- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #13.961
Betülcüm sağol canım. Bu arada banlanmak ne demek?
Betülcüm sağol canım. Bu arada banlanmak ne demek?
canım sımdı gordum yazını.. çiğdem cevap vermıs ancak.. banlanmanın surelerı farklı ve tamamen banlanma seklı de var.. sanırım canan ı tamamen banlamıslar.. ama derya yı bılmıyorum ne kadar sure ıcın... :sm_confused:
Masallah çiğdemcım Asya yaa... tombıs tombıs olmuslar :)
serapcım gülegüle sağlıkla,mutlulukla kullansın ipekköftesii yavrukuzun...geçmiş olsun tez atlatır işallah....bende memnunum arabmızdan pierrecardin bizimkide..buyuk tekerlıler hoşuma gıdıyodu ama hantallar..bu pratık hoop toplanabılıyo..bıde ben gıbı elı kolu ayarsız bırı bıle kıramıyo..
merve nerden buldun avatarını şüperr..
sağol naimecim tavsiyen için..henüz araştırıyorum ama hafif birşey olsun istiyorum..evim en üst kat hem büşrayı hem ağır arabayı, indir çıkart çok zor olur :sm_confused:canım ben biliyorum orası unkapanı bende pusetimi ordan aldım 200 TL chicco memnunumda kullanımı çok rahat.
serapcım gülegüle sağlıkla,mutlulukla kullansın ipekköftesii yavrukuzun...geçmiş olsun tez atlatır işallah....bende memnunum arabmızdan pierrecardin bizimkide..buyuk tekerlıler hoşuma gıdıyodu ama hantallar..bu pratık hoop toplanabılıyo..bıde ben gıbı elı kolu ayarsız bırı bıle kıramıyo..
yine bu sitede birisinde gördüm kopyaladım canım kaydirigubbakcemile3 benim de pek hoşuma gitti..
canan tamamen mi banlanmış :çok üzgünüm: niye yaw ne yapmış ki ?
nasıl haberleşicez şimdi onunla senağlama
bir de demir damlası kullanan arkadaşlar beni kızım demire başladığımızdan beri 1 gün hiç yapamıyor kaka, ertesi günü 3-4 kere beline kadar nerdeyse, cıvık bi şekilde yapıyo fisfisfis
sizlerde de böyle olan var mı ? kabız mı yapıyo ishal mi anlayamadım ama düzenimizi hkesin sositososito[/QUOTE
mervecim birebir aynı şeyleri bende yaşadım canım ılk 15 gun oyle gıttı bırgun yok ertesı gun iki günlük toptan yapıyordu ancak yıkayarak çıkıyordu o derece yanı..birkaç gündür günde 1 kere gerı donduk ama daha az..Ama eskısı gıbı gunde 3 4 kere artık yok canım...ben bu damlaları hep unutuyorum ya... demire hiç başlamadım henüz... yarın saat kurayım da düzene sokayım bari....
cananın msni bende var... ama şimdi burda değil... gelirse bi sorayım neler olmuş...
Canım demir damlası çok önemli kansızlık için unutmamanı tavsıye ederım.Bazen bende 1 gun unutuyorum ama ertesı gun mutlaka verıyoruma.s.
yine bu sitede birisinde gördüm kopyaladım canım kaydirigubbakcemile3 benim de pek hoşuma gitti..
bir de demir damlası kullanan arkadaşlar beni kızım demire başladığımızdan beri 1 gün hiç yapamıyor kaka, ertesi günü 3-4 kere beline kadar nerdeyse, cıvık bi şekilde yapıyo fisfisfis
sizlerde de böyle olan var mı ? kabız mı yapıyo ishal mi anlayamadım ama düzenimizi hkesin sositososito[/QUOTE
mervecim birebir aynı şeyleri bende yaşadım canım ılk 15 gun oyle gıttı bırgun yok ertesı gun iki günlük toptan yapıyordu ancak yıkayarak çıkıyordu o derece yanı..birkaç gündür günde 1 kere gerı donduk ama daha az..Ama eskısı gıbı gunde 3 4 kere artık yok canım...
Canım demir damlası çok önemli kansızlık için unutmamanı tavsıye ederım.Bazen bende 1 gun unutuyorum ama ertesı gun mutlaka verıyoruma.s.
sağol canım..nasıl bünyeyi alt üst eden bir ilaçmış bu ya :bbo:
az önce pantolonuna bulaşıcak kadar yaptı, bugün 3. ye... dün tık yoktu fisfisfis
gülsümcüm ihmal etme gerçekten, sonra kansız kalırsa Allah korusun tedavisi zorlaşır..her gün içir annesi..:teselli:
sizlerde de böyle olan var mı ? kabız mı yapıyo ishal mi anlayamadım ama düzenimizi bozduğu kesin sositososito
sağol naimecim tavsiyen için..henüz araştırıyorum ama hafif birşey olsun istiyorum..evim en üst kat hem büşrayı hem ağır arabayı, indir çıkart çok zor olur :sm_confused:
umut ve serap sizin pierre cardin ler hafif mi ?
kolay açılıp kapanıyor demişsin umut bu yönü de iyiymiş...
bir de hafifse bundan alırım ben de, modelini de söyleyebilir misiniz :1rolleyes:
şimdiden teşekkürler.. a.s.
Bıze doktorumuz hıc demır damlası vermedı..
sadece multıtabs kullanıyoruz, bır yasına kadar bunu kullanacakmısız.. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?