Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah deniz tosununa ya gözdecim senin dr da benimki gibi demş bizim dr da ne seviyorsa onu yesin kısıtlama demişti bende azdan falan başlamadım beğenmediği şeyi vermedim beğendiği şeyi de canının istediği kadar yedi yalnız karnını ağrıtabilir o zaman başka bişey denersin mesela elma çiğ iken onurun karnını ağrıtıyo bende haşlıyorum o zaman bi problem kalmıyo bayıla bayıla yiyo
cokacimcoook

Evveeettt
3 kişi canım Refah teyzem neler yapmış tencere tencere yemekler valla ben mahcup oldum...Gelecem dedim gittim,Umutcuğuma çoook teşekkür ederim.Çok iyi karşıladı bizi annesi de dünya tatlısı bir annane.Canancım o kadar yoldan gelmiş kızcağız,helal valla.Evi yakıncacık olanlar bile gelmedi.İnşallah bundan sonra da görüşürüz.Daha çokk katılım olur inşallah bir dahaki sefer.

bakıın fotoları da koyayım.Çatlayııın...lülülülülülü

Durun durun çocuklar bakın annem resim çekiyor,durun dedim lan el kol etmeyiin :roflol:

soldan Kıvanç bey ortada Ayça hanım sağdaki de İsmet paşa

Devasa çıkıyor ayar yapamadım ama ayrıntılarıyla bakın işte godiklere.
Devamı yarına,iyi geceler.

Son düzenleme:
oyyyy ayçayı paylaşamamışlar.
yalnız ayçayla ismetin gözler süper
kıvanç ise sarı şeker olmuş pamuk gibi maşallah hepsine

Hakikaten kimler gitti umutlara?
ses çıkmadığına göre epey giden olmuştur inşallah...

sedacım,toplam üç kişiydik..canan,gül,ben..azdık ama özdük..bikere güvenipte geldikleri için tekrar teşekkür ederim..aslı ve serabın kuzuları hastaydı..gözde gelemedi..ama arayıp haber verseydi daha iyi olurdu..derya son anda mızıdı..eşi mızımış çünki.....derken en büyük il olan istanbulun buluşması büyük olamadı..ama canan ve gül o kadar içten,hesapsız,samimi kişiliklerdiki bana yalnış birşey yaptıgım hissi vermediler..çünki ben bunca ay yazıştıgım herkezi kendımce bıryere koyucak ve önemsicek kadar duyarlı davranmaya gayret ettim..arkadaşlarım elleri kolları dolu beni mahcup ettiler..gül aynen pat küt aklından gecenı anında konuşan,capcanlı,sıcacık bir hanım..canan,tezcanlı,samimi ve öyle naif tatlı biriki...ve gercekten beni şuanki psikolojimle anlayabilecek,içten,hesapsız iki arkadaş edinmenin mutluluğundayım...sen ve kuzununda bizlerle olmasını çok arzu ettim..kısmetse bahara sahilyolunda beraber gezdiririz:)kıvanç bir ay parçası....maşallah suphanallah..ayça fotoğraflarından çook daha çirkinn:)bi kız doğurasım geldi..birimiz yerde alt temızlerken ben arabasıyla deli gibi evın içinde gezine dururken,birimizde emzirme telaşı içide tatlı anlar yaşadık..tekrar tekrar bana hamileliğimle beraber geçirdiğim şu iki yıl içide en sosyal,en heyecanlı,en tatlı ballı kuzulu günü yaşattıkları için canana ve güle teşekkür ediyorum.

umutçum ya öyle güzel anlatmışsın ki duygulandım valla.ben böyle pek içimdekileri dökemem yazılara..ama hissettiklerimin hepsini yazmışsın.bize evini açtığın ve çok hoş bir şekilde karşıladığın için teşekkür ederim.ben de bu az ve öz buluşmadan çok memnun kaldım..ve iki gerçek samimi arkadaş edinmiş olmaktan çok mutlu oldum.buradan nasıl tanımışsam aynı öyleydin.kimi zaman esrarengiz, kimi zaman içten, kendine özgü tarzı ile çok hoş genç bir hanım..annen de her anne çocuğuna ne kadar düşkünse o kadar düşkün ( sen ne kadar sıkılsan da )) ) içten tatlı bir anne..bebeğin zaten çok karizma, sert, tam bir erkeeeek..yerim ben onun haşin bakışlarını...allah nazarlardan saklasın..
buralara geldiğin zamn mutlaka beklerim çok mutlu olurum öptüm seni ve bebişini..

gülcüm sana da hissetiklerimi yazmaya çalışayım ama becerebilirsem.))) samimi, sempatik,dobra ,sıcak....bebeğin güzel kız olacak büyünce valla.ne de olsa annesinin kopyası..güzel gözleriyle de babasınımn başını ağrıtacak gibi..şimdiden ya kızın döv ya da sonradan dizini )).. sizleri tanımak gerçekten güzeldi..gülcüm seni de herzamn evime beklerim..şöyle havalar ısınsın da bebişlerimizi sahilde gezdirelim..öpüyorum seni ve güzel aycayı..iyi uykular..

fotoları inş. yarın koyacağım...

:1shok::1shok::1shok: anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız gecenin bu saatinde uykum kaçtı bakayım bi dedim ben girmeyeli neler konuşmuşunuz geçmişi okuyamamıştım dün girdiğimde HAYIRLI OLSUN DİYEYİM ÖNCE ŞOK OLDUM TABİİ AMA GEÇEN DEDİM BEN DEĞİLMİ BAKALIM HANGİMİZ ÖNCE HAMİŞ KALICAZ DİYE AMA BU KADAR ERKEN BEKLEMİYORDUMMM TABİİİ yinede güzel bir haber allah hayırlısıyla sağlıcakla doğurmanı nasip etsinn senin işin biraz zor olcak artık ama allah güç kuvvet verir canım kendine dikkat et yemene içmene iyice dikkat et şu emzirme konusuna gelince ben zaarlı diye hiç duymamıştımmm büyüklerimiz hep emzirmiş diye biliyorum hamileyken hani senin durumunda daha diğerini emzirirken hamiş kaldığında emzirmişler hep allahın taktiri olacak varsa olur bence ama dr tavsiyesi almakta yarar var tabii TEKRAR HAYIRLI OLSUNN kardeşler arasında fazla yaş farkı olmayacak buda güzel bişeyy a.s.Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrr adet olmadım süt koruyor demeyin tedbiri elden bırakmayın bir test yapın gitsinnn ben bile ceyline tedavi ile kavuştum nasıl olsa olmaz demiyorum dikkat ediyorum şans işte gerçi eşimle konuşuyoruzz hayırlısıyla ceylin 1 yaşına girsin bende 2. yi istiyorum ama eşim söz verdi yardımcı tutacak o şartlaaaaaaaaaa:roflol: yoksa ıı ıhhhhhhhh:roflol: aslında hem istiyorum hem istemiyorum 3.çocuk olacak benim olursa allah nasip ederse ama normal yoldan olmazsa birdaha o tedavi süreçlerini kaldırabileceğimi sanmıyorum pek birde 9 ay kan iğnelerini yemeyi birdaha göze alabilirmiyim bilemiyorum pek aslında neyse hele bir gelsin o günler düşünürük tekrar .daha önümüzde 7 ay var:roflol:

ne güzel buluştunuz demekkk yarı sabah fotolarıda görürüz inşallahhh geçmişi yine pek okuyamadım yarın okurum inşallah
bugün kızın partisi baya yordu beni sabahtanda fizik seansım vardı geldim hazırlıklar tabak çanaktı ceylinin üst başıydı mamasıydı kahvaltı faslı derken misafirler geldi ikramlar kaldır indir makinaya doldur boşalt onlar gittiler akşam yemeği hazırladım tabi aralarda ceyninimi sevip okşayıp mama yedirip alt temizliği edip tekrar babaya teslim edip mutfağa dönüyordum OFFFFFFFFFFFF yoruldum valla ceylinde 1 de yattı ama benim uykum yokkkkkkkkk kaçtı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neys eben yine gidip yatağa yatayım bari belki koyunları sayınca gelürrrrrrrrrrrrrrrrrrr ulen uyumak isterim kız durmaz kız uyur benim uyku kaçar iyimiii bu ne yawwwwwwwwww

oyyyy oyyy oyyyy bebişlerde çok şekerler maşallahhh buluşmuşlar bile düne kadar anne karnında idiler onlardan bahsederdik şimdi yan yana poz veiryorlar maşallahhhhhhh momy cim al ben ayarladım resmiii

[/URL][/IMG]

ya bu sitenin ayarlarında bişii var eskisi gibi ekranı tek bakışta göremiyorum sizde de ölemiii kocaman görünüyor yazıları okumak için alttan sağa sola kaydırmak zorunda kalıyorum yaaaa

Canım ne mutlu size az kişide olsanız çok güzel vakit geçirmişsiniz. Bebekler çok tatlı..allah bağışlasın çok şirinler...Beni biliyorsun gelirim diye söz vermemiştim, ama genede çok mahçup oldum, hatta ah be salak kafa atlayıp bir taksiye gitseydin diye içinden geçirmiyor değilim.Ben çok kalabalık olur çekinirim sanmıştım biseydim az kişi olduğunuzu olayı sahiplenirdim hemen :) Biliyorsun ruh halim kalabalık içine girecek durumda değil henüz...Keşke baharda yine toplanılsa, yada toplanma olmasa bile ben seninle çiftehavuzlar sahilinde şöyle bebek arabalarımızla, banklarda dinlene dinlene, güneşten de istifade ederek gezintiye çıkmak çok isterim. Çiftehavuzlar flamingo müthiştir sana ordan dönerde ısmarlarım :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın Hayırlı pazarlar kuzularımız çok tatlı çıkmış ne mutlu sizlere hepsi birbirinden güzel ve tatlı
umutum annenin ellerine sağlık yiyemedim ama olsun cokacimcoook

buda öylesine

canım sedacım..döner sözünü unutmicam:)işallah neden olmasın..baharada toplanırız kısmetse..ben artık gülün ve cananın yakasını bırakmayı düşünmüyorum:)ARZUCUM teşekkür ederim..yağızkuzun nasıl oldu?..sakin,sağlıklı,mutlu bir pazargünü diliyorum...

sağol umutcum artık iyi az öksürüyor ilaçlara devam morelimde yerine geldi ohh be kuzularımız hiç hasta olmasın inş teşekkür ederima.s.

canım benim haklısın arayıp haber vermem gerekirdi ama ben senin telefonunu almamışım canım eve geldim özel mesajlara baktım bilmiyorum neden periyodik olarak siliniyor mu bu özel mesajlar bütün mesajlarım silinmişti . rüyamda da seni gördüm kızıyordun bana gelcem dedin gelmedin diye :)
tekrar özür dilerim canım çok isterdim orda olmayı ama olmadı işte

dün akşam baktım sütüm az gibi buzluktan da almak istemedim ,doktordan da izin çıktı dedim sebze çorbası yapıyım
yemedi
bari dedim mama vereyim . almıştım keçi sütü maması golden goat yemedi tadına da baktım güzel ,benim süte benziyo ama bi surat ekşitmesi biberon itmesi var görecektiniz...
en son gene buzluktan verdim süt yedi ....
ne yedircem ben bu oğlana yaa çalışmasam bişey diil emzireyim emzirebildiğim kadar yavaş yavaş alıştırayım başka şeylere ama sağdığım süt yetmiyoki buzluktakilerde az kaldı bitecek o zaman ne yiycek bu
ek besin ve mama veren arkadaşlar en çok neyi severek yiyolar .
deniz meyve çok seviyo ama onlar atıştırmalık sonuçta , öğün olarak verebileceğim bişey olması lazım ... mama verenlerde söyleyebilir mi hangi mamayı seviyo bu serseriler

canım ben pirinç unu maması ve cici bebe veriyorum.ikisini de seviyo.bir de yoğurt seviyo.meyve dışında bunları da bir dene istersen.

arkadaşlar resimleri bnilgisayara yüklüyorum.gün içinde ev işleri ve kıvanç beyden fırsat bulduğumda koyucamm..hatta kalın..bekleyin bakalım birazcıkk. )))

eee hadi yaa fotoğraf bekliyoruuzzzz....umuuuut, güüül siz koyun bariii...
dün akşamdan beri 40 defa girdim fotoğraflar konmuşmu diye yaa birazcık insaf... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…