Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun mervecim... ağrı ateş yapmaz inşalah... pnömokokla karma aşı oldunuz değil mi...

maşaAllah egeye.. abi olmuş egecik desene annesi emmeye devam eder inşAllah.bırakıyorsa da fatmanın da dediği gibi bu aya kadar emdi çok şükür ki..6. aydan sonra zaten ek gıdalara yükleniliyor daha çok :icecream:

salihacım küçük kapaklı kaplarda 1-2 gün saklanabilir diyor ancak yeşil yapraklı sebzeler diğer karışıma, ( maydanoz, pazı, ıspanak vb. ) günlük eklenip verimelidir diyor..

benim oğlumda birkaç gündür ayağına ağzına götürüyo elleri yetmedi artık ayaklarınıda yemeye başladı, bide kucakta yanak yanağa dururken birden bir hışımla dönüp yanağıma yapışıyo dişleri olsa fena ısıracak, seslerinide keşfetti bağırıp çağırıyo kedi gibi mırıldanıyo bayılıyorum valla

geçmiş olsun mervecim... ağrı ateş yapmaz inşalah... pnömokokla karma aşı oldunuz değil mi...

sağol canım a.s. pnömokok ve rota virüsü aşısının 2. dozlarını olduk bu ay..
önümüzdeki ay, 5li karma, çocuk felci ve hepatit aşılarını olacakmışız..

benimde annemler türkiş bloklarında altın park karşısı benimde bekarlığım oralarda geçti ...sositosositosositososito
şimdi sitelere yakınım güneşevlere de yakınım senin annenler tam neresnde aa bak annenede yakınsam bana da gel beklerim ya valla.. inş..bende gelmek isterim yazın..hihoyyyt

bizimki ayağını bir aydır falan emiyo.. şimdilerde bırakmaya başladı... kendi kendine şarkı söyler gibi sesler çıkarıyo... bizim yatağın üzerinde biz uçtan bi uca yuvarlanıp geliyo... ayaklarının üzerine basınca geri geri adım atıyo... beşiğinde parmaklıklara tutunup kalkmaya çalışıyo... yanına yatınca boynuma sarılıyo... şimdilik bu kadar sanırım... çok zayıf ama ya... hiç kilo alamıyo...

beklerim canım yzın buralar güzel oluyor sitemiz güzel yeşillikli annemler gazide oturor gelirim elbet

seren kuzum çok erken değilmi ek gıdalarbiz 6, ayımızı doldurcaz 20 gündür başladım.

beklerim canım yzın buralar güzel oluyor sitemiz güzel yeşillikli annemler gazide oturor gelirim elbet

seren kuzum çok erken değilmi ek gıdalarbiz 6, ayımızı doldurcaz 20 gündür başladım.

ay nebılım kıs zayıflıyo gıbıme geldı yarın kontrolumuz var bakalım kılosu ii derse bırakırım 2 gun oldu cunku baslayalı bayada yıyo onceden bacakları taş gıbıydı derısını tutamazdım şimdi bacaklarının derısı elıme gelıyobenneyaptımki bıde cok kaka yapıyo sızınkılerde olemı yoksa benmı dert edıyorum

aman dikkat canım bizimki pazar günü karyolada yatıyordu içeriye kıyafet almaya gittim bi uğunma biz,ki yerde çok şükür bişey yok ama olabilirdi yuvarlanarak ben yürütece koymaya başladım arkadaşlar napıyım hiç durmuyor tek başına ana kucagındanda dönüyor

inşallah canım gelirim..annenler hüseyin gazide sanırım arabayla 15 dk falan aramız..ben daha cok güneşevler civarlarındayım cnm

yok canım 2 günde yapıyor 1 kere swn onuda söle dr birde dr bana isalse elma kabızsa armut püresi yedir dedi

Çok sağolun kızlar umarım diştendirde çektiğimiz sıkıntıya değer..
Mervecim geçmiş olsun büşraya canım ya 2 tane aşıda ağır geliyo bebişlere fitil vermekle iyi yapmışsın biraz rahatlar hiç olmazsa..Canım bu arada rota virüsü aşısı özeldi değilmi ne kadardı fiyatı bende bu ay yaptırırım belki..Menünüzde belli olmuş artık yoğurtlu dolmaları yersiniz birliktekaydirigubbakcemile3
Bende eşime akşam gelirken mama al dedim ne olur ne olmaz bizimki yine emmezse onu veririm,bi 5 dk.emdi bakalım onunla duruyo:ecrin_bebek:

yürüteci doktorlar neden önermiyor anlamadım bu zamana kadar hepimiz bindik yürütece

inşallah canım gelirim..annenler hüseyin gazide sanırım arabayla 15 dk falan aramız..ben daha cok güneşevler civarlarındayım cnm

kaynanan yanında kalmıyorsa gelirimkaydirigubbakcemile3 şaka tabi havalar biraz ısınsın emelede söyleyelim gelirim elbet memnun olurum:1hug:

arkadaşlar bana müsade benim obur uyandı herkese iyi günler diliyorum a.s.

anladım cnm saol bende hazır mamalar bekletilmiyoya onlar gibi çabuk bayatlar die döktüm tekrar teşekkürler hayatıma.s.

yok canım 2 günde yapıyor 1 kere sonuda söle dr birde dr bana isalse elma kabızsa armut püresi yedir dedi

yok kıs ne ısal nede kabız bıraz motoru fazla calısıyo okadarsırnaşık şey
dayısınamı cekmiş nekaydirigubbakcemile3
e o yuzdende sadece anne sutu yeterlı olmuyormus gıbıme gelıyo cunku gozle gorulur bıcımde zayıfladı bıde boyu uzadı biranda bakalım kac kılo yarın ogrenecez
ben evde kucagıma alıp tartıyorum 8 kıloya yakın ccıkıkıyo bakalım doktor tartısında ne ayakları cıkacak
senınkı kac kılo, bıde yurutece koydum demıssın ayakları yere basıyormu kıskafamçokkarıştı

yokk cicim yanımda değil ooo taa batıkentte oturii.. kaynanam bayılır misafire kıs..:jeyyar:el üstünde tutar sewer yani..tamam canım kapım açık her zaman hadi iyi günler cnm yine bekleriz :1hug:ben sana bi ara özelden msn mi yazarım ok. a.syine gel görüşürüzz..a.s.

sağol canım , önümüzdeki ay 3 tane olacakmışız bir de:1no2: ne hale gelecek yavrucak..
rota virüsü özel evet canım 131 tl ödedim bugün..
pnömokok için sağlık ocağına götürdüm o da 200- 250 arasıydı özelde..
bizim sağlık ocağındakiler çok garip ya birşey soruyorsun doğru düzgün cevap vermiyolar, çocuğu yatır, bacağını aç.. sert sert hitap etmeler.. ne bu ya, bedava aşı yapıyoruz diye bir de dövsünler bari sağlık ocağına 2. gidişimdi zaten.. bir kere de de verem aşısı için verem savaş dispanserine gitmiştim. oradaki bayan da aynı davranışları segilemişti..
bir daha mı tövbe hayatta gitmem :mymeka:
sizlerin gittiği sağlık ocakları da böyle mi yoksa benim şanssızlığım mı bu merak ettim fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
serencim 8 kilo çok iyi bence ya ek gıda başlama bence önce doktora sor onur bile daha yeni 8 kiloyu biraz geçti...
ek gıda alınca emmeyi falan bırakverir bir de daha çok küçük bizim ilk ek gıda denememizde onur emmek istemişti bende hemen kestim ek gıdayı birkaç gün sonra tekrar başladım

yürüteci doktorlar neden önermiyor anlamadım bu zamana kadar hepimiz bindik yürütece

ewet cnm ya durup durup bişey cıkarıyorlar..anlamış değilim..:1closedeyes:şimdide hoppala cıktı dr.lar onu öneriyorlar..ama ben kullanmak istiyoruumm çünkü güzel oyalıyooo ama bu kez de bi zarar vermesindeeÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…