Doğum yapmış olan anneler buraya....

aman kızlar dikkat edin... biz bir kez korunmasız ilişkiye girdik.. ondada geri çekilmişti eşim... şimdi hatırladım bir kez de prezervatif yırtık çıkmıştı.... ozamanda olabilir...

sanırım benim doğurganlık özellğim fazla... oğlumda hapla korunurken kalmıştı... :roflol:

senınkıne nedemelı..playboymu etcen oglanı yafu..o ne pozlarr..maşşallah suphanallah..betüşş..gözzde...çokk ballılıar..bunlara bakıp bakıp çukulata yiyorumkaydirigubbakcemile3

Yoksa bende mı hamıleyım yaaaa..CADIARZU
Adet olmadım halaa... oyle bır durumda sadece kılolarıma yanarım heraldee.. kafamçokkarıştı
Bana kalırsa en zayıf oldugum zamanda ve Aslan 4 yasına fılan gelınce dusunuyorum ama Allah bılır tabıkı..
Bır bakıma yasların yakın olması ıyı ıkısı aradan cıkmıs oluyor bırını buyutup rahata kavsunca tekrar uykusuzlar baslamıs olmuyor bu sekılde..a.s
Ama yetişme zorluguda oluyor tabı..
Kısmett...:Saruboceq:

senınkıne nedemelı..playboymu etcen oglanı yafu..o ne pozlarr..maşşallah suphanallah..betüşş..gözzde...çokk ballılıar..bunlara bakıp bakıp çukulata yiyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yalnız playboy olan hangısı aytenın oğlan mıı..:roflol:
Ayy durusuna baktım daa gulesım geldıı kız lıbıdon yuksek heralde bugunn.. :roflol:
Ay gulecegım yoktu vallaa.. :roflol:

canım süt içinse hiç düşünme böyle , sen doktoruna sor ve onun dediğini uygula sana mutlaka emzirmeni söyleyecektir eminim ben bunu ayrı ayrı bikaç doktordan duymuştum.
günah olduğunu söyleyenler olacaktır böyle birşey de duymuştum kulağını tıka derim el kadar bebeği anne sütünden mahrum bırakmak günahtır bence... sen doktora git biran önce onun dediğini uygula derim naçizane görüşüm a.s.ama bence eğer emzireceksen yemene içmene de çok dikkat etmen gerekiyor çünkü artık 2 can besleyeceksin .

Kız betül bende düşünüyorum zaman zamn acep hamişmiyim diye bende adet olmadım daha ve hergün bulantım var oğlumda emmek istemiyo aman Allah ım olmayanlara versin çok korkuyorum bende

canım emzirmeyi çok istiyorum.. hatta iki yıl emzircem diyodum hep..

sabahtan beri bi sürü şey okudum... anneye çok zararı varmış... doğacak bebeğin düşme tehlikesi ve sakat kalma ihtimali varmış...

bir de bu sütün önceki bebeğe faydasından çok zararı var diyolar... ölümüne bile yol açabilirmiş Allah korusun.. evet doktorun dediğini yapacağım ama pazartesi daha çok var... ozamana kadar bişey olur diye korkuyorum... zehirleme ihtimali bile varmış.. netten araştırdığım bilgiler bunlar... ama tabi her okuduğuna inanmamak lazım... ama kulak ardı da edemiyorum...

ciddimisin neler varmış haberimiz yok allah allah çok tuhaf geldi bana ne kadar güvenilir acaba bu bilgiler sen normal doğum yapmıştın dimi canım.:uhm:

canım istersen telefonda sor bi arayıp doktoru hemen bekleme p.tesi ye kadar . doktor siteleri var internette onlara da sorabilisin hemen cevap veriyolar genelde . ama ben televizyonda duymuştum algıda seçicilik işte başka zaman olsa dikkat etmezsin ama dikkatimi çekmişti o zaman doktorlar emzirilebilir diyordu . ama işte yemene içmene dikkat etmen gerekiyormuş ki sen zayıf düşme .

selamlar :hooray:
gülsüm hakkınızda hayırlsıı olsun canım.. hemen bi dr. bulup danışsak bu emzirme konusunu..ben de zararlı diye okumuştum..ehil birine danışmak gerek..günah değil zararlı evet a.s
duygucum ben de kızılı sana daha çok yakıştırdığımı söylemiştim daha evvel..röfleden illallah etmiş biri olarak :dilcikar:
gülşahcım mert efe nasıl iştahı düzelmiştir inşAllah..
umut afiyet olsun ismete :ecrin_bebek:
gülsüm yırtık p... hee buna güldüm en çok affet ama kaydirigubbakcemile3 görmediniz mi yaw yırtık olduğunu :asigim:

ay asıl soracağım şeyi unutmuşum
benim kızım 2 gündür sürekli de-dedddee diye kafamı şişirdi ağlaması da aynı şekilde de--dee normal ağlama sesi ardından de-de delikafadulden
neler oluyo bebişime ..
sizlerde nasıl durumlar
eski hecelediklerini de bıraktı..varsa yoksa dedddee.. kaydirigubbakcemile3

sağol canım.. benim özel doktorum yok ki arayıp sorabileceğim.. netten bi doktora sorduk bakalım haber bekliyorum...
yok kız hiç belli olmuyo... ben bi ıslaklık hissettim ondan sonra farkettim.. baktım hiç belli olmuyo...

ufak bi delikti demek güldüğüm için özür dilerim :teselli:
dünyaya geleceği varsa işte engel olunamıyor..
hap kullanırken de oğlun gelmiş
ben hapı bıraktım 11 ay da olmadı valla kaydirigubbakcemile3
ama şimdi hemen oluverir bakarsın..
gerçi biz de %100 olamaz bu aralar :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bulantın mı var ?
Nıye kıı acaba, test yapmadın mı hıc ?

Korkuyorum canım geçenlerde kasıklarım çok kötü ağrıdı hamişliğimdede öyle olmuştu bide sık bulantım oluyo ama konduramıyorum bide adet olmadım ya diyip hiç önemsemedim acaba ihtimal varmı:uhm:

Hoşgeldin canım..Mert efenin iştahı pek düzeldi diyemem sanırım incimiz gelecek hayırlısı ağrısından ne emiyo doğru düzgün nede keyfi var,büşra nasıl canım bugün geç geldin işinmi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…