- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.281
hiç üzülme hayatım ne mutluki egeye aylardır çalışıyo olmana rağmen hiç vazgeçmedin emzirmekten ve sağmaktan .... artık 5 aylık oldular şimdiye kadar aldıkları bile kardır onlara
bakalım ben ne kadar direnebileceğim
sağol canım evet erkek arkadaşımızda varrr doğru ama 15 yaşında artıkk engel de olamıyorsun bizimde yokmuyduki o dönemlerde sankiiii:jeyyar: sizi bilmem ama benim vardı benimde ilk 15 imde olmuştu erkek arkadaşım e anasına çekmişşş:roflol:
ama ben sağabildiğim kadar sağıcam çünkü eski si gibi hala sütüm, inşallah kesilmez ege de gece uykulu uykulu 2-şer 3 er dakika emiyor umarım 1 yaşına kadar verebilrim sütümü en büyük isteğim.
Valla benım ilk erkek arkadasım eşimdi diyebılırım.. (ortaokul da cocukca olan bır sey harıcc:bbo:)
Onunla da 16 yasımda tanıstıımmm... :roflol: ..... :asigim:[/QU
ne güzel insanın ilk erkek arkadaşıyla evlenmesi ben yaklaşık 5 takriben 6 kişi ile çıkmışımdır yaaadelikafadulden ilk erkek arkadaşım 17 yaşımdayken oldu.naniknanik
sağol canım çok teşekkür ederim repinide verecektim ama zor diyor siteeee:roflol: bidahakine borcum olsunnnnŞeniz:roflol:
Ayten şimdi araştırdım netten emmemenin nedenlerini en mantıklısı ağrısı varsa emmez diyo bide senin gibi çalışan anneler içinde çocuk memeden uzaklaşırsa ve annesi çalışıyosa emmez diyo,diğer taraftan yanlış pozisyon vs.bana göre benimkinin ağrısı olabilir yeniden alıştırana kadar kaşıkla verin diyor demin yine denedim almadı malesef olmazsa sağayımda sütüm gitmesin yok yere,benimde en büyük temennim hiç olmazsa 1 yaşına kadar verebilmek umarım nasip olur:Saruboceq:
dişlermi göründü ay ne hoşşş hayırlı olsun yeni incilerrr sağlıkla çıksın hepsi çürüksüz büyüsün inşallah canımm gözünüz aydınn darısı başımıza beninkide yakındır iyice şişti diş etleri dr bugün yarın patlatır dediiii feci huysuzlaştı kızcağız jelde pek rahatlatmıyor sanırımm zilli diş kaşıyıcısınıda kullanmıyor 4-5 çeşit aldım ısırıp kaşır da rahatlar diye ama o parmağımı tercih ediyor yıkıyorum protex le ellerimi iyice veriyorum ağzına napiiimmm:roflol:
saol hicrancım darısı size.. feci zor yaa huysuzda uykuda tutmuyo ama sabır diyoruz işte.. yok ya jellerin bi faydası yok verince yalayıp yutuyo sıpakafamçokkarıştı kaşıyıcıdanda cabuk usanıyo.. he ya benim kide elleri tercih ediyo..bende öyle masaj yapiom başka cözümmü var napak:1closedeyes::lepi:
Günaydın arkadaşlar...
Bugün benim anneciğimin ölüm yıldönümü:çok üzgünüm:Onsuz geçirdiğim tam 5 sene..Nasıl zor,nasıl eksik geçti 5 yılım.Anladım ki Allah insana sabrını veriyor...Ege doğduktan sonra annemin yokluğu bir yandan içimi daha çok yakarken,diğer yandan hayata daha fazla bağladı..Artık benimde sorumlu olduğum bir yavrum vardı...Onun için ayakta durmalı ve ona layık bir anne olmalıydım.Aynı benim anneciğim gibi dimdik ve evladına sahip çıkan bir anne..Ozaman belki annem beni görür ve benle gurur duyar dedim hep..
Bugün anneciğimin mezarına gidicem,onan sevdiği kırmızı karanfillerden,güllerden alıcam:çok üzgünümazar günüde mevlütünü yapıcam...Mekanın cennet,ruhun şad olsun annecim..Seniçok amaa çok seviyorum...senağlama
Herkese sevgiler...
kızlar kızlar gelemmiiii
yanagınızdan opemmiiii:dance:
sizz ananızın koynunda
ben soguktan ölemmmiiiiiiiiiiiii hobaaaaa:teytey:
:sm_cool: ayyy cok mutluyum şekerler
bir gülücük için bukadar sevınecegımı bır kahkahaya can verılecegını anne olunca anladımm:asigim:
oglum resmen kahkaha atıyor ılk kez bu sabah babası onu kahkahaya bogdu allahım resmen gozlerımız doldu eşimle ya bukadarmı guzel b:asigim:ısey olabılır bır gulusu dunyalara bedelmıs yenı ogrendık valla ınsallah sızlerınkıde bole kahkahalarla guler nekadar guzel bısey oldugunu kalbımle ınanıyorumkı aanlıcaksınız super bişii yaaa:dance:
buarada bende kocamı 17 yasımda tanıdım agustosta 10. yılımızı kutlıcaz kısmetse ilk aşkım dı:))) :dance:ama şimdi ikinci aşkım oldu :roflol:
kızlar kızlar gelemmiiii
yanagınızdan opemmiiii:dance:
sizz ananızın koynunda
ben soguktan ölemmmiiiiiiiiiiiii hobaaaaa:teytey:
:sm_cool: ayyy cok mutluyum şekerler
bir gülücük için bukadar sevınecegımı bır kahkahaya can verılecegını anne olunca anladımm:asigim:
oglum resmen kahkaha atıyor ılk kez bu sabah babası onu kahkahaya bogdu allahım resmen gozlerımız doldu eşimle ya bukadarmı guzel b:asigim:ısey olabılır bır gulusu dunyalara bedelmıs yenı ogrendık valla ınsallah sızlerınkıde bole kahkahalarla guler nekadar guzel bısey oldugunu kalbımle ınanıyorumkı aanlıcaksınız super bişii yaaa:dance:
buarada bende kocamı 17 yasımda tanıdım agustosta 10. yılımızı kutlıcaz kısmetse ilk aşkım dı:))) :dance:ama şimdi ikinci aşkım oldu :roflol:
maaşaallllahhhh oğluşunaa canımm benimkide çokkk nadir kıkırdıyorrr, çok ciddi çokkkk:roflol:
nazar değmesin egeciğe, gülücük dağıttı ana babasına demek maşaAllah oğluna
bizimki de bayağıdır kıkırdıyo çok şeker oluyorlar gerçekten, her halleri tatlı zaten
ikinci aşk meselesine katılıyorum valla, gerçek aşkım bebeğim :asigim:
avatarına benim beğendiğim resmi koymuşun tavşan yanaklı zibidi çok tatlı yaa
bende denizle telefonda konuştum biraz önce :)
gülüyo bana telefonda sesimi duydukça yavrum...aşı oldu bugün bensiz ilk aşısı hiç ağlamamış akıllı oğlum benim...
Valla benım ilk erkek arkadasım eşimdi diyebılırım.. (ortaokul da cocukca olan bır sey harıcc:bbo:)
Onunla da 16 yasımda tanıstıımmm... :roflol: ..... :asigim:[/QU
ne güzel insanın ilk erkek arkadaşıyla evlenmesi ben yaklaşık 5 takriben 6 kişi ile çıkmışımdır yaaadelikafadulden ilk erkek arkadaşım 17 yaşımdayken oldu.naniknanik
walla bende pek hatırlamıyorum kaç erkek arkadaşım oldu :) sonunda kocamda karar kıldım :)
oğlan da bana benzerse pek çapkın olur gerçi babasının da benden aşağı kalır yanı yokmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?