Doğum yapmış olan anneler buraya....

Olabılır canım oyle bırseyler duymustum sankı doktordan..
5 ten sonra gıbı, bakalım yakın zaten kontrol 1 hafta var.. ama onalrında dıslerde leke yapıyor olması cok kotu yaa..
benım eltımın kıznın on dısler cok kotu olmus damla yuzunden.. :1no2:

ama doktor isimlerinin yazılıp açılan bir sürü konu var forumda..Prof Dr bilmekim hastaları..şu doktora gidenler,bu doktordan gelenler filann..bir sürü topik var böyle..şaştım kaldımm:1shok:

mervecan pierre cardin w 2010 vip serisi çift yönlü seti bizimki..valla hafif olması büyük rahatlık..saraçhanede en uygun rakamlarını bulabılırsın

hakketen ya ayıp etmişler..ne sinir bi durum yani..madem okadar sıkı takıpteler bılmıyolarmı bu ınsanların nıyetlerını vede kaç zamandır burada sadece sohbet ettıklerını..protesto edıyorum...

ama doktor isimlerinin yazılıp açılan bir sürü konu var forumda..Prof Dr bilmekim hastaları..şu doktora gidenler,bu doktordan gelenler filann..bir sürü topik var böyle..şaştım kaldımm:1shok:

Vallahı kesın ondan oldugunu bılmıyoruz arkadaslar..
Canan da bılmıyor.. sadece bır yerde doktor ısmı fılan verıp tavsıye etmıstım ondan mı acaba dıyordu..
yazı gecmısıne de baktım ama bır tartsıma vs yok.. anlamadık..
Admın e mesaj gondermıs bakalm cevap gelmedı sanırım daha.. :sm_confused:

evet betülcüm verir herhalde...gerçi vermeyen dr.lar da varmış...
ama mantıken düşünürsek bu bebişler et yemez , yeşillik yemez..gerçi yeseler ne kadar yiyecekler ki kaydirigubbakcemile3 anne sütünden de karşılanmıyor 5 aydan sonra.. nasıl alacaklar demiri fisfisfis mamalarda var gerçi bir miktar ama kafi değildir herhalde...

bu leke yapma konusunu burada sizden duyunca araştırdım
1. dişler çıktıktan sonra bu damlayı meyva suyuna karıştırıp, direkt dişle temas ettirmemek en iyi çözümmüş.
2. ferrum kullanılırsa leke yapma olasılığı çok azalıyormuş.. gerçekten de içirirken sağa sola bulaşıyor ama yıkanınca kolayca çıkıyo lekesi...

mervecan pierre cardin w 2010 vip serisi çift yönlü seti bizimki..valla hafif olması büyük rahatlık..saraçhanede en uygun rakamlarını bulabılırsın

sağol canım a.s. saraçhaneye gidelim bir..
baharda tıngır mıngır gezicez kızımla o park senin bu park benim inşAllah :sm_cool: :dance:

Karlaaaarrr düşeeerrrr,düşer düşer ağlarıııımmmmmm....:lepi:
ahhhh ne güzeeell bembeyazzz her taraf...
Selamlar,en güzel annişleeerrrrr....
yarın tatil olur mu dersiniz.....:jeyyar:

Merveciiim avatarına bayılddııımmm...
bu demir ilacının tadi iğğğrenççç yazık kızıma veremiyorum ben tadı felaket diye yaa
şurup gibi olan yok mu acaba?İlla damla şeklinde mı bu ilaçlar..?

Hoşgeldin bacımm :)Nasılsın iyimisin pamuk Ayçam nasıl?
Kızlar Ege ayaklarını çıplakken ağzına almaya başladı..O kadar çok hoşuna gidiyorkı:))Şimdi banyodan çıktık çıtçıtlı bodysiyle duruyor ayaklarıyla oynuyor:)Doktor demiştiki yaz bebeği olsaydı çoktan ayaklarını ağzına almış olurdu ama kış bebeklerı malesef geç keşfediyormuş...

slm kızlar çok üzgünümm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama çarşamba günu saatt 10:40 da uçagımız annemden ayrılmak istemıyorum şimdideden başladım ağlamaya bu gun babanemle annem alp berk e baktı biraz pazara gittim saçımı kestirdim. sokaklarda dolaştım... daha da üzüldüm. eve döndüğümde alp durmuyodu pıpısınde gene iltihap birikmış dr patlatırken ban nasıl patlatacagımı göstermıştı ama daha yapmadım inşallah bu gece rahatsız olmaz.....
betülcüm çok geçmiş olsun. dr yürüteç için erken demişti bana bende pek düşünmuyorum ama cezairde evde çok eşya almayacam kalabalık olmadıgı için kolay dolaşır dedi eşım alalım dedıyo belkı farklı bişey buluruz da alırız orda... hayırlısı bakalımmm..

kar yağıyomuş eşim dışarı çıkalım dıyo iyi akşamlar gezıcez biraz

yerim ben onun tobbik akkalarınıııı
ayça da yapıyor,eliyle tutuyor ama ağzına almıyor henüzzz...

tangercim şimdiden Allah kavuştursun canım..
benim kayın biraderim de yarın Cezayire gidiyor mühendis kendisi.1 yıllık anlaşması var,bakalım hayırlısı..
o Annaba'ya gidiyor.Siz hangi şehirdesiniz?

Umutcum buluşma iptal felan olmadı dimi?
kız iptal neyin olursa veya mekan,saat değişirse haber ver bana..mal gibi sizin eve gitmeyim been...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…