Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım dr. denizinki önemli değil dediyse doğrudur, hemen kestirme bence yazık yavruma :ecrin_bebek:
canan ve gül kesin gideceklerdi.. :lepi:

maşallah canım deniz paşaya

hehehe saol canım pozda veriyoz artık.
eee ek gıdaya başıyacakmısın artık. ne vereceksin.
bende başlıyım artık diyom ama doktorda 6 ay dolsun diyo

evet canım başlıycaz artık işe başladığım için sırf süt yetmiycek sağıyorum ama 12 saat evde değilim buzluktan falan idare ediyoruz şimdilik ama doktor başlayabilirsin dedi.
sebze çorbası,yoğurt ,meyve,kahvaltı (yumurta beyazı,peynir,pekmez)
hiç bir sınırlama yok dedi ... istediğin kadar yedirebilirsin dedi sadece yedirmemen gerekenleri söylüycem onun haricinde serbestsin dedi.
seviyorum bu doktoru bırak kitabı interneti öyle çocuk büyütülmez diyo naniknanik

aslında doğruda söylüyo biz biraz evham yapıyoz herhalde
oh oh yarasın deniz tatlısına

gözde ben seni gidecek sanıyordum...inşallah çok giden olmuştur yoksa umut çok darılır bize yaaa...keşke gidebilseydim ya o kadar da istiyordummm

gülşahcım gezip dolaşmışsın ne güzel moral buluyor insan,
markete gitmek bile iyi geliyor bana vallahi

Öyle canım ya valla cmt.si gelsinde yalnız başıma çıkayım diye günleri sayıyorum bütün hafta çok bunalıyorum evde tabi başka bırakacak kimsede olmadığından cmt.sileri 1-1,5 saat bile olsa çıkıp dolaşmak acaip iyi geliyo haftanın yorgunluğunu alıyo diyebilirimdelikafadulden

slm kızlar..maleseef buğün büyük buluşma vardı....aama sadece 3 kişi biraradaydık..ama yine de biz tanıştığımıza çok memnun olduk.sizlere de biraz sitem ettik açıkçası.klava:.ben daaa büyükçekmeceden gittim.yağmur, trafic yolculuk biraz zor geçtii..ama bir kere söz vermiştim.gereksiz baahanelerle arkadaşıma verdiğim sözden dönemedim.eşim biraz dırdır yaptı..ama resimleri görünce de hoşuna gitti..ben gittiğime çok memnun oldum
saolsun umutu un annesi çok zahmet etmiş.yemekler tatlılar yapmış bizler için .çok güzel sofra hazırlamış saolsun..güzel büyük bir evleri var.hepimiz rahat rahat sığarmısşız. beişlerle çok güzel resimler çekildik.artık evime geçince koyarım..
sizler de çatlayınnn da patlayıın.lülülülülülü

.

resimleri bekliyoruz canım istanbulda olmayı istedim bir an:çok üzgünüm: ne mutlu size çok sevindim eğlendiğinizekaydirigubbakcemile2(çok kafiyeli oldu bea)

biizim denizli bulaşmasına dönmüş azcık gene istanbul trafiği var kar yağmur burda oda yok ben kendi başıma gidip kocaaaaa forumda beklemiştim biri daha gelmiş haksızlık etmiyeyeim tabi biz birbirimizi tanımayınca buluşamamıştık 2 saat bekleyip bişi elde edemeden eve dönmüştüm eşimde ohh olsun sen saf gibi gittin demiştikaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlarr bende bugünki buluşmayı çok istememe ragmen malesef gidemedim çünkü bebişim 3 gündür ateşli enfeksiyon kapmış antibiyotige başladık bogazları kızarmış öksürük burun akıntısı herşey var. umutcum canım söz vermiştim ki hele gelmeyi herkesten çok ama çok istiyordum ama nasip degilmiş inşllah iyi oldugumuz bir zaman geliriz.dünde aramıştım umutcum ama canım tekrar söylüyorum kusura bakma tatlımm inşllah gününüz güzel geçmiştir.
hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın bebişim hastalıgın etkisiyle benden hiç ayrılmıyor yavrum hep gözlerimin içine bakıyor hep aklıma sedacım sen geldin güzelim Allah sana kolaylık versin aslında kötü düşünmemek lazım hep şükretmek lazım onu bilirim onu söylerim hep.
herkese iyi hafta sonlarıı.
bütün güzel eylül annelerime sevgiler minik kuzularıda öpüyorum gözlerinden.

nihayet birisi haber verdi canancım ya kutluyorum sizi ne güzel buluştunuz biz de sabahtan beri bekiyoruz ben istanbulda otursam çok isterdim gelmeyi ne yapalım kısmet

Merhaba arkadaslar,
bugun once kurs, sonra kayınvalıdemler de yemek, sonra bıraz dolasmanın ardından solugu abımın yenı tasındıgı evınde aldık..
Buradan gırıyorum..
Bugun Aslana yıne kayınvalıdem baktı.. Esımın ıkı kuuck yegenı var abısının cocukları...
3,5 ve 5 yaslarında.. 5 yasında olan erkek o zararsız hep oyuun oynuyor uslu tv fılan ızlıyor ama kız olanı tam bır kucuk cadııı kaydirigubbakcemile3
karıstırmadıgı kurcalamadıgı yok nerdeyse bagıra bagıra kosusturuyor evde..
bugun ıkısı bırden gelmıs kayınvalıdemle bıze..
benım de ıstemedıgım sey oydu tabı ama gelııyorlar dıyınce gelmesın dıyemedık..
Bıraz kıskanc bır kız kucukken herkes onu severdı cok cılvelı bırseydı sımdı aıleye yenı bebekler gelınce kıskanmaya basladı cok ve kımse gormedıgı zaman sıkıyor bebeklerı bırseyler edıyor...
O bakımdan aklım cok kalıcak dıye korkmustum ancak kayınvalıdem sagolsun dıkkat ettı..
Ve yaramaazlıgından bunalmıs bugun bır daha getırmeyecegım dedı Allahtan bızım soylememıze gerek kalmadıı..
Aksama dogru baslamıs zaten anneme gıdelım meme dıyeee..
Bu arada bu kız hala meme emıyorr ve bu hazıran da 4 yasında olacakkk.. kafamçokkarıştı
Orası da ayrı bır konu.. kaydirigubbakcemile3

Canım cok tesekur ederım bılgılendırmen ıcın..
Vallahı bır ara sutumun azaldıgı olmustu buraya yazmıstım ama sımdı normale dondu..
O konu da sıkıntı yasamıyoruz cok sukur ancak..
Bu diş desem dişte patlat beyaz fılan bırsey yok..
Bugun kursta tecrubelı bır kac anneyle konustum da yavas yavas agrılarıyla baslar sonra beyazlıklar gorunurmus bırden olmuyormus.. bakalım ondan sa yıne ıyı tabı nedenını bıldıgmız bırsey olmus olur en azından..

Çok gecmıs olsun canım ınsallah kısa zamanda atlatırsınız bol vıtamın almayı ıhmal etme..

Haklısın canım olabılır...
5.ay kontrolu geldı zaten bakalım doktorumuz ne dıyecekk..

Canım yazmıstım buraya bende sızınle cok tanısmak ıstıyorum tabıkı ancak..
Esımın bu durumlar hıc hosuna gıtmıyor.. suan ıcın usteleyıp te tatsızlık cıkarmak ıstemıyorum..
Bazı seylerden ıkı naz la guzel sozle cabucak ıkna olur ama bazı konular vardır ıkna olmaz yada olması cok zordur..
Herkes kendı esını bılır :) o yuzden suan ıcın sıze katılamayacagım..
Cok tesekkur ederım..

Kız sen ne hamarat dönürmüşün boyle yaaa masallahh..
Valla benım annecıgım de boyle doktururdu bız kucukken.. dogum gunu pastalarını fılan hep o yapardı..
pastanelerden daha guzel olurdu.. ama yaslandıkca yapmayı bıraktı tabıı..
Bır pastası vardı en son yedıgım hala daha kreması nın tadı agzım dadır yanı..

Vallahı canım super olur gercekten..
Ama umıtlı degılım ben :)) tesekkur ederım ılgınıze..
Bu bıle yeter.. :1hug:

işte buda kekimmmmmmm poğaçalar fırındaaaaaaaaaaaa ama keki çıkarırken accık bozdummm yapıştı kalıba merett dikkat etmedim bende direk ters çevirdimmm :roflol:

oohhhhkkkk miss gibi yaa bende isteriimmm... cokacimcoook delikafadulden

Valla canım ben tahıllı mama vermıstım daha once sut problemı yasadıgım zaman..
Hıc farketmıyor benım kı yıne 3 saate acıkıyor meme ıstıyordu.. :))
Ayrıca cok sukur suan kı sıkıntımız sutten degıl.. ama bakalım..
Bu arada boza bende hıcbırsey farkettırmemıstı o zaman.. herkeste farklı oluyor heralde.. fisfisfis

umutçun olur muöle şey....baksana zaten hicran herşeyi yapmış bize bişi kalmamışhihoyyyt hicran da geliyor dim?

eee kim gitti o zaman kızlar ya kimse gitmezse çok üzülürüm umutcum o kadar da hazırlık yapmıştı

3 kişi mi..hay allah yaaa kadıncağız o kadar zahmet etmiş canım benim.Umutun annesinin ellerinden öperim.

Hakıkaten kızlar yaa o kadar zahmet olmustur umuta ve annesıne.. benneyaptımki
Soz vermedıgım ve gelmeyecegımı soylemıs olmama ragmen uzuldum gercektenn..
O kadar emek ve heves ten sonra.. Allahtan 3 kısı gıtmıs.. ya herkes vazgecseydı vallahı cok ayıp olurduu..:1no2:
Umutcum gelmedım ama ellerınıze saglık annecıgının ellerı dert gormesın.. :teselli:

Çok geçmiş olsun canım.Öpüyorum seni ve kuzuyu.Kızlar resimleri bekliyoruz.

umutçum ya annen de birsürüzahmete girmişo kadar üzüldümki şmdi gelemediğimiz için..annene çok çok selam affetsin bizi ellerinden öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…