- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.421
hicran ya bu arada ne zamandır aklımda ..
burcun ne senın merak ettımm :))
KIZKARDEŞİM GELDİ KAHVALTI FASLI VE MİNİK KUŞUMDAN PC BAŞINA ANCAK GELDİM CANIM SORUNA GELİNCEE OĞLAK BURCUYUM 17 OCAK 75 SABAH 5 TE DOĞMUŞUM YÜKSELENİMİ UNTTUM VALLA SEN BİLGİLİSİN BU KONULARDA SANIRIIM SÖLE BANA BAKİİMMM BU ARADA BURCUMDAN ÇOOOK MEMNUNUMMMsırnaşık şey
karçiçek canım bizim ki ikimize de benxiyormuş
canım benim bir ayı geçmişti yaptırdıgımızda geç gittim diye birşey olurmu dedim yok dediler.arkadaşlar benim gibi henüz kalça ultrasonu çektirmeyenn var mıı yaa şaştım şimdi -tatlicadiarzu-bişi olur mu dersiniz 1 aylıkkken mi yapılıyor illabenneyaptımki:uhm:
hoşgeldin canım aramıza.merhaba kizlar bende sizin yazilarinizi hep okuyorum ama bi türlü yazmak nasip olmuyo ama insallah bundan sonra bende sizinle yazismak istiyorum tabi oglumun izin verdigi sürelerde.hepimizin yavrularini Allahim bizlere bagislasin acilarini göstermesin:
betülcümm benim içinde burcumla ilgili bilgi verirmisin ben hiç anlamamda. 13.08.76 saat 17.45 dogumluyum.
vee tahmın ettıgıım gıbı yukselen burcun yaayy :lepi:
benım burcum ehem ehem cok severım kendılerını sengözlerimebaksanab :roflol:
burcunuda daha once sormamıstım ama oğlak dıye tahmın edıyordum..
ben bu ısı baya kapmısım he aferın bana :lepi:
canım benim bir ayı geçmişti yaptırdıgımızda geç gittim diye birşey olurmu dedim yok dediler.
hoşgeldin canım aramıza.
betülcümm benim içinde burcumla ilgili bilgi verirmisin ben hiç anlamamda. 13.08.76 saat 17.45 dogumluyum.
bu arada aşı ile ilgili sorular sormuşsunuz arkadaşlar. bende çarşamba günü yaptırdım verem aşısını kolundan yaptılar bebişimle birlikte bende agladım. 6 gün içinde kabuk baglayacak dedi ve 3 gün banyo yaptırma yaptırdıgında lif kullanma dedi. karma aşıyıda bacagından vurdular. benim bebiş huzursuzlandı bende çay kaşıgının ucu ile ateş düşürücü agrı kesici verdim daha rahattı.
betülcüm ve diger arkadaşlarım sizlere katılıyorum galiba hiçbirşey vermeyince bebişler daha rahat oluyorlar bende 2 gündür hiçbirşey vermemiştim şimdi dikkat ediyorumda gazını gayet rahat çıkarıyor birtek dün gece huzursuzlandı onuda saç kurutma makinesi ile hallettik.
canım benim bir ayı geçmişti yaptırdıgımızda geç gittim diye birşey olurmu dedim yok dediler.
hoşgeldin canım aramıza.
bu arada aşı ile ilgili sorular sormuşsunuz arkadaşlar. bende çarşamba günü yaptırdım verem aşısını kolundan yaptılar bebişimle birlikte bende agladım. 6 gün içinde kabuk baglayacak dedi ve 3 gün banyo yaptırma yaptırdıgında lif kullanma dedi. karma aşıyıda bacagından vurdular. benim bebiş huzursuzlandı bende çay kaşıgının ucu ile ateş düşürücü agrı kesici verdim daha rahattı.
betülcüm ve diger arkadaşlarım sizlere katılıyorum galiba hiçbirşey vermeyince bebişler daha rahat oluyorlar bende 2 gündür hiçbirşey vermemiştim şimdi dikkat ediyorumda gazını gayet rahat çıkarıyor birtek dün gece huzursuzlandı onuda saç kurutma makinesi ile hallettik.
benim bebişin 2 aylık karma aşısı haftaya cuma yapılıcak..gelmeden önce yıkayın çünkü 3 gün banyo yapamıycak dediler...
Slm.kızlar inşallah güzel bi gün olur herkese,benimde oğlum ishal olmuş bikaç gündür böyleyiz bide son günlerde oğlumun boğazına sürekli bişeyler kaçıyo dün gece yine oldu tam yatırdım bende yatağıma yatmıştım birden öksürmeye başladı yine hemen fırladım tabi çocuk baktım çok zor nefes alıyo hemen müdahale ettim ama çok korktum ya Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize,bide benim göğüs yaram hala geçmedi sağ göğsüm özellikle çok yara acaip acıyo emzirirken canımdan can gidiyo sanki lansinoh gerçekten etkilimi eşime dönerken al dedim yani etkisini gördünüzmü arkadaşlar çünkü denemediğim şey kalmadı ne dersiniz?
mrb canım..
benım bebısın bogazına da sütüm çok kacar,bende senın gıbı çok telaslanırım ama sunu kesfettım bebegı emzırırken tutusum hatalıymıs ve bıde emzırdıkten sonra özellıkle gecelerı,uykulu oldugu ıçın gazımız pek çıkmıyodu bende yatırıyodum hemen 1-2 dk sonra oksurmeye baslıyodu artık yatırmayıp 5-10 dakıka gazı cıksın cıkmasın omzuma yatırıp bekletıyorum çunku agzında süt kalıyo onu yutmasını ve hazmetmesını beklıyorum.
sana da tavsıye ederım.
gögüslerin içinde bepanthen tavsiye ederım önce ılık suya bır pamugu veya tülbentı batır ve gogus uçlarına kompleks yap sonra da bepanthen sür acayıp faydasını gorursun ve çok kısa zaman ıylesecegını de gorursun.benımkı 3 gunde ıyılestı.
kaydirigubbakcemile3
Evet Güldencim aynen böyle dediler.:ecrin_bebek:
cnm lansinoh gercekten cok etkili garmastan ve bepanten kulllanmıştım ama sadece sızlaması geciyodu emzirirken aynı acı devam ediyoduSlm.kızlar inşallah güzel bi gün olur herkese,benimde oğlum ishal olmuş bikaç gündür böyleyiz bide son günlerde oğlumun boğazına sürekli bişeyler kaçıyo dün gece yine oldu tam yatırdım bende yatağıma yatmıştım birden öksürmeye başladı yine hemen fırladım tabi çocuk baktım çok zor nefes alıyo hemen müdahale ettim ama çok korktum ya Allah ım evlatlarımızın acılarını göstermesin hiçbirimize,bide benim göğüs yaram hala geçmedi sağ göğsüm özellikle çok yara acaip acıyo emzirirken canımdan can gidiyo sanki lansinoh gerçekten etkilimi eşime dönerken al dedim yani etkisini gördünüzmü arkadaşlar çünkü denemediğim şey kalmadı ne dersiniz?
Aslı hiç bişey vermeyince bebekler daha rahat oluyor gazı daha rahat çıkıyor demişsin siz anne sütünden daha başka bişeyler mi veriyosunuz canım??
Karçiçek kalça ultrasonu biz de çektirmedik henüz,bizim doktorumuz 3 aylık olunca demişti aralıkta çektireceğiz,niye erken çektirdiniz?Sizin doktorlar farklı bilşeymi söyledi ki?
Gülşahcım lansinoh almadın mı sen hala??Gerçekten etkili sana söylemiştik kullan diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?