Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gunaydınlar Annısler... :1rolleyes:
Bebisi ve kendisi rahatsız olan herkese gecmıs olsun..
Cabucak ıyılessınler ınsallah.. a.s.

günaydın arkadaşlar...

duygu benim oğlumun bynundada isilik gibi izler var... alerjiden mi oluyomuş onlar....

günaydın kızlar benim oğlumunda faullerının yanı kızarık soğuktan kuruyup yara olmuş gibi dr dişten bide alerjık bı bunyası var ondan dedi dun örgü yelek giydirdım resmen kabuk olup çatladı dr verdiği kremı sürüyorum..

Gidiyorum
Toprağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum

Kucağını açmış İstanbul
Son bir kez sarılmak için bekliyor beni
Ey ulu çınarlarıyla aklıma kazınan şehir
Bu gönül hasretine dayanabilir mi
Ne gidişler uğurladın kim bilir
Benden önce kimlere el salladın
Titriyor bak söylerken sesim
Elbet bağrına tekrar döneceğim
Süslemişsin yine kendini
Alaca görünüyor şimdi gözlerin
Giderken ismini unutmamak için
Ezberledim kuşak kuşak caddelerini
Uzan da dokunuver saçlarıma
Bir daha söyle sessizce adımı
Yağmurlarınla son kez uyut beni
Kulağımda çınlasın eşsiz ezan sesi
Gidiyorum İstanbul
Ellerimde sana ait kır çiçekleri

Gidiyorum
Toğrağının kokusunu duya duya memleketin
Dilimi çözen insanına emanet ederek gidiyorum...

slm kızlar..ancak girebildim.bir takım olaylara adım karışmış oyüzden banlanmışım.hi alakam yok benim.birisi benim şifreme ulaşıp benim adıma özel mesajlar atmış.şaşırdım kaldım.derdimi zor anlattım administra ..sonra samimiyetime güvenip banımı kaldırdı.yoksa iç bir daha giremeyecektim.sizleri çok özledidim.
umutcum senin attığın adres ve tel. bilgileri de özel mesaj hattımda silinmiş.tekrar atarmısın canım.sana zahmet olacak ama.şuanda bir değişiklik yok dimi.cumartesi geliyoruz size )))

[
günaydın arkadaşlar...

duygu benim oğlumun bynundada isilik gibi izler var... alerjiden mi oluyomuş onlar....

Canım sanırım alerjik bızde doktordan randevu aldık o kadar dolukı ancak 24 subata verdıler..Tam olarak o zaman ogrencez ama ek gıda verdıkten sonra oldugu ıcın ben alerjık oldugunu dusunuyorum..

Canancım gecmıs olsun ya nasıl olur böyle birşey nasıl senin şifreni bulmuşlar anlamadım..Çokmu kolay bır şifreydi:1shok::1shok:Aman çok sevindik geri dönmene...Birdaha böyle birşey olmaz inşallah...

Mevlüdecim bırakıp gitmek çok zordur eminim tez zamanda allah kavuştursun inşallah hem memleketine hemde sevdiklerine...

Herkese slm.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidirler..
Arkadaşlar benim oğlum bikaç gündür emerken çok zorlanıyo anlayamıyorum bikaç dk.emip sonra kıvranmaya başlıyo bilemiyorum gazımı var ama gazının en yoğun olduğu dönemde bile böyle bişey yaşamamıştık,göğsümde uyuyan çocuk istemiyo emmeyi,gece emmeye kalktığındada aynı şey oluyo dün gece ortalığı yıktı emmicem diye sabah mama vereyim dedim onuda almadı ne yapıcağımı şaşırdım,çok moralim bozuk bari mama yeseydi onuda yemiyo çıldırıcam

Gülşahcım hoşgeldin canım diş çıkarıyor olabılırmı acaba?Çünkü bebeklerde diş çıkartırken iştahları kesilirmiş..Hatta kilo bile verirmiş bu yüzden..Belkı ondandır canım..Hemen üzülme belkı düzelir kendi kendine yada doktoruna bır sorsan:sm_confused:

hepinize merhaba mutlu günlerr :1hug:
canan cok sewindim senin adına hay allah nasıl bi yanlışlık olmş öylee..CADIARZU
mevlüde sanada hayırlı yolculuklarr canım ya zordur senin için hayırlısı olsun hakkında...:1rolleyes:

Slm.duygucum,canım diş yerleri belli şişmiş zaten ondanda olabilir aslında çok aşırı huysuz bütün gün evde ağlayıp duruyo zaten,geçen hafta götürdüğümüzde hiçbi problem yok demişti dr.umuz emmeside iyiydi ama bu hafta ne olduysa oldu,dr.bu hafta izinli arayamıyorumda,annelik işte yalanıp duruyo ama bişey yemiyo aç olduğunu bildiğim için üzülüyorumsenağlama

herkese merhabalar

gülşahcığım diş çıkcak kesin onun üzülme ama kendi dr olmasada bi sağlık kuruluşuna göster istersen rahatlatıcı jel falan verirler belki geçmiş olsuna.s.

gül çok güzel çıkmışsınız maşallah :Saruboceq:

canan
gelmiş yanlışlık olmasına sevindim h.g.

istanbul buluşuyormuş valla çok imrendim keşke yakın olsaydım :sm_confused:bi çogunuzu reel tanıma şansımız olurdu neyse eger buraya koyarsanız güzel resimlerinizi görmek isteriz inşallah darısı ank başına olur

Selam kızlar;
selam hicrancım, canım ya diş mi çıkaracaklar yoksa ek besinlere geçişte böyle olurlarmış ondan mı bilemiyorum ama benim kızım da çok iştahsız .. Zorluyorum ama hep bir ölçü mamadan kalıyor içiremiyorum.Zaten bu ay çok az kilo almış, çok hareketli ama 350 gr almış bu ay.Kilo az almasından idrar tahlilinde de idrar yolu iltihabı çıktı.Onda da iştah azalıyo galiba.Şimdi iki tatlı kaşığı pekmez verdim.Ben yoğurta karıştırıyodum ama ayrı verilirse faydası olurmuş.Bol bol vereyim de kilosunu toplasın.Daha tam 7 kilo bile olmadı, belki şimdi olmuştur ama...Boyu iyi maaşallah 64.5 tu.
Bizm bu ay aşımız yoktu, bu ayın 5inde tekrar aşı olacak...

canım selamm bende ankaradayım ewet istanbul buluşuyo sen ankaranın neresinde oturuyorsun cnm...biz emelle buluşcaz senide bekleriz..:1hug:a.s.

merhabalar a.s.
biz dr.dan geldik..kontrolümüzü ve aşılarımızı olduk..pnömokok ve rota nın 2. dozları..
1 ay daha yalnızca anne sütüyle gidelim dedi dr.

gülşahcım dişleri çıkacak demek ki, iştahsızlık huzursuzluk olabiliyormuş diş çıkarırlarken..kolaylıkla çıkar rahatlar umarım ... :CüvCüv:

mevlüde hayırlı yolculuklar, tez zamanda kavuşun yeniden anneciğinle inşAllah.. şiirin çok
duygulandırdı beni..Allaha emanet olun canım :çok üzgünüm: :teselli:

bu arada geçen gün kaynamış su konusu geçmişti.. dr.un bize verdiği listede 18. ayın sonuna kadar kaynatılmış su verilmelidir yazıyor..bilginize..

canım selamm bende ankaradayım ewet istanbul buluşuyo sen ankaranın neresinde oturuyorsun cnm...biz emelle buluşcaz senide bekleriz..:1hug:a.s.

canım emelle bende msn ve telefonda sürekli görüşüyorum görüşceğinizi emelden duydum ama sanırım eşlerinizle berabermiş benim eşim sürekli çalışıyor böle bi buluşmayı eşimle gerçekleştiremem ama eger sadece bizler bir araya gelceksek bana ve sizlere uygun olduğu bi vakiite görüşebiliriz kaydirigubbakcemile3bu arada ben elvankette oturuyorum.

hadi hayırlısı bakalım aşınızıda oldunuz geçmiş olsun canım nasılmış ek gıdalara neden başlamıyosunuz dokundumu

hadi hayırlısı bakalım aşınızıda oldunuz geçmiş olsun canım nasılmış ek gıdalara neden başlamıyosunuz dokundumu

sağol canım huysuzlandı fitil verip uyuttum ateşlenmez umarım fisfisfis
bu ay, kilo alımı iyi olduğu için yalnızca anne sütüne devam edelim dedi..
önümüzdeki ay da anne sütüne ilaveten;
sabah uyandığında; anne sütü,
sonra ;anne sütü ve meyva püresi..
öğle ; anne sütü..
ikindi ; sebeze püresi ve anne sütü..
akşam; anne sütü veya muhallebi..
6. ayda da bu menüyü uygulayacakmışız
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…