- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.341
aytencim
3 aydır regl oluyorum göbek falan inmiyo walla... bi de niye seviniyosunuz ya ben çok üzülmüştüm hastalandım diye hamileyken falan alışmıştım olmamasına rahattı böyle :)
ayten sesin soluğun çıkmıyor hehe.napisin konuşmayalı..kaçgünden sonra gelmişim buraya .insan arkdaşına bir laf atar ya..senağlama küstüm iştee.
Canlarım ben bugün kuaföre gidip saçlarımı boyatmayı planlıyorum..Kadınlar bunalıma gırınce saçını boyatırmıs ya bende bozdum kafayı 10 gundur boyatçam allah boyatçam..Kuaförüm istemedi boyamak röflen daha yeni kullan bıraz dedı ama yok ben inat ettim boyatcam.Dun telefon ettım ya boya yada kendim evde boyarım dedım..İyi tamam tamam gel dedı kapattı:)
Şimdi size röfleli halimle kendı saç rengimi koyucam..Lütfen fikir verirmisiniz hangi saç daha ıyı?
seninde mubarek olsun canım, avatrını kıskandım bende koydum tosunumudelikafadulden
bugunki atmasyon corbam..ıspanak,azprinc,az elma,havuc,patates,haşlnmış kemıksuyu ıkıçay kaşığı..kaynatıp blendrdan gecrdım..az zeytınyagı..üstüne taze havuc suyuda ekledım azdha tatlnsın ..afıyet olsnn
vede yiyebilene aşkolsunn...ben baktım almıyo bıberonla tıktım agzına..
Duygu daha onceden de konustugumuz gıbı kızıl kesınlıkle en ıyısı sana gıden..
Kızıl renk bu kadar yakısıyorken baska renge kurban gıtmenı ıstemedım..
Ama kızıl da bazı renk kıyafetlerı unutmak gerekıyor.. pembe, kırmızı, turuncu gıbı..
En cok gıden ıse sıyah tabıkı kıyafette.. Umarım begenıcegın bır sac olur..
Bende sarı renk pesındeyım arkadaslar.. ama röfle balyaj degıl... direk sarıı.. benneyaptımki
Bu sac sevdam ne zaman sona erecek, cevaplayım ıstedıgım gıbı oldugu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?