben almak istiyodumeşim onudamı tasıyacaz ordan alızrız deyince alamadım senağlama malesef ama beğenmiştim...

slm kızlar..hafta sonu buluşması için çok heyecanlıyım.bakalım birbirimizi görünce kim olduklarımızı anlayabilecekmiyiz.ben sizleri tanırım gibime geliyor.
bu arada oğlum 5 aylık oldu.bir bakmşız 5 yaşında.zamn çabuk geçiyor.allah sağlıklı uzun ömür versin hepimize..kaç kişi oldu şimdilk gelecekler acaba..umutcum o verdiğin adres sizin mi annenlerin mi? ben taa büyükçekmeceden geleceğim.yani istanbulun bir ucu.çamlıcada kayınvalidemler oturyor.cumadan geçerim.cumartesi de gelirim kısmetse.eşim izin verdi ama biraz tedirgin gibi.ama buluşmadan sonra eminim gereksiz tedirginlik yaptığını anlayacak..öptüm hepinizi..

Canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ipek kuzusuna senağlamaGripmi oldu canım ya.Neden oldu allah şifa versın prensese

Herkese iyi akşamlar..Bugun daha ancak bakabildim..Dün akşamdan eşimin kuzenıne gelmiştik.Hep beraber olalım dıye..Akşam yemek yedık ondan sonra sohbet muhabbet derken gece 4 olmus:)Bu saatten sonra gıdılmez dedıler bızde kaldık:)Ege dogdugundan beri ilk olarak evinden başka bir yerde kalmış oldu:)Çok değişik geldi bize ama allahtan sorun çıkarmadı kuzucuk.Gündüzde salmadılar yani anlıyacagınız hala burdayız:))Gecmısı okuyamadım onun ıcın..İnşallah yarın..Sevgiler...

CANAN cım annemlerın evi..bende tanırım gibime gelıyo..aynıgün doğurmuşuz..amin cümlemizin işallah..MEVLÜDE umut benim ismim...bi tedirginlik olması doğal onlarda haklı...ama fotolarımızı görünce kafalarında pek bi soru işareti kalmaz umarım..valla bende cok heyecanlıyım..son yıllarda yaşadıgım en heyecanlı ve sosyal olay olucak..

Tebrık ederım canım Nıce 5 ler gorun ınsallahhh beraber.. :1rolleyes:

anladım canım .. ama bak bundan böyle istanbulda bir sürü arkadaşın var Şeniz

geçmiş olsun ipeğe..hemen iyileşir de eski yaramaz günlerine döner inşAllah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…