- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.421
canım bizimki ağlamaz... ağlarsa da mamma diye ağlar ben de emziririm.. genel de avvv uvvv diye bağırır bi derdi olunca...
bu arada çocuğu dede dedi diye endişelenen bi seni gördüm... :roflol:genelde sevinilir ya..
yok ya aytencim..sinirler laçka..abuk subuk takılıyorum işte..egepaşayı mevlam korusun..cümlemizinkini...haydii en yakışıklı eylulpaşasını seçelim...benım oyum iki egeye..ayetenın ve duuygununkine..ama olmaz dimi..bizkendı aramızda bıle en güzeli falan seçerizde kuzuların kıyası olmaz dimi..omajj..ozaman en guzel ayın kuzularını seçelim benımoyum eylulkuzularına :) buda olmaz yav..:)ayten oyle deme yahu..içime dokunuyo..bak bız çalışmıyozda kafayı yıyıruz ufaktan devamlı evde evde yalnız bidee-tatlicadiarzu-
sağolun arkadaşlar..
demek ki her bıcırığın kendini ifade etme şekli farklı farklı, şimdiden
gülşahcım benimki ann-nii derdi eskiden, onu bıraktı de-de diyo bana artık kaydirigubbakcemile3
gözde gay gay diyo he denizcik :CüvCüv: karizmatik oğlan .
aytencim sen o 3 saati dolu dolu geçiriyorsun yavrunla..biz bütün gün, ev işi oydu buydu devamlı ilgi alaka olamyo ki bizde de :1no2:
Merhabalar Arkadaşlar....
2 gündür giremedimm...Anneannemi kaybettik annem bakıyordu,yatalaktı....
O gün de ablamın hamile olduğunu öğrendik o kadar sevindim ki anlatamam...
Bir kızı var buda ikinci olacak inşallah..
Tam geçmişi okuyamadım şimdi biraz göz gezdirim.......
Hoşgeldin canım..
Başınız sağolsun,ablan içinde hayırlı olsun çok sevindim
Olsun kız oda güzel onların bi kelimeleri bile bizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyoda artıyo:ecrin_bebek:
Ayten egenin emmesi ne durumda düzeldimi biraz canım:1hug:
Demek senın kı de basladı dede demeye... kaydirigubbakcemile3ay asıl soracağım şeyi unutmuşum
benim kızım 2 gündür sürekli de-dedddee diye kafamı şişirdi ağlaması da aynı şekilde de--dee normal ağlama sesi ardından de-de delikafadulden
neler oluyo bebişime ..
sizlerde nasıl durumlar
eski hecelediklerini de bıraktı..varsa yoksa dedddee.. kaydirigubbakcemile3
Korkuyorum canım geçenlerde kasıklarım çok kötü ağrıdı hamişliğimdede öyle olmuştu bide sık bulantım oluyo ama konduramıyorum bide adet olmadım ya diyip hiç önemsemedim acaba ihtimal varmı:uhm:
şişttttttt noluyoooo :mymeka: söyleyin niye güldünüz oğlumam mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
Basınız sagolsun canım, bu ara cok olum haberı duyuyorum...Merhabalar Arkadaşlar....
Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olsun..geçmiş günahları affolsun inşAllah ..Merhabalar Arkadaşlar....
Maibeyaz hakkınıza hayırlısı olsun senin için bu dönemler zor olacak ama ileride de çok rahat edeceksin....
Duygucum mekanı cennet olsun anneciğinin,eminim ki sizi izliyor ve mutlu oluyordur....
Merve canım bizimkisi de mama memem dede mamun diyor bilinçli söylemiyorlar elbette ama kendilerince hazırlık yapıyorlar herhalde:)
Ayten hatlar karıştı yine huu şutarafagittimervecim emiyo dün emdi inşallah geri dönüyor gibi bakalım.
evet yaa bebişime neler oluyo böyle yazmışım kaydirigubbakcemile3 haklısın öyle düşünmekte..Demek senın kı de basladı dede demeye... kaydirigubbakcemile3
Panik yapma hayatım normal bırseeey.. :roflol:
Şaka tabı ama su yazını okuyunca hanı evyah dede dıyor napıcamd er gıbı bır ımaj geldı gozunum onune.. kaydirigubbakcemile3
Valla bızım kı de deee dede deedee lerın dısında buraya harflerle yazamaycagım bır ton ses cıkartıyor..
Hele cırlaması yokmuu kulaklara senlıııkk.. :bbo:
kaydirigubbakcemile3
Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olsun..geçmiş günahları affolsun inşAllah ..
yeni bebişiniz sağlıkla hayırlsııyla doğsun inşAllah..Serkan Bora abi olacak desene ne güzel
oy oyy boranın kelime pardon hece :)) dağarcığı bayağı genişlemiş maşaAllahyakışıklıma..
Ayten hatlar karıştı yine huu şutarafagitti
edacım başın sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah
canım yaaa
artık seni çok daha iyi anlayabiliyorum...1 hafta yetti yani
sen bide aylardır çalışıyosun canım benim ...napalım bizde geçirebildiğimiz 3 saati iyi geçirmeye çalışcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?