Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen canım yaaa inşallah yağmaz bene oyallanırsın dedim bikaçsaat yağarsa kar yollarda kalırsak o da yer bitirir beni dua edeli inşallah hava iyiolur

herkese günaydın

edacım hem başınız sağolsun hemde hayırlısı olsun.

gülsümcüm seninde 2.bebişin hayırlısı olsun.2 si beraber büyüyüp giderler ne güzel.valla benim k.validemde abisi 8 aylıkken eşime hamile kalmış ve emzirmeyi kesmiş zehirler diye.bence sen dr.a danış hemen.Allah korusun.

canan cım demek senin sütüne yarayan şey bozaa, nasıl içiyosunn bacım yaaa ben heç sevmedim alışamadım, acaba markadanmı öyleee, bide seb bozayı içiyosun içiyosun kilo almıyomusun nasıl olur ya anlamıyorum:uhm: keşke bende gelebilseydim büyük buluşmaya süsleni,p püslenip buluşacaksınız demekkkk laelaelaelaelae

günaydın canım nasılsınnnn bizden başka kimseler yok yaaaaaaaaaa

avatarın süperrrrrrrr yeni okudum içiniii:roflol::roflol: çok alemsin yaaaaaaa:roflol::roflol:

bugün herkes buluşmaya hazaırlanıyor sanırım betül sen gidecekmisin şeker, aslan emrenin huysuzluğu geçicidir merak etme benimkide yaklaşık 1 hafta falan aynı senin söyledğin gibiydi sonra geçti sanırım dönemsel bişey.

günaydın canım nasılsınnnn bizden başka kimseler yok yaaaaaaaaaa

iyiyim cnm sen nasılsın?bizde bugün gezmeye gideceğizde hazırlanıyorum.işe başlamama 1 hafta kaldı o yüzden gezelim bari iyice.nasıl alışacağım bilmiyorum ya.hergün dua ediyorum Allah'ım ikimizede sabır ver diye.
avatarın süperrrrrrrr yeni okudum içiniii:roflol::roflol: çok alemsin yaaaaaaa:roflol::roflol:

napim anam bakıyom herkes değişik değişik şeyler koyuyor bende yapıyim bari dedim.

günaydın kızlar ben oğluşumu salıyorum ayağımda yoğurdumuzu yedik öğle uykusuna yattık
sizler nasılsınız inşallah buluşmaya katılım çok olur ya merakla bekliyorum resimleri hepinizi öptük oğluşumla
Şeniz

merhaba arkadaşlar, bugün buluşma var değil mi? Ben gelemicem, size mutlu keyifli saatler geçirmenizi temenni ederim.

Ay çok heyecanlandım fotoğraf bekliyoruz ona göre...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

aaaaaaaa :))) inanmıyorum ne güzel,kaydirigubbakcemile2 allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim...

onurumun yapabildikleri
geçen böyle bi konu geçmşti yazamamştım içimde kalmasın

yüzüstüyken sırtüsüstü ve sırtüstüyken yüzüstü dönebiliyor
yüzüstü bıraklıdığında poposunu kaldırıp sürünerek ilerlemeye çalışıyor
sürekli konuşuyor anlamsız şeyler söylüyor çenesi hiç durmuyor
ona bakıp gülümsediğimde o da bana gülümsüyor
deden nerde baban nerde deyince gözüyle onları bulabiliyor
sürekli beni takip ediyor
başkasının kucağındayken karnı acıktığında bana bakıp bakıp ağlıyor
etrfında gördüğü herşeye uzanıyor herşeyi ağzına götürüyor
kısa bir süre de ola desteksiz oturabiliyor

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
sedacım üzüldüm..keşke gelebılseydın..sofra hazır..canan aradı trafık kötüymüş..beklıyorum..henuz gelen giden yok..........sanırım az kişi olucaz..ya bu ıstanbulda bıyere gıtmek aytencım atlayıp ucaga antalyaya gıtmekten kolaydır..öpüyorum hepinizi..bende heyecanla beklıyorum..

umutcumya inşallah çok kişi gelir keşke bende gelebilseydim çok isterdim bu arada sofra dedin de karnım acıktı ya neler neler döktürmüşsündür kimbilir emeğine sağlık canım

Selam kızlaarrrrr.....Kaç gündür giremiyorum,İstanbuldan kardeşim geldi.Buluşmaya gelmeyi çok ama çook isterdimm.Ay çok heyecanlandım,sanki bende gelicem..Bebişim hafiften öksürüyor ve çok az hırıltısı var,geçende böyle başlamıştı bronşiti.Umarım bronşite çevirmez tekrar,zaten aşımız var salı günü o zaman sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…