Doğum yapmış olan anneler buraya....

nuray geçmiş olsun duruya..şurubu bitince birşeyi kalmaz inşAllah :Saruboceq:
betül o kirpiği alma olayını ben de yapıyorum :1no2: sonra kızarıyo gözü pişman oluyorum..sizinki de ondan olmuş olabilir..geçmiş olsun emreye a.s.

evet canım yaa görüşemedik valla ben uğraşıyorum bildiğin gibi minik kuşumla işte ishal başladı 1 hafta oldu ateşte var ara ara 37.6 ya 37.8 e çıkıyor fitil verince düşüyor dr götürdük ilaç ekledi gene diğer ilaçlara off şeytan diyor at hepsini bir kenara git bir dağ köyüne yaşa ne mikrop ne pislik ne başka bişii inek al sağ ver bebeğe muhallebileri çorbaları ohhhh organik yaşaaaaaaaaaaa:roflol:

bu arada kızlar telşefonuma mesaj geldi medical park hastanesinde diğerlerini bilmem ama bahçelievler den geldi mesaj ssk lılara ve devlet memurlarına çocuk hastalıkları nöroloji genel cerrahi ve beyin cerrahi bölümleri fark ücreti almıyormuş yani bedava muayene oluyorsunuzzzzzzzzbende sölemesiii

gerçi çoğunluk isterse haftaya cumartesiyede erteleyebiliriz kızlar..gerçi kar yağmadıgı süreceçok bir sorun olmaz sanıyorum ama yınede önemli olan herkezin rahatı..

kızlar derya neden kapsama alanı dışında bilen varmı bu ara giremedim ya herşeyden bi aberim geçmişe de pek bakamadım yanii

Son düzenleme:
muayne bedava...ama her gidişte bi test bişi parayla..ben medıcalpark olayını sevemedim...benım hastane ufak mufak ama tamteşekküllü..çapa cerrahpaşa brnunun dibi.......ya oköyolayını bnde cok istiyorum..artık bıde hkketen vucudum ıflas..şimdi bıle kucağımda ve durmuyo saolsun..derbeder oldum........

ben kaçtım görüşürüzzz kız durmuyorrr sıkılsı oyuncaklardan dönenceden mamayıda yarım yarım yiyorr yaw yemediğinemi yanayım mamayı döktüğümüzemi yanayım boşa giden parayamı yanayımmm offffffffff

Herkese slmlar...
Ege ye ek gıda verdıkten sonra isilik gıbı bırseyler oldusenağlamaNeyin dokundugunu anlamadım..Bır parca peynırle bebe bisküvisini anne sütüyle ezip verdım ıkı kere sadece..Ondan sonra boyun kısmı ve poposu berbat duruma geldıAcayip moralım bozuk ne yapcagımı sasırdım..Hemn kestık tabıkı 2 gundur vermıyoruz ama ışin kötüsü neyin dokundugunu anlamadık peynir mi yoksa bebe bisküvisi mi?Poposu hele berbat durumda henüz pişik değil ama olmasına az kaldı..5.5 aylık olcak nerdeyse bır kere bıle pişik olmamıştı oğlum oysaki:çok üzgünüm:Birde bir kaç arkadaşımdan duymustum diş gelırken hep pişik olmus bebekler vücut direncı düşüyormuş..Nettede okumuştum..Onun için hiç birşey anlamadım..Diş mi geliyor ekgıdamı dokundu:a015:

Gözdecim hayırlı olsun,allah yardımcın olsun canıım inşallah zaman su gıbı gecer senın ıcın ve ogluşuna kavusursun...
Aytencım diş gelıyor olabılır..Cunku dıs gelırken iştahsız oluyormus bebısler...

Hicrancım maşallah ceyline allah nazardan saklasın çok güzel kilo olmuş.Hem kız hemde 7100 gr.Tombiş yani artıkınhihoyyyt

Geçmiş olsun Nuraycım allah şifa versin kuzucuga..

Orası neresı asli istanbulun neresındesın burada kar yok henuz ben uskudardayım ama kar soguyu baslasms yanıı...
mevsımler kayıyor ıyıce.. bahara gırıyorken kar gelıyor.. CADIARZU

Hımm o da guzel bır cıhaz mıs.. yalnız hep kaynatıp hem sabunladıktan sonra nıye sterılaztore koyayım kı bacım onları yapıyorsan zaten.. :roflol:
Bence sen fazladan yapıyorsun o yıkamayı kaynatmayı.. bugun e kadar kım senın yaptın uclu ıslemle cocugunu buyutmus delu kendıne ıs cıkarıyon haberın yok.. kaydirigubbakcemile3
Su da calkala at sterılaztore bıtsın.. adamın gorevı o (sterilazatörun yanı :roflol:) sen yan gel yat degıl mı.. kaydirigubbakcemile3

Tesekkur ederım canım.. evet haklısın parmaktan oldu sanıyorum.. :çok üzgünüm:
oturtuyorum ben yaaaa:uhm:
Kutlarım bacım tebrık ederım 5 ayı da gerıde bıraktınız.. :hooray:

Geçen alışveriş merkezine gittik,görümcemin kızının baston arabasını aldık kraft marka,o kadar rahat kullandımki..Sizin tavsiye edeceğiniz bebek arabası varmı?Yürüteçte çok eğleniyor bebekler ama alıp almamakta kararsızım.CADIARZU

duygucum geçmiş olsun egeye pişiğe dönüşmeden geçer poposu umarım..
kahvaltıya başladığnın akabinde oldu diyorsan ek gıdadan olma olasılığı daha yüksek gibi geldi bana.....bebe bisküvisi yumurta içeriyor..az yedirmiş olsan da ağır gelmiş olabilir fisfisfis geçer hemencik inşAllah annesi üzülme sen Şeniz

kızlar baktın netten yürüteç önerilmiyor ben bunu iade edeyim yaaaa.

aytencim hem önerilmiyor hem de bizim aylarımız için çok erken değil mi benneyaptımki
ayakta doğru düzgün duramıyorlar hamur gibiler henüz..onca ağırlık minicik ayaklara yükleniyor yazık minişlere ya :1no2:

Aslan la dans ettık bıraz once kızlarr..kaydirigubbakcemile3
Muzık actım soyleye soyleye oynadık cok hosuna gıttı agzını aca aca..

Bu arada bızım kı anne ve baba dan once DEDE dedı kızlar... kaydirigubbakcemile3 de de deee de dee de.. kaydirigubbakcemile3

aa bizimki de deeddee diyor artık..
maamma nenne gibi sesler de çıkıyor arada :lepi:
ann - nii gibi birşeyler zaten uzun zamandır diyordu..
bi baba kaldı dediğin gibi... kıskanıyor babamız bu durumu tabii naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…