- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.401
evet aç kalınca daha çok uyku tutarmışşş halsizlikten mi ne uyuyormuşşş benim kız öle oldu valla gündüz hiç uyumayan kız birden uyumaya başladı yediğini çıkarıyordu hepp bugün az çıkardı yemek yedi az biraz ve uyudu
duygucum elma da mandalina portakalda gaz yapıyorr elmada pek bişey farketmedim ama mandalinada benim kızın ağzı kapanmadı yediğimde ağladı ıkındı sıkındı gazdan tesadüf dedim başka gün denedim tekrar yine aynı olunca artık yemiyorum üzüm yiyorum ben genelde elmada haftada 2-3 defa ancak ayva yiyorum muz da haftada 2 -3 defa yiyorum
tesekkurler canım..
benımkı min 2 saat max 3,5 saatte emıyor normalde.. ama ıkı gundur boyle oldu.. az emdıgı ıcın cabuk acıksa pek endıse duymayacagım ama 5 dk emdıgı halde ortalama 3 saat sonra emıyor.. ıkı gundur.. aslında bebekler zaten almaları gerek sutun %90 ınını ılk ıkı dakıkada gerı kalanını da 5 dk da alırlar mıs ondan sonrası keyıf artık.. ama yınede alıskanlıga gore az emınce hemen endıselenıyor ınsan..
bır de bu kusmanın nedenını cozemedım.. her zaman kussa anlayacagım normal oldugunu ama normalde kusmuyor arada bazı gunler oluyor boyle butun gun emdıkten sonra cıkarıyor acaba usutmekle vs ılgısı olabılır mı ya ? fisfisfis cok da dıkkat edıyorum usutucek bır durumda yok ama.. :sm_confused:
Bu arada ben bebeklere bitki çayı verilmesini uygun bulmuyorum, gazı varsa eğer 4 damla zinco veririm
oda bitkisel ama 100cc bitki çayını içiremem doğrusu, onu içeceğine sütümü içsin...
Slm.herkese pek kimseler yok sanırım,bende gaz ilacı hiç vermiyorum artık çünkü hiç bi faydasını görmedik,2 gün önce yıkamıştık oğlumu o gün üşüttü sanırım dün berbattı gece ağlamaktan helak oldu yavrum,sabahta emzirdikten sonra hepsini kustu üzüldüm çıkarınca zaten emdiği ne kadarki annem 2-3 kaşık nane kaynatıp ver belki midesini üşütmüştür diyo siz ne dersiniz zararı olurmu acaba?Bu arada ben phillipsin bebek telsizini aldım çok güzel hem araya ses falanda karışmıyo tavsiye ederim kızlar,süt içinde dereotu yiyin,inciri kaynatıp suyunu için tv.de duydum sütü çok artırıyomuş,şu gazdanda bi kurtulsak o zaman bebeklerimizin tadını çıkarmaya başlayacağız sanırım:)
MyHeritage yüz tanıma teknolojisi - MyHeritage
arkadaşlar bebeğimiz kime benziyo die hep merak ederiz bana mı babasına mı diye burdan bakınn
tavsiye edrim çok eğlenceli bizimkisi en çok babaya benzedi bakalım sizinkiler kime benziyoo bakın bakalımm... hepinize tatalı rahat uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?