Doğum yapmış olan anneler buraya....

benımkıde anii anii diyo.............evvvvee üüvvee diyo.....neeneee dioo.....dubbrrr yapıyo.......eeööüüüeeeeee diyo..........kendi kendine konuşurken yakaladımboyle bıkaçkez..tv açık oldugundada kafasını tvden ayırmıyo..kapatıyorum genelde bende seyredemıyorum bişi...

sağolun arkadaşlar..
demek ki her bıcırığın kendini ifade etme şekli farklı farklı, şimdiden
gülşahcım benimki ann-nii derdi eskiden, onu bıraktı de-de diyo bana artık kaydirigubbakcemile3
gözde gay gay diyo he denizcik :CüvCüv: karizmatik oğlan .
aytencim sen o 3 saati dolu dolu geçiriyorsun yavrunla..biz bütün gün, ev işi oydu buydu devamlı ilgi alaka olamyo ki bizde de :1no2:

yok canım..endişeli endişeli mi yazmışım kaydirigubbakcemile3
tüm heceleri unutup durmadan de-de demeye başlayınca noluyo bu çocuğa dedim tabii..
dün annemin kucağında, bana bakıp bakıp dede diye ağlıyo beni bile dede sanıyo düşün artık..
işin garibi bizim 1 dedemiz taa Antepte, benim babacımm da Allah rahmet eylesin ..çocuğun dede demesine sevinecek dedemiz yok ki :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:

sen baya sıkılmışsın biraz gez dolaş istersen... kaydirigubbakcemile3

Merhabalar Arkadaşlar....
2 gündür giremedimm...Anneannemi kaybettik annem bakıyordu,yatalaktı....
O gün de ablamın hamile olduğunu öğrendik o kadar sevindim ki anlatamam...
Bir kızı var buda ikinci olacak inşallah..
Tam geçmişi okuyamadım şimdi biraz göz gezdirim.......

Olsun kız oda güzel onların bi kelimeleri bile bizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyoda artıyo:ecrin_bebek:
Ayten egenin emmesi ne durumda düzeldimi biraz canım:1hug:

Hoşgeldin canım..
Başınız sağolsun,ablan içinde hayırlı olsun çok sevindim

Maibeyaz hakkınıza hayırlısı olsun senin için bu dönemler zor olacak ama ileride de çok rahat edeceksin....

Duygucum mekanı cennet olsun anneciğinin,eminim ki sizi izliyor ve mutlu oluyordur....

Merve canım bizimkisi de mama memem dede mamun diyor bilinçli söylemiyorlar elbette ama kendilerince hazırlık yapıyorlar herhalde:)

Dıonysos ; başınız sağ olsun canım.
Maibeyaz canım senin de hayırlısı olsun. Valla kısmet böyleymiş artık. Ama güzel ya birbirleri ile arkadaş gibi olacaklar. Biraz zor olacak ama ne güzel.
Bende bi kardeş alırsak eğer fazla yaş farkı olsun istemiyorum aralarında. Fazzla yaş farkı olunca anlaşamıyolar bence. Ben ağbimle öyleydim diye belki öyle gelyo, ama genelde öyle görüyorum. En fazla 3-4 yaş olsun istiyom. ama bende işten çıktım şimdi ve piyasa da karışık. Artık bu tarafta da iyi bi iş bulamam gibi geliyo. Evde oturmak da istemiyom. Ne güzel eski iş yeriimde kreş vardı , oraya götürecektim. Valla kayınvalidemin falan nazarı değdi. Hep aa baksana daha küçük kreşe götürecekmiş diyodu , ben birilerine anlatırken.
Şimdi de iş bulursam , 2 yaş gibi kreşe vercem diyom. O da biz bakarız diyo. Bakmaya kalsa bakacak adam çok dedim geçen gün de...
Hayırlısı olsun güzelim .Bıdıklarımız büyüdü bile artık. Bu ikincisini daha profesyonel büyütürsün. Daha tecrübeli olacan.

eda allah taksiratını affetsin...anneciğindende allah razı olsun..ablanıda tebrik ederim...ne güzel kalabalıklaşıyosunuz....evet maibeyazcım ben hakıkaten cok sıkıldım..nuray haklı..uygun şartlar olsa sırf sosyal olabılmek baabında bende çalışmak ısterım.....GÜL giremıyomuş kk ya ama haftasonu gelıcek..telefonla aradı....eşi bu akşam gelıce halloloursa gırebilcekmiş..ayçanın sesi geliyodu hav hav yapıyodu..annesi köpek zannedıyo bu kendını dıyokaydirigubbakcemile3ASLI da aradı..egeciğin boğazı şişmiş....ateşi çıkmış...gelemicek malesef...

Demek senın kı de basladı dede demeye... kaydirigubbakcemile3
Panik yapma hayatım normal bırseeey.. :roflol:
Şaka tabı ama su yazını okuyunca hanı evyah dede dıyor napıcamd er gıbı bır ımaj geldı gozunum onune.. kaydirigubbakcemile3
Valla bızım kı de deee dede deedee lerın dısında buraya harflerle yazamaycagım bır ton ses cıkartıyor..
Hele cırlaması yokmuu kulaklara senlıııkk.. :bbo:
kaydirigubbakcemile3

Gulsahh adet olmadım deme bak gulsum de olmadan hamıle kalmıs..
Tabı kesınse... bence senden ıhmal etme bır test yap.. hemde bulantı var dıyorsun..
kesınlıkle yaapp... :1no2:

şişttttttt noluyoooo :mymeka: söyleyin niye güldünüz oğlumam mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

Kız bakısa ve pozisyona gulduk yaaa umut sagolsun aklımıza neler soktuu.. :roflol:

Basınız sagolsun canım, bu ara cok olum haberı duyuyorum...
Mekanı cennet olsun, ruhu saad olsun ınsallahh.. :teselli:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olsun..geçmiş günahları affolsun inşAllah ..

yeni bebişiniz sağlıkla hayırlsııyla doğsun inşAllah..Serkan Bora abi olacak desene ne güzel

oy oyy boranın kelime pardon hece :)) dağarcığı bayağı genişlemiş maşaAllah yakışıklıma..
mervecim emiyo dün emdi inşallah geri dönüyor gibi bakalım.
Ayten hatlar karıştı yine huu şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yaa bebişime neler oluyo böyle yazmışım kaydirigubbakcemile3 haklısın öyle düşünmekte..
gerçi ara ara hep diyodu da tüm gün aynı ses dönüp durunca kafamın içinde şaşırmışım galiba

:roflol:

anii gülşahcığımmış soran karıştı vallaaa hatlar

edacım başın sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah

yaa şunlara bak ...
benimki herzamanki şebek seninki de ciddi ağır abi yerim ben bunları yaaa çok tatlılar.
bu arada bana hala foto göndercen ayten hanımmmm
mailime at plsss...sana özelden iş mailimi yolluyom ona atarsın canım müsait olunca

canım yaaa
artık seni çok daha iyi anlayabiliyorum...1 hafta yetti yani
sen bide aylardır çalışıyosun canım benim ...napalım bizde geçirebildiğimiz 3 saati iyi geçirmeye çalışcaz

gözdecim sen kaç saatte bir süt sağıyosun kaç cc çıkıyor, akşam kaçta evde oluyosun paşa kaçta uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…