- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.561
evet canım başlıycaz artık işe başladığım için sırf süt yetmiycek sağıyorum ama 12 saat evde değilim buzluktan falan idare ediyoruz şimdilik ama doktor başlayabilirsin dedi.
sebze çorbası,yoğurt ,meyve,kahvaltı (yumurta beyazı,peynir,pekmez)
hiç bir sınırlama yok dedi ... istediğin kadar yedirebilirsin dedi sadece yedirmemen gerekenleri söylüycem onun haricinde serbestsin dedi.
seviyorum bu doktoru bırak kitabı interneti öyle çocuk büyütülmez diyo naniknanik
Hakikaten kimler gitti umutlara?
ses çıkmadığına göre epey giden olmuştur inşallah...
kızlar size bi haber vereceğim... hepiniz aaaaaaaaaaaaa diyeceksiniz...
kaç gündür midem bulanıyodu ve sürekli istifra ediyodum... bu gün dayanamadım sabah bi test yaptım... ve sonuç pozitif çıktı... baya ağladım ama şimdi alışmaya başladım bu fikre... yanlız emzirmenin bi sakıncası var mı bilen var mı aranızda....
sedacım,toplam üç kişiydik..canan,gül,ben..azdık ama özdük..bikere güvenipte geldikleri için tekrar teşekkür ederim..aslı ve serabın kuzuları hastaydı..gözde gelemedi..ama arayıp haber verseydi daha iyi olurdu..derya son anda mızıdı..eşi mızımış çünki.....derken en büyük il olan istanbulun buluşması büyük olamadı..ama canan ve gül o kadar içten,hesapsız,samimi kişiliklerdiki bana yalnış birşey yaptıgım hissi vermediler..çünki ben bunca ay yazıştıgım herkezi kendımce bıryere koyucak ve önemsicek kadar duyarlı davranmaya gayret ettim..arkadaşlarım elleri kolları dolu beni mahcup ettiler..gül aynen pat küt aklından gecenı anında konuşan,capcanlı,sıcacık bir hanım..canan,tezcanlı,samimi ve öyle naif tatlı biriki...ve gercekten beni şuanki psikolojimle anlayabilecek,içten,hesapsız iki arkadaş edinmenin mutluluğundayım...sen ve kuzununda bizlerle olmasını çok arzu ettim..kısmetse bahara sahilyolunda beraber gezdiririz:)kıvanç bir ay parçası....maşallah suphanallah..ayça fotoğraflarından çook daha çirkinn:)bi kız doğurasım geldi..birimiz yerde alt temızlerken ben arabasıyla deli gibi evın içinde gezine dururken,birimizde emzirme telaşı içide tatlı anlar yaşadık..tekrar tekrar bana hamileliğimle beraber geçirdiğim şu iki yıl içide en sosyal,en heyecanlı,en tatlı ballı kuzulu günü yaşattıkları için canana ve güle teşekkür ediyorum.
canım sedacım..döner sözünü unutmicam:)işallah neden olmasın..baharada toplanırız kısmetse..ben artık gülün ve cananın yakasını bırakmayı düşünmüyorum:)ARZUCUM teşekkür ederim..yağızkuzun nasıl oldu?..sakin,sağlıklı,mutlu bir pazargünü diliyorum...
sedacım,toplam üç kişiydik..canan,gül,ben..azdık ama özdük..bikere güvenipte geldikleri için tekrar teşekkür ederim..aslı ve serabın kuzuları hastaydı..gözde gelemedi..ama arayıp haber verseydi daha iyi olurdu..derya son anda mızıdı..eşi mızımış çünki.....derken en büyük il olan istanbulun buluşması büyük olamadı..ama canan ve gül o kadar içten,hesapsız,samimi kişiliklerdiki bana yalnış birşey yaptıgım hissi vermediler..çünki ben bunca ay yazıştıgım herkezi kendımce bıryere koyucak ve önemsicek kadar duyarlı davranmaya gayret ettim..arkadaşlarım elleri kolları dolu beni mahcup ettiler..gül aynen pat küt aklından gecenı anında konuşan,capcanlı,sıcacık bir hanım..canan,tezcanlı,samimi ve öyle naif tatlı biriki...ve gercekten beni şuanki psikolojimle anlayabilecek,içten,hesapsız iki arkadaş edinmenin mutluluğundayım...sen ve kuzununda bizlerle olmasını çok arzu ettim..kısmetse bahara sahilyolunda beraber gezdiririz:)kıvanç bir ay parçası....maşallah suphanallah..ayça fotoğraflarından çook daha çirkinn:)bi kız doğurasım geldi..birimiz yerde alt temızlerken ben arabasıyla deli gibi evın içinde gezine dururken,birimizde emzirme telaşı içide tatlı anlar yaşadık..tekrar tekrar bana hamileliğimle beraber geçirdiğim şu iki yıl içide en sosyal,en heyecanlı,en tatlı ballı kuzulu günü yaşattıkları için canana ve güle teşekkür ediyorum.
dün akşam baktım sütüm az gibi buzluktan da almak istemedim ,doktordan da izin çıktı dedim sebze çorbası yapıyım
yemedi
bari dedim mama vereyim . almıştım keçi sütü maması golden goat yemeditadına da baktım güzel ,benim süte benziyo ama bi surat ekşitmesi biberon itmesi var görecektiniz...
en son gene buzluktan verdim süt yedi ....
ne yedircem ben bu oğlana yaa çalışmasam bişey diil emzireyim emzirebildiğim kadar yavaş yavaş alıştırayım başka şeylere ama sağdığım süt yetmiyoki buzluktakilerde az kaldı bitecek o zaman ne yiycek bu
ek besin ve mama veren arkadaşlar en çok neyi severek yiyolar .
deniz meyve çok seviyo ama onlar atıştırmalık sonuçta , öğün olarak verebileceğim bişey olması lazım ... mama verenlerde söyleyebilir mi hangi mamayı seviyo bu serseriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?