E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.901
herkese tünaydınn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
hicrancımm görüşmeyeli uzun zaman oldu güzelim nasılsınızzz.
hasta olan tüm bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn.
bu arada umutcumm hava çok soguk ve bu hafta hep öyle olacakmış nasıl gelecegiz bilmiyorumda hatta bizim burda kar atıştırmaya başladı bile.
Canım dişten olabilir ama aklıma idrar yolu iltihapı geldi ,tekrar geçiriyor olabilir...
istersenn bir idrar tahlili yaptır...
bebeği de götürme evde annen idrarını alsın sen bir baktır...
yürütece oturtmayacaksın değilmi erken daha çünkiii bacakları yamulur kızzzzzzzzzzz
yarın işe başlıyorum kızlarrr
çok kötüyüm denizi çok özliycem içimi bir sıkıntı kapladı şimdiden
çalışmak zorunda olmak ne kötü imkanım olsa en azından 1 yaşına kadar yanında olabilseydim kuzumun
neyse buna da çok şükür 5 aydır birlikteyiz ...
herkeslere günaydın bugün biraz canım sıkkın, ege 2 gündür beni emmek istemiyo ve sağdığım sütü ve maasnıda dün pek içmedi dün toplam 300 cc ancak içti, gecede çok uyandı sebepsiz ağladı, acaba dişmi diye düşünüyorum napsam bilemedim az önce annemle görüştüm az ateşi varmış gene. :1no2:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla
bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 grgeldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww
Kızlar selam;
benim kızımda bu ay çok az kilo almış. Doktor idrar yolu iltihabı olabilir demişti , idrar tahlili yaptırdık ve biraz iltihap varmış. Bi şurup gibi bişey verdi doktor 12 saatte bir veriyorum İnşallah çabuk geçer ya.
Mamayı da az yiyiyor, kandırıp yedirmeye çalışıyom ama yokkk...
Boyada gitti biraz ama yinede alması gerekiyor...Nasıl yapacaz bilmiyorum....
Orası neresı asli istanbulun neresındesın burada kar yok henuz ben uskudardayım ama kar soguyu baslasms yanıı...herkese tünaydınn güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
hicrancımm görüşmeyeli uzun zaman oldu güzelim nasılsınızzz.
hasta olan tüm bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn.
bu arada umutcumm hava çok soguk ve bu hafta hep öyle olacakmış nasıl gelecegiz bilmiyorumda hatta bizim burda kar atıştırmaya başladı bile.
CANIM BENDE ARZUMUNKİNİ KULLANIYORUM 2 KAT GİBİ PARÇA KONULUNCA EMZİK RAFI YANİ BİBERONLARIN ÜZERİNE HEM BİBERON HEM EMZİK VE VS BERABER STRERİLİZE EDİYORSUN ANCAK BÜYÜK BİBERONLARI KOYNCA 260 DAR UZUNLAR VAR YA ONLARI KOYUNCA 2.RAFI KOYAMIYORSUNUZUN OLUYOR VE DİREK KAPAĞI KAPATIYORSUN TABİ 2 DEFA ÇALIŞTIRIYORSUN CİHAZI BÖLECE ve sabunlu su ile yıkıyorsun önce normal şekilde temizliyorsun biberonları ve sonra surulayıp süzüp cihaza koyuyorsun cihazı ben içme suyu ile çalıştırıyorum ama alt tarafta sanki kireçtenmi nedir beyaz beyaz oldu biraz bu tarz cihazlarda hertürlü sorun olabiliyor tabiii ama bence güzel yani yumurta yapıyorsun sebze pişiriyorsun buharda hem biberon ısıtıcısı hem sterilizasyon yapıyor fena değil yanii hani fiyatına görede iyi 90 tl ama diğer cihazları bilmem görmedim kullanmadım tabakları falanda atabiliriz sonrasında neden olmasın tabii kullanıma uygunsa bazı kaşık ve tabaklarda kaynatmayın sterilizasyona tabii tutmayın vs yazıyor da hanii ben chıcconun kaşıklarından aldım silikon ve kaynatmayın diyorr sterilizasyon cihazınada koymayın diyor mesela sadece ılık su ile durulayın diyorr baa ba baaa baaaaaaaaa ulen ya ben yağlı bişii yediriyorsam nasıl sabunlamam kaşığııı:roflol:
Tesekkur ederım canım.. evet haklısın parmaktan oldu sanıyorum.. :çok üzgünüm:nuray geçmiş olsun duruya..şurubu bitince birşeyi kalmaz inşAllah :Saruboceq:
betül o kirpiği alma olayını ben de yapıyorum :1no2: sonra kızarıyo gözü pişman oluyorum..sizinki de ondan olmuş olabilir..geçmiş olsun emreye a.s.
Kutlarım bacımoturtuyorum ben yaaaa:uhm:
öyle olabilrimi biz antibiyotik kullanıyoruz ama genede olabilirmi:uhm:
duygucum geçmiş olsun egeye pişiğe dönüşmeden geçer poposu umarım..Herkese slmlar...
Ege ye ek gıda verdıkten sonra isilik gıbı bırseyler oldusenağlamaNeyin dokundugunu anlamadım..Bır parca peynırle bebe bisküvisini anne sütüyle ezip verdım ıkı kere sadece..Ondan sonra boyun kısmı ve poposu berbat duruma geldıAcayip moralım bozuk ne yapcagımı sasırdım..Hemn kestık tabıkı 2 gundur vermıyoruz ama ışin kötüsü neyin dokundugunu anlamadık peynir mi yoksa bebe bisküvisi mi?Poposu hele berbat durumda henüz pişik değil ama olmasına az kaldı..5.5 aylık olcak nerdeyse bır kere bıle pişik olmamıştı oğlum oysaki:çok üzgünüm:Birde bir kaç arkadaşımdan duymustum diş gelırken hep pişik olmus bebekler vücut direncı düşüyormuş..Nettede okumuştum..Onun için hiç birşey anlamadım..Diş mi geliyor ekgıdamı dokundu:a015:
kızlar baktın netten yürüteç önerilmiyor ben bunu iade edeyim yaaaa.
aytencim hem önerilmiyor hem de bizim aylarımız için çok erken değil mi benneyaptımki
ayakta doğru düzgün duramıyorlar hamur gibiler henüz..onca ağırlık minicik ayaklara yükleniyor yazık minişlere ya :1no2:
Hamur gibiler... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aslan la dans ettık bıraz once kızlarr..kaydirigubbakcemile3
Muzık actım soyleye soyleye oynadık cok hosuna gıttı agzını aca aca..
Bu arada bızım kı anne ve baba dan once DEDE dedı kızlar... kaydirigubbakcemile3 de de deee de dee de.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?