Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar ya bu aralar okuldu evdi kıvanç tı bir türlü giremiyorum.ama aklım hep burda.bir de kıvançım huysuzlaşyor arada.o yüzden onla ilgileniyorum.galiba diş problemi yaşıyor yavrucak.geceleri yarım saatte bir ya da 1 satte bir bağırarak uyanıyor.daha doğrusu uykusunda ağlıyor.az önce çenemi bir kaptı oynaşırken deli gibi çekti.emdi.anam bir baktım ki çenem mosmor olmuş.canım yavrum ağzının içinden alevler çıkıyor sankii.
bu arada allh kısmet ederse cumartesi buluşması için çok heyecanlıyım. artık morarmış çenemi kapatmak için pudra falan süreyim.beni öle çirkin morarmış görmeyin.dimi ama.bilmeyenler de yanlış anlarlar.kocamdan bilirler.)) siz anlarsın halimden ..
gerçi gerçek aşkım yaptı çenemi.yatağıma çok şirin bir erkek attım..saldırdı bana..laelaelaelaelaedelikafaduldensositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gözünaydın duygucum o göbek giderse benimde haberim olsun çok merak ediyorum, darısı başıma şu göbektende bıktım menepoz psikolojosindende

herkeslere günaydın bişey sorucam hani burda eylül bebeklerinin resimleri vardı ya arıyorum arıyorum bulamıyorum kaldırdılar mı onu yaa nerde ki yardımcı olurmusunuz

gözünaydın duygucum o göbek giderse benimde haberim olsun çok merak ediyorum, darısı başıma şu göbektende bıktım menepoz psikolojosindende

aytencim
3 aydır regl oluyorum göbek falan inmiyo walla... bi de niye seviniyosunuz ya ben çok üzülmüştüm hastalandım diye hamileyken falan alışmıştım olmamasına rahattı böyle :)

Günaydın Güzel Anneler ve Bebişleri..
Sesi kısarak sözü yükseltmektir dua...Kelamdır kelimedir duyuş ve hissediştir ...Kuvvet ve Kudret Karşısında aczin ve zavallılığın sınanmasıdır...Kimi zaman ise sadece O'nun adını anmak için bir yakarıştır.Ama ne olursa olsun gözyaşı kadar içten ve kar tanesi gibi bembeyazdır.Her lahza dua ile HAYIRLI CUMALAR...

günaydın kızlar..buğün evdeyim.arada uğrayacağım buraya.napisiniz bakalım..iyimisiniz.. hayırlı cumalar sizlere de... ben kahvaltımı yapıp geliyorum şimdülük bye bey

duygucum bu işler hiç bellı olmaz bencede..haplar hormonları düzenlesede hamıle kalmayı gecıktırıyo dıye bılıyorum zaten..ağrı sızıdan deil bebek için çıkarttırdım..rahattı....vayy canana bakın..senin aşkını yiyiyiimm..allah affetsın bende dıyorum bazen eşde neymiş boyle bi aşk yok..amaaaa cook huysuzlandık azönce...durdurak bılmeden ağlayıp huysuzlanınca sinirlerim boşalıyo..cok sinirlenıyorum..bastırıyorum..bi sıkıntısı olmadıgını bıldıgım zaman sinirlenıyorum..çunkı ya kucak ıstıyo ya uyku sendromunda..koyup arabasına deli gibi bi ileri bi geri sallıyorum..bazen çok haşin davranıyorum..kendıme sinir oluyorum bu sefer...gene öfkemi bastırmaya çalışıyorum..sanırım bende öfke kontrolü sorunu var....cokda sert deılım elbet allahmuhafaza ani sarsıntılar bebeklerı ölüme bile götürebılıyo..ama o şevkatlı halımden cıkıp bı öfkelı sınır hastası kadına dönüşünce kendımden nefret edıyorum bu sefer...çok üzücü..................

umutcum ben de bazen gereksiz yere ağladığı zamn çok sinirleniyorum.bağırıyorum ona sonra da üzlüyorum.aslında çok sakin biriyimdir. biliyorum ki bebeğim kucak falan istediği için ağlıyor işte o zamn çok sinirleniyorum.kulaklarımda ki bebek ağlama sesi beni bazen çileden çıkarıyor.ama yine de onu koşulsuz seviyorum.o benim 1 numaralı aşkım erkeğim )))

Günaydın,herkese hayırlı Cumalar..Bugün bütün dilekleriniz kabul olsun arkadaşlar...:Saruboceq:

Aytencım bılmıorum incekmi ama tek güzel tarafı tatlı isteğm tamamen sona erdihihoyyytGözdenınde dedıgı gıbı bana pek incekmiş gıbı gelmıyor..Bu göbek bence ancak ve ancak sporla iner..Ben hamile olmadan önceki kiloma düştüğüm halde hala göbeğim varHayatımda hiç göbeğim olmadığı halde...

Anladım canım sağol..Bende düşünüyorum bakalım..

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese çocuğu iyi edemeden şimdi kendim hastayım ateşim var heryanım ağrıyor burnum tıkalı yağızı kaldırcak halim yok abooo ne dertli kadınım yaa

yağızda iyi öksürüğü hafif azaldı NEBÜLİZATÖR kiraladık hava veriyoruz şurupları felan ama uyku düzenimiz bitti umarım düzelir bende haberler bu kadar

Canlarım ben bugün kuaföre gidip saçlarımı boyatmayı planlıyorum..Kadınlar bunalıma gırınce saçını boyatırmıs ya bende bozdum kafayı 10 gundur boyatçam allah boyatçam..Kuaförüm istemedi boyamak röflen daha yeni kullan bıraz dedı ama yok ben inat ettim boyatcam.Dun telefon ettım ya boya yada kendim evde boyarım dedım..İyi tamam tamam gel dedı kapattı:)
Şimdi size röfleli halimle kendı saç rengimi koyucam..Lütfen fikir verirmisiniz hangi saç daha ıyı?

Bu şuanki röfleli saçım

Bu kendi saç rengimin bir ton koyusu falan..Koyu kestane yani...
Buda kızıl saçlarım..Aslında benim en sevdiğim saçım kızıldı ama bakımı çok zor oldugu için korkuyorum tekrar yapmaya..Kızıl yaptıran bılır hep bakım ıster boya ıster..Benım kafamdada 3 kafalık saç oldugu ıcın hep zordur..Çocuk olmadan once iyidide şimdi nasıl olur uğraşmak bilmiyorum...

Son düzenleme:

bende canancım yaa.. okadar yufkayımdırkii..enufak şeyde gözyaşımı tutamam..kedıler köpekler tavşanlar kuşlar hatta çekırgeler bıle besledım..aşırı bi sevgi ve sevme duygum vardı küçüklüğümden beri..anne olmadan önce sümüklü en mamuun bebeklerı bıle içime sokar gibi severdim..şimdi bu yorgun,kımı zaman mutsuz ve sinirli halimle el kadar kuzuma canıma bıraz haşin davransam söylensem akabındede gazzedekı bebeklerı ben öldürmüşüm gibi kötü hislere gark oluyorum..mevlam hz eyup sabırları nasıp etsın..allahım sen akıl izandan ayırma..sen aklıma mugayet ol..sen içime fena hisler,öfkeler verme..tevekkel ver..ruh sağlığı ver..aminn....cümlemize...haftasonu için bende cok heyecanlıyım..hatta bu hafta yedıklerıme dıkkat edeyım de bıraz süzülmüş formda gözükeyım istedim..baklavalar mantılar gırlagitti-tatlicadiarzu-napayım sağlık olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…