Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohhh beee şükür kavuşturana...
3 gündür internet arızalıydıı,çok giresim geldi de giremedim işteee...
yarın buluşuyoruuuzzzzz.....
sabah erkenden kalkayım saçlarımı yapayım cicilerimi giyineyim,kızımı da giydireyim bakalım,görücü mü çıkar ne olur belli mi olurrr..kaydirigubbakcemile2Yani ben buluşuyorum kimler gelecek hala kesin değil heralde...
herkesi çok merak ediyorum..Varya burda Duyguyla Aslıyı sanki zaten tanıyor gibiyim ama Betülü görmek isterdim gerçektende...Betüüül gelmiyon muuuu?????sengözlerimebaksanabKocişimi bekliyorum birazdan gelir,nizamiyedeymiş..Ankaradan geliyor,ösledim valla keratayı...

Umutcuum sakınn dökülmeyin bizim için arkadaşıım booool booool muhabbet edelim yemeyle içmeyle oyalama beni beeeedelikafadulden

ayyyy fotoğraf makinesini unutmayiiiim sakııııınnnnnnnn
çatlarımmm valla,kocam çok yaklaşmış ben .ıkabilirm birazdann
yaa daha yeni girdim diyecem şimdi inanmicak gene.

bende gelcem yarın inşallah bişey çıkmazsa
denizin randevusu var yarın 3 de çıkışta gelelim diyorum ama 4 gibi falan geç olmaz dimi ??

Gözde geç olur kaç saat oturacaz kiii
amaaan erken gemeye çalış yaa,doya doya oturalım.

merhaba kızlarrr valla çok yoruldumm yarın tubanın partisi var doğumgünü partisi arkadaşlarıyla kutlayacaktı ya kek poğaça veeeeeeee doğum günü pastasını yaptım evet pastayı ben yaptım ve herşeyiyle kremasıyla kekiyle içi dışıyla kendim yaptım kızıma bu seneki partisini kendi yaptığım pastasıyla yapsın istedim umarım arkadaşlarından da tam not alırım kızım çok beğendi siz nedersiniz

[/url]
[/IMG]

[/url][/IMG]

hicrancım çok güzel görünüyo valla eline sağlık
becerikli seni

sağol canımmm ehhh işte arada sırada patlatıyoruz bişiilerrr valla ne yalan söliiim enson pastayı 4 sene önce denemiştim bu şimdiye kadar yaptığım 5.pasta olduuu :roflol: ama oldu galiba evettttt keşke sizede ikram edebilsemmmcokacimcoook

hicrannnnn ellerine sağıkkk.....kızar bene çok heyecanlıyıminşallah b aksilik çıkmaz eşim ıkmık yapıyor ama bakalım beni bırak iki saat oyalan biyerlerde eim sonra gelip alırısın diym bkalım...beykozdan gelicezbiz çünkü.annemleren oğru gelicem kızlar ben de birşeyler hazıramakisterim ama olmayacak galiba...ne isterseniz onu alıp geleyim bende olmaz mı*

valla kızlar kendınız nasıl uygunsanız o saatde gelın.gözdecım ıstersen 3ten sonra gel..7ye 8 e kadar otururuz..sen bilirsin....yaa bende oyle heyecanlıyımki...uyku zor tutar benı..bende fotograf makınamı getırıcem..şimdiden gıysılerımı felan ayarladımkaydirigubbakcemile3betül ve seda son dakka süprizi yapsalar helesüper olucak..deryacım gelıceksın dimi kısmetse

işte buda kekimmmmmmm poğaçalar fırındaaaaaaaaaaaa ama keki çıkarırken accık bozdummm yapıştı kalıba merett dikkat etmedim bende direk ters çevirdimmm :roflol:

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

yazmıştım ama belki okumamışsınızdır canlarım
ben gelemiyorum maalesef annemi doktora götürücez ipoşunda gribi geçmedi sizin kuzulara filan geçer çok üzülürüm.
bende hazırlandıydım kıyafet filan saçlarımı filanda kestirdiydim.
kısmet artık inşallah sonra bidaha buluşma olur

kızlar yarın ben allh kısmet ederse gelicem.hava ve sağlık şartlarımıız iyi olursa gelicez inş.koçiş te bir kaç saat oyalansın oralarda.belki sinemaya falan gider. ne yapayım sevgili karısı için biraz dayanıversin.

betülcüm ya o anlattıkların gecelri aynen biz de de oluyor.hele dün gece 15-20 dk.da bir uyandı.3 ten sonra da saat başı uyandı.anlamıyorum.neoluyor.ya.dr. dediki doymuyordur dedi bana bu akşam.gece tahıllı mama ver dedi.deniycem bakalım.gerçekten de bu aralar süt artırma işine ara vermiştim.sütlerim gitti be... okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.boza içtiğim zamnlarda göğüslerim hep şiş olurdu.fazla sütten dolayı yavrum içemezdi.boğazına kaçardı.ben boza ya tekrar başlayayım en iyiysi.
öptüm sizlerii.valla ben de çok heyecanlıyım.akşamdan oğlumun ve benim çiçilerimi ben de hazırladım.inş. bir sorun çıkmaz da birbirimizi sanal alemde değilde reel alemde tanımış oluruz.ben de sabah kalkıcam oğluşumu yıkayacam.sonra kendim yıkanacam.sonra da makyaj falan vb...arkadaşlarım peni paçoozz görmesin dimi?

kızlar ya meteor diyor ki yarın kar yağacakmış yaa.yağmadı yağmadı da yağacak günü mü buldu.valla yollarda kara falan mahsur kalırsak yandık.hem de koçiş beni diliyle yer bitirir.azdın kudurdun gidecen diye.. bu havada gezme mi olur der valla..allh hayırlısını nasip eylesin ..iyi geceler.bizimki başlar şimdi 10 dk. da bir uyanmaya..öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…