- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.061
kızlar benimki artık 1-2 haftadır bişeye odaklanıp oraya doğru eğilmeye çalışıyor, sonra ayak parmaklarını emiyor, sonra yüzümü avuçlayıp eğiliyor yüzümü koklayıp salyalarını bırakıyor, kollarının altında tutunca yere fazla basmasına izin vermiyorum tabi tay tay yapıyor adım atıyor yani, sonra başka yenilerden haa kollaarının altından tutyorum hobibibdi hobbbidi şarkısını söylüyorum zıp zıp zıplıyor. sizlerde neler var
ewet canım doğru olanıda bu gibi dr lar önermiyo hiç ama bütün vitaminlerde mamalarda var deniliyo demir takviyesi şu bu hersey var diolar anlamış değilim..:uhm:
bu tarifin irmiklisini yaptım ben sewerek yedi.cokacimcoookee ee peki bu hazırladığımız cok geliyo 1 günde bitmiyo ki bende artanını döküyorumfisfisfis
kızlar benimki artık 1-2 haftadır bişeye odaklanıp oraya doğru eğilmeye çalışıyor, sonra ayak parmaklarını emiyor, sonra yüzümü avuçlayıp eğiliyor yüzümü koklayıp salyalarını bırakıyor, kollarının altında tutunca yere fazla basmasına izin vermiyorum tabi tay tay yapıyor adım atıyor yani, sonra başka yenilerden haa kollaarının altından tutyorum hobibibdi hobbbidi şarkısını söylüyorum zıp zıp zıplıyor. sizlerde neler var
geçmiş olsun mervecim... ağrı ateş yapmaz inşalah... pnömokokla karma aşı oldunuz değil mi...
bilmezmiyim canım evlenmeden önceki mekanım oralar hoş ank her tarafını bilirim genelde her köşede bi akrabamız oturuyorkaydirigubbakcemile3
annemlerde sitelerde oturuyorlar o yüzden dedim ben eşimin iş durumundan dolayı bu tarafda oturuyorum ve sinir oluyorum ne güzel siteler merkeze 20 dk en fazla bu arada benim için önemli olan rahat bi ortam bendede buluşabiliriz herzamanda beklerim bende uygun buluşma yerine gelebilirim
bu arda bize dr hazır mama ve ürünleri vermememi söyledi evde yogurdunu meyve püresini ve çorbasını kendim yapıyorum canım en dogalı bu sanırım ilk elma püresinden başlayabilirsin
fatmacım bizimki 1 kaseye yakın çorba içiyor üstünede beni emiyor ama 2 en fazla 3 saat sonra açıkıyor :roflol:
benimde annemler türkiş bloklarında altın park karşısı benimde bekarlığım oralarda geçti ...sositosositosositososito
şimdi sitelere yakınım güneşevlere de yakınım senin annenler tam neresnde aa bak annenede yakınsam bana da gel beklerim ya valla.. inş..bende gelmek isterim yazın..hihoyyyt
beklerim canım yzın buralar güzel oluyor sitemiz güzel yeşillikli annemler gazide oturor gelirim elbet
seren kuzum çok erken değilmi ek gıdalarbiz 6, ayımızı doldurcaz 20 gündür başladım.
bizimki ayağını bir aydır falan emiyo.. şimdilerde bırakmaya başladı... kendi kendine şarkı söyler gibi sesler çıkarıyo... bizim yatağın üzerinde biz uçtan bi uca yuvarlanıp geliyo... ayaklarının üzerine basınca geri geri adım atıyo... beşiğinde parmaklıklara tutunup kalkmaya çalışıyo... yanına yatınca boynuma sarılıyo... şimdilik bu kadar sanırım... çok zayıf ama ya... hiç kilo alamıyo...
beklerim canım yzın buralar güzel oluyor sitemiz güzel yeşillikli annemler gazide oturor gelirim elbet
seren kuzum çok erken değilmi ek gıdalarbiz 6, ayımızı doldurcaz 20 gündür başladım.
buralardayımda pek yazamıyorum bızımkı bırakmıyo baya vaktımı alıyo anlıcagın sen napon şeker...bebıs nasıl
buarada ben kımseye sormadan aksamları sebze corması oglenlerıde 50ml lık elma suyuna basladım memede emıyo neden basladın dersenız gıt gıde zayıflıyo cok hareketlı cunku yerınde durmuyo iice erıcek dıyede korkuyorum gunde 5 seferde kaka yapıyo yedıgını cabuk erıtıyodu o nedenle basladım napım yarın kontrolu var bakım kac kılo olmus baslayalı 2 gun oldu buaradakaydirigubbakcemile2
herkese merhabalar
gülşahcığım diş çıkcak kesin onun üzülme ama kendi dr olmasada bi sağlık kuruluşuna göster istersen rahatlatıcı jel falan verirler belki geçmiş olsuna.s.
gül çok güzel çıkmışsınız maşallah :Saruboceq:
canan gelmiş yanlışlık olmasına sevindim h.g.
istanbul buluşuyormuş valla çok imrendim keşke yakın olsaydım :sm_confused:bi çogunuzu reel tanıma şansımız olurdu neyse eger buraya koyarsanız güzel resimlerinizi görmek isteriz inşallah darısı ank başına olur
merhabalar a.s.
biz dr.dan geldik..kontrolümüzü ve aşılarımızı olduk..pnömokok ve rota nın 2. dozları..
1 ay daha yalnızca anne sütüyle gidelim dedi dr.
gülşahcım dişleri çıkacak demek ki, iştahsızlık huzursuzluk olabiliyormuş diş çıkarırlarken..kolaylıkla çıkar rahatlar umarım ... :CüvCüv:
mevlüde hayırlı yolculuklar, tez zamanda kavuşun yeniden anneciğinle inşAllah.. şiirin çok
duygulandırdı beni..Allaha emanet olun canım :çok üzgünüm: :teselli:
bu arada geçen gün kaynamış su konusu geçmişti.. dr.un bize verdiği listede 18. ayın sonuna kadar kaynatılmış su verilmelidir yazıyor..bilginize..
aman dikkat canım bizimki pazar günü karyolada yatıyordu içeriye kıyafet almaya gittim bi uğunma biz,ki yerde çok şükür bişey yok ama olabilirdi yuvarlanarak ben yürütece koymaya başladım arkadaşlar napıyım hiç durmuyor tek başına ana kucagındanda dönüyor
inşallah canım gelirim..annenler hüseyin gazide sanırım arabayla 15 dk falan aramız..ben daha cok güneşevler civarlarındayım cnm
maşaAllah egeye..abi olmuş egecik desene annesi emmeye devam eder inşAllah.bırakıyorsa da fatmanın da dediği gibi bu aya kadar emdi çok şükür ki..6. aydan sonra zaten ek gıdalara yükleniliyor daha çok :icecream:
salihacım küçük kapaklı kaplarda 1-2 gün saklanabilir diyor ancak yeşil yapraklı sebzeler diğer karışıma, ( maydanoz, pazı, ıspanak vb. ) günlük eklenip verimelidir diyor..
yok canım 2 günde yapıyor 1 kere sonuda söle dr birde dr bana isalse elma kabızsa armut püresi yedir dedi
kaynanan yanında kalmıyorsa gelirimkaydirigubbakcemile3 şaka tabi havalar biraz ısınsın emelede söyleyelim gelirim elbet memnun olurum:1hug:
arkadaşlar bana müsade benim obur uyandı herkese iyi günler diliyorum a.s.
Çok sağolun kızlar umarım diştendirde çektiğimiz sıkıntıya değer..
Mervecim geçmiş olsun büşraya canım ya 2 tane aşıda ağır geliyo bebişlere fitil vermekle iyi yapmışsın biraz rahatlar hiç olmazsa..Canım bu arada rota virüsü aşısı özeldi değilmi ne kadardı fiyatı bende bu ay yaptırırım belki..Menünüzde belli olmuş artık yoğurtlu dolmaları yersiniz birliktekaydirigubbakcemile3
Bende eşime akşam gelirken mama al dedim ne olur ne olmaz bizimki yine emmezse onu veririm,bi 5 dk.emdi bakalım onunla duruyo:ecrin_bebek:
yürüteci doktorlar neden önermiyor anlamadım bu zamana kadar hepimiz bindik yürütece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?