E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.541
yok canım denizinki çok büyük değil sanırım ,çünkü büyük olanlar beslenme ve konuşma sorunlarına yol açarmış denizde öyle bir durum yok . doktor söyledikten sonra ben biraz üzüldüm doktor merak etme önemli bişey değil dedi ... bakalım olmazsa başka bir doktora da sorarım kestirmeden önce bilmiyorum biraz araştırayım da..
ya inşallah birileri gitmiştir buluşmaya yaa zaten içim içimi yiyor umut da hazırlanmıştır bi dünya
ben gidemedim yaa
deniz sabahtan beri mız mız sabah 6.30 da uyandı .. ben yokken erken uyanmaya alışmış sanırım.
denizi doktora götürdükten sonra dönerken uğrayacaktım tam evden çıkarken benim öküzle kavga ettik kavgalı kavgalı doktora gittik çıkışta da konuşmadığım için beni bırak diyemedim... zaten deniz de uyuyordu kucağımda hava da buzzaman ya çok üzüldüm walla umutcum kusura bakma canım yaa
bu arada
deniz 7500 kg ve 68 cm olmuş .... işe başladım artık ilave bişeyler verelim dedim...artık herşeyi yiyebilir dedi.. sadece bal,inek sütü,yumurta sarısı,sakatat,patlıcan yemiycek onun haricinde herşeyi yiyebilir dedi .. peki bugün bi kaşık yarın 2 kaşık falan mı dedim hayır sen kitaplara,internete bakma dedi kusana kadar yedirebilirsin dedi :) öğün olarak vercez yani artık bakalım ... keçi sütü içirebilirsin dedi bu arada . bir de denizin dilinin altında bağ varmış yaa ona üzüldüm biraz 1-2 ay sonra ona küçük bi kesik atalım dedi doktor "r" leri söyleyemeyebilir kesmezsek dedi.... bööle işte
sağol canımmaşallah canım deniz paşaya
hehehe saol canım pozda veriyoz artık.sağol canım
nasıl bir bakış atmış öyle :)
hehehe saol canım pozda veriyoz artık.
eee ek gıdaya başıyacakmısın artık. ne vereceksin.
bende başlıyım artık diyom ama doktorda 6 ay dolsun diyo
evet canım başlıycaz artık işe başladığım için sırf süt yetmiycek sağıyorum ama 12 saat evde değilim buzluktan falan idare ediyoruz şimdilik ama doktor başlayabilirsin dedi.
sebze çorbası,yoğurt ,meyve,kahvaltı (yumurta beyazı,peynir,pekmez)
hiç bir sınırlama yok dedi ... istediğin kadar yedirebilirsin dedi sadece yedirmemen gerekenleri söylüycem onun haricinde serbestsin dedi.
seviyorum bu doktoru bırak kitabı interneti öyle çocuk büyütülmez diyo naniknanik
gülşahcım gezip dolaşmışsın ne güzel moral buluyor insan,
markete gitmek bile iyi geliyor bana vallahi
slm kızlar..maleseef buğün büyük buluşma vardı....aama sadece 3 kişi biraradaydık..ama yine de biz tanıştığımıza çok memnun olduk.sizlere de biraz sitem ettik açıkçası.klava:.ben daaa büyükçekmeceden gittim.yağmur, trafic yolculuk biraz zor geçtii..ama bir kere söz vermiştim.gereksiz baahanelerle arkadaşıma verdiğim sözden dönemedim.eşim biraz dırdır yaptı..ama resimleri görünce de hoşuna gitti..ben gittiğime çok memnun oldum
saolsun umutu un annesi çok zahmet etmiş.yemekler tatlılar yapmış bizler için .çok güzel sofra hazırlamış saolsun..güzel büyük bir evleri var.hepimiz rahat rahat sığarmısşız. beişlerle çok güzel resimler çekildik.artık evime geçince koyarım..
sizler de çatlayınnn da patlayıın.lülülülülülü
.
slm kızlar..maleseef buğün büyük buluşma vardı....aama sadece 3 kişi biraradaydık..ama yine de biz tanıştığımıza çok memnun olduk.sizlere de biraz sitem ettik açıkçası.klava:.ben daaa büyükçekmeceden gittim.yağmur, trafic yolculuk biraz zor geçtii..ama bir kere söz vermiştim.gereksiz baahanelerle arkadaşıma verdiğim sözden dönemedim.eşim biraz dırdır yaptı..ama resimleri görünce de hoşuna gitti..ben gittiğime çok memnun oldum
saolsun umutu un annesi çok zahmet etmiş.yemekler tatlılar yapmış bizler için .çok güzel sofra hazırlamış saolsun..güzel büyük bir evleri var.hepimiz rahat rahat sığarmısşız. beişlerle çok güzel resimler çekildik.artık evime geçince koyarım..
sizler de çatlayınnn da patlayıın.lülülülülülü
.
alıntı...
ağlamalar genelde akşamları olur. bunun sebebi bebeğin çevresindeki koşuşturmanın akşam saatlerinde artması olabilir. baba eve gelişiyle yemek hazırlıkları başlar, tüm bu hengame bebeğin kaldırabileceğinden fazladır. ya da gün boyunca farklı görüntüler, sesler, kokular ve etrafındaki uyaranlarla meşgul olan bebek akşam ağlayarak günün yorgunluğunu atmaya çalışıyordur. onun yapabileceği tek şey ağlamak! başka çaresi yok ki! bazı mutlu bebekler yorgunluktan veya uyumaya çalışırken ağlarlar. şayet bebeğiniz her uykudan önce beş on dakika ağlıyorsa bunu dert etmeyin. bebeğiniz kendiliğinden bu alışkanlığından vazgeçecektir. bebeğe gün boyunca daha fazla dinlenme vakti tanınması geceleri yorgun olmasını azaltacaktır.
canım birde akşam saatlerinde süt biraz azalıyo gibi geliyo bana belki ondanda olabilir.
Çok gecmıs olsun canım ınsallah kısa zamanda atlatırsınız bol vıtamın almayı ıhmal etme..
canım ya al bendede okadar bende nezle oldum ve bebişe bulaştısenağlama
ikimizde bitkin ve yorgunuz...bebişim bide öksürüyo canım felaket hani sen demiştin ya köpek havlaması öksürüğü diye aynene öle..tüm gece uyumadık mahvolduk.:a015:.size cok üzülmüştümsenağlamaüzüntüden aynı seyi bende yaşadım.. bugun hastnedeydik akcigerlerine baktı dr.şükür ki korkulan olmadı senin dedğin gibi kuşpalazıdır die korkmuştum allahtan ki dr iyi dedi ve dolven surup verdi..ağrı kesici ateş düşürücü onu içirdim ve rahatladı dışarıya cıkınca kuzum temiz havanın etkisiyle uyuya kaldı yorgun bi günün ardından..rabbim dert verip derman aratmasın kimseye sanada tekrar gecmiş olsun canımcım..:1hug:
Betül aynı canım ya bizimkide öyle genelde benimki zaten çok nazlı bi bebektir ama son günlerde herşeyi bi garipleşti akşamdan sonra hiç bişekilde avutamıyoruz durmuyo hep ağlıyo ama ben dişten şüpheleniyorum bence sizdede böyle bi durum olabilir şimdiden sıkıntısı başlamıştır olamazmı:ecrin_bebek:
Canım yazmıstım buraya bende sızınle cok tanısmak ıstıyorum tabıkı ancak..ohhh beee şükür kavuşturana...
3 gündür internet arızalıydıı,çok giresim geldi de giremedim işteee...
yarın buluşuyoruuuzzzzz.....
sabah erkenden kalkayım saçlarımı yapayım cicilerimi giyineyim,kızımı da giydireyim bakalım,görücü mü çıkar ne olur belli mi olurrr..kaydirigubbakcemile2Yani ben buluşuyorum kimler gelecek hala kesin değil heralde...
herkesi çok merak ediyorum..Varya burda Duyguyla Aslıyı sanki zaten tanıyor gibiyim ama Betülü görmek isterdim gerçektende...Betüüül gelmiyon muuuu?????sengözlerimebaksanabKocişimi bekliyorum birazdan gelir,nizamiyedeymiş..Ankaradan geliyor,ösledim valla keratayı...
Kız sen ne hamarat dönürmüşün boyle yaaa masallahh..merhaba kızlarrr valla çok yoruldumm yarın tubanın partisi var doğumgünü partisi arkadaşlarıyla kutlayacaktı ya kek poğaça veeeeeeee doğum günü pastasını yaptım evet pastayı ben yaptım ve herşeyiyle kremasıyla kekiyle içi dışıyla kendim yaptım kızıma bu seneki partisini kendi yaptığım pastasıyla yapsın istedim umarım arkadaşlarından da tam not alırım kızım çok beğendi siz nedersiniz
Vallahı canım super olur gercekten..valla kızlar kendınız nasıl uygunsanız o saatde gelın.gözdecım ıstersen 3ten sonra gel..7ye 8 e kadar otururuz..sen bilirsin....yaa bende oyle heyecanlıyımki...uyku zor tutar benı..bende fotograf makınamı getırıcem..şimdiden gıysılerımı felan ayarladımkaydirigubbakcemile3betül ve seda son dakka süprizi yapsalar helesüper olucak..deryacım gelıceksın dimi kısmetse
işte buda kekimmmmmmm poğaçalar fırındaaaaaaaaaaaa ama keki çıkarırken accık bozdummm yapıştı kalıba merett dikkat etmedim bende direk ters çevirdimmm :roflol:
Valla canım ben tahıllı mama vermıstım daha once sut problemı yasadıgım zaman..kızlar yarın ben allh kısmet ederse gelicem.hava ve sağlık şartlarımıız iyi olursa gelicez inş.koçiş te bir kaç saat oyalansın oralarda.belki sinemaya falan gider. ne yapayım sevgili karısı için biraz dayanıversin.
betülcüm ya o anlattıkların gecelri aynen biz de de oluyor.hele dün gece 15-20 dk.da bir uyandı.3 ten sonra da saat başı uyandı.anlamıyorum.neoluyor.ya.dr. dediki doymuyordur dedi bana bu akşam.gece tahıllı mama ver dedi.deniycem bakalım.gerçekten de bu aralar süt artırma işine ara vermiştim.sütlerim gitti be... okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.boza içtiğim zamnlarda göğüslerim hep şiş olurdu.fazla sütten dolayı yavrum içemezdi.boğazına kaçardı.ben boza ya tekrar başlayayım en iyiysi.
öptüm sizlerii.valla ben de çok heyecanlıyım.akşamdan oğlumun ve benim çiçilerimi ben de hazırladım.inş. bir sorun çıkmaz da birbirimizi sanal alemde değilde reel alemde tanımış oluruz.ben de sabah kalkıcam oğluşumu yıkayacam.sonra kendim yıkanacam.sonra da makyaj falan vb...arkadaşlarım peni paçoozz görmesin dimi?
umutçun olur muöle şey....baksana zaten hicran herşeyi yapmış bize bişi kalmamışhihoyyyt hicran da geliyor dim?
bugün herkes buluşmaya hazaırlanıyor sanırım betül sen gidecekmisin şeker, aslan emrenin huysuzluğu geçicidir merak etme benimkide yaklaşık 1 hafta falan aynı senin söyledğin gibiydi sonra geçti sanırım dönemsel bişey.
eee kim gitti o zaman kızlar ya kimse gitmezse çok üzülürüm umutcum o kadar da hazırlık yapmıştı
3 kişi mi..hay allah yaaa kadıncağız o kadar zahmet etmiş canım benim.Umutun annesinin ellerinden öperim.
merhaba arkadaşlarr bende bugünki buluşmayı çok istememe ragmen malesef gidemedim çünkü bebişim 3 gündür ateşli enfeksiyon kapmış antibiyotige başladık bogazları kızarmış öksürük burun akıntısı herşey var. umutcum canım söz vermiştim ki hele gelmeyi herkesten çok ama çok istiyordum ama nasip degilmiş inşllah iyi oldugumuz bir zaman geliriz.dünde aramıştım umutcum ama canım tekrar söylüyorum kusura bakma tatlımm inşllah gününüz güzel geçmiştir.
hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın bebişim hastalıgın etkisiyle benden hiç ayrılmıyor yavrum hep gözlerimin içine bakıyor hep aklıma sedacım sen geldin güzelim Allah sana kolaylık versin aslında kötü düşünmemek lazım hep şükretmek lazım onu bilirim onu söylerim hep.
herkese iyi hafta sonlarıı.
bütün güzel eylül annelerime sevgiler minik kuzularıda öpüyorum gözlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?