- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.921
duygucum geçmiş olsun egeye pişiğe dönüşmeden geçer poposu umarım..
kahvaltıya başladığnın akabinde oldu diyorsan ek gıdadan olma olasılığı daha yüksek gibi geldi bana.....bebe bisküvisi yumurta içeriyor..az yedirmiş olsan da ağır gelmiş olabilir fisfisfis geçer hemencik inşAllah annesi üzülme sen Şeniz
Sağol Mervecim inşallah geçer..En geç 2 saatte bır altını alıyorum denemedıgım sey kalmadı pudrasında zeytinyağına kadar ama henuz bır gelısme yok..
Bebe bisküvisinden şüpheleniyoruz bizde 1 tane verdık ama dediğin gibi ağır gelmiş olabilir..
Bu arada Büşaracıkta 5.ayına girmiş 41 kere maşallah kuzucuğa..Nice yaşlarına sağlıkla sıhatle hepn beraber görelim inşallah:Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ipek kuzusuna senağlamaGripmi oldu canım ya.Neden oldu allah şifa versın prensese
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN kızlarrr pazartesi pazartesi yine geldimmm uykummmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaarrrr açım ama hangisini öne yapayım kararsızımmm kız uyandı saat 8 de yatmadı yedirdim az bişey mama değiştim altınıı daha yeni yattı tin tin dolanıyom evde ama uyanır diye inşallah birazcık uyurda bende bişiler yer biraz uyurum gene çünki 5-6 gecedir gece 3 te 4 te yatıyorum vücudum kaldırmıyor valla
bu arada cumartesi kızı dr götürdüm ishali vardı ya gayta testi temiz çıktı rota virüsünden şüphelendi ama yok bişii aşılarımızıda yaptırmıştık zaten ama meret hastalıklar bulaştımı bulaşıyorr dr 2 tane şurup verdi kızın içi dışı ilaç oldu yemek araları ilaç değil ilaç araları yemek veriyoruz desem yalan olmazz dr 3 gün ver düzelirse ishal için olan ilaçları verme artık dedi kızım 7.100 grgeldi teyzeleri boyumuzda 64 cm olmuş 1 cm uzamışız ve 600 gr almışız 1 ayda neyseki düzeldi buay mama APTAMİL AR devam ediyoruz mecburen ama kız gene bu ishal olduğundan beri yemiyorr needeceğimi şaşırdımm evde aptamil var aptamil ar var milumil var kaşık mamalarından da pirinç unu bebelac pirinçli , hero baby pirinçli , milupanın pirinçlisi var e gün içinde sebze çorbası pişiriyorum meyve püresi var ama bunlardan hepsini deniyorum nerdeyse yesin diye bazen birini bazen diğerini yiyorr yordu beni bu hafta valla ama sağlıklı olsunda uğraşırım ben yeterki sağlığı yerinde olsun da yapıca mecburen ama böle hem ishal hem ateş olunca zaten dişlerde geliyor galiba ondanda sıkıntı yaşıyor yavrum karman çorman olduk yawww
kızlar bu araada dün biz bebek arabsı er yürüteç aldık yürütçeteki seslere ışıklara bayıldı tavsiye ederim.
aa bizimki de deeddee diyor artık..
maamma nenne gibi sesler de çıkıyor arada :lepi:
ann - nii gibi birşeyler zaten uzun zamandır diyordu..
bi baba kaldı dediğin gibi... kıskanıyor babamız bu durumu tabii naniknanik
Geçen alışveriş merkezine gittik,görümcemin kızının baston arabasını aldık kraft marka,o kadar rahat kullandımki..Sizin tavsiye edeceğiniz bebek arabası varmı?Yürüteçte çok eğleniyor bebekler ama alıp almamakta kararsızım.CADIARZU
canım bizimki bundan pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
googlede arattır resimleri var içi filan geniş çok rahat
geçmiş olsun nuraycım seninki emiyormu peki seni, dün ne yaptıysam emdiremedim yaa korkuyorum bırakacak beni emmeyi diye insaşşalh bırakmaz. seninkinin idrar yolu geçer meral etme biz 15 gün kullanmıştık şurup geçmişti.a.s.
nuray geçmiş olsun duruya..şurubu bitince birşeyi kalmaz inşAllah :Saruboceq:
betül o kirpiği alma olayını ben de yapıyorum :1no2: sonra kızarıyo gözü pişman oluyorum..sizinki de ondan olmuş olabilir..geçmiş olsun emreye a.s.
Kız ben bu fiyata kendime araba alırımdelikafadulden,görümcemin aldığı kraftın, modelini bilmiyorum ama,130 tl civarı.. En iyisi ondan alayım..Teşekkür ederim..
canımm iyiz allaha l,şükürr dün aylık kontrolu vardıı .. rota virus aşısını oldu...şimdilikk bi sorunn yokk.. siz nasılsınızz..
ayy ne olurr bulışma fotolaqrını ekleyinn de sizleri göreyimm artık evden girecem kk yaa eşim net bağlatıyooo.. okiş.:teytey::teytey:
doğru diyon canım pahalıymış ama biz alalı çok oldu hamileyken almıştık.
burada istanbulda bu türşeyleri daha uygun satan bi yer var bisikletçiler çarşısımı ne diyolar bende fazla bilmiyorum. oradan ana kucağı ile birlikte 350 ye mi ne almıştık o zamanlar. fiyatı uçmuş gerçekten
gnydn64 selam canım nasılsın.... Fatmalar çıktılar mı... ay hayırlı haberlerle bi gelse.. aklım onda sabahtan berii.
benim oğlum ne biberonu kabul deiyo ne de kaşıkla verileni.. ben de artık emzirirken biberonu kenardan sokuyorum ancas öyle yiyo verdiklerimi.. ama göğsüm felaket acıyo ya...
Eşim İstanbula gidecek mart ayında,bi öğrensen oranın ismini ve hangi semtte olduğunu gidip baksa bari..başka şeylerde alır belki...
saol canım evet çıktılar bakalım hayırlısı.
geçmiş olsun canım biberonla mamamı veriyon. niye almıyo acaba çok acıkınca dene bakalım birde
evet sütüm yok şimdi mama veriyorum.. ya fatma biraz bilir bizimki biraz tuhaf.. üç gün sütüm gelmedi boş boş emdi aç kaldı ne verdiysem yediremedim...şimdi de yok gibi sütüm... doymuyo biliyorum ama yok yine de yemiyo.. pufff yapıp fışkırtıyo...kaydirigubbakcemile3ben de son çare bunu buldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?