- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.401
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yalnız playboy olan hangısı aytenın oğlan mıı..:roflol:
Ayy durusuna baktım daa gulesım geldıı kız lıbıdon yuksek heralde bugunn.. :roflol:
Ay gulecegım yoktu vallaa.. :roflol:
niye olmazzz çıtıır anne:roflol:
ufak bi delikti demekgüldüğüm için özür dilerim :teselli:
dünyaya geleceği varsa işte engel olunamıyor..
hap kullanırken de oğlun gelmiş
ben hapı bıraktım 11 ay da olmadı valla kaydirigubbakcemile3
ama şimdi hemen oluverir bakarsın..
gerçi biz de %100 olamaz bu aralar :roflol:
:roflol::roflol:
Hoşgeldin canım..Mert efenin iştahı pek düzeldi diyemem sanırım incimiz gelecek hayırlısı ağrısından ne emiyo doğru düzgün nede keyfi var,büşra nasıl canım bugün geç geldin işinmi vardı
Korkuyorum canım geçenlerde kasıklarım çok kötü ağrıdı hamişliğimdede öyle olmuştu bide sık bulantım oluyo ama konduramıyorum bide adet olmadım ya diyip hiç önemsemedim acaba ihtimal varmı:uhm:
Valla bende hapı bıraktığımda 8 ay olmamıştı oluncada ilk bebeğimi düşük yapmıştım,düşükten 8 ay sonra hamiş kaldım pek ihtimal vermiyorum ama ya olursasenağlama
ayten deiştir yaf şu oğlanın fotosunu beni siniir tuuttuu.....:roflol:
:roflol::roflol:
ay asıl soracağım şeyi unutmuşum
benim kızım 2 gündür sürekli de-dedddee diye kafamı şişirdi ağlaması da aynı şekilde de--dee normal ağlama sesi ardından de-de delikafadulden
neler oluyo bebişime ..
sizlerde nasıl durumlar
eski hecelediklerini de bıraktı..varsa yoksa dedddee.. kaydirigubbakcemile3
dişi görünüyo mu mert efenin damağında..bizde görüntüde birşey yok ama huysuz bugünlerde.. dede diye diye ağlıyo yavrum ..
sabahtan işlerimi hallediyim dedim büşra öğle uykusundayken..yoksa bi daha uymuyo, işler de kalıyo valla a.s
soruma cevap LÜTFEN ... lülülülülülü
Canım bizimkinde beyazlık görünüyo hiç bişeyle avutamıyoruz mümkünatı yok yani büşradada yavaş yavaş başlamıştır o zaman annesi kıyamam yaa,benimkide dün gece uykusunda hep ağladı kesin bu aya kiloda vermiştir..senağlama
İyi yapmışsın canım yoksa bi daha hiçbişeye fırsat vermiyolar cidden
Hadi yaamoralini bozmak istemem canım ama ben de adet olmadım...
önlemini aldıktan sonra birşey olmaz umarım..kaza kurşunları istisna tabii kaydirigubbakcemile3
canım yaaaaa ben sana cevap vetemiom çünküü ege paşamı günde 3 saat ancak görüyorum ondada ya banyo yaptırıyoryum yada güldüreyim diye uğraşıyorum onun dışında pek bişeyine tanık olamiyorum ama dede dedğini hiç duymadım benimki beni emerken araya baş parmağınıda sokuyor hem memeyi hem parmağını emcem diye uğraşıyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?