- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.041
canım emelle bende msn ve telefonda sürekli görüşüyorum görüşceğinizi emelden duydum ama sanırım eşlerinizle berabermiş benim eşim sürekli çalışıyor böle bi buluşmayı eşimle gerçekleştiremem ama eger sadece bizler bir araya gelceksek bana ve sizlere uygun olduğu bi vakiite görüşebiliriz kaydirigubbakcemile3bu arada ben elvankette oturuyorum.
sağol canım huysuzlandı fitil verip uyuttum ateşlenmez umarım fisfisfis
bu ay, kilo alımı iyi olduğu için yalnızca anne sütüne devam edelim dedi..
önümüzdeki ay da anne sütüne ilaveten;
sabah uyandığında; anne sütü,
sonra ;anne sütü ve meyva püresi..
öğle ; anne sütü..
ikindi ; sebeze püresi ve anne sütü..
akşam; anne sütü veya muhallebi..
6. ayda da bu menüyü uygulayacakmışız a.s
canım eşsiz bi gün daha ayarlarız biz bize hihoyyyt ozaman görüşürüz ewet emel eşimle akşam geliriz demişti a.scnm msn de görüştüm dün kardeşim gitsin gelicem demişti bekliyoruz bakalım bi gün daha ayarlarz artıkyerimseniben
inşallah sen bu ögünü tututrabilirsin benim aç sayesinde ne mümkün bize verildi ek gıdalar ve öğün aralıkları malesef uygulayamıyorum 2 saate bir açıkıyor bizimki biraz fazla yiyici sanırım kaydirigubbakcemile3
sen ank neresinde oturuyosun. Emele yakınmı
mervecim gecmiş olsun aşısı canım bu hazır meyve pürelerini dr. önerdi mi? sebze püresini falan...benneyaptımki:uhm:
yoksa kendin mi hazırlıycaksın dedi..ben kararsızım ya kendim yaparım herhalde..fisfisfisprensesi öptüm:CüvCüv:Şeniz
herkese selamlar güldenciğim bizde başladık ek gıdalara ama aynen senin gibi hiç zaman saat tutturamıyoruz onur habire acıkıyor bi sitede okumudum daha dün doktor bebeğin ek gıda ile doyması için 1 su bardağı yemesi gerek yazmış daha o kadar yemiyor bir seferde bebekler ondan sürekli acıkıyor herhalde
6. aydan sonra emmesi azalacak diyorlardı ama ne gezer aynen devam yeni doğmuş bebekler gibi cuk cuk emmeye devam ediyo benimki meme delisi resmen
ben aydınlıkevler ve sitelere yakınım cnm bilirsen eger elvankente bayağı uzağım..
mervecim geçmiş olsun kuzuna inşallah ateşlenmez
ayy ne güzel fatmacım yaa nazar deymesin sizebenimki emmiyor artık beni sağarak veriyorum, geceleri emiyor en azından diyordum o kadar üzgünümkü bebeğim benim akşama annnesi yok tabi yanında artık yabancılaştı iyicesenağlama offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff
sağol canım..
dr. ek gıda konusunu önümüzdeki ay konuşacağız dedi ancak bana verdiği listede, meyve püresi; meyvalar iyice yıkandıktan sonra kabukları soyulur cam rendede rendelenir ,
sebze püresi ise; 2 orta boy havuç, 1 orta boy patates, 1 tatlı kaşığı pirinç konarak 40- 50 dk. ağzı kapalı kapta pişirilir..düdüklü tencerede pişirilecekse 15 dk .. az su ve zeytinyağı katılarak pişirilir ve ezilerek püre haline getirilir diyor..
çorba için ise bu sebezeler 4 su bardağı su ile pişirilir tel süzgeçten geçirilir diyor..
bebeğinize vereceğiniz ürünleri kendiniz hazırlayıp taze olarak yedirin diye de ilave etmişler a.s
buralardayımda pek yazamıyorum bızımkı bırakmıyo baya vaktımı alıyo anlıcagın sen napon şeker...bebıs nasılseren hanımı görüyorum sanırım yakaladım nerelerdesin sen bakım
merve kızınmı hastaaa neyi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?