Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sağol Mervecim inşallah geçer..En geç 2 saatte bır altını alıyorum denemedıgım sey kalmadı pudrasında zeytinyağına kadar ama henuz bır gelısme yok..
Bebe bisküvisinden şüpheleniyoruz bizde 1 tane verdık ama dediğin gibi ağır gelmiş olabilir..
Bu arada Büşaracıkta 5.ayına girmiş 41 kere maşallah kuzucuğa..Nice yaşlarına sağlıkla sıhatle hepn beraber görelim inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederiz canım a.s.
analı babalı , şanslı , uzun ömürleri olur inşAllah hepsinin..

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım şirineye

bızımkınede bebebıksuı döküntü yapmıştı..kendılıgınden gectı bıdaha vermeyeınce..bende mamayla karıştırmıştım..porteın fazla geldı sanırım bılemıyorum da bıdaha vermeyı düşünmuorumuzun bı sure..allah muhafaza bıde alerjen reaksıyon olur..yumurta en kuvvetlı besınlerden..boşuna mahrum kalır buyuyunce..

Aynen aynen... kaydirigubbakcemile3
Bazen kızıyor bır de neye kızıyor sa artık.. kaydirigubbakcemile3
Bır sokranması var hıddet lı hıddet lı.. ısırmak lazım bunları ya opmek yetmıyor.. Şeniz

canım bizimki bundan pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
googlede arattır resimleri var içi filan geniş çok rahat

slm kızlar
herkese iyi haftalar
hasta bebişlerimize acil şifalar hepsine geçmiş olsun

benim bıcırıkta dilini çıkarıp tükürüyor yeni öğrendi çok hoşuna gitti öncesinde numaradan öksürüyor sonra gülüyordu göreceksiniz mutlu olunca heycanlanınca nasıl öksürük numarası yapıyordu yavvf bunların hepsini yemeli mıncık mıncık ısırmalı

canım bizimki bundan pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
googlede arattır resimleri var içi filan geniş çok rahat

Kız ben bu fiyata kendime araba alırımdelikafadulden,görümcemin aldığı kraftın, modelini bilmiyorum ama,130 tl civarı.. En iyisi ondan alayım..Teşekkür ederim..

Aytencim selam .Kızıma bakmaktan yazamadım canım. Benim sütüm biraz az yada ben öyle hissediyorum. Mama takviyesi ile ve ek besinlerle devam ediyoruz. inşallah seni de bırakmaz bebeğin ve bol bol sütlerimiz olur.
İnşallah da kızımın enfeksiyonu çabuk geçer.

Mervecim teşekkür ederim canım. İnşallah çabuk geçer.

gnydn64 selam canım nasılsın.... Fatmalar çıktılar mı... ay hayırlı haberlerle bi gelse.. aklım onda sabahtan berii.

benim oğlum ne biberonu kabul deiyo ne de kaşıkla verileni.. ben de artık emzirirken biberonu kenardan sokuyorum ancas öyle yiyo verdiklerimi.. ama göğsüm felaket acıyo ya...

Kız ben bu fiyata kendime araba alırımdelikafadulden,görümcemin aldığı kraftın, modelini bilmiyorum ama,130 tl civarı.. En iyisi ondan alayım..Teşekkür ederim..

doğru diyon canım pahalıymış ama biz alalı çok oldu hamileyken almıştık.
burada istanbulda bu türşeyleri daha uygun satan bi yer var bisikletçiler çarşısımı ne diyolar bende fazla bilmiyorum. oradan ana kucağı ile birlikte 350 ye mi ne almıştık o zamanlar. fiyatı uçmuş gerçekten

Ayşecim selam;
Bişey aklıma takıldı , hani rota virüs aşısı 3.aydan sonra yapılmıyordu?
Bizim aylık kontrole götürdüğümüz doktor gerek yok dedi ama, bi ara kızımda ishal ve kusma varken rotavirüs olabilir demişti?
Canım hala vuruluyo mu bu aşı? Ne zmana kadar? Bende yaptırayım o zman ya...

Eşim İstanbula gidecek mart ayında,bi öğrensen oranın ismini ve hangi semtte olduğunu gidip baksa bari..başka şeylerde alır belki...

saol canım evet çıktılar bakalım hayırlısı.
geçmiş olsun canım biberonla mamamı veriyon. niye almıyo acaba çok acıkınca dene bakalım birde

saol canım evet çıktılar bakalım hayırlısı.
geçmiş olsun canım biberonla mamamı veriyon. niye almıyo acaba çok acıkınca dene bakalım birde

evet sütüm yok şimdi mama veriyorum.. ya fatma biraz bilir bizimki biraz tuhaf.. üç gün sütüm gelmedi boş boş emdi aç kaldı ne verdiysem yediremedim...şimdi de yok gibi sütüm... doymuyo biliyorum ama yok yine de yemiyo.. pufff yapıp fışkırtıyo...kaydirigubbakcemile3ben de son çare bunu buldum...

canım görüşemiyoruz,aç kalıp birşey yememesi ilginç doğrusu bence sütün sana az gibi geldiysede yetmiştir ona,aç olsa huysuz olur ve rahat uyuyamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…