Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım anneannen için allah rahmet eylesin .
ablan içinde hayırlı olsun

güle güle kullan canım saçlarını
sana yakışmıştır kesin

alıntı...
ağlamalar genelde akşamları olur. bunun sebebi bebeğin çevresindeki koşuşturmanın akşam saatlerinde artması olabilir. baba eve gelişiyle yemek hazırlıkları başlar, tüm bu hengame bebeğin kaldırabileceğinden fazladır. ya da gün boyunca farklı görüntüler, sesler, kokular ve etrafındaki uyaranlarla meşgul olan bebek akşam ağlayarak günün yorgunluğunu atmaya çalışıyordur. onun yapabileceği tek şey ağlamak! başka çaresi yok ki! bazı mutlu bebekler yorgunluktan veya uyumaya çalışırken ağlarlar. şayet bebeğiniz her uykudan önce beş on dakika ağlıyorsa bunu dert etmeyin. bebeğiniz kendiliğinden bu alışkanlığından vazgeçecektir. bebeğe gün boyunca daha fazla dinlenme vakti tanınması geceleri yorgun olmasını azaltacaktır.

canım birde akşam saatlerinde süt biraz azalıyo gibi geliyo bana belki ondanda olabilir.

iyi akşamlar kıslarrr anacııım hamileymişsin:1shok: he ayy bi yandan üzülseeenn bi yandanda 2 kardeş büyüüp gidecekler..:teselli:rabbimin bi bildiği vardır gülsümcüğm hayırlısı ya..ama herseye rağmen pozitif düşünmene sevindim allah her bebeği rızkıyla gönderir...hayırlı olsun canım benim..a.s.

duyguu canım ben cok bi ayrım yapamadım ama 3 renkte yakışmış sana yaw ama koyu kestanede daha bi çıtır olmuşssun diyebilirim...güzel anneck...CADIARZU

edacım sizinde başınız saolsun..bebişinede kuzen gelio oh hayırlı olsun cicim..:1hug:

Son düzenleme:
iyi şimdilik aytencim sağol buhar veriyoruz daha iyi :Saruboceq:kendimde üşütmüşüm 2mizde hasta:roflol: biri baksın diye bakınıyoruz Allahtan annem geldi

canım ya al bendede okadar bende nezle oldum ve bebişe bulaştısenağlama
ikimizde bitkin ve yorgunuz...bebişim bide öksürüyo canım felaket hani sen demiştin ya köpek havlaması öksürüğü diye aynene öle..tüm gece uyumadık mahvolduk.:a015:.size cok üzülmüştümsenağlamaüzüntüden aynı seyi bende yaşadım.. bugun hastnedeydik akcigerlerine baktı dr.şükür ki korkulan olmadı senin dedğin gibi kuşpalazıdır die korkmuştum allahtan ki dr iyi dedi ve dolven surup verdi..ağrı kesici ateş düşürücü onu içirdim ve rahatladı dışarıya cıkınca kuzum temiz havanın etkisiyle uyuya kaldı yorgun bi günün ardından..rabbim dert verip derman aratmasın kimseye sanada tekrar gecmiş olsun canımcım..:1hug:

ay canım geçmiş olsun iyiki ilerlememiş öksürmesi çok kötü oluyor içi yarılıyor gibi öksürüyorlar acil şifalar hem sana hem bebişine ben bir tane katarin içtim dr u aradık betülde demişti aferinde içebilirsin diye dr katarin varsa oda olur dedi sende iç ama druna sor öyle iç hemen iyileşsin canım kuzun:Saruboceq:

Canım çok teşekkür ederim:)Bende koyu renk yaptırdım zaten:)Görenlerde aynı şeyı soyledı çıtır olmuşun diyorlarhihoyyyt

kızlar ipoşumun fotolarını buradan paylaşıyorum ziyarete beklerim artık...yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html

Ay maşallah kuzuma ipoşuma yaaa öp benim için minik ellerinden :1hug:

Çok geçmiş olsun canım ya allah şifa versın biran önce ne kadar zor oluyor
demıbenneyaptımki

duygucum ben koyduğun resimleri görmedim hadi koy yeni resmini meraklandım kız :hooray:

serap ipoşun resimleri harika

teşekkür ederim cnm kesinlikle öyle içi yarılıyo sanki çok katı bi öksürük ...kafamçokkarıştı
daha kötüsünü göstermesin allah...sanada acil şifalar cnm tamam bi sorcam o ilaçları katarin canım soğukalgınlığı ilacı sanırsam evdede var aslında içsemmmi:jeyyar::jeyyar:

Betül aynı canım ya bizimkide öyle genelde benimki zaten çok nazlı bi bebektir ama son günlerde herşeyi bi garipleşti akşamdan sonra hiç bişekilde avutamıyoruz durmuyo hep ağlıyo ama ben dişten şüpheleniyorum bence sizdede böyle bi durum olabilir şimdiden sıkıntısı başlamıştır olamazmı:ecrin_bebek:

anneme geldim de ancak gireildimşirkette pc.im çöktü internet sanırım pazartesi olacak...yarın kimler geliyor bilen var mı inşallah bene geleceğim aksili çıkmazsa

ewet duygucum çok zor caresizc kala kalmak... rabbim hiç bi bebişe dert vermsin,,,
ben iyi secmişim bakk seni gidi cıtırrr seniii..:))))
derya hoşgelmişsen canım arkadaşlar merak ettiler seni..

serapçım sağol ....ya aynen devam da işte anlattığım gibi internet koptu evde de fırsastım olmadı hiç çatladım ama valla yaaaa ösleim hepinizi bendee

salihacım sen bilirsin ben içtim sabahtan şimdi yatarkende işcem bakalım hemen ayaklansam barisengözlerimebaksanab

tamam duygucum yarın bakarız resimlerine
kaydirigubbakcemile

derya hoşgeldin canım

yarın istanbul buluşuyor hadi bakalım 4 gözle :1shok:bekliyorum resimlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…