Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcum sofra hazır demek..ne güzel muhabbet çay falan bende gelmek isterdim gerçekten ama çok zor, eşim hayatta dışarı çıkmaz bu havada beni bırakmak için.

rica ederim fatmacım repin lafı mı olur .. istersen hareketli olan kısmın linkini atayım değiştirmek istiyorsan a.s

bu arada, yine hafta sonu ve yine çok sesssiz buralar :çok üzgünüm:

umutçum aradı öffffff keşke gidebilseydim yaaao kadar çok istyordumk hava kötüdiye bıdı bıdı yaıyor bizimki bahaneleri oldu işteÇok üzgünüm çoook

umutçum aradı öffffff keşke gidebilseydim yaaao kadar çok istyordumk hava kötüdiye bıdı bıdı yaıyor bizimki bahaneleri oldu işteÇok üzgünüm çoook

üzülme canım 1 dahaki sefere biz de katılırız inşAllah :çok üzgünüm:
benimkine hava bahane olmuyor, sabah 9 da işe gidiyo hafta sonları bileee beyefendi Çok üzgünüm çoook

Güzel günler dilerim..
Bugün büyük buluşma vardı sanırım şimdiye çoktan toplanmışsınızdır ne güzel ya bende orda olabilmeyi çok isterdim,bol bol foto.bekliyoruz..
Bende oğlanı babasına bırakıp dışarı attım kendimi çok soğuktu ama gezdim dolaştım biraz moralim yerine geldi valla..
Fatmacım maşallah onura ne güzel yaptığı şeylere bayıldım babasını dedesini gösteriyo ha bak sen kerataya canım benim Allah nazarlardan korusun bütün yavrularımızı

ben gidemedim yaa
deniz sabahtan beri mız mız sabah 6.30 da uyandı .. ben yokken erken uyanmaya alışmış sanırım.
denizi doktora götürdükten sonra dönerken uğrayacaktım tam evden çıkarken benim öküzle kavga ettik kavgalı kavgalı doktora gittik çıkışta da konuşmadığım için beni bırak diyemedim... zaten deniz de uyuyordu kucağımda hava da buzz aman ya çok üzüldüm walla umutcum kusura bakma canım yaa
bu arada
deniz 7500 kg ve 68 cm olmuş .... işe başladım artık ilave bişeyler verelim dedim...artık herşeyi yiyebilir dedi.. sadece bal,inek sütü,yumurta sarısı,sakatat,patlıcan yemiycek onun haricinde herşeyi yiyebilir dedi .. peki bugün bi kaşık yarın 2 kaşık falan mı dedim hayır sen kitaplara,internete bakma dedi kusana kadar yedirebilirsin dedi :) öğün olarak vercez yani artık bakalım ... keçi sütü içirebilirsin dedi bu arada . bir de denizin dilinin altında bağ varmış yaa ona üzüldüm biraz 1-2 ay sonra ona küçük bi kesik atalım dedi doktor "r" leri söyleyemeyebilir kesmezsek dedi .... bööle işte

eee kim gitti o zaman kızlar ya kimse gitmezse çok üzülürüm umutcum o kadar da hazırlık yapmıştı

maşaAllah deniz beye..
r leri söylemeyiversin ne olur ki canım o da beyaz gibi şirin şirin konuşur kaydirigubbakcemile2
dr.un dediği bağın başka bir zararı yokmuş değil mi ?

selam kıslarr:1hug:
ankara karlı eve tıkıldık kaldık...mirmirmirmiroooh allah arttırsın bu hafta sonu uğrayan cokk :teytey::teytey::teytey:
hicrann pastalarrr süper bizede getir yiyek yawwcokacimcoooknaniknanik
ooo buluşma var hee ne güsell hepde istanbulda coğunluk yaw ooflülülülülülü:mymeka:

gülşahcım gezip dolaşmışsın ne güzel moral buluyor insan,
markete gitmek bile iyi geliyor bana vallahi

maşaAllah deniz beye..
r leri söylemeyiversin ne olur ki canım o da beyaz gibi şirin şirin konuşur kaydirigubbakcemile2
o bağ dediğin başka bir zararı yokmuş değil mi ?

yok canım denizinki çok büyük değil sanırım ,çünkü büyük olanlar beslenme ve konuşma sorunlarına yol açarmış denizde öyle bir durum yok . doktor söyledikten sonra ben biraz üzüldüm doktor merak etme önemli bişey değil dedi ... bakalım olmazsa başka bir doktora da sorarım kestirmeden önce bilmiyorum biraz araştırayım da..
ya inşallah birileri gitmiştir buluşmaya yaa zaten içim içimi yiyor umut da hazırlanmıştır bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…