- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.441
Slm.kızlar inşallah güzel bi gün olur herkese,benimde oğlum ishal olmuş bikaç gündür böyleyiz bide son günlerde oğlumun boğazına sürekli bişeyler kaçıyo dün gece yine oldu tam yatırdım bende yatağıma yatmıştım birden öksürmeye başladı yine hemen fırladım tabi çocuk baktım çok zor nefes alıyo hemen müdahale ettim ama çok korktum ya Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize,bide benim göğüs yaram hala geçmedi sağ göğsüm özellikle çok yara acaip acıyo emzirirken canımdan can gidiyo sanki lansinoh gerçekten etkilimi eşime dönerken al dedim yani etkisini gördünüzmü arkadaşlar çünkü denemediğim şey kalmadı ne dersiniz?
eee bana öle bişey demediler saglık ocağını arayıyım bi ya endişelendim şimdi bu arada emelcim nasıl oldun sen grip falan değilsin demi
arkadaşlar herkese merhabalar
aslıcım aşıd bize öle bişey demediler bizimde geçen hafta yapıldı aşısı bi kolundan yaptılar birde bacağından kabuk baglar falan demedi banyo yaptır veya yaptırmada dememişti CADIARZU anlamadım kafam karıştı şimdifisfisfis
cnm ya bi kaç arkadaş 1 aylıkken çektirmiş 2.cisinede 4 aylıkken getir demişler
dr. bize 2 aylıkken getir çekelim ultrasonu dedi bende anlicen çektimedim henüz haftaya gitcem cnm ya dr lar herkese ayrı birşey diyo bende anlamadım....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
merhabalar arkadaşlar... nasılsınız herkes çook iyidir inşAllah..
Gülşahcım görüşemiyoruz uzun zamandır :) benim bebişim de son günlerde tam emme delisi oldu :) omzumu açık bulsa omzumu emiyor, boş bulduğu anda ellerini emiyor şapur şupur,
meme emerken de bi heyecanlanıyo hızlı hızlı çekiyo genzine kaçıyo öksürüyo, bir kere de nefessiz kaldı aynen senin anlattığın gibi, çok korktum hemen ters çevirdim sırtına vurdum geçti ama ömrümden ömür gitti benim de
gül biz de 1. ay bitiminde çektirdik, doğum yaptığım hastanede de sonradan götürdüğüm
hastanede de 1. ay çekilmesi gerekiyor denmişti..
aldıgı acıyla alakalı bır durum. demişsin betülcüm ne acısı anlamadım. çok tşkler güzelim çok dogru dedigin bende biraz burcumun özelligi birazda yükselenimden almışım demekki çok tşk ederim tatlım.
Slm.kızlar inşallah güzel bi gün olur herkese,benimde oğlum ishal olmuş bikaç gündür böyleyiz bide son günlerde oğlumun boğazına sürekli bişeyler kaçıyo dün gece yine oldu tam yatırdım bende yatağıma yatmıştım birden öksürmeye başladı yine hemen fırladım tabi çocuk baktım çok zor nefes alıyo hemen müdahale ettim ama çok korktum ya Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize,bide benim göğüs yaram hala geçmedi sağ göğsüm özellikle çok yara acaip acıyo emzirirken canımdan can gidiyo sanki lansinoh gerçekten etkilimi eşime dönerken al dedim yani etkisini gördünüzmü arkadaşlar çünkü denemediğim şey kalmadı ne dersiniz?
aslii cnm bende aslan burcuyum :CüvCüv: kızz..ama tam bilmiyorum yükselenimi 12 ile 1 arası olmşum ..heralde akrep ..ama bazı özellikleni taşırım aslanın kızz betül astoroloğumz mu oldun bende ilgiliyim ama sen daha çok araştırıyorsun sanırım burçlarıbebekleimizin de başak burcu yani mükemmelliyetçi çocuklarrr:1rolleyes:
Aslı hiç bişey vermeyince bebekler daha rahat oluyor gazı daha rahat çıkıyor demişsin siz anne sütünden daha başka bişeyler mi veriyosunuz canım??
Karçiçek kalça ultrasonu biz de çektirmedik henüz,bizim doktorumuz 3 aylık olunca demişti aralıkta çektireceğiz,niye erken çektirdiniz?Sizin doktorlar farklı bilşeymi söyledi ki?
Gülşahcım lansinoh almadın mı sen hala??Gerçekten etkili sana söylemiştik kullan diye...
Kızlar yaa benımkı gulmeye baslıyooooorrr !! hihoyyyt hihoyyyt
oynuyorum opuyorum konusuyorum gozlerını dıkıyor agzını tam acıcak gulucek yarım kalıyor tebessum oluyor sadece..
ama sımdı buraya yazı yazarken bıle bekleyemıyor hep oynayım konusaım ıstıyor bıraz bakmazsam geel gıbı sesler cıkarıyor geaalll gıeel gıbıııı :roflol: aha yıne basladıı.. kaydirigubbakcemile3
gulmeyeee baslıyorr yaaaaa... Şeniz Şeniz
ben senin koccaaa gözlü çoccuuunnuuuuğunuu yerim yaaa yerimmmmmm demek gel demeye başladı hey maaşşallhhhhhhh yavruyaaaaaabu ne hızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla canım yaa gulmeden konusmaya basladı benm kı bıraz dengesız buyuyor ama olsun kabul :roflol:
bende senın oğluşu yerım valla hepınızınkını yerım bırseycık kalmaz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?