- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.321
slm kızlar ya bu aralar okuldu evdi kıvanç tı bir türlü giremiyorum.ama aklım hep burda.bir de kıvançım huysuzlaşyor arada.o yüzden onla ilgileniyorum.galiba diş problemi yaşıyor yavrucak.geceleri yarım saatte bir ya da 1 satte bir bağırarak uyanıyor.daha doğrusu uykusunda ağlıyor.az önce çenemi bir kaptı oynaşırken deli gibi çekti.emdi.anam bir baktım ki çenem mosmor olmuş.canım yavrum ağzının içinden alevler çıkıyor sankii.
bu arada allh kısmet ederse cumartesi buluşması için çok heyecanlıyım. artık morarmış çenemi kapatmak için pudra falan süreyim.beni öle çirkin morarmış görmeyin.dimi ama.bilmeyenler de yanlış anlarlar.kocamdan bilirler.)) siz anlarsın halimden ..
gerçi gerçek aşkım yaptı çenemi.yatağıma çok şirin bir erkek attım..saldırdı bana..laelaelaelaelaedelikafaduldensositososito
kızlar adet olmadan hamile kalma ihtimalimiz var mı bizim...
Herkese İyi akşamlar...
Kimsecikler yok galiba..Biz bugün anneciğimin mezarına gittik geldik ondan sonra evde iş güç işte..Mevlüdümüzü pazar gününe aldık çalışanlarda gelebilsin diye..
Bugün benim için inanılmaz birşey oldu üzülsemmi sevinsemmi bilemedim..Regli oldum kızlar...5 ay sonra ilk olarak..Tamda anneme dua okuyacakken..Ama oda allahtan çok şükür yinede..
Baya rahatladım ama sabahtan beri eski zamanlardaki gibi yoğun olmasada geliyor..darısı gelmeyen arkadaşların başına bakalım göbek gerçekten incek mi merak ediyorum..
gözünaydın duygucum o göbek giderse benimde haberim olsun çok merak ediyorum, darısı başıma şu göbektende bıktım menepoz psikolojosindende
Gunaydınn Annelerr...
Cumamız Mubarek Olsun...a.s.
herkeslere günaydın bişey sorucam hani burda eylül bebeklerinin resimleri vardı ya arıyorum arıyorum bulamıyorum kaldırdılar mı onu yaa nerde ki yardımcı olurmusunuz
gözünaydın duygucum o göbek giderse benimde haberim olsun çok merak ediyorum, darısı başıma şu göbektende bıktım menepoz psikolojosindende
duygucum bu işler hiç bellı olmaz bencede..haplar hormonları düzenlesede hamıle kalmayı gecıktırıyo dıye bılıyorum zaten..ağrı sızıdan deil bebek için çıkarttırdım..rahattı....vayy canana bakın..senin aşkını yiyiyiimm..allah affetsın bende dıyorum bazen eşde neymiş boyle bi aşk yok..amaaaa cook huysuzlandık azönce...durdurak bılmeden ağlayıp huysuzlanınca sinirlerim boşalıyo..cok sinirlenıyorum..bastırıyorum..bi sıkıntısı olmadıgını bıldıgım zaman sinirlenıyorum..çunkı ya kucak ıstıyo ya uyku sendromunda..koyup arabasına deli gibi bi ileri bi geri sallıyorum..bazen çok haşin davranıyorum..kendıme sinir oluyorum bu sefer...gene öfkemi bastırmaya çalışıyorum..sanırım bende öfke kontrolü sorunu var....cokda sert deılım elbet allahmuhafaza ani sarsıntılar bebeklerı ölüme bile götürebılıyo..ama o şevkatlı halımden cıkıp bı öfkelı sınır hastası kadına dönüşünce kendımden nefret edıyorum bu sefer...çok üzücü..................
umutcum ben de bazen gereksiz yere ağladığı zamn çok sinirleniyorum.bağırıyorum ona sonra da üzlüyorum.aslında çok sakin biriyimdir. biliyorum ki bebeğim kucak falan istediği için ağlıyor işte o zamn çok sinirleniyorum.kulaklarımda ki bebek ağlama sesi beni bazen çileden çıkarıyor.ama yine de onu koşulsuz seviyorum.o benim 1 numaralı aşkım erkeğim )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?