Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mittal demir çelik fabrikasında çalışacak,arıtma tesisinin imalatını bir Türk firması almış onlarla beraber çalışacak.Eşin bilir belki.
O da senin gibi çok üzülüyor.Şimdi bizde vedalaşıyoruz.

hadiya..kasımpaşada henuz yok kar...valla yollar kapalı olmadıgı ve çogunluktan erteleme isteği olmadıkça iptal yok..estağfurullah bu aradakaydirigubbakcemile3

ayy oku oku bitiremedim gece okuyum en iyisi canan ve derya banlanmış demek üzüldümm yaa...:1shok::a015:
kaç gündr giremedim :çok üzgünüm:kıslarr herkese iyi akşamlar olssunn hepinizi öperim..:1hug:
burdada yağdı kar ama arkasına yağmur yağdı ve eridii...:dance:

benim kızın poposuda fena hem ishal hem yemiyor gene 3 gündür pop yara oldu artık resmen kağıt mendille kurularken mendil hafif kan oldu yara yanii bepantene ve travozol krem kullanıyoruz hafifledi biraz am ayara fena yanii pişikler yara oldu resmen ha bire zırt zırt kaka yapıyor bez yetiştiremiyorum resmen yemediği halde nerden geliyor bu kadar kaka anlamadım yaaa:1shok::uhm: sabah 9 da 60 cc mama yedi 12 de 90 cc yedi 2:0 da 60 cc ancak muhallebisini yedi 100 hazırlamıştım bitirmedi yanii ve şu saate kadar ne verdiysem AĞLAYIP TÜKÜRDÜ ÖĞÜRDÜ hep ve şimdi yine muhallebi yaptım bebelac pirinçliden 80 cc hazırladım ağlaya ağlaya yedirdim valla zorla napiim sinirlerim bozuldu valla offfffffffffffff yarında aşımız varrr pnömokok

oyyy canım yavrum niye yara oldu ki acaba
hemen geçsin inşallah

kaynatmıyom kız ne kaynatması sabunlayıp duruluyom sonra sterilizatöre atıyom sadece sterilizatörü almadan önce kaynatıyordum tencereler kireç bağlamaya başlayınca bide biberonlar çizik çizik oldular kaynatınca bende cihazı aldım sonunda :içelim:

kızlar baktın netten yürüteç önerilmiyor ben bunu iade edeyim yaaaa.

yok bacım iade etmede 3 ay sonra kullanabilirsin bence dr lar hık mık ediyor bilemiyorum tabii ama bende 8.ayda yürüteç almayı düşünüyorum aslında CADIARZU benim büyük kızada kullandım ben 7 ayda koydum üstelik yürütece onu çok şükür hiç bişiisi de yok delikafadulden

maşallah maşallah ama seninki dedeci çıkmışşşş:roflol: benimki anne dedi halada demeye devam ediyorrr kocişte bekliyor baba diyecek diyee halaaa:roflol:

Aynen aynen... kaydirigubbakcemile3
Bazen kızıyor bır de neye kızıyor sa artık.. kaydirigubbakcemile3
Bır sokranması var hıddet lı hıddet lı.. ısırmak lazım bunları ya opmek yetmıyor.. Şeniz

ya bizim kızda öle konuşuyorda konuşuyorr bide bu akşam hırkasını değiştiriyordum hiç sevmiyor kıyafet giymeyi anasına çekmemişşş :roflol: sinirlendi bir laflar bir görsenizzz nasıl vaaa vaaa vaaa diyorrr kızarak kocişle gülmekten yerlere yattıkk :roflol:

canım bizimki bundan pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
googlede arattır resimleri var içi filan geniş çok rahat

evet güzel araba o bende pier cardin 2020 aldım pişman oldum onu alsaydım keşke dedim bizimkide güzel gerçi rahat bişey ama ağır diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum benimki bile ağırr kaldırıp indirmesi zor oluyorr:roflol:
buda bizimki
http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1442

Son düzenleme:
herkese iyi geceler
geçmiş biraz gezdim ama yinede aklımda kalmıyor öncelikle bebkleri rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum.
derya ve canan için üzüldüm inşallah uzun süreli bi kısıtlama değildir

evet canım oda çok hoş güle güle kullanın.
9 kiloymuş araba canım. kişiye göre dediğin gibi ağırda gelebilir.

canan la derya neden banlanmış ben okuyamadım geçmişi yada orayı kaçırmışım
hala ağlıyorum yarında ağlarım ben ayrılık ne zor sey anemede alıştım yaaaa

Hepimize günaydııın....
mutlu,sağlıklı bir gün olsun...

Bugün erkenciyiz ben okuluma gidiyoruum...Size de kolay gelsin.

herkese günaydınnn.
duygucummm canımmm egemiz pişikmi oldu tatlımm oyy yerim ben onu çok geçmiş olsun güzel arkadaşım..
gül iyi derslerr güzelimm.
gnyd canımm minnoşa geçmiş olsun.
bütün bebişlerimizi ve annelerimizi öpüyorum.

Günaydın Herkese:)
Aslıcım sagol canım pişik tam sayılmaz ama isilik gıbı oldu yani yara falan yok çok şükür ama ya olursa dıye çok korkuyorum.Bugun sankı bıraz daha ıyı inşallah geçer hemen..

Hicrancım Ceylinede geçmiş olsun ya kıyamam demek yara gibi onunki.Kaka yapınca oluyor dedıgın gıbı.İshal gıbı yaptıgı zaman anında alıyorum altını ama hemen kıpkırmızı oluyor tenine değer değmez yakıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…