Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım başın sağolsun canım yenibebeğiniz hayırlı olur inş Allah analı babalı büyütsün

gülsümcüm hayırlı olsun canım yeni bebek ne kadar çok zor gözüksede olsun eskilerin lafı gibi Allah onunda rızkını verir

arzu canım geçmiş olsun oğlun nasıl oldu iyimi şimdi çok üzüldüm yeni fark ettim.a.s.

gözdecim sen kaç saatte bir süt sağıyosun kaç cc çıkıyor, akşam kaçta evde oluyosun paşa kaçta uyuyor

canım ben şimdi bi sabah altıda evde sağıyorum.bi yandan emziriyorum
saat 7 de evden çıkıyorum ...iş yerinde bi saat 11 gibi bi de 3 gibi sağıyorum .
her zaman aynı olmamakla birlikte
sabah evde 125 cc
11 de 125 cc
3 de 125 cc sağıyorum ( daha çok olmuyor ama daha az olabiliyor mesela bugün işyerinde toplam 200 sağabildim)
ve bizim hüsmene bu sütler yetmiyo buzluktan takviyeli gidiyo hergün
sonra eve gider gitmez hemen emziriyorum saat 7 de evde oluyorum
eğer öbür gögsümde dolu gibise onu da sağıyorum emzirirken.
sonra deniz 10 buçuk gibi falan uyuyo ,uyumadan da bikere daha emziriyorum.gece genelde uyanmıyo bazen 1 kere uyanıyor .
sabah 6 da alıp emzirerek başlıyorum işte tekrar :)

benimkine benziyor bende sabah işe geliyorum 9-10 gibi sağıyorum 100 cc gibi çıkyor öğlen 1 gibi sağıyorum 100 civarı çıyor akşam 4 gibi sağıyorum 100 cc çıkıyor tabi bazen bu saatler kayabiliyor sağma 2 kez olabiliyor yani ben genelde 300 cc süt bırakabiliyorum. gece kalkıyor bizimki çok şükür.

walla gece uyumasına üzülüyüm mü sevineyim mi bilemiyorum işime de geliyo . çok zor kalkardım herhalde bide gece uyansa. aç olsa uyanır herhalde .... uyuyo yawrum pos kuyruk yayıyo minik poposunu bütün gece büyük adam gibi uyuyo keyfine pek düşkün beyimiz.

slm kızlar
bugün ancak girebildim cuma yoğunluğu var yoruldum valla
benim kızda çok huysuz el kadar çocukta sinir olur mu yaa nasıl sıkıyor boynumu kollarımı arada da bir çığlık atıyor sormayın uykusuda bozuldu dalamıyor uykuya uyuyamıyor... bugün doktorada gittik gelişimi çok iyi dedi huzursuzluğunu sordum acaba diş mi dedim baktı dişleri 1-2 aya çıkar daha var dedi.
GÜLSÜM canım hayırlısı olsun ne güzel ikiz gibi büyüecekler allah sağlık versin...
ama benimde aklıma kurt düştü acaba diyorum bende adet olmadım bugünlerde baş dönmesi falanda var test alıp yapmaya bile korkuyorum :1shok:
EDA başın sağolsun. ablanda hamileymiş ne güzel hayırlı olsun
ARZU sanada çok geçmiş olsun oğluşunda sende biran önce iyileşin allahın izniyle

Umutcum aynen oyle bır adet sendromu oldum galıba zaten 1 aydır taktım kafaya saçımı boyatcam dıye gece yatınca bıle aklıma o gelıyorkaydirigubbakcemile3Buarada çok teşekkür ederim iltifatın ıcın sende cok guzelsın canım arkadaşıma.s.

Canım tekrar teşekkür ederim Egecik seni çokkk öpüyor teyzesi beni beğendiği için diyede ekliyorkaydirigubbakcemile3

Edacım allah rahmet eylesin canım allah sizlere uzun saglıklı ömürler nasip etsin..Ablanıda tebrık ederım..allah analı babalı buyutsun..Bazen ınsan boyle oluyor ıstebırşeye uzulurken diğer taraftan başka bir haber mutlu edıyor..Hayat ne kadar tuhaf....

Amin canım teşekkür ederim..

Ben kuaförden geldım arkadaslar...Moralım baya yerine geldıhihoyyytBu sefer hiç kullanmadıgım bır saç rengını yaptırdım ama yadırgamayacağım bir saç oldu..Kahve kızıl:)Benim hoşuma gitti sarıdan kurtuldugum ıcın mutlu oldum..Bırazdan dışarı cıkıcaz bir fotoğrafımı çeker son halimi gönderirim.Hepinizi öptümmma.s.

iyi şimdilik aytencim sağol buhar veriyoruz daha iyi :Saruboceq:kendimde üşütmüşüm 2mizde hasta:roflol: biri baksın diye bakınıyoruz Allahtan annem geldi

edacım başın sağolsun canım mekanı cennet olur inşallah

Allah cemil cümlemize sağlık mutlu uzun bir yaşam versin,Kalanlar sağolsun.....

Evt mervecimm,abi olacak İnşallah..
Büşra hanımla bir an önce iletişime geçip iltifatlar edecek herhalde.kaydirigubbakcemile3....

Duygucum selam;
Kızıl saç rengi olan resmini görmedim ama röfle dediğiniz gibi biraz yaşlı gibi tutuyo. Tam rengini tutturmaya bağlı tabiii. İnşallah güzel olmuştur. SAna yakışır zaten ne olsa güzel arkadaşım.
Bende bi ara karamel istiyodum , kışın moda idi ya... Ama kuaför iyice röflen gitsin, kalın balyaj atarız dedi. Başka bişey soktu şimdi de kafama. Röfle yada balyaja da hep makyaj yada fön gerekiyo ama... Bakalım, bi dahaki aya bende bişeyler istiyom. Mali iyi olursak yaptıracam bakalım. Mlum kuaförlerde benim kafaya 150 TL çekiyolar....

Saol canım,Allah kalanlara ömür versin...

Amin canım...Evt dediğin gibi oldu.cenaze haberini aldıktan 2-3 saat sonra ablamın haberini aldım bi ağladım bir güldümm...

Güle güle kullan canım yakışmıştır mutlaka en kısa sürede ekle fotonu:smiley-cool:

Kızlar ya anlamadıgım bır sey var..
3 gundur Aslan aksam ustunden sonra baslıyor huysuzlanmaya..:1no2:
Çok dıkkatımı cektı.. ve sabaha kadar suruyor bu.. Ama sabah olunca bırsey yook...
gecelerı ayagımızda sallayarak uyur olduk esımle..:1no2:
Yoksa uyur bır sekılde aglıyor.. hasta degıl bırsey değil..:sm_confused:
Diş desek bakıyorum ama cok belırgın bırsey goremıyorum...
Anlamadım gttı ne oluyor bu uslu cocugaa... sureklı bagırıyor 2-3 saat once basladı yıne.. :sm_confused:
şimdi ne ayakta ne kucakta ne sallarken durmuyor hep bagırıp aglamaklı seslerr... :1no2:

oh oh rahatlamışsındır biraz
bende daha olmadım ya keşke olsam artık

biraz geç oldu ama anca artık.
negüzel yazmışsın canım saolasın

canım ben fotolarını göremedim ama herzaman için saçın doğal renginin en güzeli olduğunu tene en iyi yakışanı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…