Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umutcum senın de ismet paşayıda tebrık ederız ya o da 5 ayı bıtırmıs masallah..
Allah hayırlı yaslar nasıp etsın hepımızın bebıslere..

anladım canım .. ama bak bundan böyle istanbulda bir sürü arkadaşın var Şeniz

geçmiş olsun ipeğe..hemen iyileşir de eski yaramaz günlerine döner inşAllah :CüvCüv:

saol canımcım.
teyzesi ipek'im yumuşak huylu bi çocuk. ilk 2.5 ay daki gaz sancımız dışında pek yaramazlığı olmadı. yavrusimu çok usludur.
gözbebeğim çokoprensesim...

arkadaşlar ben yeni katıldım ikiz annesiyim şu anda altı yaşındalar benim karında çatlak problrmim var yeni bi krem çıkmış renuee diye hiç deneyeniniz varmı yada tanıdığınız falan almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler......

strivectin krem dıye duydum..demet şener kullanmış memnunmuş:CüvCüv:

şimdi haber aldım.babaannem ölmüş kızlar.çok yaşlıydı ve hastaydı zaten.Allah kurtardı.şimdi oraya gitcez.Manisa'nın köyündeydi.kendinize iyi bakın.

Başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın.

Çok geçmiş olsun.Öp bebişini benim yerime:1hug:

Arzu sizede geçmiş olsun canım.acil şifalar a.s.

yarın işe başlıyorum kızlarrr
çok kötüyüm denizi çok özliycem içimi bir sıkıntı kapladı şimdiden
çalışmak zorunda olmak ne kötü imkanım olsa en azından 1 yaşına kadar yanında olabilseydim kuzumun
neyse buna da çok şükür 5 aydır birlikteyiz ...

herkeslere günaydın bugün biraz canım sıkkın, ege 2 gündür beni emmek istemiyo ve sağdığım sütü ve maasnıda dün pek içmedi dün toplam 300 cc ancak içti, gecede çok uyandı sebepsiz ağladı, acaba dişmi diye düşünüyorum napsam bilemedim az önce annemle görüştüm az ateşi varmış gene. :1no2:

gözdecim allaah sabır versin canım

Gunaydınlarr..

Geçmiş olsun ayten..Hastalanıyorsa ondan emmemıstır..
Bızede oyle olmustu ya genelde hastayken emmıyorlar..

Aslanın da bu sabah tek gozu cok capaklanmıs resmen bırbırıne yapısmıs acılmıyordu sıldık temızledık..
Şimdi o gozu sısık ve kısık ayrıca kızarık.. doktoru aradım bır damla verdı onu kullanıcaz bakalım neden anlamadım acaba nıye oldu..

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla

bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 gr geldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww

Son düzenleme:
günaydın a.s. mutlu günler hepimize..
Gözdecim akşam oluversin hemen kavuşun canım üzme kendini deniz de üzülmesin :teselli:
Aytencim geçmiş olsun belki bi rahatsızlığı vardır ondan iştahı kesilmiştir.. hemen düzelir umarım..
Hicrancım ceylinimiz de bir an evvel iyileşir iştahı yerine gelir inşAllah.. :1hug:

geçmiş olsun betül çapaklanma neden olur bilmiyorum biz ilk 1 aylııken yaşadık çapaklnamyı göz kanalı tıkalı demişti doktor ama şimdi seninki baya büyük inşallah hemen atlatrıısınız.a.s.

maaşallah ceylinine aannesi çok güzel bakmış kırk bin kere maaşallah bide kendisine baksa dimikaydirigubbakcemile5

saol canım inşallah düzelir valla bu hastalılar biri gelip biri gidiyor ama allaha şükür dermansız dert değil allah beterinden saklasın

maaşallah ceylinine aannesi çok güzel bakmış kırk bin kere maaşallah bide kendisine baksa dimikaydirigubbakcemile5

saol canım vallaa ben ona bakıcam diye çok hırpalandım ama hala da normal değil kilosu aslında yani ama kötü değil iyi maşallahh yinede 600 gr aldı bu ay işte yarın 5 aylık oluyoruzzz çk şükürr

saol canım inşallah düzelir valla bu hastalılar biri gelip biri gidiyor ama allaha şükür dermansız dert değil allah beterinden saklasın

amin canım Allah dermanı olmayan dert vermesin..:Saruboceq:
bu arada maşaAllah ceyline kilosu boyu çok iyiymiş annesi sağlıkla büyüsünler inşAllah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…