- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.441
yaa şunlara bak ...
benimki herzamanki şebek seninki de ciddi ağır abi yerim ben bunları yaaa çok tatlılar.
bu arada bana hala foto göndercen ayten hanımmmm
mailime at plsss...sana özelden iş mailimi yolluyom ona atarsın canım müsait olunca
edacım başın sağolsun canım yenibebeğiniz hayırlı olur inş Allah analı babalı büyütsün
gülsümcüm hayırlı olsun canım yeni bebek ne kadar çok zor gözüksede olsun eskilerin lafı gibi Allah onunda rızkını verir
gözdecim sen kaç saatte bir süt sağıyosun kaç cc çıkıyor, akşam kaçta evde oluyosun paşa kaçta uyuyor
arzu canım geçmiş olsun oğlun nasıl oldu iyimi şimdi çok üzüldüm yeni fark ettim.a.s.
canım ben şimdi bi sabah altıda evde sağıyorum.bi yandan emziriyorum
saat 7 de evden çıkıyorum ...iş yerinde bi saat 11 gibi bi de 3 gibi sağıyorum .
her zaman aynı olmamakla birlikte
sabah evde 125 cc
11 de 125 cc
3 de 125 cc sağıyorum ( daha çok olmuyor ama daha az olabiliyor mesela bugün işyerinde toplam 200 sağabildim)
ve bizim hüsmene bu sütler yetmiyo buzluktan takviyeli gidiyo hergün
sonra eve gider gitmez hemen emziriyorum saat 7 de evde oluyorum
eğer öbür gögsümde dolu gibise onu da sağıyorum emzirirken.
sonra deniz 10 buçuk gibi falan uyuyo ,uyumadan da bikere daha emziriyorum.gece genelde uyanmıyo bazen 1 kere uyanıyor .
sabah 6 da alıp emzirerek başlıyorum işte tekrar :)
iyi şimdilik aytencim sağol buhar veriyoruz daha iyi :Saruboceq:kendimde üşütmüşüm 2mizde hasta:roflol: biri baksın diye bakınıyoruz Allahtan annem geldi
benimkine benziyor bende sabah işe geliyorum 9-10 gibi sağıyorum 100 cc gibi çıkyor öğlen 1 gibi sağıyorum 100 civarı çıyor akşam 4 gibi sağıyorum 100 cc çıkıyor tabi bazen bu saatler kayabiliyor sağma 2 kez olabiliyor yani ben genelde 300 cc süt bırakabiliyorum. gece kalkıyor bizimki çok şükür.
allahım yaa nazarmı deydi yoksa sizeçok şükür annen gelmiş.
duygu bence sende tam adet sendromu yaşıyosunkaydirigubbakcemile3bende adetken ya deli gibi alışveriş yapmak isterim yada kuaföre gitmek..kesın bu boyledır ama..bide bi enerjı gelır tuhaf..daha gıtmedın sanırımkuafore..senınde hakkında hayırlısı olsun ama mubala etmıyorum gördüğüm en cok kızılı kendıne yakıştırmış kadınsın...
yok ya aytencim..sinirler laçka..abuk subuk takılıyorum işte..egepaşayı mevlam korusun..cümlemizinkini...haydii en yakışıklı eylulpaşasını seçelim...benım oyum iki egeye..ayetenın ve duuygununkine..ama olmaz dimi..bizkendı aramızda bıle en güzeli falan seçerizde kuzuların kıyası olmaz dimi..omajj..ozaman en guzel ayın kuzularını seçelim benımoyum eylulkuzularına :) buda olmaz yav..:)ayten oyle deme yahu..içime dokunuyo..bak bız çalışmıyozda kafayı yıyıruz ufaktan devamlı evde evde yalnız bidee-tatlicadiarzu-
Merhabalar Arkadaşlar....
2 gündür giremedimm...Anneannemi kaybettik annem bakıyordu,yatalaktı....
O gün de ablamın hamile olduğunu öğrendik o kadar sevindim ki anlatamam...
Bir kızı var buda ikinci olacak inşallah..
Tam geçmişi okuyamadım şimdi biraz göz gezdirim.......
Maibeyaz hakkınıza hayırlısı olsun senin için bu dönemler zor olacak ama ileride de çok rahat edeceksin....
Duygucum mekanı cennet olsun anneciğinin,eminim ki sizi izliyor ve mutlu oluyordur....
Merve canım bizimkisi de mama memem dede mamun diyor bilinçli söylemiyorlar elbette ama kendilerince hazırlık yapıyorlar herhalde:)
edacım başın sağolsun canım yenibebeğiniz hayırlı olur inş Allah analı babalı büyütsün
gülsümcüm hayırlı olsun canım yeni bebek ne kadar çok zor gözüksede olsun eskilerin lafı gibi Allah onunda rızkını verir
iyi şimdilik aytencim sağol buhar veriyoruz daha iyi :Saruboceq:kendimde üşütmüşüm 2mizde hasta:roflol: biri baksın diye bakınıyoruz Allahtan annem geldi
Dıonysos ; başınız sağ olsun canım.
Maibeyaz canım senin de hayırlısı olsun. Valla kısmet böyleymiş artık. Ama güzel ya birbirleri ile arkadaş gibi olacaklar. Biraz zor olacak ama ne güzel.
Bende bi kardeş alırsak eğer fazla yaş farkı olsun istemiyorum aralarında. Fazzla yaş farkı olunca anlaşamıyolar bence. Ben ağbimle öyleydim diye belki öyle gelyo, ama genelde öyle görüyorum. En fazla 3-4 yaş olsun istiyom. ama bende işten çıktım şimdi ve piyasa da karışık. Artık bu tarafta da iyi bi iş bulamam gibi geliyo. Evde oturmak da istemiyom. Ne güzel eski iş yeriimde kreş vardı , oraya götürecektim. Valla kayınvalidemin falan nazarı değdi. Hep aa baksana daha küçük kreşe götürecekmiş diyodu , ben birilerine anlatırken.
Şimdi de iş bulursam , 2 yaş gibi kreşe vercem diyom. O da biz bakarız diyo. Bakmaya kalsa bakacak adam çok dedim geçen gün de...
Hayırlısı olsun güzelim .Bıdıklarımız büyüdü bile artık. Bu ikincisini daha profesyonel büyütürsün. Daha tecrübeli olacan.
eda allah taksiratını affetsin...anneciğindende allah razı olsun..ablanıda tebrik ederim...ne güzel kalabalıklaşıyosunuz....evet maibeyazcım ben hakıkaten cok sıkıldım..nuray haklı..uygun şartlar olsa sırf sosyal olabılmek baabında bende çalışmak ısterım.....GÜL giremıyomuş kk ya ama haftasonu gelıcek..telefonla aradı....eşi bu akşam gelıce halloloursa gırebilcekmiş..ayçanın sesi geliyodu hav hav yapıyodu..annesi köpek zannedıyo bu kendını dıyokaydirigubbakcemile3ASLI da aradı..egeciğin boğazı şişmiş....ateşi çıkmış...gelemicek malesef...
Demek senın kı de basladı dede demeye... kaydirigubbakcemile3
Panik yapma hayatım normal bırseeey.. :roflol:
Şaka tabı ama su yazını okuyunca hanı evyah dede dıyor napıcamd er gıbı bır ımaj geldı gozunum onune.. kaydirigubbakcemile3
Valla bızım kı de deee dede deedee lerın dısında buraya harflerle yazamaycagım bır ton ses cıkartıyor..
Hele cırlaması yokmuu kulaklara senlıııkk.. :bbo:
kaydirigubbakcemile3
Gulsahh adet olmadım deme bak gulsum de olmadan hamıle kalmıs..
Tabı kesınse... bence senden ıhmal etme bır test yap.. hemde bulantı var dıyorsun..
kesınlıkle yaapp... :1no2:
Kız bakısa ve pozisyona gulduk yaaa umut sagolsun aklımıza neler soktuu.. :roflol:
Basınız sagolsun canım, bu ara cok olum haberı duyuyorum...
Mekanı cennet olsun, ruhu saad olsun ınsallahh.. :teselli:
Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olsun..geçmiş günahları affolsun inşAllah ..
yeni bebişiniz sağlıkla hayırlsııyla doğsun inşAllah..Serkan Bora abi olacak desene ne güzel
oy oyy boranın kelime pardon hece :)) dağarcığı bayağı genişlemiş maşaAllahyakışıklıma..
Ayten hatlar karıştı yine huu şutarafagitti
edacım başın sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin canım..mekanı cennet olsun..geçmiş günahları affolsun inşAllah ..
yeni bebişiniz sağlıkla hayırlsııyla doğsun inşAllah..Serkan Bora abi olacak desene ne güzel
oy oyy boranın kelime pardon hece :)) dağarcığı bayağı genişlemiş maşaAllahyakışıklıma..
]
slm kızlar
bugün ancak girebildim cuma yoğunluğu var yoruldum valla
benim kızda çok huysuz el kadar çocukta sinir olur mu yaa nasıl sıkıyor boynumu kollarımı arada da bir çığlık atıyor sormayın uykusuda bozuldu dalamıyor uykuya uyuyamıyor... bugün doktorada gittik gelişimi çok iyi dedi huzursuzluğunu sordum acaba diş mi dedim baktı dişleri 1-2 aya çıkar daha var dedi.
GÜLSÜM canım hayırlısı olsun ne güzel ikiz gibi büyüecekler allah sağlık versin...
ama benimde aklıma kurt düştü acaba diyorum bende adet olmadım bugünlerde baş dönmesi falanda var test alıp yapmaya bile korkuyorum :1shok:
EDA başın sağolsun. ablanda hamileymiş ne güzel hayırlı olsun
ARZU sanada çok geçmiş olsun oğluşunda sende biran önce iyileşin allahın izniyle
Edacım allah rahmet eylesin canım allah sizlere uzun saglıklı ömürler nasip etsin..Ablanıda tebrık ederım..allah analı babalı buyutsun..Bazen ınsan boyle oluyor ıstebırşeye uzulurken diğer taraftan başka bir haber mutlu edıyor..Hayat ne kadar tuhaf....
.
Umutcum aynen oyle bır adet sendromu oldum galıba zaten 1 aydır taktım kafaya saçımı boyatcam dıye gece yatınca bıle aklıma o gelıyorkaydirigubbakcemile3Buarada çok teşekkür ederim iltifatın ıcın sende cok guzelsın canım arkadaşıma.s.
Canım tekrar teşekkür ederim Egecik seni çokkk öpüyor teyzesi beni beğendiği için diyede ekliyorkaydirigubbakcemile3
Edacım allah rahmet eylesin canım allah sizlere uzun saglıklı ömürler nasip etsin..Ablanıda tebrık ederım..allah analı babalı buyutsun..Bazen ınsan boyle oluyor ıstebırşeye uzulurken diğer taraftan başka bir haber mutlu edıyor..Hayat ne kadar tuhaf....
Amin canım teşekkür ederim..
Ben kuaförden geldım arkadaslar...Moralım baya yerine geldıhihoyyytBu sefer hiç kullanmadıgım bır saç rengını yaptırdım ama yadırgamayacağım bir saç oldu..Kahve kızıl:)Benim hoşuma gitti sarıdan kurtuldugum ıcın mutlu oldum..Bırazdan dışarı cıkıcaz bir fotoğrafımı çeker son halimi gönderirim.Hepinizi öptümmma.s.
oh oh rahatlamışsındır birazHerkese İyi akşamlar...
Kimsecikler yok galiba..Biz bugün anneciğimin mezarına gittik geldik ondan sonra evde iş güç işte..Mevlüdümüzü pazar gününe aldık çalışanlarda gelebilsin diye..
Bugün benim için inanılmaz birşey oldu üzülsemmi sevinsemmi bilemedim..Regli oldum kızlar...5 ay sonra ilk olarak..Tamda anneme dua okuyacakken..Ama oda allahtan çok şükür yinede..
Baya rahatladım ama sabahtan beri eski zamanlardaki gibi yoğun olmasada geliyor..darısı gelmeyen arkadaşların başına bakalım göbek gerçekten incek mi merak ediyorum..
Günaydın Güzel Anneler ve Bebişleri..
Sesi kısarak sözü yükseltmektir dua...Kelamdır kelimedir duyuş ve hissediştir ...Kuvvet ve Kudret Karşısında aczin ve zavallılığın sınanmasıdır...Kimi zaman ise sadece O'nun adını anmak için bir yakarıştır.Ama ne olursa olsun gözyaşı kadar içten ve kar tanesi gibi bembeyazdır.Her lahza dua ile HAYIRLI CUMALAR...
Bu şuanki röfleli saçım
Bu kendi saç rengimin bir ton koyusu falan..Koyu kestane yani...
Buda kızıl saçlarım..Aslında benim en sevdiğim saçım kızıldı ama bakımı çok zor oldugu için korkuyorum tekrar yapmaya..Kızıl yaptıran bılır hep bakım ıster boya ıster..Benım kafamdada 3 kafalık saç oldugu ıcın hep zordur..Çocuk olmadan once iyidide şimdi nasıl olur uğraşmak bilmiyorum...
napayım doğuracağım Allah izin verirse... Aldıramam kıyamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?