Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betülcüm selam;
gözü üşümüş diyo annemler. Geçenlerde bizim de olmuştu, çok çaapak yapmıştı. Eğer mikrop kapmışsa da anne sütü damlat diyolar.
Geçmiş olsun canım

Kızlar selam;
benim kızımda bu ay çok az kilo almış. Doktor idrar yolu iltihabı olabilir demişti , idrar tahlili yaptırdık ve biraz iltihap varmış. Bi şurup gibi bişey verdi doktor 12 saatte bir veriyorum İnşallah çabuk geçer ya.
Mamayı da az yiyiyor, kandırıp yedirmeye çalışıyom ama yokkk...
Boyada gitti biraz ama yinede alması gerekiyor...Nasıl yapacaz bilmiyorum....

Günaydınn arkadaşlar.....

Canım bizde de 1 kere ye mahsus olmuştu,kirpikleri birbirine yapışıştı zannedersem mikrop kapıyorlar banyadon yada bir şeyden gözde hemen çapak salgılıyor korumak için.bize de damla vermişti dr ama kullanmadım..kaynamış suyla ve pamukla gözüne pansuman yaptım geçti...

Geçmiş olsun canım ama kilosu iyi çıkmış maşallah kızına..
sizinkinin rota aşısı yokmuydu ki?

Nuray mamanın içine 1 tane bebe büskivisi koyabilirsin bizimkinin muhallebisini atıyoruz ancak öyle yiyor...burda bir arkadaşımın oğluda o şekilde almış...

dişlerden olabilir canım benim kızda öle oluyor arada hiç yemiyor tüm gün yediği 250-300 cc oluyor somra normale dönüp gene bozuluyor inşallah bebişin düzelirr diş için dr bişey verdimi ayrıca bir vitamin veya jel biz kullanıyoruzda

musluk suyundan oluyor canım eltimin oğluda olmuştu öle halada aynı damla kullanıyor oda ğlanın gözleri açılmıyor sabahları göz kapaklarını sıcak su ile ovarak açabiliyor oda geçmiş olsun canımma.s.

geçmiş olsun nuraycım seninki emiyormu peki seni, dün ne yaptıysam emdiremedim yaa korkuyorum bırakacak beni emmeyi diye insaşşalh bırakmaz. seninkinin idrar yolu geçer meral etme biz 15 gün kullanmıştık şurup geçmişti.a.s.

Canım dişten olabilir ama aklıma idrar yolu iltihapı geldi ,tekrar geçiriyor olabilir...
istersenn bir idrar tahlili yaptır...
bebeği de götürme evde annen idrarını alsın sen bir baktır...

Merhaba arkadaşlar...
Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun..Arzu,Nuray...
Hicrancım Ceyline de kırkbinkere maşaallah...
Ayten canım üzülme geçiçidir inşaallah artık diş sıkıntılarımız başlayacak inşaallah ondandır ve hemen düzelir..
Betül ilk zamanlar bizde çapaktan çok çektik aynen kaynamış ılımış su ile pansuman ve göz damlası ile geçmişti birde burunla gözün birleştiği yerlerde göz yaşı kanalları olurmuş onlar tıkalı olduğunda çapak olurmuş banyodan sonra hafif masaj yapabilirsin....

Gözdecim bebişin iyi olsunda canım akşam kavuşursun nasılsa yavruna keşke benimde düzenli bi işm olsaydı bazen ev beni çok bunaltıyo..
Canım bikaç gündür benimkide bi garip bence dişten kaynaklanıyo,dün bütün gün ağladı sürekli huysuzlandı ve emmek istemedi,bikaç zamandırda geceleri uykusundan sürekli uyanıyo eskiden hiç böyle yapmazdı mutlaka bi sıkıntıları var bebişlerin bakalım belki diştendir,geçmiş olsun minik egeye..
Umarım bişey yoktur aslancığın gözünde,kullan damlayı betülcüm bi an önce geçsin kuzunun gözü
Maşallah canım ceyline kilosu çok iyi
Mervecim büşra 5 aylık olmuş canım Allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin hepimize

Geçmiş olsun duruya canım umarım hemen geçer iltihabı ve yemeside düzene girer,bebek işte bi günü bi gününe uymuyo malesef benimkide çok ama çok yaramaz

Bu arada hepinize güzel bi gün dilerim arkadaşlara.s.

kızlar bu araada dün biz bebek arabsı er yürüteç aldık yürütçeteki seslere ışıklara bayıldı tavsiye ederim.

kızlar bu araada dün biz bebek arabsı er yürüteç aldık yürütçeteki seslere ışıklara bayıldı tavsiye ederim.

Güle güle kullansın ege canım..Biz dün oğluşu arabasıyla çıkardık ilk kez çıkardım açıkçası ama arabada 5 dk.zor durdu napıcam ben ya,hiç alışmazsa arabasına diye çok korkuyorum çünkü hayatta oturmaktan hoşlanmıyo,ortalığı inletti resmen dün:bbo:

Betülcüm selam;
gözü üşümüş diyo annemler. Geçenlerde bizim de olmuştu, çok çaapak yapmıştı. Eğer mikrop kapmışsa da anne sütü damlat diyolar.
Geçmiş olsun canım

Umarım bişey yoktur aslancığın gözünde,kullan damlayı betülcüm bi an önce geçsin kuzunun gözü

Tesekkur ederım kızlar sagolun..
Bızım de ılk defa bugun oldu oyle bırsey.. yalnız bırsey aklıma geldı sımdı mıkrobık fılan olabılrı deyınce..
Gecen ıkı kere gozunde kırpık varken cıkarmaya calıstım elımle.. sanırım ondan mıkrop kaptı yaa.. dun muydu oncekı gunmuydu bırsey dı yaptıgım.. :çok üzgünüm:

Masallah ceylıncıge.. Allah arttırsın kıloları boylarıı :)..
Allah yardımcın olsun canım ısın zor gercekten.. hepımızın oyle ama..
ıstahsız ve emmeyen bebek gercekten bır nebze daha zor oluyor..
bende hastayken ugrastım ya ıstahsızlıgı bılıyorum... :teselli:

ya bende dusunuyorum yurutec aslında brı kac yerde okudum doktor soru cevaplarında hedıye olarak gelırse kullanın ama gıdıp kendınız para vermeyın yurutece gereksız dıyor du..
o bakımdan kararsız kaldım ama bakalım... CADIARZU
Hayırlı olsun paşa gule gule kullansın ınsallah soyle bol kahkahalıı :))

Son düzenleme:
Mervecim büşra 5 aylık olmuş canım Allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin hepimize

Bu arada hepinize güzel bi gün dilerim arkadaşlara.s.

teşekkür ederiz teyzesi a.s. Rabbim hepimize sağlıkla nice aylarını nice yaşlarını görmeyi nasip eder inşAllah

herkese tünaydınn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
hicrancımm görüşmeyeli uzun zaman oldu güzelim nasılsınızzz.
hasta olan tüm bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn.
bu arada umutcumm hava çok soguk ve bu hafta hep öyle olacakmış nasıl gelecegiz bilmiyorumda hatta bizim burda kar atıştırmaya başladı bile.

huggies ve prima kullanmayı düşünüyormusunuz yoksa??savaşı ve öldürülen bebekleri unutmayalım lütfen!!!!!!!!!!!.Yanlışım varsa söyleyin İsraile destek olmuyormu bunlar?

bahsettiginiz iki markanın da turkiye'de uretilidigini goz ardı etmeyin bence..

ve yuzlerce calisanları var...

Son düzenleme:
ya şansımıza aslıcım..bu hafta kar soğuğu var..ama napalım sözünden dönenin kaşıgı kırılsın:)zaten mart sonuna kadar kış yani...yollarda kar falan olmasında soguğa karşı onlem kolay nasılsa..hasta tüm kuzularımıza geçmişler olsun,egeciğe,aslancığa..bakalım çarşambadan sonra işallah hava daha yumuşak olur..

CANIM BENDE ARZUMUNKİNİ KULLANIYORUM 2 KAT GİBİ PARÇA KONULUNCA EMZİK RAFI YANİ BİBERONLARIN ÜZERİNE HEM BİBERON HEM EMZİK VE VS BERABER STRERİLİZE EDİYORSUN ANCAK BÜYÜK BİBERONLARI KOYNCA 260 DAR UZUNLAR VAR YA ONLARI KOYUNCA 2.RAFI KOYAMIYORSUNUZUN OLUYOR VE DİREK KAPAĞI KAPATIYORSUN TABİ 2 DEFA ÇALIŞTIRIYORSUN CİHAZI BÖLECE ve sabunlu su ile yıkıyorsun önce normal şekilde temizliyorsun biberonları ve sonra surulayıp süzüp cihaza koyuyorsun cihazı ben içme suyu ile çalıştırıyorum ama alt tarafta sanki kireçtenmi nedir beyaz beyaz oldu biraz bu tarz cihazlarda hertürlü sorun olabiliyor tabiii ama bence güzel yani yumurta yapıyorsun sebze pişiriyorsun buharda hem biberon ısıtıcısı hem sterilizasyon yapıyor fena değil yanii hani fiyatına görede iyi 90 tl ama diğer cihazları bilmem görmedim kullanmadım tabakları falanda atabiliriz sonrasında neden olmasın tabii kullanıma uygunsa bazı kaşık ve tabaklarda kaynatmayın sterilizasyona tabii tutmayın vs yazıyor da hanii ben chıcconun kaşıklarından aldım silikon ve kaynatmayın diyorr sterilizasyon cihazınada koymayın diyor mesela sadece ılık su ile durulayın diyorr baa ba baaa baaaaaaaaa ulen ya ben yağlı bişii yediriyorsam nasıl sabunlamam kaşığııı:roflol:

slm arkadaşlar nasılsınızz bakalımm bululşma gerçekleşti mi?
fazla vaktim yokk kızım yeni uyuduu hemen sizee koştummm ve kızım uyandııı ((((((

oyyyyy yerim ben onu ayşekız maşallah pek şeker olmuş kızınnnn hamilemiyim acaba dediğin günlşeri hatırlıyorumda aşılamaya girecektin nerdeyse değilmi yanlış hatırlamıyorsammm kader kısmet işte bak ne güzel büyüttün bile yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…