- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.001
Herkese slmlar...
Ege ye ek gıda verdıkten sonra isilik gıbı bırseyler oldusenağlamaNeyin dokundugunu anlamadım..Bır parca peynırle bebe bisküvisini anne sütüyle ezip verdım ıkı kere sadece..Ondan sonra boyun kısmı ve poposu berbat duruma geldıAcayip moralım bozuk ne yapcagımı sasırdım..Hemn kestık tabıkı 2 gundur vermıyoruz ama ışin kötüsü neyin dokundugunu anlamadık peynir mi yoksa bebe bisküvisi mi?Poposu hele berbat durumda henüz pişik değil ama olmasına az kaldı..5.5 aylık olcak nerdeyse bır kere bıle pişik olmamıştı oğlum oysaki:çok üzgünüm:Birde bir kaç arkadaşımdan duymustum diş gelırken hep pişik olmus bebekler vücut direncı düşüyormuş..Nettede okumuştum..Onun için hiç birşey anlamadım..Diş mi geliyor ekgıdamı dokundu:a015:
Gözdecim hayırlı olsun,allah yardımcın olsun canıım inşallah zaman su gıbı gecer senın ıcın ve ogluşuna kavusursun...
Aytencım diş gelıyor olabılır..Cunku dıs gelırken iştahsız oluyormus bebısler...
Hicrancım maşallah ceyline allah nazardan saklasın çok güzel kilo olmuş.Hem kız hemde 7100 gr.Tombiş yani artıkınhihoyyyt
Geçmiş olsun Nuraycım allah şifa versin kuzucuga..
benim kızın poposuda fena hem ishal hem yemiyor gene 3 gündür pop yara oldu artık resmen kağıt mendille kurularken mendil hafif kan oldu yara yanii bepantene ve travozol krem kullanıyoruz hafifledi biraz am ayara fena yanii pişikler yara oldu resmen ha bire zırt zırt kaka yapıyor bez yetiştiremiyorum resmen yemediği halde nerden geliyor bu kadar kaka anlamadım yaaa:1shok::uhm: sabah 9 da 60 cc mama yedi 12 de 90 cc yedi 2:0 da 60 cc ancak muhallebisini yedi 100 hazırlamıştım bitirmedi yanii ve şu saate kadar ne verdiysem AĞLAYIP TÜKÜRDÜ ÖĞÜRDÜ hep ve şimdi yine muhallebi yaptım bebelac pirinçliden 80 cc hazırladım ağlaya ağlaya yedirdim valla zorla napiim sinirlerim bozuldu valla offfffffffffffff yarında aşımız varrr pnömokok
Orası neresı asli istanbulun neresındesın burada kar yok henuz ben uskudardayım ama kar soguyu baslasms yanıı...
mevsımler kayıyor ıyıce.. bahara gırıyorken kar gelıyor.. CADIARZU
Hımm o da guzel bır cıhaz mıs.. yalnız hep kaynatıp hem sabunladıktan sonra nıye sterılaztore koyayım kı bacım onları yapıyorsan zaten.. :roflol:
Bence sen fazladan yapıyorsun o yıkamayı kaynatmayı.. bugun e kadar kım senın yaptın uclu ıslemle cocugunu buyutmus delu kendıne ıs cıkarıyon haberın yok.. kaydirigubbakcemile3
Su da calkala at sterılaztore bıtsın.. adamın gorevı o (sterilazatörun yanı :roflol:) sen yan gel yat degıl mı.. kaydirigubbakcemile3
Tesekkur ederım canım.. evet haklısın parmaktan oldu sanıyorum.. :çok üzgünüm:
Kutlarım bacımtebrık ederım 5 ayı da gerıde bıraktınız.. :hooray:
kızlar baktın netten yürüteç önerilmiyor ben bunu iade edeyim yaaaa.
Aslan la dans ettık bıraz once kızlarr..kaydirigubbakcemile3
Muzık actım soyleye soyleye oynadık cok hosuna gıttı agzını aca aca..
Bu arada bızım kı anne ve baba dan once DEDE dedı kızlar... kaydirigubbakcemile3 de de deee de dee de.. kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz canım a.s.
analı babalı , şanslı , uzun ömürleri olur inşAllah hepsinin..
Aynen aynen... kaydirigubbakcemile3
Bazen kızıyor bır de neye kızıyor sa artık.. kaydirigubbakcemile3
Bır sokranması var hıddet lı hıddet lı.. ısırmak lazım bunları ya opmek yetmıyor.. Şeniz
canım bizimki bundan pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
googlede arattır resimleri var içi filan geniş çok rahat
evet güzel araba o bende pier cardin 2020 aldım pişman oldum onu alsaydım keşke dedim bizimkide güzel gerçi rahat bişey ama ağır diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum benimki bile ağırr kaldırıp indirmesi zor oluyorr:roflol:
buda bizimki
Bebek Arabası > Çift Yönlü Bebek Arabaları > Pierre Cardin Enigma Aluminyum ps 2020
herkese günaydınnn.
duygucummm canımmm egemiz pişikmi oldu tatlımm oyy yerim ben onu çok geçmiş olsun güzel arkadaşım..
gül iyi derslerr güzelimm.
gnyd canımm minnoşa geçmiş olsun.
bütün bebişlerimizi ve annelerimizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?