Doğum yapmış olan anneler buraya....

Valla bende hapı bıraktığımda 8 ay olmamıştı oluncada ilk bebeğimi düşük yapmıştım,düşükten 8 ay sonra hamiş kaldım pek ihtimal vermiyorum ama ya olursasenağlama

dişi görünüyo mu mert efenin damağında..bizde görüntüde birşey yok ama huysuz bugünlerde.. dede diye diye ağlıyo yavrum ..
sabahtan işlerimi hallediyim dedim büşra öğle uykusundayken..yoksa bi daha uymuyo, işler de kalıyo valla a.s

moralini bozmak istemem canım ama ben de adet olmadım...

Valla bende hapı bıraktığımda 8 ay olmamıştı oluncada ilk bebeğimi düşük yapmıştım,düşükten 8 ay sonra hamiş kaldım pek ihtimal vermiyorum ama ya olursasenağlama

önlemini aldıktan sonra birşey olmaz umarım..kaza kurşunları istisna tabii kaydirigubbakcemile3

soruma cevap LÜTFEN ... lülülülülülü

Canım bizimkinde beyazlık görünüyo hiç bişeyle avutamıyoruz mümkünatı yok yani büşradada yavaş yavaş başlamıştır o zaman annesi kıyamam yaa,benimkide dün gece uykusunda hep ağladı kesin bu aya kiloda vermiştir..senağlama
İyi yapmışsın canım yoksa bi daha hiçbişeye fırsat vermiyolar cidden

Mervecim benimki dede diye ağlamıyo ama sanırım sıkıntısından yapıyodur bizimkindede garip bi sıkıntı söz konusu bağırıyo anne diyo hep bağırırken canlarım benim çok zor onlar için ilk dişler çok zor olurmuş ya

olsun canım başka dertleri olmasın da, iştahsızlık oluyormuş diş çıkartma döneminde..
dişleri çıksın hele bi nasıl yiyecek bak görürsün annesi.. cokacimcoook
kilo da vermemiştir doyuyodur o gülşahcım üzme sen kendini..:teselli:

soruma cevap LÜTFEN ... lülülülülülü

canım yaaaaa ben sana cevap vetemiom çünküü ege paşamı günde 3 saat ancak görüyorum ondada ya banyo yaptırıyoryum yada güldüreyim diye uğraşıyorum onun dışında pek bişeyine tanık olamiyorum ama dede dedğini hiç duymadım benimki beni emerken araya baş parmağınıda sokuyor hem memeyi hem parmağını emcem diye uğraşıyorkafamçokkarıştı

moralini bozmak istemem canım ama ben de adet olmadım...
Hadi yaa(Ay şimdi moralim bozuldu yarın bi test alıp yapayım en iyisi:1no2:
önlemini aldıktan sonra birşey olmaz umarım..kaza kurşunları istisna tabii kaydirigubbakcemile3

Öyle canım ama biz şu aralar malum yöntemle korunduğumuzdan hiç güvenim yok hayırlısı yarın test yapıcam-tatlicadiarzu-

canım yaaa
artık seni çok daha iyi anlayabiliyorum...1 hafta yetti yani
sen bide aylardır çalışıyosun canım benim ...napalım bizde geçirebildiğimiz 3 saati iyi geçirmeye çalışcaz

yok ya aytencim..sinirler laçka..abuk subuk takılıyorum işte..egepaşayı mevlam korusun..cümlemizinkini...haydii en yakışıklı eylulpaşasını seçelim...benım oyum iki egeye..ayetenın ve duuygununkine..ama olmaz dimi..bizkendı aramızda bıle en güzeli falan seçerizde kuzuların kıyası olmaz dimi..omajj..ozaman en guzel ayın kuzularını seçelim benımoyum eylulkuzularına :) buda olmaz yav..:)ayten oyle deme yahu..içime dokunuyo..bak bız çalışmıyozda kafayı yıyıruz ufaktan devamlı evde evde yalnız bidee-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…