Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba kızlar..öncelikle kendisi yada bebişi hasta olan herkese çookk geçmiş olsun diyorum..herkes iyidir inşallah..biz kontrole gittik bugün..bebişim 64 cm,7.500 gr olmuş.doktor maşşallah çok ii dedi (maşşallahhhhhhhhh tontişime) bebek egzamasımı ne varmış çok hafif kafasında..onuda ben gösterttim zaten bunlar egzamamı diye..önemli değil geçer dedi..bende önemsemiyorum pek..öpüyorum hepiniziii..

Betülcüm sağol canım. Bu arada banlanmak ne demek?

banlanmak,site yönetimi tarafından ceza alıp,onların belirlediği zaman aralığı içinde siteye giriş yapamamak canım..bende banlanmıştım bi ara..3 gün giremedim siteye..ayrıca puanlarından da düşüyolar..genelde konularda ikili tartışmaya girersen,hakaret edersen,yasak olan şeyleri yaparsan yani,banlanıyosun..

Betülcüm sağol canım. Bu arada banlanmak ne demek?

canım sımdı gordum yazını.. çiğdem cevap vermıs ancak.. banlanmanın surelerı farklı ve tamamen banlanma seklı de var.. sanırım canan ı tamamen banlamıslar.. ama derya yı bılmıyorum ne kadar sure ıcın... :sm_confused:

Allah allahhhh..neden banlandılarkiii:1shok: üzüldüm yaasenağlama

saol canım benim bugün biraz daha iyi şükür.emmesi filanda düzeldi. kaydirigubbakcemile2

merve nerden buldun avatarını şüperr..

yine bu sitede birisinde gördüm kopyaladım canım kaydirigubbakcemile3 benim de pek hoşuma gitti..

canan tamamen mi banlanmış :çok üzgünüm: niye yaw ne yapmış ki ?
nasıl haberleşicez şimdi onunla senağlama

bir de demir damlası kullanan arkadaşlar beni kızım demire başladığımızdan beri 1 gün hiç yapamıyor kaka, ertesi günü 3-4 kere beline kadar nerdeyse, cıvık bi şekilde yapıyo fisfisfis
sizlerde de böyle olan var mı ? kabız mı yapıyo ishal mi anlayamadım ama düzenimizi bozduğu kesin sositososito

ben bu damlaları hep unutuyorum ya... demire hiç başlamadım henüz... yarın saat kurayım da düzene sokayım bari....

cananın msni bende var... ama şimdi burda değil... gelirse bi sorayım neler olmuş...

canım ben biliyorum orası unkapanı bende pusetimi ordan aldım 200 TL chicco memnunumda kullanımı çok rahat.
sağol naimecim tavsiyen için..henüz araştırıyorum ama hafif birşey olsun istiyorum..evim en üst kat hem büşrayı hem ağır arabayı, indir çıkart çok zor olur :sm_confused:

umut ve serap sizin pierre cardin ler hafif mi ?
kolay açılıp kapanıyor demişsin umut bu yönü de iyiymiş...
bir de hafifse bundan alırım ben de, modelini de söyleyebilir misiniz :1rolleyes:
şimdiden teşekkürler.. a.s.

bu arada chicco markası italyan ama maliyeti düşük olduğu için, ürünlerini çin de ürettirdiklerini okumuştum ben de..yine burada.. orada oturan veya orada tanıdığı çalışan birisiydi yazan yanlış hatırlamıyorsam...ama kesin bilgi veriyordu yani :1closedeyes:
gerçekten de ben chicco diye aldığım biçok şeyden memnun kalmadım..fisfisfis

canım cananla konustuk dun msn den..
bır doktor tavsıyesı mı ne yapmıs ondan heralde ama bılmıyorum tam anlayamadık o da anlamamıs yanı..
yenı sıtenızde mutluluklar demısler.. ay gulecegım yanı kusura bakma canancım.. kaydirigubbakcemile3
neyse bende banlanmayım da.. :bbo:

canım bizimkinin modeli pierre cardin 2040 raıder

baya geniş iri bebiş rahat rahat yatıyo ama hafifde canım

Bıze doktorumuz hıc demır damlası vermedı..
sadece multıtabs kullanıyoruz, bır yasına kadar bunu kullanacakmısız.. CADIARZU

hay Allahım ya dr. ismi verdi diye banlanmış he çok ilginç CADIARZU sağol canım bilgi için...
biz multitabs+ ferrum demir damlası kullanıyoruz..
bazı dr.lar 5. aydan itibaren öneriyormuş..belki bu ayki kontrolünüzde verir betülcüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…