Doğum yapmış olan anneler buraya....

Çok teşekkür ederim Canan cım..Ama işte röfle gerçekten makyaj ve hep şık kıyafet ıstıyor...Bir yere gıderken süslenıp püsleniyorumda evdeyken hastalıklı gıbı oluyor ınsan..
Evet röfle güzelde ben sıkıldım:))))

duygucum saç rengini açık kumral yaptır ne tam sarı ne tam siyah, sütlü kahve tonu sana çok gider, hem daha genç gösterir hem de şu an moda. röfle artık populerliğini kaybeti.
Çikolata kahve tonlarını bende dusunuyorum ama daha karar veremedım canım..
yaa ben kızılı şimmdiii göördüüümmm...senin rengın kızıl duygucum....on üzerinden on ..bakımı zor ama harıka gitmiş.......
Umutcum benım rengım kızıldır..Herkes boyattıktan sonra yolda çevirir ya nerde boyattın ne renk bu falan derler..Bunu bır tek kızılda yaşadım...Çok guzel ama ıste yazda gelıyor benı dusunduren o..

Gülşahcım dedıgın gıbı bakır tonları kızıl tonları hep bakım istıyor..

Ay çok teşekkür ederim Gözdecım sende çok güzelsın canım benım:=)

Evet canım konusmustuk senınle bu saç muhabbetını 2 saat kadar demı:))Haklısın benım rengım kızıl...Ama yazında banyodan cıkarsın kan gıbı akar terlersın ustun basına kıpkırmızı olur...Çok guzel ama bunlar bırde yarın öbürgun ayaklanınca o zaman ben nasıl ugrasırım o saçla onu bılmıyorum..En ıyısı ben gıdıp kahve tonlarında boyatayım dıyorum
Sanada her zaman söyledıgım gubı dugundekı sacın süper çok dogal cok tabı..Çok güzel bır kumral...

Boyatıcam anam boyatıcam da zamanı bellı zayıflayınca yapıcam dedım :))
Komple degısıklık olsun dıye, hem saclarımın bıraz dınlenmesı gerekıyor 3 kere ust uste orealle acılıp ardından 3 er kere boya yedı... -tatlicadiarzu-
Yıne ıyı dayandı guzelım pamuk gııb parlak saclarım..
Artık oldu kazııkk.. :bbo:

Tesekkur ederım duygu..
Bende doğal sarı tonları ve kumral arasındayım..
Ama ıcımden cesur bır sarı da gecmıyor degıl.. bakalım..

kızlar size bi haber vereceğim... hepiniz aaaaaaaaaaaaa diyeceksiniz...

kaç gündür midem bulanıyodu ve sürekli istifra ediyodum... bu gün dayanamadım sabah bi test yaptım... ve sonuç pozitif çıktı... baya ağladım ama şimdi alışmaya başladım bu fikre... yanlız emzirmenin bi sakıncası var mı bilen var mı aranızda....

aaaaaaaaaa gerçekten de çok şaşırdım ...
hayırlısı olsun canım , cesaretinden dolayı tebrik ederim ben cesaret edemezdim..
ama emzirmeyi bırakma sakın hiçbir sakıncası yok devam edebilirsin , ayy ne güzel yaa birlikte büyüyüverecekler..

aaaaaaaaaaaa dedim bile şok oldum valla:1shok: Peki ne yapmayı düşünüyorsun canım?Hayırlı uğurlu olsun bu arada:)

cesaret edemezdim derken... ben isteyerek yapmadım ki... kazara oldu... hayırlısı olsun bakalım...

amanınnnnnnnnnn....bismillahh..hakda hayırlısı...ama azda olsa yanılma payın var..malum hormonlarımız bı garıp..genede kan testı yaptırsan derim...bthcg ye bakıyolar kesın sonuç...ama hakkında hayırlısı neyse o olsun..kendımı senın yerıne koyamıyorum..

napayım doğuracağım Allah izin verirse... Aldıramam kıyamam...

Hayırlı ugurlu olsun canımcım..Ne guzel valla..Bende kendımı hazır hıssetsem durumum ıyı olsa 1 dakıka bıle dusunmezdım.Bırlıkte buyur gıderler işte..Allah tamamına erdırsın canıma.s.:1hug:

cesaret edemezdim derken... ben isteyerek yapmadım ki... kazara oldu... hayırlısı olsun bakalım...

Tabı herkesın kendı kararı gorusu ama arkadaslar o rahime dustukten sonra onu öldurmek bıze dusmez..
Onlarda bır can bızım sımdı kucagımızda olan yavrular oradan geldı..
Oncesınde onlemını tabıkı alıcaz ama Allah uygun gorduyse bunun daha olur u olmaz ı olmaz arkadaslar..

Gulsum ne kadar sevap kazandıgını bılıyormusun..
Ona bır kere bıle kıymayı dusunmedıgın ve hayırlısı Allahtan dedıgın ıcın..
Allah bekleyen hayatta sana kolaylıklar ve mutluluk versın..
Pişman olmayacaksın ınan..
Tebrık ederım canım.. :1hug:
Kardes gelıyoor.. :hooray:

(dr a gıdınce haber ver oldumu)

duygu bence sende tam adet sendromu yaşıyosunkaydirigubbakcemile3bende adetken ya deli gibi alışveriş yapmak isterim yada kuaföre gitmek..kesın bu boyledır ama..bide bi enerjı gelır tuhaf..daha gıtmedın sanırımkuafore..senınde hakkında hayırlısı olsun ama mubala etmıyorum gördüğüm en cok kızılı kendıne yakıştırmış kadınsın...

yok canım yapmaya demedim ,doğurmaya cesaret edemezdim dedim ama tabi olduktan sonra böyle bir karar vermek çok zor ... allah güzel günler göstersin , hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

aniii hayırlı uğurlu olasun canım senin adına çok sevindim, vallahi benim başıma gelse sanırım düşünmezdim mecburen , çünkü ne maddi ne manevi imkanım yok maalesef keşke imkanlarım el verse ben en az 3 tane isterdim. :enbuyukkk:

ben de düşündüm onu... hatta betülele fatmaya da söyledim hormonlarımız sapıtmıştır belki diye... ama zor bi ihtimal... yarına da yer bulamadım pazartesi gidip yaptıracağım.. hayırlısı olsun...

sağol canım.. yok bence düşünme en az 2 yıl olması gerekiyormuş iki gebeliğin arası... ben oğlum rızkından olacak diye üzülüyorum... sabahtan beri bişeyler okuyorum daha hiç iyi bişey okumadım... hayırlısı olsun diyorum.. Allah büyük...

tamam canım haber veririm.. desteğin için sağol... o da ekim çocuğu olacak Allah izin verirse... dediğim gibi hayırlısı bakalım.. pazartesi belli olacak herşey...

yok canım yapmaya demedim ,doğurmaya cesaret edemezdim dedim ama tabi olduktan sonra böyle bir karar vermek çok zor ... allah güzel günler göstersin , hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

gözdeeeeeee bu resmi çek kızz allahım yaaaaaaaaaa yicem ben bu büzüşüküŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…