- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.361
Çok teşekkür ederim Canan cım..Ama işte röfle gerçekten makyaj ve hep şık kıyafet ıstıyor...Bir yere gıderken süslenıp püsleniyorumda evdeyken hastalıklı gıbı oluyor ınsan..bu resim de röflelerin çok hoş durmuş.umutun da dedği gibi röfle herkeese gitmez.ben bir kere yaptırmıştım.çingene kızları gibi olmuşltum.))))
ben yerim o maviş in yanaklarını..allh nazarlardan saklasın bütün bebişleri yaa.
röflenı güzel yapmış..yıpratmamış..tonlar güzel..ben olsam,bikaç dha açık platin gölge attırır,sonrasında küllü cila geçirtirdim..ama dediğim gibi benim zevklerim gariptir..ama röfle sana gidiyo.........
Evet röfle güzelde ben sıkıldım:))))
Çikolata kahve tonlarını bende dusunuyorum ama daha karar veremedım canım..duygucum saç rengini açık kumral yaptır ne tam sarı ne tam siyah, sütlü kahve tonu sana çok gider, hem daha genç gösterir hem de şu an moda. röfle artık populerliğini kaybeti.
Umutcum benım rengım kızıldır..Herkes boyattıktan sonra yolda çevirir ya nerde boyattın ne renk bu falan derler..Bunu bır tek kızılda yaşadım...Çok guzel ama ıste yazda gelıyor benı dusunduren o..yaa ben kızılı şimmdiii göördüüümmm...senin rengın kızıl duygucum....on üzerinden on ..bakımı zor ama harıka gitmiş.......
Herkese hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar...
Duygucum gördüm resimleri canım sarı saç insanı biraz daha soluk gösteriyo bende senin gibi bütün renkleri denemiş biri olarak konuşuyorum,sarı saçta sürekli makyaj yapmak zorundasın,diğer koyu renkler insanı daha genç gösteriyo benim şuanki rengim bakır ben çok seviyorum ama süreklide bakım gerektiriyo eğer uğraşırım dersen tavsiye edebilirim onun dışında çok uğraşmayayım diyorsan kumral yada kahve tonlarını tercih edebilirsin güzelim...
Gülşahcım dedıgın gıbı bakır tonları kızıl tonları hep bakım istıyor..
duygucum yaklaşık 2 ay önce bende krize girdim saçlarımı boyatmak için ve kendimi kuaföre attım 3 yıldır kendim boyadığım bakır saçlarımı gittim kahveye boyattım.
allahım gözlerim nası alışmış açık renge nası kara geldi saçlar bana zaten kendimi çirkin hissediyorum iyice moralim bozuldu 2 hafta sonra gittim aldım 2 tüp bakır boyadım saçımı eski rengine tabi eskiye oranla biraz koyu oldu ama açılacak zamanla ... yani kuaföre bi ton fara bayıldığımla kaldım gene :)
işyerinde fotolar açılmıyo bizim ,yasaklı.. o yüzden yorum yapamıyorum fotolarına ama boyattır güzel hatunsun yakışır herşey a.s.
Ay çok teşekkür ederim Gözdecım sende çok güzelsın canım benım:=)
Duygu daha onceden de konustugumuz gıbı kızıl kesınlıkle en ıyısı sana gıden..
Kızıl renk bu kadar yakısıyorken baska renge kurban gıtmenı ıstemedım..
Ama kızıl da bazı renk kıyafetlerı unutmak gerekıyor.. pembe, kırmızı, turuncu gıbı..
En cok gıden ıse sıyah tabıkı kıyafette.. Umarım begenıcegın bır sac olur..
Bende sarı renk pesındeyım arkadaslar.. ama röfle balyaj degıl... direk sarıı.. benneyaptımki
Bu sac sevdam ne zaman sona erecek, cevaplayım ıstedıgım gıbı oldugu zaman..
Evet canım konusmustuk senınle bu saç muhabbetını 2 saat kadar demı:))Haklısın benım rengım kızıl...Ama yazında banyodan cıkarsın kan gıbı akar terlersın ustun basına kıpkırmızı olur...Çok guzel ama bunlar bırde yarın öbürgun ayaklanınca o zaman ben nasıl ugrasırım o saçla onu bılmıyorum..En ıyısı ben gıdıp kahve tonlarında boyatayım dıyorum
Sanada her zaman söyledıgım gubı dugundekı sacın süper çok dogal cok tabı..Çok güzel bır kumral...