- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.501
kızlar ya meteor diyor ki yarın kar yağacakmış yaa.yağmadı yağmadı da yağacak günü mü buldu.valla yollarda kara falan mahsur kalırsak yandık.hem de koçiş beni diliyle yer bitirir.azdın kudurdun gidecen diye.. bu havada gezme mi olur der valla..allh hayırlısını nasip eylesin ..iyi geceler.bizimki başlar şimdi 10 dk. da bir uyanmaya..öptümmm
kızlar yarın ben allh kısmet ederse gelicem.hava ve sağlık şartlarımıız iyi olursa gelicez inş.koçiş te bir kaç saat oyalansın oralarda.belki sinemaya falan gider. ne yapayım sevgili karısı için biraz dayanıversin.
betülcüm ya o anlattıkların gecelri aynen biz de de oluyor.hele dün gece 15-20 dk.da bir uyandı.3 ten sonra da saat başı uyandı.anlamıyorum.neoluyor.ya.dr. dediki doymuyordur dedi bana bu akşam.gece tahıllı mama ver dedi.deniycem bakalım.gerçekten de bu aralar süt artırma işine ara vermiştim.sütlerim gitti be... okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.boza içtiğim zamnlarda göğüslerim hep şiş olurdu.fazla sütten dolayı yavrum içemezdi.boğazına kaçardı.ben boza ya tekrar başlayayım en iyiysi.
öptüm sizlerii.valla ben de çok heyecanlıyım.akşamdan oğlumun ve benim çiçilerimi ben de hazırladım.inş. bir sorun çıkmaz da birbirimizi sanal alemde değilde reel alemde tanımış oluruz.ben de sabah kalkıcam oğluşumu yıkayacam.sonra kendim yıkanacam.sonra da makyaj falan vb...arkadaşlarım peni paçoozz görmesin dimi?
herkese günaydın
edacım hem başınız sağolsun hemde hayırlısı olsun.
gülsümcüm seninde 2.bebişin hayırlısı olsun.2 si beraber büyüyüp giderler ne güzel.valla benim k.validemde abisi 8 aylıkken eşime hamile kalmış ve emzirmeyi kesmiş zehirler diye.bence sen dr.a danış hemen.Allah korusun.
herkese günaydın
edacım hem başınız sağolsun hemde hayırlısı olsun.
gülsümcüm seninde 2.bebişin hayırlısı olsun.2 si beraber büyüyüp giderler ne güzel.valla benim k.validemde abisi 8 aylıkken eşime hamile kalmış ve emzirmeyi kesmiş zehirler diye.bence sen dr.a danış hemen.Allah korusun.
günaydın canım nasılsınnnn bizden başka kimseler yok yaaaaaaaaaa
avatarın süperrrrrrrr yeni okudum içiniii:roflol::roflol: çok alemsin yaaaaaaa:roflol::roflol:
kızlar size bi haber vereceğim... hepiniz aaaaaaaaaaaaa diyeceksiniz...
kaç gündür midem bulanıyodu ve sürekli istifra ediyodum... bu gün dayanamadım sabah bi test yaptım... ve sonuç pozitif çıktı... baya ağladım ama şimdi alışmaya başladım bu fikre... yanlız emzirmenin bi sakıncası var mı bilen var mı aranızda....
kimse yok buluşma telaşı var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?