Doğum yapmış olan anneler buraya....

gecmısolsun cnm
buarada kımler nerde bulusuyor??:1shok:

canım zaten günde 1 kez sürmüştüm ama bi etki olmadı..:1no2:
hee saol canımcım...
tamam demem örtmenimkaydirigubbakcemile3
cookk teşkür canım arkidişim

hicran kızının yeni yaşını kutlarım.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş.evlatlarını.

dişleri çıkan bebişlerinde yeni dişleri hayırlı olsun bakalım.

benim oğlumda uzun zamandır kahkaha atıyor.kendi kendine konuşuyor.ama ne zaman neye kahkaha atacağı hiç belli olmuyor.

evet canım ben kalınabiliyor diye biliyorum süt korur falan diyenler de var ama garant deği yani

Valla benım ilk erkek arkadasım eşimdi diyebılırım.. (ortaokul da cocukca olan bır sey harıcc:bbo:)
Onunla da 16 yasımda tanıstıımmm... :roflol: ..... :asigim:

valla ben biraz zıpırdım ama annem çok kızardı o nedenle anama sölemezdim hele lisedeyken okulun popüler kızıydımm lakabım şampiyondu meleseff çünkiii her tenefüs nerdeyse abartmıyorum bir teklif alırdım ama ben 1 yakışıklıya gönül verdim oda sonra olmadı biraz sorunlar oldu ve 18 imde evlendim zaten belli değilmiii:roflol: gerçi oda biraz annemin telkinleri ile olmuştu ama neysee artık çocukluktu diyelimm evlenene kadar 3 erkek arkadaşım oldu platonikler hariççç:roflol: ama ilk aşklar unutulmuyor tabiii benim lisedeki ilk aşkımdı hatta çocuk ben nişanlandığım gn evin önünde yatmıştı vaz geçeyim diye zavallı çocukkk kimbilir nediyordur şimdi ama gerçek aşkım kocişim şuan çok mutluyum iyiki tanışmışız ve evlenmişiz iyi ve kötü günlerimiz oluyor ama onu çok seviyorumm kader işte aslında çok yakınlarımız varmış daha önceden karşılaşabilirmişizz hatta ben liseye ticaret lisesine yazılmak istemiştim eşimin işyeri benim istediğim lisenin hemen karşı sokağında düşünün hipermarketleri varmış ve belkide karşılaşabilirdik kimbilir ve bizim sülaleden olan bir arkadaşı varmış ve bunu evlendikten sonra öğrendikkk sülaleden dediysem annemin kuzzeni ile arkadaşlarmış kader işte

canım zaten günde 1 kez sürmüştüm ama bi etki olmadı..:1no2:
hee saol canımcım...
tamam demem örtmenimkaydirigubbakcemile3
cookk teşkür canım arkidişim

evet valla bende işe yaramıyor diye pek sürmüyorum başta sadece günde 2 defa kullandım baktım olmuyor zaten kızın içi dışı ilaç oldu yemek arası ilaç değil ilaç arası yemek verir olduk nerdeysee sinirlerim bozuluyor buna zaten düşünün artık sabah öğlen akşam ilaç

sabah = motilium gaviskon bactrim multitabs
öğlen = motilium gaviskon pankreoflat
akşam = motilium gaviskon bactrim zantac
yuh yaneee

saol canımmm
evet kahkahalara bayılıyorum ama şimdilerde daha keskin uzun kahkahalar atıyorlar değilmiii ÇOK ŞEKERRRRRRRRRRR

kızlar adet olmadan hamile kalma ihtimalimiz var mı bizim...

EVEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTT sakın süt korur deme benim ilk kızımdan sonra 6 ay adet olmadım sonra birgün merdivenlerden inerken elektrikler kesildi yuvarlandım tabiii benim her taraf mosmorrrrrr kanamam oldu tabii dr gittik meğer 2 aylık hamileymişim düştü bebeğimmm allah kimselere göstermesinnn hakkımızda hayırlısı tabiii

Herkese İyi akşamlar...
Kimsecikler yok galiba..Biz bugün anneciğimin mezarına gittik geldik ondan sonra evde iş güç işte..Mevlüdümüzü pazar gününe aldık çalışanlarda gelebilsin diye..
Bugün benim için inanılmaz birşey oldu üzülsemmi sevinsemmi bilemedim..Regli oldum kızlar...5 ay sonra ilk olarak..Tamda anneme dua okuyacakken..Ama oda allahtan çok şükür yinede..
Baya rahatladım ama sabahtan beri eski zamanlardaki gibi yoğun olmasada geliyor..darısı gelmeyen arkadaşların başına bakalım göbek gerçekten incek mi merak ediyorum..

gözünaydın duygucum..göbiş azcık iniyo ama hormonlar düzene girdikçe menopozlu sıkıntılarımız geçiyo..en iyi tarafı..adet olmak ne buyuk rahatlıkmış diyosun..şimdi benımde gözümü korkutan spiral var..daha iyi bi yöntem kendim için bulamadım..ama ilk evlendiğimde hemen taktırmıştım sağın solun dolduruşuyla..bir ay sonra çıkarttırdım..bıdaha bayılmadan cesaret edemem.........

Sağol Umutcum...Spirali neden çıkartmıştın canım?Yani ağrın sızınmı olmuştu?Bazısı çok memnun oldugunu söylüyor bazısıda sakın taktırma dıyor...Gerçi bende hormon bozukluğu oldugu ıcın ben çok kolay hamıle kalan bır tip değilim ama bellimi olurKalcagım tutar birde...Ben dogum kontrol hapını bıraktım 6.ayda hamıle kaldım mesela...Ama yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…