Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama ben sağabildiğim kadar sağıcam çünkü eski si gibi hala sütüm, inşallah kesilmez ege de gece uykulu uykulu 2-şer 3 er dakika emiyor umarım 1 yaşına kadar verebilrim sütümü en büyük isteğim.

Valla benım ilk erkek arkadasım eşimdi diyebılırım.. (ortaokul da cocukca olan bır sey harıcc:bbo:)
Onunla da 16 yasımda tanıstıımmm... :roflol: ..... :asigim:

Ayten şimdi araştırdım netten emmemenin nedenlerini en mantıklısı ağrısı varsa emmez diyo bide senin gibi çalışan anneler içinde çocuk memeden uzaklaşırsa ve annesi çalışıyosa emmez diyo,diğer taraftan yanlış pozisyon vs.bana göre benimkinin ağrısı olabilir yeniden alıştırana kadar kaşıkla verin diyor demin yine denedim almadı malesef olmazsa sağayımda sütüm gitmesin yok yere,benimde en büyük temennim hiç olmazsa 1 yaşına kadar verebilmek umarım nasip olur:Saruboceq:

inşallahhhhhhhh canım yaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

saol hicrancım darısı size.. feci zor yaa huysuzda uykuda tutmuyo ama sabır diyoruz işte.. yok ya jellerin bi faydası yok verince yalayıp yutuyo sıpakafamçokkarıştı kaşıyıcıdanda cabuk usanıyo.. he ya benim kide elleri tercih ediyo..bende öyle masaj yapiom başka cözümmü var napak:1closedeyes::lepi:

kızlar kızlar gelemmiiii
yanagınızdan opemmiiii:dance:
sizz ananızın koynunda
ben soguktan ölemmmiiiiiiiiiiiii hobaaaaa:teytey:
:sm_cool: ayyy cok mutluyum şekerler
bir gülücük için bukadar sevınecegımı bır kahkahaya can verılecegını anne olunca anladımm:asigim:
oglum resmen kahkaha atıyor ılk kez bu sabah babası onu kahkahaya bogdu allahım resmen gozlerımız doldu eşimle ya bukadarmı guzel b:asigim:ısey olabılır bır gulusu dunyalara bedelmıs yenı ogrendık valla ınsallah sızlerınkıde bole kahkahalarla guler nekadar guzel bısey oldugunu kalbımle ınanıyorumkı aanlıcaksınız super bişii yaaa:dance:

buarada bende kocamı 17 yasımda tanıdım agustosta 10. yılımızı kutlıcaz kısmetse ilk aşkım dı:))) :dance:ama şimdi ikinci aşkım oldu :roflol:

salihacım jeller en fazla günde 2 kere o da belirli 1 düzende verilmeli diye biliyorum..
öyle olur olmaz zamanlarda sürülmesii karaciğere ve diğer iç organlara zarar verebilirmiş fisfisfis okumuştum bir yerde...
zaten ağıza sürülen uyuşturucu bir ilaç, çocuk da yutuyor bunu..
örtmenim falan deme yine :mymeka:
bilgi veriiim dedim Şeniz a.s.
:1hug:

ayyy canım çok üzüldüm senin için bu acıyı bilen biri olarak söyleyecek söz bulamıyorum.
allah anneciğinin mekanını cennet etsin.

nazar değmesin egeciğe, gülücük dağıttı ana babasına demek maşaAllah oğluna
bizimki de bayağıdır kıkırdıyo çok şeker oluyorlar gerçekten, her halleri tatlı zaten
ikinci aşk meselesine katılıyorum valla, gerçek aşkım bebeğim :asigim:

maaşaallllahhhh oğluşunaa canımm benimkide çokkk nadir kıkırdıyorrr, çok ciddi çokkkk:roflol:

maaşaallllahhhh oğluşunaa canımm benimkide çokkk nadir kıkırdıyorrr, çok ciddi çokkkk:roflol:

avatarına benim beğendiğim resmi koymuşun tavşan yanaklı zibidi çok tatlı yaa
bende denizle telefonda konuştum biraz önce :)
gülüyo bana telefonda sesimi duydukça yavrum...aşı oldu bugün bensiz ilk aşısı hiç ağlamamış akıllı oğlum benim...

saol cnm aytencım sanada teskur cnmmm
valla kocamdan daha cok sevecegım hıc aklım gelmezdı ben bebegımı karsılıksız sevıyorum ama kocamdan karsılık ısterım yaniii:lepi:
oy o benım kuzum herseyım feda olsun oglusuma

kızlar ben cumartesi gelemiyorum maalesef annemi doktora götüreceğiz. ipeğinde gribi daha geçmedi sizin kuzulara filan bulaşırsa çok üzülürüm çünkü çok zor geçiriyolar.
sizi ekmiş gibi oldum kusuruma bakmayın lütfen. sizinle tanışmayı çok istiyodum gerçekten.

yaaa benimkiyle ben konuşuyorum sadce nefes sesi geliyor seninki zaten banada çok gülmüştüüüü hayret etmiştim benimkinde yok öyle numaralar:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…