Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum röfleli saç seni daha büyük göstermiş.kızlı ve siyah daha güzel olmuş ancak şu aralar kızıl saç demode.çok koyu siyeh değil ama çikolata kahvesi ya da koyu kumral bence sana çook yakışır. her saçınla farklı bir duruşun varmış canım..boyat saçlarını canım kendini iyi hissedersin..))

1nci foto tamyaşını gösteriyo 2nci azdaha genç,1no sana gidiyo röfle herkeze gitmez 2no daha asil aslında ama hep parlak olmalı,koyu saç matlaşınca paçoz duruyo..sonuç her ikiside sana gidiyo..sanırım bi değişimihtiyacı içindesin..buyuzden boyatmak iyi gelıcektır..nasılsa yaza sıkılırsan yıne yaptırısın..valla ikiside hoş..

Bende yaşımı büyük gösterdiğini düşünüyorum röflenin..
Canancım dedıgın gıbı çikolata kahve tonları benimde aklımdan geçiyor ama işte ondada yıne dibi gelcek ya başa çıkabılırmıyım bılmıyorum...Çıkarım herhalde ya..Teşekkürler..
Bu arada 3.foto niye böyle büyük çıktı anlamadım..

Son düzenleme:
bende gri tekir kedinin renkleri vardır..füme arasında beyaz gibi damarları vardır..eh bu tarıflede nekadar deli oldugumu bıraz daha ıfşa etmiş oldum ama bende oyle bı röfle istıyorum..koyu zemın üzerine cok ince cok yogun ıkı üç ton bırarada ama küllü tonlarda röfle..eh bunu anlicak kuaforde olmadıgından fantastık zevklerımle başbaşayım..

bu resim de röflelerin çok hoş durmuş.umutun da dedği gibi röfle herkeese gitmez.ben bir kere yaptırmıştım.çingene kızları gibi olmuşltum.))))
ben yerim o maviş in yanaklarını..allh nazarlardan saklasın bütün bebişleri yaa.

röflenı güzel yapmış..yıpratmamış..tonlar güzel..ben olsam,bikaç dha açık platin gölge attırır,sonrasında küllü cila geçirtirdim..ama dediğim gibi benim zevklerim gariptir..ama röfle sana gidiyo.........

duygucum saç rengini açık kumral yaptır ne tam sarı ne tam siyah, sütlü kahve tonu sana çok gider, hem daha genç gösterir hem de şu an moda. röfle artık populerliğini kaybeti.

ayten sesin soluğun çıkmıyor hehe.napisin konuşmayalı..kaçgünden sonra gelmişim buraya .insan arkdaşına bir laf atar ya..senağlama küstüm iştee.

yaa ben kızılı şimmdiii göördüüümmm...senin rengın kızıl duygucum....on üzerinden on ..bakımı zor ama harıka gitmiş.......

Herkese hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar...
Duygucum gördüm resimleri canım sarı saç insanı biraz daha soluk gösteriyo bende senin gibi bütün renkleri denemiş biri olarak konuşuyorum,sarı saçta sürekli makyaj yapmak zorundasın,diğer koyu renkler insanı daha genç gösteriyo benim şuanki rengim bakır ben çok seviyorum ama süreklide bakım gerektiriyo eğer uğraşırım dersen tavsiye edebilirim onun dışında çok uğraşmayayım diyorsan kumral yada kahve tonlarını tercih edebilirsin güzelim...

Son düzenleme:
bugunki atmasyon corbam..ıspanak,azprinc,az elma,havuc,patates,haşlnmış kemıksuyu ıkıçay kaşığı..kaynatıp blendrdan gecrdım..az zeytınyagı..üstüne taze havuc suyuda ekledım azdha tatlnsın ..afıyet olsnn

duygucum yaklaşık 2 ay önce bende krize girdim saçlarımı boyatmak için ve kendimi kuaföre attım 3 yıldır kendim boyadığım bakır saçlarımı gittim kahveye boyattım.
allahım gözlerim nası alışmış açık renge nası kara geldi saçlar bana zaten kendimi çirkin hissediyorum iyice moralim bozuldu 2 hafta sonra gittim aldım 2 tüp bakır boyadım saçımı eski rengine tabi eskiye oranla biraz koyu oldu ama açılacak zamanla ... yani kuaföre bi ton fara bayıldığımla kaldım gene :)
işyerinde fotolar açılmıyo bizim ,yasaklı.. o yüzden yorum yapamıyorum fotolarına ama boyattır güzel hatunsun yakışır herşey a.s.

Duygu daha onceden de konustugumuz gıbı kızıl kesınlıkle en ıyısı sana gıden..
Kızıl renk bu kadar yakısıyorken baska renge kurban gıtmenı ıstemedım..
Ama kızıl da bazı renk kıyafetlerı unutmak gerekıyor.. pembe, kırmızı, turuncu gıbı..
En cok gıden ıse sıyah tabıkı kıyafette.. Umarım begenıcegın bır sac olur..

Bende sarı renk pesındeyım arkadaslar.. ama röfle balyaj degıl... direk sarıı.. benneyaptımki
Bu sac sevdam ne zaman sona erecek, cevaplayım ıstedıgım gıbı oldugu zaman..

Senin sarı sevdanı biliyorum zaten,aman kız bi boyatta al hevesini ben bi saç rengini takarım kafaya boyadıktan bikaç ay sonra hevesim geçer şimdi açık bakırda takıldım bakalım ne zaman geçecek bundan hevesim-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…