Doğum yapmış olan anneler buraya....

nuraycım iki doz bu aşı.ikinci dozunu yaptırmıştır muhtemelen ayşe de..biz de yarın 2. dozu yaptıracağız..dr.a danışsan bu aşı hakkında çeşitli düşünceler var benneyaptımki

Eşim İstanbula gidecek mart ayında,bi öğrensen oranın ismini ve hangi semtte olduğunu gidip baksa bari..başka şeylerde alır belki...

emelcim saraçhane, bisikletçiler çarşısı diye geçiyor..
unkapanı- fatihe gelsin eşin kime sorsan gösterirler orayı.
uygun diyorlar ben de bakayım bir puset almadan evvel..oraya yakınım ama hiç gitmemiştim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım görüşemiyoruz,aç kalıp birşey yememesi ilginç doğrusu bence sütün sana az gibi geldiysede yetmiştir ona,aç olsa huysuz olur ve rahat uyuyamaz..

napalım sen msn e hiç girmiyosun... ben de buraya takılamıyorum fazla... beni engelledin mi kız yoksa...klava:

mustafa gerçekten çok uysal bi çocuk.. çok fazla ağlamaz.. sütümün olmadığını biliyorum ben.... sıksam bir damla bile gelmiyo... üstelik gelse bi yutkunur çocuk... hiç yutkunmuyoki...

canım ben biliyorum orası unkapanı bende pusetimi ordan aldım 200 TL chicco memnunumda kullanımı çok rahat.

engellemekmi aaa ben bugüne kadar hiç kimseyi engellemedim engelleyeceğim kişiyi msnide tutmam zaten..genelde çevrimdışıyım ama çevrimiçi olduğum zamanlarda az değil..Çok üzgünüm çoookyerimseniben.benimde sütüm bu sıralar az,sıkınca gelmiyor ve yutkunma sesinden belli oluyor tabi..bu yüzden arada ek gıda veriyorum,benimki itiraz etmiyor Allahtan..biber versem yiyecek:roflol:

teşekkür ederiz teyzesi a.s. Rabbim hepimize sağlıkla nice aylarını nice yaşlarını görmeyi nasip eder inşAllah
Amin canım,hepimize inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım ben biliyorum orası unkapanı bende pusetimi ordan aldım 200 TL chicco memnunumda kullanımı çok rahat.

canım chicco çin malı kalitesiz diyorlar doğrumu?arabanın modeli ne?(sanki arabayı kendimize alacaz yaww)napıyım ben bişey alacağım zaman çok severim araştırmasını sonra her yerine bi bahane bulurum eşimide bezdiririm.

merve teşekkür ederim canım.

evet canım benim grip oldu ya. sanırım bizden geçti.
saol duygucum ilgin için. a.s.

canım chicco çin değil ki italyan markası
modeli şimdi aklımda değil eve gidince bakarım kullanımı rahat açıp kapaması falan ama kapalı halde taşıması biraz zor ağır çünkü
macleren markası vardı onlarda kaliteli ve güzeldi kullanımıda rahat gibiydi hem daha hafifti ama fiyatları biraz fazlaydı maclerenin bunuda araştırabilirsin.

canım chicco çin malı olur mu yanlısları var..
İtalyan malıdır.. çin malı bu kadar pahalı ve kalıtelı urun barındırmaz zaten oradan da anlayabılırsın :)

serapcım gülegüle sağlıkla,mutlulukla kullansın ipekköftesii yavrukuzun...geçmiş olsun tez atlatır işallah....bende memnunum arabmızdan pierrecardin bizimkide..buyuk tekerlıler hoşuma gıdıyodu ama hantallar..bu pratık hoop toplanabılıyo..bıde ben gıbı elı kolu ayarsız bırı bıle kıramıyo..

canım chicco çin malı olur mu yanlısları var..
İtalyan malıdır.. çin malı bu kadar pahalı ve kalıtelı urun barındırmaz zaten oradan da anlayabılırsın :)

Tahmin etmiştim zatende,geçen bi forumda yazışıyorlardı chicconun neyini aldıysak güzel çıkmadı sırf adından dolayı satış yapıyor zaten çin malıymış diye..bu yüzden sordum.

Mervecim selam
Keşke doktoru dinlemeyip bende yaptırsaydım şu aşıyı. Bizimki gerek yok , zaten bi süre önce kaldırılmıştı dedi. Sonrada kızım üşüttüğünde ya üşütmüş olabilir yada rotavirüs demişti. O an aklıma gelmemiş ama eve geldiğimde eee bu adam hem aşısına gerek yok dedi hem de şu anda çocukta virüsten olabilir dedi demiştim öyle geçti , eşimde doktor öyle deyince gerek yok dedi. Ama ahhh işte eşek kafam , keşke yaptırsaydım...
Geçmiş artık bizden yani...

NURAY yaptır kurtul isha derdinden..bizde 4ncu aydan sonra yaptırdık..ishal bebeklerı en zorlayan hastalıklardan........

Umutcum selam;
Bende internetten araştırdım şimdi ama ilk doz 2-4 ay arası yapılıyomuş. Biz uyuz doktor yüünden kaçırdık. Tabii eşimde doktor gerek yok dediyse diye , kapattık konuyu.
Şimdi de yapılmıyor artık sanırım.

canımbenımüzme kendini...evet aşı kaldırılmış biara yaklaşık ıkı sene onceki bir partisi..sonra şimdikiler kullanıma sunulmuş..üzmekendini bişi olmazallahın iznıyle..bende aşıları sağlık ocağında yaptırıyoruz dıye pimpiriklenıyorum ama eşim sağlık bakanlıgı denetlıyo en guvenlı yıne bunlar dıyo..bılmıyorumartık..

hem rotavirüs aşısı olsada kuzular rotavırus olabılıyo sanırım ama bıraz daha hafıf atlatıyolar...içine sinmiyosa deiştir doktoru gitsin nuraycım....bende deiştirdim hastane deiştirince bızımkısı herşeye test ıstemeye başlamıştı..daha bulamadım gerçi ..türkıye hastanesıne bı gıdıcez bakalım....sen buluşmaya gelebılıcekmısın ?

Nuray canım yazını gormemısım kusura bakma arkadaslardan gordum..
sıze de cok gecmıs olsun bır an once atlatırsınız bırseycıgı kalmaz kuzunun.. :teselli:

Canımcım ben silivride oturuyorum.Keşke oralarda olabilseydim yada gelebilseydim. Gerçekten buradan okurken çok imrendim.Çok uzak oralar ya...Gerçi ben çok uzağa gittim aslında...Avrupa yakasındakilerle de biz mi bi buluşma yapsak napsak acaba?

Araba aldık inşallah en kısa zamanda iyice sürmeye alışırım da , her yere rahatla giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…