- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.461
canım anneannen için allah rahmet eylesin .Merhabalar Arkadaşlar....
2 gündür giremedimm...Anneannemi kaybettik annem bakıyordu,yatalaktı....
O gün de ablamın hamile olduğunu öğrendik o kadar sevindim ki anlatamam...
Bir kızı var buda ikinci olacak inşallah..
Tam geçmişi okuyamadım şimdi biraz göz gezdirim.......
Ben kuaförden geldım arkadaslar...Moralım baya yerine geldıhihoyyytBu sefer hiç kullanmadıgım bır saç rengını yaptırdım ama yadırgamayacağım bir saç oldu..Kahve kızıl:)Benim hoşuma gitti sarıdan kurtuldugum ıcın mutlu oldum..Bırazdan dışarı cıkıcaz bir fotoğrafımı çeker son halimi gönderirim.Hepinizi öptümmma.s.
Kızlar ya anlamadıgım bır sey var..
3 gundur Aslan aksam ustunden sonra baslıyor huysuzlanmaya..:1no2:
Çok dıkkatımı cektı.. ve sabaha kadar suruyor bu.. Ama sabah olunca bırsey yook...
gecelerı ayagımızda sallayarak uyur olduk esımle..:1no2:
Yoksa uyur bır sekılde aglıyor.. hasta degıl bırsey değil..:sm_confused:
Diş desek bakıyorum ama cok belırgın bırsey goremıyorum...
Anlamadım gttı ne oluyor bu uslu cocugaa... sureklı bagırıyor 2-3 saat once basladı yıne.. :sm_confused:
şimdi ne ayakta ne kucakta ne sallarken durmuyor hep bagırıp aglamaklı seslerr... :1no2:
iyi şimdilik aytencim sağol buhar veriyoruz daha iyi :Saruboceq:kendimde üşütmüşüm 2mizde hasta:roflol: biri baksın diye bakınıyoruz Allahtan annem geldi
canım ya al bendede okadar bende nezle oldum ve bebişe bulaştısenağlama
ikimizde bitkin ve yorgunuz...bebişim bide öksürüyo canım felaket hani sen demiştin ya köpek havlaması öksürüğü diye aynene öle..tüm gece uyumadık mahvolduk.:a015:.size cok üzülmüştümsenağlamaüzüntüden aynı seyi bende yaşadım.. bugun hastnedeydik akcigerlerine baktı dr.şükür ki korkulan olmadı senin dedğin gibi kuşpalazıdır die korkmuştum allahtan ki dr iyi dedi ve dolven surup verdi..ağrı kesici ateş düşürücü onu içirdim ve rahatladı dışarıya cıkınca kuzum temiz havanın etkisiyle uyuya kaldı yorgun bi günün ardından..rabbim dert verip derman aratmasın kimseye sanada tekrar gecmiş olsun canımcım..:1hug:
iyi akşamlar kıslarrr anacııım hamileymişsin:1shok: he ayy bi yandan üzülseeenn bi yandanda 2 kardeş büyüüp gidecekler..:teselli:rabbimin bi bildiği vardır gülsümcüğm hayırlısı ya..ama herseye rağmen pozitif düşünmene sevindim allah her bebeği rızkıyla gönderir...hayırlı olsun canım benim..a.s.
duyguu canım ben cok bi ayrım yapamadım ama 3 renkte yakışmış sana yaw ama koyu kestanede daha bi çıtır olmuşssun diyebilirim...güzel anneck...CADIARZU
edacım sizinde başınız saolsun..bebişinede kuzen gelio oh hayırlı olsun cicim..:1hug:
kızlar ipoşumun fotolarını buradan paylaşıyorum ziyarete beklerim artık...yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html
canım ya al bendede okadar bende nezle oldum ve bebişe bulaştısenağlama
ikimizde bitkin ve yorgunuz...bebişim bide öksürüyo canım felaket hani sen demiştin ya köpek havlaması öksürüğü diye aynene öle..tüm gece uyumadık mahvolduk.:a015:.size cok üzülmüştümsenağlamaüzüntüden aynı seyi bende yaşadım.. bugun hastnedeydik akcigerlerine baktı dr.şükür ki korkulan olmadı senin dedğin gibi kuşpalazıdır die korkmuştum allahtan ki dr iyi dedi ve dolven surup verdi..ağrı kesici ateş düşürücü onu içirdim ve rahatladı dışarıya cıkınca kuzum temiz havanın etkisiyle uyuya kaldı yorgun bi günün ardından..rabbim dert verip derman aratmasın kimseye sanada tekrar gecmiş olsun canımcım..:1hug:
ay canım geçmiş olsun iyiki ilerlememiş öksürmesi çok kötü oluyor içi yarılıyor gibi öksürüyorlar acil şifalar hem sana hem bebişine ben bir tane katarin içtim dr u aradık betülde demişti aferinde içebilirsin diye dr katarin varsa oda olur dedi sende iç ama druna sor öyle iç hemen iyileşsin canım kuzun:Saruboceq:
Kızlar ya anlamadıgım bır sey var..
3 gundur Aslan aksam ustunden sonra baslıyor huysuzlanmaya..:1no2:
Çok dıkkatımı cektı.. ve sabaha kadar suruyor bu.. Ama sabah olunca bırsey yook...
gecelerı ayagımızda sallayarak uyur olduk esımle..:1no2:
Yoksa uyur bır sekılde aglıyor.. hasta degıl bırsey değil..:sm_confused:
Diş desek bakıyorum ama cok belırgın bırsey goremıyorum...
Anlamadım gttı ne oluyor bu uslu cocugaa... sureklı bagırıyor 2-3 saat once basladı yıne.. :sm_confused:
şimdi ne ayakta ne kucakta ne sallarken durmuyor hep bagırıp aglamaklı seslerr... :1no2:
hoşgeldiiiin özlettin nerelerdeydinkızlarrrrrrrr ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?