- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.021
günaydın arkadaşlar...
duygu benim oğlumun bynundada isilik gibi izler var... alerjiden mi oluyomuş onlar....
slm kızlar..ancak girebildim.bir takım olaylara adım karışmış oyüzden banlanmışım.hi alakam yok benim.birisi benim şifreme ulaşıp benim adıma özel mesajlar atmış.şaşırdım kaldım.derdimi zor anlattım administra ..sonra samimiyetime güvenip banımı kaldırdı.yoksa iç bir daha giremeyecektim.sizleri çok özledidim.
umutcum senin attığın adres ve tel. bilgileri de özel mesaj hattımda silinmiş.tekrar atarmısın canım.sana zahmet olacak ama.şuanda bir değişiklik yok dimi.cumartesi geliyoruz size )))
Herkese slm.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidirler..
Arkadaşlar benim oğlum bikaç gündür emerken çok zorlanıyo anlayamıyorum bikaç dk.emip sonra kıvranmaya başlıyo bilemiyorum gazımı var ama gazının en yoğun olduğu dönemde bile böyle bişey yaşamamıştık,göğsümde uyuyan çocuk istemiyo emmeyi,gece emmeye kalktığındada aynı şey oluyo dün gece ortalığı yıktı emmicem diye sabah mama vereyim dedim onuda almadı ne yapıcağımı şaşırdım,çok moralim bozuk bari mama yeseydi onuda yemiyo çıldırıcam
Gülşahcım hoşgeldin canım diş çıkarıyor olabılırmı acaba?Çünkü bebeklerde diş çıkartırken iştahları kesilirmiş..Hatta kilo bile verirmiş bu yüzden..Belkı ondandır canım..Hemen üzülme belkı düzelir kendi kendine yada doktoruna bır sorsan:sm_confused:
benim kızın poposuda fena hem ishal hem yemiyor gene 3 gündür pop yara oldu artık resmen kağıt mendille kurularken mendil hafif kan oldu yara yanii bepantene ve travozol krem kullanıyoruz hafifledi biraz am ayara fena yanii pişikler yara oldu resmen ha bire zırt zırt kaka yapıyor bez yetiştiremiyorum resmen yemediği halde nerden geliyor bu kadar kaka anlamadım yaaa:1shok::uhm: sabah 9 da 60 cc mama yedi 12 de 90 cc yedi 2:0 da 60 cc ancak muhallebisini yedi 100 hazırlamıştım bitirmedi yanii ve şu saate kadar ne verdiysem AĞLAYIP TÜKÜRDÜ ÖĞÜRDÜ hep ve şimdi yine muhallebi yaptım bebelac pirinçliden 80 cc hazırladım ağlaya ağlaya yedirdim valla zorla napiim sinirlerim bozuldu valla offfffffffffffff yarında aşımız varrr pnömokok
herkese merhabalar
istanbul buluşuyormuş valla çok imrendim keşke yakın olsaydım :sm_confused:bi çogunuzu reel tanıma şansımız olurdu neyse eger buraya koyarsanız güzel resimlerinizi görmek isteriz inşallah darısı ank başına olur
canım selamm bende ankaradayım ewet istanbul buluşuyo sen ankaranın neresinde oturuyorsun cnm...biz emelle buluşcaz senide bekleriz..:1hug:a.s.
merhabalar a.s.
biz dr.dan geldik..kontrolümüzü ve aşılarımızı olduk..pnömokok ve rota nın 2. dozları..
1 ay daha yalnızca anne sütüyle gidelim dedi dr.
gülşahcım dişleri çıkacak demek ki, iştahsızlık huzursuzluk olabiliyormuş diş çıkarırlarken..kolaylıkla çıkar rahatlar umarım ... :CüvCüv:
mevlüde hayırlı yolculuklar, tez zamanda kavuşun yeniden anneciğinle inşAllah.. şiirin çok
duygulandırdı beni..Allaha emanet olun canım :çok üzgünüm: :teselli:
bu arada geçen gün kaynamış su konusu geçmişti.. dr.un bize verdiği listede 18. ayın sonuna kadar kaynatılmış su verilmelidir yazıyor..bilginize..
hadi hayırlısı bakalım aşınızıda oldunuz geçmiş olsun canım nasılmış ek gıdalara neden başlamıyosunuz dokundumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?