E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.941
nuraycım iki doz bu aşı.ikinci dozunu yaptırmıştır muhtemelen ayşe de..biz de yarın 2. dozu yaptıracağız..dr.a danışsan bu aşı hakkında çeşitli düşünceler var benneyaptımkiAyşecim selam;
Bişey aklıma takıldı , hani rota virüs aşısı 3.aydan sonra yapılmıyordu?
Bizim aylık kontrole götürdüğümüz doktor gerek yok dedi ama, bi ara kızımda ishal ve kusma varken rotavirüs olabilir demişti?
Canım hala vuruluyo mu bu aşı? Ne zmana kadar? Bende yaptırayım o zman ya...
Eşim İstanbula gidecek mart ayında,bi öğrensen oranın ismini ve hangi semtte olduğunu gidip baksa bari..başka şeylerde alır belki...
canım görüşemiyoruz,aç kalıp birşey yememesi ilginç doğrusu bence sütün sana az gibi geldiysede yetmiştir ona,aç olsa huysuz olur ve rahat uyuyamaz..
nuraycım iki doz bu aşı.ikinci dozunu yaptırmıştır muhtemelen ayşe de..biz de yarın 2. dozu yaptıracağız..dr.a danışsan bu aşı hakkında çeşitli düşünceler var benneyaptımki
emelcim saraçhane, bisikletçiler çarşısı diye geçiyor..
unkapanı- fatihe gelsin eşin kime sorsan gösterirler orayı.
uygun diyorlar ben de bakayım bir puset almadan evvel..oraya yakınım ama hiç gitmemiştim
napalım sen msn e hiç girmiyosun... ben de buraya takılamıyorum fazla... beni engelledin mi kız yoksa...klava:
mustafa gerçekten çok uysal bi çocuk.. çok fazla ağlamaz.. sütümün olmadığını biliyorum ben.... sıksam bir damla bile gelmiyo... üstelik gelse bi yutkunur çocuk... hiç yutkunmuyoki...
Amin canım,hepimize inşallah:Saruboceq:teşekkür ederiz teyzesi a.s. Rabbim hepimize sağlıkla nice aylarını nice yaşlarını görmeyi nasip eder inşAllah
Herkese slmlar...
Ege ye ek gıda verdıkten sonra isilik gıbı bırseyler oldusenağlamaNeyin dokundugunu anlamadım..Bır parca peynırle bebe bisküvisini anne sütüyle ezip verdım ıkı kere sadece..Ondan sonra boyun kısmı ve poposu berbat duruma geldıAcayip moralım bozuk ne yapcagımı sasırdım..Hemn kestık tabıkı 2 gundur vermıyoruz ama ışin kötüsü neyin dokundugunu anlamadık peynir mi yoksa bebe bisküvisi mi?Poposu hele berbat durumda henüz pişik değil ama olmasına az kaldı..5.5 aylık olcak nerdeyse bır kere bıle pişik olmamıştı oğlum oysaki:çok üzgünüm:Birde bir kaç arkadaşımdan duymustum diş gelırken hep pişik olmus bebekler vücut direncı düşüyormuş..Nettede okumuştum..Onun için hiç birşey anlamadım..Diş mi geliyor ekgıdamı dokundu:a015:
Sanırım ek gıda dokunmuş olabilir duygucum çok geçmiş olsun canım bebe bisküvisi gibi şeyleri 7.aydan önce önermiyorlar canım ama tabi şu aralar bebişlerin genelinde bi huzursuzluk hakim geçen bende eşime diş kaşıyıcı aldırttım oğluş dişlerini sürtüyo ona belkide diştende olabilirCADIARZU
Canım bizimki pierre cardin enfants sanırım 250 ye almıştık kolay açılıp kapanıyo ama bizimki şimdilik pek sevmiyo malesef umarım alıştırırızkafamçokkarıştıGeçen alışveriş merkezine gittik,görümcemin kızının baston arabasını aldık kraft marka,o kadar rahat kullandımki..Sizin tavsiye edeceğiniz bebek arabası varmı?Yürüteçte çok eğleniyor bebekler ama alıp almamakta kararsızım.CADIARZU
Bizimkininde en sevdiği şey müzik dinlemek çok seviyo müziği dans ediyoruz bizde sizin gibi,öyle bağırıp çağırıyo çığlık atıyo,dede dedi ha çok tatlı bunlar anacım hepsini ısırasım geliyokaydirigubbakcemile3Aslan la dans ettık bıraz once kızlarr..kaydirigubbakcemile3
Muzık actım soyleye soyleye oynadık cok hosuna gıttı agzını aca aca..
Bu arada bızım kı anne ve baba dan once DEDE dedı kızlar... kaydirigubbakcemile3 de de deee de dee de.. kaydirigubbakcemile3
canım ben biliyorum orası unkapanı bende pusetimi ordan aldım 200 TL chicco memnunumda kullanımı çok rahat.
evet canım benim grip oldu ya. sanırım bizden geçti.
saol duygucum ilgin için. a.s.
Amin canım,hepimize inşallah:Saruboceq:
Herkese slmlar...
Ege ye ek gıda verdıkten sonra isilik gıbı bırseyler oldusenağlamaNeyin dokundugunu anlamadım..Bır parca peynırle bebe bisküvisini anne sütüyle ezip verdım ıkı kere sadece..Ondan sonra boyun kısmı ve poposu berbat duruma geldıAcayip moralım bozuk ne yapcagımı sasırdım..Hemn kestık tabıkı 2 gundur vermıyoruz ama ışin kötüsü neyin dokundugunu anlamadık peynir mi yoksa bebe bisküvisi mi?Poposu hele berbat durumda henüz pişik değil ama olmasına az kaldı..5.5 aylık olcak nerdeyse bır kere bıle pişik olmamıştı oğlum oysaki:çok üzgünüm:Birde bir kaç arkadaşımdan duymustum diş gelırken hep pişik olmus bebekler vücut direncı düşüyormuş..Nettede okumuştum..Onun için hiç birşey anlamadım..Diş mi geliyor ekgıdamı dokundu:a015:
Sanırım ek gıda dokunmuş olabilir duygucum çok geçmiş olsun canım bebe bisküvisi gibi şeyleri 7.aydan önce önermiyorlar canım ama tabi şu aralar bebişlerin genelinde bi huzursuzluk hakim geçen bende eşime diş kaşıyıcı aldırttım oğluş dişlerini sürtüyo ona belkide diştende olabilirCADIARZU
Canım bizimki pierre cardin enfants sanırım 250 ye almıştık kolay açılıp kapanıyo ama bizimki şimdilik pek sevmiyo malesef umarım alıştırırızkafamçokkarıştı
Bizimkininde en sevdiği şey müzik dinlemek çok seviyo müziği dans ediyoruz bizde sizin gibi,öyle bağırıp çağırıyo çığlık atıyo,dede dedi ha çok tatlı bunlar anacım hepsini ısırasım geliyokaydirigubbakcemile3
Gülşahcım teşekkür ederim ilgine canım.Zaten bundan sonra vermeyi düşünmüyorumheleki sütüm gayet normal yeterken hiç gerek yok onu anladım.dertsiz başıma dert aramışım benkafamçokkarıştı
canım chicco çin malı kalitesiz diyorlar doğrumu?arabanın modeli ne?(sanki arabayı kendimize alacaz yaww)napıyım ben bişey alacağım zaman çok severim araştırmasını sonra her yerine bi bahane bulurum eşimide bezdiririm.
merve teşekkür ederim canım.
canım chicco çin malı kalitesiz diyorlar doğrumu?arabanın modeli ne?(sanki arabayı kendimize alacaz yaww)napıyım ben bişey alacağım zaman çok severim araştırmasını sonra her yerine bi bahane bulurum eşimide bezdiririm.
merve teşekkür ederim canım.
canım chicco çin malı olur mu yanlısları var..
İtalyan malıdır.. çin malı bu kadar pahalı ve kalıtelı urun barındırmaz zaten oradan da anlayabılırsın :)
nuraycım iki doz bu aşı.ikinci dozunu yaptırmıştır muhtemelen ayşe de..biz de yarın 2. dozu yaptıracağız..dr.a danışsan bu aşı hakkında çeşitli düşünceler var benneyaptımki
emelcim saraçhane, bisikletçiler çarşısı diye geçiyor..
unkapanı- fatihe gelsin eşin kime sorsan gösterirler orayı.
uygun diyorlar ben de bakayım bir puset almadan evvel..oraya yakınım ama hiç gitmemiştim
NURAY yaptır kurtul isha derdinden..bizde 4ncu aydan sonra yaptırdık..ishal bebeklerı en zorlayan hastalıklardan........
Kızlar selam;
benim kızımda bu ay çok az kilo almış. Doktor idrar yolu iltihabı olabilir demişti , idrar tahlili yaptırdık ve biraz iltihap varmış. Bi şurup gibi bişey verdi doktor 12 saatte bir veriyorum İnşallah çabuk geçer ya.
Mamayı da az yiyiyor, kandırıp yedirmeye çalışıyom ama yokkk...
Boyada gitti biraz ama yinede alması gerekiyor...Nasıl yapacaz bilmiyorum....
hem rotavirüs aşısı olsada kuzular rotavırus olabılıyo sanırım ama bıraz daha hafıf atlatıyolar...içine sinmiyosa deiştir doktoru gitsin nuraycım....bende deiştirdim hastane deiştirince bızımkısı herşeye test ıstemeye başlamıştı..daha bulamadım gerçi ..türkıye hastanesıne bı gıdıcez bakalım....sen buluşmaya gelebılıcekmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?