Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran ya bu arada ne zamandır aklımda ..
burcun ne senın merak ettımm :))

KIZKARDEŞİM GELDİ KAHVALTI FASLI VE MİNİK KUŞUMDAN PC BAŞINA ANCAK GELDİM CANIM SORUNA GELİNCEE OĞLAK BURCUYUM 17 OCAK 75 SABAH 5 TE DOĞMUŞUM YÜKSELENİMİ UNTTUM VALLA SEN BİLGİLİSİN BU KONULARDA SANIRIIM SÖLE BANA BAKİİMMM BU ARADA BURCUMDAN ÇOOOK MEMNUNUMMMsırnaşık şey

vee tahmın ettıgıım gıbı yukselen burcun yaayy :lepi:
benım burcum ehem ehem cok severım kendılerını sengözlerimebaksanab :roflol:
burcunuda daha once sormamıstım ama oğlak dıye tahmın edıyordum..
ben bu ısı baya kapmısım he aferın bana :lepi:

hu hu çıtır annişler herkese tünaydın hayırlı cumalar olsun.kaydirigubbakcemile5
bugünü bebeklerimizin gazsız geçirmesi dileklerimle güzel annelere selamlar!!!!a.s.:1hug:

arkadaşlar benim gibi henüz kalça ultrasonu çektirmeyenn var mıı yaa şaştım şimdi -tatlicadiarzu-bişi olur mu dersiniz 1 aylıkkken mi yapılıyor illabenneyaptımki:uhm:
canım benim bir ayı geçmişti yaptırdıgımızda geç gittim diye birşey olurmu dedim yok dediler.
hoşgeldin canım aramıza.
betülcümm benim içinde burcumla ilgili bilgi verirmisin ben hiç anlamamda. 13.08.76 saat 17.45 dogumluyum.
bu arada aşı ile ilgili sorular sormuşsunuz arkadaşlar. bende çarşamba günü yaptırdım verem aşısını kolundan yaptılar bebişimle birlikte bende agladım. 6 gün içinde kabuk baglayacak dedi ve 3 gün banyo yaptırma yaptırdıgında lif kullanma dedi. karma aşıyıda bacagından vurdular. benim bebiş huzursuzlandı bende çay kaşıgının ucu ile ateş düşürücü agrı kesici verdim daha rahattı.
betülcüm ve diger arkadaşlarım sizlere katılıyorum galiba hiçbirşey vermeyince bebişler daha rahat oluyorlar bende 2 gündür hiçbirşey vermemiştim şimdi dikkat ediyorumda gazını gayet rahat çıkarıyor birtek dün gece huzursuzlandı onuda saç kurutma makinesi ile hallettik.

asli burcun aslan bunu bılıyorsundur :) yukselen burcun oğlak.. aslında ay burcu yanı duygu burcuda onemlı ona da bakılıyor ama suan baktıgım netten acamıyorum sayfayı..

Yükselen Oğlak Burcunun Özellikleri:
Yükselen Oğlak burcunun en büyük özelliği tutumluluğudur. Gösteriş yapmaktan ve lüksten hoşlanmadığı için parasını biriktirerek ya da gelecek için çeşitli yatırımlar yaparak değerlendirir. Gelecek için yaptığı yatırımların mutlaka bir amacı vardır. Çünkü herşeyi önceden planlamaktan hoşlanır. Bunun nedeni de, hayattan ne istediği konusunda kararlı olmasıdır.

Kararlı olduğu kadar çalışkan da bir insandır. Bu nedenle çok başarılı olur. Tek bir işle yetinmez. Birkaç işi bir arada yapmaktan hoşlanır. Bütün işlerinden de alnının akıyla çıkar.
Bilmediği konularda fikir belirtmekten hoşlanmaz. Çünkü dediklerinin doğru olmasına aşırı derecede önem verir.

tabı herkesın baskın oldugu burc farklı oluyor kımısının kendı burcundan cok yukselenı baskın oluyor kımısı ıcın de tam tersı yada esıt olabılıyor.. aldıgı acıyla alakalı bır durum..
ben mesela kendı burcumdan da yukselenımdende esıt almısım yarı yarıya gıbı dıyebılırız.. :ecrin_bebek:

ayrıca gaz ıcınde dedıgım gıbı herkes bence bır yada ıkı gun vermemeyı denemelı bakın nasıl oluyor durum.. bız rahatız cok sukur arada ufak ufak gelıyor ama uzun surmuyor masallah..

aldıgı acıyla alakalı bır durum. demişsin betülcüm ne acısı anlamadım. çok tşkler güzelim çok dogru dedigin bende biraz burcumun özelligi birazda yükselenimden almışım demekki çok tşk ederim tatlım.

Slm.kızlar inşallah güzel bi gün olur herkese,benimde oğlum ishal olmuş bikaç gündür böyleyiz bide son günlerde oğlumun boğazına sürekli bişeyler kaçıyo dün gece yine oldu tam yatırdım bende yatağıma yatmıştım birden öksürmeye başladı yine hemen fırladım tabi çocuk baktım çok zor nefes alıyo hemen müdahale ettim ama çok korktum ya Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize,bide benim göğüs yaram hala geçmedi sağ göğsüm özellikle çok yara acaip acıyo emzirirken canımdan can gidiyo sanki lansinoh gerçekten etkilimi eşime dönerken al dedim yani etkisini gördünüzmü arkadaşlar çünkü denemediğim şey kalmadı ne dersiniz?

aslii cnm bende aslan burcuyum :CüvCüv: kızz..ama tam bilmiyorum yükselenimi 12 ile 1 arası olmşum ..heralde akrep ..ama bazı özellikleni taşırım aslanın kızz betül astoroloğumz mu oldun bende ilgiliyim ama sen daha çok araştırıyorsun sanırım burçları bebekleimizin de başak burcu yani mükemmelliyetçi çocuklarrr:1rolleyes:

arkadaşlar herkese merhabalar

aslıcım aşıd bize öle bişey demediler bizimde geçen hafta yapıldı aşısı bi kolundan yaptılar birde bacağından kabuk baglar falan demedi banyo yaptır veya yaptırmada dememişti CADIARZU anlamadım kafam karıştı şimdifisfisfis

benim bebişin 2 aylık karma aşısı haftaya cuma yapılıcak..gelmeden önce yıkayın çünkü 3 gün banyo yapamıycak dediler...

mrb canım..
benım bebısın bogazına da sütüm çok kacar,bende senın gıbı çok telaslanırım ama sunu kesfettım bebegı emzırırken tutusum hatalıymıs ve bıde emzırdıkten sonra özellıkle gecelerı,uykulu oldugu ıçın gazımız pek çıkmıyodu bende yatırıyodum hemen 1-2 dk sonra oksurmeye baslıyodu artık yatırmayıp 5-10 dakıka gazı cıksın cıkmasın omzuma yatırıp bekletıyorum çunku agzında süt kalıyo onu yutmasını ve hazmetmesını beklıyorum.
sana da tavsıye ederım.

gögüslerin içinde bepanthen tavsiye ederım önce ılık suya bır pamugu veya tülbentı batır ve gogus uçlarına kompleks yap sonra da bepanthen sür acayıp faydasını gorursun ve çok kısa zaman ıylesecegını de gorursun.benımkı 3 gunde ıyılestı.
kaydirigubbakcemile3

Sağol canım yardımın için hemen denicem dediğini,bu arada bende uykusu kaçmasın diye geceleri gazını çıkarmayı ihmal ediyorum sanırım ondan kaynaklanıyo bundan sonra biraz beklerin o zaman:ecrin_bebek:

Aslı hiç bişey vermeyince bebekler daha rahat oluyor gazı daha rahat çıkıyor demişsin siz anne sütünden daha başka bişeyler mi veriyosunuz canım??
Karçiçek kalça ultrasonu biz de çektirmedik henüz,bizim doktorumuz 3 aylık olunca demişti aralıkta çektireceğiz,niye erken çektirdiniz?Sizin doktorlar farklı bilşeymi söyledi ki?

Gülşahcım lansinoh almadın mı sen hala??Gerçekten etkili sana söylemiştik kullan diye...

bende oğluma artık gazı çıksın diye bişey vermiyorum.gerçekten daha rahatız.

gülşahcım benim göğüslerimi oğluşum hastanede ilk emdiğinde yara etmişti.ikisi bir kanamıştı.orada doğum yapan başka bi arkadaşta lansinoh varmış.banada biraz verdi ve iyi geldi.sonra bende aldım ve rahat ettim.hatta artık kullanmıyorum bile Allaha şükür.

cnm lansinoh gercekten cok etkili garmastan ve bepanten kulllanmıştım ama sadece sızlaması geciyodu emzirirken aynı acı devam ediyodu
esim eczanede daha büyüğünü bulamadığı için 10 gr lığını almıştı kızmıştım küçücük krem ne işe yarar 10 gr lığı dedim ama o tüp bitmedi bilee

cnm ya bi kaç arkadaş 1 aylıkken çektirmiş 2.cisinede 4 aylıkken getir demişler
dr. bize 2 aylıkken getir çekelim ultrasonu dedi bende anlicen çektimedim henüz haftaya gitcem cnm ya dr lar herkese ayrı birşey diyo bende anlamadım....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…